dinsdag 31 januari 2023

Hartjes easel

Valentijn zit er aan te komen en ook al heb ik daar niets mee, een kaart met hartjes kan natuurlijk altijd en al helemaal voor nicht Daniela die volgende maand 51 wordt. Ik heb wat challenges gecombineerd zoals jullie onderaan zien, altijd fijn om inspiratie op te doen!

Ik heb een easel gemaakt met de geschulpte hartenstans van Cheery Lynn. De grote maat uit zwart gestanst, de maat er onder nagetekend en uitgeknipt (boosdoener zere hand 🥴) en er op 2 kleinere in grijs van de Action waar ik met een fineliner stiksteekjes op heb gezet. De leuke winter gnome is van Woodware, ingekleurd met Derwent Coloursoft in de kleurtjes die in het harten-dp van DecoTime zitten, uitgeknipt en verhoogd opgeplakt net als de bekers. Op de pompoms zit True Snow voor een *wollig* effect. 51 is van Memorybox, 2x uitgestanst en op elkaar geplakt voor wat meer volume en net als de hartjes bij de gnome, op de bekers en de uit het dp geknipte bewerkt met Glossy Accents wat helaas altijd moeilijk te vangen is op een foto.  De tekst is van Clearly Besotted.

Wat grappig dat er bij de sneeuwmankaart van donderdag zo vaak aan een koekje werd gedacht, dáár heb ik echt geen seconde bij stilgestaan. Nancy noemde het petit beurre en bij AH zag ik zo'n gekarteld biscuitje met suiker er op... het is er dus nog steeds 😀. 


Groetjes, 


 

 

HobbyVision-129/slimline of gnomes DCL-367/kopje of beker DeEgel-155/easel met cijfers Traumfabrik-112/LIEBE Kleurenmetpotloden-jan Lilredwagon-689/happybday KraftyChicks-648 Cardz4galz-191/shaped card Seizethebday-254 MTTC-500/numbers KIC-176/hartjes Creatalicious-252

31 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

die is leuk geworden ! schattig kaartje
grtjs,martina

Renate zei

Super leuke kaart, Irene.
Dank je wel voor je deelname bij KIC
Groetjes Renate

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie kaart in hartjes vorm met hartjes dp overal hartjes en zelf hartjes op de muts van de kabouter helemaal super
groetjes ellen

Anita van Deur zei

Zo schattig dit kaartje!! Xx

Trijntje zei

Je hebt een leuke hartjes easel gemaakt met de leuke gnoom mooi dp erop. Heb nog even terug gekeken ...inderdaad net een koekje Brusselse kermis... wij nemen ze wel eens voor mijn moeder mee. Ze zijn er zeker nog. Groeten Trijntje

Elly zei

Echt een leukerd deze creatie, bedankt voor je deelname bij KIC
Groetjes Elly DT

Eri zei

Een leuke harten easel, met die gnome gezellig aan de koffie. Ik hoop dat het met je handen snel weer wat beter gaat.
Groetjes, Eri

Anoniem zei

Ik vind hem enig Irene en supermooi geknipt moet ik zeggen…toppie!
Ook het “koekje” van de vorige post is een leukerd!
Groetjes Ellen
Ellen’s Greetingcards

Angélique zei

Oh, wat een leukerd! Voor jou minder omdat de kaart je zoveel last heeft bezorgd. Het is al een uutdaging opzich om met één kaart aan zoveel uitdagingen mee te doen.

Femminde zei

Wat een toffe hartjes easel. Heel mooi gemaakt maar zorg goed voor je handen. Als je er achteraf zoveel last van hebt is dat het niet waard.
Fijne week!!
groeten van Femminde

JanR zei

Great card! Love the shape of this! Thanks for joining us at Little Red Wagon.

Nicolette zei

Wat een mooie kaart. Jammer dat je door het knipwerk nu zo'n zere hand hebt. Sterkte er mee.
Dankjewel voor het meedoen bij KIC.
Groetjes Nicolette DT

Margreet zei

Wat een enige gnome op je mooie hartjeseasel.
Ik koop nog regelmatig die biscuitjes van Verkade voor mijn moeder (tegenwoordig zit er kokos op).
xxx Margreet

Marjan zei

Mooie easel kaart in hartvorm! Helaas wel een die niet zo fijn werd gevonden door je hand, ik hoop dat het nu weer beter gaat daarmee! De Gnome tussen de kopjes is superleuk en ook kleine kopjes mogen meedoen met DCL!
Ik heb bij je vorige kaart ook geen seconde gedacht aan zo'n koekje , maar bij terugkijken....ja natuurlijk! 😀
Fijn dat je meedoet met onze challenge!

Martha zei

Prachtige easelkaatt Irene
Heel mooi knipwerk jammer dat je hand het moest ontgelden
Liefs Martha

Cathy zei

Clever design for an easel card, love the hearts and the cute little gnome! Thankyou for playing along at Seize the Birthday, Cathy x

GerJanne zei

Heel leuke kaart Irene! In hartvorm zegt natuurlijk toch veel voor Daniela. Leuk de pomponnetjes.
En dank je wel voor het meedoen bij onze easel met cijefr/getal challenge van de Egel!

Els zei

Een super mooie easelkaart in hartvorm.
Groetjes, Els

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een mooie vorm, dat geschulpte hart. Mooi zoals je er een easelcard van gemaakt hebt Irene en die leuke gnome staat nu knap in de spotlights. Hopelijk gaat het wat beter met je hand? De gnome is mooi ingekleurd en leuk zoals je de pompommetjes bewerkt hebt.
Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
Lieve groetjes Miranda dt De Egel

JoAnn zei

Cute card with that cute Gnome. Thanks for joining us at Seize the Birthday.

Nelleke zei

Leuke kaart Irene, en de geschulpte randje zijn prachtig, als is jou zere hand wat minder. Je mag tevreden zijn over het resultaat. groet, Nelleke

Nelleke zei

Dank je wel dat je meedoet aan deze uitdaging van de Egel. Groet, Nelleke

Angela zei

Schitterend gedaan Irene! Hele leuke easelhartkaart (of harteaselkaart😁). Wel balen dat je nu weer last van pijnlijke handen hebt.
Gezellig dat je weer meedoet bij KmP! Zag dat dit je 3e inzending is.... top!

Nicole Parmentier zei

Valentijn of niet, hartjes zijn altijd leuk om te krijgen. Zeker als er zo een koddige gnoom op staat! Dank je voor deze leuke bijdrage aan de Dutch card Lovers challenge!

Nancy zei

I love shaped cards and on top of that, you made it an easel card. The gnome is wonderful with his pop-pom hat. So creative! Thanks for playing along at Seize the Birthday.

Rosalien Zwackhalen zei

Heel leuk gedaan. Ik ben gek op de gnomes. :) Super leuk ook om weer een keer een easel kaart te zien. Bedankt voor het meedoen met de DCL.

Ellen zei

Wat een super schattig kaartje Irene!
Bedankt voor je deelname aan DCL.
Groetjes Ellen

Billie A zei

Cute card. Cute image and papers. Love the easel idea. thanks for sharing over at Cardz 4 Galz.

MagsB zei

Oh so cute! The Gnome is adorable! Thanks for joining in at My Time to Craft!

love Mags B x

Rosmarie zei

A wonderful take on our Valentine's Day theme! You are so right, hearts are not related just to this day and we should send them as often as possible! - Just like you did!!! Thank you so much for playing along with our Dream Factory challeng. Rosi x

Helma zei

Leuk zo die easelkaart. Dankjewel voor het meedoen met de challenge bij het KAARTJES INSPIRATIE CHALLENGEBLOG. Groetjes Helma DT Team