zondag 27 oktober 2019

Alles Liebe

Onze Duitse vrienden Bruno en Heike zijn dit jaar behoorlijk aan het tobben met hun gezondheid en mobiliteit en hij heeft begin deze maand een nieuwe heup gekregen. Ze wonen in het mooie Bad Ems boven op een berg(je) en zo is het idee voor deze herfst-beterschapskaart ontstaan.
Tijdens het maken heb ik toch weer zitten zuchten..... waarom koop ik toch altijd stansen die uit talloze mini-stukjes bestaan en waar mijn handen zó niét blij mee zijn..... onverbeterlijk 🙃!!!
Zoals gezegd heb ik (te veel?) gefreubeld en verschijnt eea automatisch want de handjes moeten echt even rust hebben en we duiken wéér een drukke week in met 2 sport/revalidatiedagen -ik in de ochtend en Ben in de middag -, op bezoek bij vrienden die óók naar een appartement zijn verhuisd, zelf wéér vrienden op bezoek (super leuk en gezellig al die aanloop maar het is veel en vaak en ik begin er inmiddels idd een beetje genoeg van te krijgen GerJanne maar nog even volhouden en iedereen is geweest 😉) én naar lieve vriendin Hetty die nét afscheid van haar schoondochter heeft moeten nemen en nu zelf na een zware hartaanval in het ziekenhuis ligt...zorgen, stress en verdriet eisen hun tol .....


Basis stans van Action, met een ponsje alle hoeken afgerond. De tekst is van Crealies, bergen Lawn Fawn uit behangpapier, Sizzix Thinlits Funky Foliage - uit wit gestanst en op kleur gebracht met Promarkers, vogeltjes Xenos, lieveheersbeestjes (brengen geluk) uit de voorraad.

Met het priegelstempeltje een topplekje gehaald, altijd leuk!Fijne zondag,


  

Challenges:

2Sistersontheblog-32/herfst
Cardsund more-41/herbst 
Bizzybecsstore-oct/ag
Papercraft-48/herbst
CIC-481/fall
Diecuttingdivas-443/fabulous fall
SSS-Wednesday/fall

27 opmerkingen:

Nicolette zei

Mooie herfstkaart. Leuk gedaan met die bergen op de achtergrond. En gefeliciteerd met je winnende kaart, bij Alphabet challenge zag ik ook een kaart van jou in de top 3.
Leuk dat je deze kaart mee laat doen bij 2Sistersontheblog.
Groetjes Nicolette DT

Hobby Hoogland zei

Wat een mooie kaart en zoals je al zeg heel veel kleine dingetjes erop,Leuk op de achtergrond de bergen met het topje met sneeuw hoop dat het voorlopig alleen de topjes zijn.
Groetjes Marjan.

Miranda Slagboom-de Groot zei

Je hebt een prachtige kaart gemaakt.
Groetjes Miranda

Doris P. zei

Wow, is this Beautiful! Love the many Little Details! Thanks for joining us at Papercraft Challenge.

Je@net zei

Een prachtige herfstkaart, Irene.
Rustig aan hoor, en zorg goed voor jezelf!

Caroline zei

Toch is het een hele mooie kaart geworden met dat gepriegel! Leuk dat je met dit kaartje meedoet aan onze challenge, dank je wel.
Succes met alle drukke bezigheden!
En gefeliciteerd met je winnende kaartje, die is ook heel leuk!
Groetjes Caroline DT

Colinda zei

Wat een lieve persoonlijke beterschaps kaart!
Gefeliciteerd met je topplek!
Succes met alles,
Colinda

Martha zei

Hi hoi Irene
Wat een mooi beterschapskaartje heb je gemaakt, daar zal de ontvanger blij van worden!van harte met je topkaartje!
Liefs Martha

Eri Kumeling zei

Wat een gave beterscapskaart Irene! Tof die bergen achtergrond en het vrolijke herfsttafereel. Je vrienden knappen er vast van op. Hopelijk krijg je het binnenkort iets rustiger. Veel sterkte met alles. Gefeliciteerd met je toppertje!
Groetjes, Eri

bolletjelucky.blogspot.com zei

Je maakte (ondanks het niet zo leuke gepriegel) een hele mooie en lieve kaart om jullie vrienden een hart onder de riem te steken Irene. Leuk die bergen met sneeuwtoppen op de achtergrond en de mooie warme kleuren.
Sterkte met alles meis en gefeliciteerd met je topkaart.
Lieve groetjes Miranda xx

Hermien zei

Een prachtig kaartje voor je vriendin Irene, pas je een beetje op jezelf?

groetjes Hermien

Trijntje zei

Wat een prachtige herfstige kaart heb je gemaakt Irene. Maar even rustig aan dan met het freubelen..... . Maar niet te veel hooi op de vork nemen... het moet allemaal wel kunnen en gezellig blijven. En het hoeft ook niet allemaal tegelijk? Maar wat vooruitschuiven met het bezoek als het te druk wordt... sterkte ermee. Leuk dat je kaart in de top 3 is gekomen gefeliciteerd. Groeten Trijntje

Sylvia zei

Erg mooie kaart,Irene met een prachtig herfsttafereeltje. Gefeliciteerd met je topplekje.Voor de rest sluit ik mij aan bij Trijntje hier boven .

Groetjes,Sylvia.

Monique zei

Wat een prachtig kaartje Irene.
Vandaag reageerde iemand op mijn blog dat ik moest zorgen dat het lijntje niet breekt. Daar moet jij ook voor zorgen hoor. Even op de rem trappen.
Liefs Monique

Margreet zei

Je kaart is prachtig met al die details, maar die zijn idd funest voor jouw handen.
Ik kan me voorstellen dat je al die aanloop een beetje beu raakt. Een beetje meer uitspreiden, misschien. Je moet jezelf niet voorbij lopen hoor, je hebt het al zo druk gehad met de verhuizing.
Wat erg dat je vriendin nu in het ziekenhuis ligt.
Sterkte met alles hoor!
Proficiat met je toppertje.
xxx Margreet

Annemarie en Merit zei

Wauw, wat een prachtig herfstkaartje Irene. Hele mooie details allemaal!! Ik kan het me voorstellen dat al die priegelige dingetjes funest zijn voor je handen.. nu maar een poosje rust en goed aan jezelf denken! Hopelijk wordt het snel een beetje rustiger voor jullie, sterkte hoor met alles!!

Lieve groetjes, Merit en Annemarie

Creaellenknutselsite zei

oooh wat een mooie herfstkaart super met al die details ik kan er naar blijven kijken, dat is idd funest voor je handen. nu lekker even aan je zelf denken hoor
sterkte met alles
groetjes ellen

Creaellenknutselsite zei

ben ik nog even vergat je te feliciteren met je toppertje altijd leuk
groetjes ellen

Emily Shroom zei

A lovely card and great use of dies, thanks for sharing at Bizzy Bec's!

Lia zei

Gezondheid is onbetaalbaar en daar weet jij alles van. Wat goed van je, dat je dan toch met priegelen zoiets leuks weet te maken voor iemand die het ook niet makkelijk heeft. Ik hoop dat het bij iedereen in je omgeving gauw weer wat beter gaat en op de eerste plaats met jou en Ban natuurlijk!
Lia xx

Annerieke zei

Ohh Irene, wat een prachtige herfstkaart. De kleuren zijn zo mooi warm en het tafereeltje is super leuk. En al die kleine losse onderdelen, ook niet zo mijn ding, ik heb een paar stansen, als ik er dan mee bezig ben vind ik het wel leuk. Maar ik gebruik ze toch iets minder snel.

Lin zei

Irene, I know that this card will please your friends - I love it! (The teensy pieces came together beautifully and were well worth your time.) Thank you for joining us at the Simon Says Stamp Wednesday challenge!

mum of two zei

Great card! Thanks so much for playing with us at Die Cuttin Divas. Hope to see you again soon :)

michelle (Die Cuttin Divas DT)
Purple Monkey Moments

Sandy zei

That must have taken a lot of work with all the pieces! So cute! Thank you for playing along with our challenge over at Cupcake Inspirations!
-Sandy, DT

Marja zei

Leuke kaart met de bergen op de achtergrond Irene!
Zo te lezen hebben jullie een drukke tijd ,dat heb je soms dan komt alles bij elkaar.
Groetjes Marja.

Angela zei

Zo jammer dat je handen niet willen Irene..... deze met moeite tot stand gekomen kaart zal zéér gewaardeerd worden! Hij is écht geweldig!
Nog ff doorbijten en dan is er rust in de tent !?!?
Hou je haaks!
xxAngela

Quillish zei

What a fantastic card, Irene, I love it. If you could put the CIC inspiration photo (one of the rules) I would have chosen yours, as my pick. Thank you for playing with us at Cupcake Inspirations. Hugs ~ Ishani