woensdag 8 mei 2019

Sterkte

Toch nog een kaartje tussendoor moeten maken - crematie is morgen - maar hierna is het echt even pauze!!

Wie mij al langer volgt weet dat ik in december altijd een verjaardagskaart maak voor ons oude buufje in Harderwijk dat lichamelijk wel wat minder werd maar in haar koppie nog zó helder en die ook nooit vergat te bellen als wij jarig zijn. Als wij dan zeiden "wat goed dat u daar aan denkt" was het antwoord: "je staat op de kalender dus dat is geen kunst"!!!
In november 2017 belde ze nog om Ben te feliciteren maar op haar verjaardag in december kreeg ik maar steeds geen gehoor...ik heb het maandenlang geprobeerd maar helaas. Ook de krant bracht geen uitkomst (familieberichten) en adressen van kinderen wist ik helaas niet dus ...wat is er toch met Buuf gebeurd?????
Ze is op 30 april jl op 98-jarige leeftijd overleden en bleek haar laatste 1,5 jaar in Sonnevanck te hebben doorgebracht...ze wilde zo graag 100 worden en thuis overlijden, bijna is het haar gelukt!
Nav de rouwkaart waarop om witte bloemen werd gevraagd heb ik deze kaart in dezelfde stijl gemaakt.
Basis roomwitte cardstock, witte,  bruine en heel zachtgroene cardstock, bruin Derwent potlood, verder is alles van MD: de poppies LR0587 (van een lieve din gekregen..dankjewel!!), de tak LR0151 en sterkte COL1397.

Tot na de logeerpartij,

 

24 opmerkingen:

GerJanne zei

Ach ja, je oude Buufje. Dat las ik elk jaar op je blog. Jammer voor haar dat ze de 100 niet gehaald heeft. Maar 98 is een heel respectabele leeftijd.
Je kaart is heel mooi. Prachtig hoe je de rouwkaart liftte. Nou, nu ga ik echt aan het werk! ;-)

Colinda zei

Mooi, zal haar familie zeker waarderen.
Groetjes,
Colinda

Lia zei

Wat een prachtige stijlvolle kaart voor je oude buufje. Dat wordt zeker gewaardeerd, dat kan niet anders.
Ik heb de tekst van de rouwkaart opgeslagen, want ik vind hem indrukwekkend mooi en zag hem nog niet eerder.....
En dan nu: heeeeel veel plezier met de girls-gang'!!!
Lia xx

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat jammer dat haar wens om 100 te worden thuis niet is uitgekomen. Je hebt n.a.v. de rouwkaart (prachtige tekst) een hele mooie sterkte kaart voor de familie gemaakt.
Veel plezier met je meiden :)
Lieve groetjes Miranda xx

Margreet zei

Wat jammer dat de wens van Buufje om 100 te worden en thuis te sterven niet uitgekomen is. Mijn opa wilde destijds ook 100 worden, maar is ook op zijn 98e overleden, gelukkig wél thuis.
Je hebt een schitterende sterkte kaart in de stijl van de rouwkaart gemaakt.
xxx Margreet

martina's kaartjes zei

een hele mooie, stijlvolle kaart heb je gemaakt !
jammer dat de 100 niet werd gehaald... gelukkig heb je alsnog het kaartje kunnen bezorgen aan de familie, zullen ze zeker wel appreciëren,
grtjs,martina
x

Caroline zei

Wat naar dat je haar niet meer hebt kunnen bellen.
98 is een mooie leeftijd natuurlijk maar jammer dat ze de 100 niet meer heeft gehaald.
Je hebt een prachtige kaart gelift nav de rouwkaart.
Sterkte!
Groetjes Caroline

Aartje zei

Ik herkende gelijk het verhaal van je oude buufje uit oudere blogposten van je. Wat verdrietig dat ze nu is overleden. De kaart die je gemaakt hebt is echt een beauty. Als je oude buufje van witte bloemen hield zou ze deze zeker prachtig gevonden hebben.
groeten, Aartje

Joanne kramer zei

Wat een prachtige kaart en wat een mooie leeftijd heeft ze mogen bereiken. Naar dat je niet op de hoogte was van haar situatie/gezondheid. groetjes Joanne

Sarah zei

Mooi is jouw sterkte kaart!
De tekst van het orgineel is krachtig!

Martha zei

Hoi hoi Irene
wat lief dat je zo'n mooi kaartje hebt gemaakt voor de familie!
Prachtig die witte bloemen, het gedichtje op de rouwkaart vind ik erg bijzonder....
Nogmaals veel plezier met de logees!
Liefs Martha

Eri zei

Wat een schitterende stijlvolle kaart heb je voor de familie van je buufje gemaakt. Er staat een prachtige tekst op haar rouwkaart. Jammer dat je niet wist dat ze de laatste tijd niet meer thuis woonde.
Heel veel plezier de komende tijd met je meiden!
Groetjes, Eri

Nancy Soetaert zei

heel mooie rouwkaart voor je vroegere buurvrouw!
Nancy

Nicolette zei

Heel mooi en stijlvol.
Groetjes Nicolette

Renate zei

Je kaart is prachtig, en heel stijlvol.
Wel heel jammer dat je buufje niet meer persoonlijk hebt kunnen spreken. 98 jaar... Dat is wel een mooie leeftijd. Ik teken ervoor dat ik die mag worden.

-xies- Renate

Scraptastisch zei

Wat zul je het jammer gevonden hebben dat je niet wist dat je oude buurvrouw in een verzorgingshuis heeft gewoond en nu je adres toch boven water is gekomen en je een rouwkaart hebt ontvangen en voor jullie het mysterie opgelost. Je kaartje is heel bijzonder met de mooie witte bloemen en troostend voor de nabestaanden Irene, heel mooi gedaan!
xx Gerie

Annemarie en Merit zei

Wat een prachtige en stijlvolle kaart voor de familie van je oude buurvrouw, ze heeft een mooie leeftijd mogen bereiken!

Groetjes, Merit en Annemarie

Annerieke zei

Ach wat verdrietig, ja, je hebt het niet altijd voor het zeggen hoe en waar je oud wordt. Mooie stijlvolle kaart heb je gemaakt.

Trijntje zei

Wat is dat dan jammer dat je niet weet waar iemand gebleven is... en er later achterkomt. Gelukkig kun je nog een rouwkaart sturen. Die heb je prachtgie gemaakt. Te deze mooie witte bloemen. .... maar nog leuker was geweest dat je haar bij leven nog een leuke kaart had kunnen sturen...... ik wens jullie veel plezier met elkaar en lekker genieten. Groeten Trijntje

Blankina zei

Een prachtige kaart voor een helaas vervelende gebeurtenis, gelukkig heeft je buuf wel oud mogen wonen. De nabestaanden waarderen vast je mooie kaart en woorden, lg Blankina

Monique zei

Wat heb je een prachtige kaart gemaakt. De tekst op de rouwkaart vind ik mooi!
En nu genieten hoor!
Liefs Monique

Creaellenknutselsite zei

wat een prachtig kaartje heb je gemaakt wat triest dat ze toch nog zo onverwacht is heen gegaan
sterkte
groetjes ellen

Femminde zei

Jammer dat je de buurvrouw even "kwijt"was. Dat is het lastige als kinderen niet weten wie ze allemaal moeten inlichten. Ik moest meteen aan jou denken toen mensen deze week bij een mw op mijn afdeling waren. Ja als ze hier weg gaat dan weten we niet waar ze heen gaat en de kinderen kennen ons niet. Zij hebben toen op mijn verzoek een briefje met hun telefoonnummer voor de kinderen achter gelaten zodat die ze op de hoogte kunnen stellen.
Maar bij jou was het te laat. Jammer!! Maar wel een hele mooie kaart.
Geniet van de logeerpartij met je 3 Engelse meiden!!
Fijn weekend!!
Groeten van Femminde

Doris knippenenplakken zei

Schitterende kaart ! jammer dat haar wens niet in vervulling is gegaan .
Groetjes Doris