zondag 2 december 2018

Frohes Fest

S4Fun-129/non traditional colours
Hallo allemaal, daar ben ik weer!!!
Wat heb ik het fijn gehad bij de dametjes, alle dagen intens genoten van de kleine Zoe en heerlijk samen gespeeld nadat ze eerst weer even aan Oma moest wennen 😉. De stad was weer zo prachtig versierd en bij Fenwick waren weer spectaculaire etalages te bewonderen...ieder jaar iets anders en de mensen staan er echt voor in de rij en als je dan dat koppie van die kleine meid ziet.....smelt smelt!

De terugreis ging helaas niet naar wens want ik wilde op Schiphol de rechtstreekse trein naar Groningen nemen maar die werd geannuleerd GRRR, er is echt áltijd iets met de NS!! In 1 uur wachten had ik geen zin dus dan maar de trein met overstap in Zwolle wat op zich helemaal niet zo erg is maar ik ben geen held met in/uit de trein en al helemaal niet met bagage en weinig overstaptijd!!!!
Lang verhaal kort: de koffer in de trein, ik half in de deuren en....ZE GAAN DICHT!!!! Ik maak een smak naar voren en krijg van alle kanten hulp maar mijn schoudertas zit er nog wel tussen....hengsel in mijn hand, tas buiten!!! Gelukkig was er iemand van de NS op het perron die het allemaal zag, hij heeft de machinist gewaarschuwd en de deuren gingen weer open en de tas kon naar binnen..niks kapot gelukkig (stel je voor mijn mobieltje, portemonnee, paspoort, creditcard etc.etc.!!) Ik was compleet van slag en nu doet mijn lijf  aan álle kanten zeer (dus nog steeds geen blogrondje van mij, sorry!!) en mijn been is bont en blauw.......... ik ben voorlopig wel even klaar met reizen 😢😢...wát een afknapper na zo'n fijne week!!!!

Maar nu de kaart:

Wie mijn blog volgt weet dat er bij Moritz thuis deze zomer afscheid van de lieve Scooby genomen moest worden maar dat er ook al weer een nieuwe zwarte boef rond rent en dat was de aanzet voor deze kerstkaart. 


Op een kraftkaart van 15x15 cm dp van de Action, écht gaaf dit blok!
Het eea is uitgestanst met stitched en scallop stitched dies, de kerstboom van MD deze keer uit goud (bonbondoosje met mooie embossing) en dat komt ook weer terug in de kerstsok en het belletje om de nek van het MFT-Happy Pawlidays-hondje. Ingekleurd heb ik met Promarkers en Derwent potloden.
Op het wit van de de muts zit Foam Ball Clay van Craft Emotions en daar is ook de tekst van die verspringend uit zwart en goud op elkaar is geplakt. De sterretjes bovenaan zijn gedeeltes van een hoekstans waarvan ik het merk niet meer weet.

Een warm welkom op mijn blog aan de nieuwe volgers Rochellies, Filmagique en Antje, gezellig dat jullie er bij zijn!

Lieve groetjes,

Challenges: 

CutiePie-129/winter layers
ChristmasSweetStampin-nov
ILP-373-anything-goes-with-option christmas
SweetStampers-26/christmas
ColourCrazy-48/anything goes
MakemyMonday-non traditional christmas colours
AnimalFriends-69/alles geht
TheSketchyChallenge-148/christmas
LTSCB-116/season greetings
MLCCB-5/anything Christmas goes
CraftyCalender-dec/its christmas time
LTCCB-29/anything goes december
ChristmasCraftsallyearround-dec/anything goes
ATSC-169/non traditional christmas colours 

42 opmerkingen:

Lia zei

Jeetje, wat een verhaal. Zo maak je nog eens wat mee, maar dat had beter niet gehoeven! We gaan eigenlijk nooit met de trein of bus en als ik dit zo lees, dan blijft dat voorlopig ook zo! Alleen met vakantie pakken we vanaf de P&R de bus en van Sevenoaks naar Londen gaan we met de trein en dat is het enige...
Maar wel fijn dat je zo genoten hebt bij de meisjes en weer echt oma hebt kunnen zijn!
En je kaart? Dat is een schatje!!
Doe maar lekker rustig aan en beterschap,
Lia xx

Enny zei

Oh Irene, wat een bewogen terugreis, geklemd zitten tussen de treindeur ! Hopelijk ben je snel van de pijn verlost. Je kaart is prachtig, zo schattig met dat hondje, en zo mooi versierd, super ! Groetjes, Enny

Je@net zei

OOoh...dat zal schrikken geweest zijn, Irene. Wat een vervelend einde van zo'n fijne week. Hopelijk ben je de schrik snel te boven en voel je je snel weer beter. Geen klacht ingediend bij de NS?
Je kaart is weer een schatje, zo leuk!

Creanita60.blogspot.nl zei

Pfft Day heb jij weer ...klem tussen de treindeuren. Heftig hoor!!
Wat een stress levert dat op naar zo'n fijne week ik snap dat je het even van je af moet schrijven beterschap met al je kneuzingen en masr even rustig aan.
Je kaart die je ons laat zien is weer een toppertje.
Groetjes Anita

Ans Gilbert zei

Jammer dat je mooie reis zo moest aflopen, klem zitten tussen de deuren dat is geen pretje, het is ook wel een gesjouw met een koffer, rennen naar de andere trein ..maar gelukkig heb je wel genoten van alle dames en Fenwick natuurlijk, welk thema hebben ze dit jaar ?
Je hebt een prachtige kerstkaart gemaakt mét leuke hond en nu maar hopen dat de kaart goed aan zal komen,
veel beterschap
Ansx

Miranda Slagboom-de Groot zei

Je kaart is prachtig.
Wat jammer dat je fijne week zo'n naar einde had.
Groetjes Miranda

Colinda zei

Ach jee, wat een situatie zeg, gelukkig dat iemand het had gezien en je al je spullen weer hebt.
Fijn dat je het zo gezellig hebt gehad weet nu zelf ook hoeveel genieten het is. :)
Schattig kerstkaartje en inderdaad erg leuk DP!
Heel veel sterkte met je spierpijn en een fijne zondag,
Colinda

bolletjelucky.blogspot.com zei

Jeetje wat een afknapper is dat en wat een vervelend einde van een geweldige tijd Irene. Jammer is dat.
Je kaart is een plaatje en dat geweldige designpapier heb ik vandaag ook gebruikt. Je kan trouwens ook meedoen aan de challenge bij ATSC, kijk maar even. Het hondje is een dot en zal zeker bij Moritz in de smaak vallen. Laat je maar lekker vertroetelen door Ben nu jullie weer samen zijn ;p
Lieve groetjes Miranda

Caroline zei

Nou zeg dat is een flinke tegenvaller zo'n terugreis als je het net zo naar je zin hebt gehad! Gelukkig heb je niks ernstig behalve stijfheid.
Je kaartje is erg leuk, zal in dit geval best gewaardeerd worden.
Groetjes Caroline

Marjan zei

Jee zeg, wat ontzettend vervelend dat die treinreis zo verliep, nou ja .. het instappen dan! Hopelijk zijn alle kneuzingen snel weer genezen!
Maar wèl een mooie tijd om op terug te kijken, heerlijk zo samen met je meiden!
Je kerstkaart voor bij Moritz is zo lief!! Het leuke hondje ... ja, ik heb het goed ;) komt heel mooi uit in de cirkel!

Nancy Soetaert zei

met de trein is altijd een beetje reizen zeggen ze dan! Wat jammer voor je dat de terugreis zo moest verlopen! Hopelijk gaat de pijn snel over en kan je weer aan leukere dingen denken en genieten van de herinneringen aan je toffe verblijf ginds!
heel mooi kaartje voor Moritz!
groetjes
Nancy

Jackie C zei

What a stunner!
Just perfect for the Challenge! Great project! Fabulous that you have shared this with us here at Colour Crazy. Good luck hun and do come back again!
Jackie DT @ CCC

Scraptastisch zei

Zo jammer Irene dat het nu na een heerlijke week, WEER afzien was met de trein, klem tussen de deuren, dat moet toch niet kunnen? Ggggrrrr.. Een hele lieve kerst kaart naar Moritz en fam. en je gedachten aan Scooby en je hebt weer heel mooi dessin papier bij elkaar gezocht en een topper is het weer!!!
Snel herstellen hoor en even rustig aan maar!
Liefs Gerie

Monique zei

Wat een verhaal Irene. Jij hebt dus ook een flinke smakkerd gemaakt. Als ik niet hoef ga ik zeker niet met de trein. Van hieruit moet je altijd overstappen op Zwolle en die tijd is echt veeeeeeeel te kort! Gelukkig ben je heelhuids en met alle spulletjes thuisgekomen na een hele leuke en liefdevolle week.
Ze krijgen thuis bij Moritz een prachtige en toepasselijke kaart. Heel mooi gedaan!
Rust eerst maar goed uit. Dan zien we je daarna vanzelf weer verschijnen.
Fijne zondag, liefs Monique

Blankina zei

Nou nou je hebt weer heel wat beleeft. Nou kom maar weer even rustig bij. Lief kaartje hoor..en foam ball clay? Weer wat geleerd, liefs Blankina

Eri zei

Wat jammer dat je leuke reisje zo moest eindigen. Ik hoop dat je snel weer van de pijn en de blauwe plekken af bent. Maar wel gelukkig dat het op de terugreis was, anders had je helemaal niet kunnen spelen met je kleindochter!
Je kaart is een schatje geworden, de stempel is zo leuk, en mooi ingekleurd. Leuk detail die sterretjes.
Groetjes, Eri

Margo zei

Oh Irene wat een vreselijke terugrit heb jij gehad zeg !
Ik hoop dat je snel weer helemaal OK bent !
Je kerstkaartje vind ik in ieder geval een echt toppertje ! Doet me er aan denken dat ik die schattige stempels ook nog ergens heb liggen ! Die ga ik maar weer een keertje boven halen.
Liefs
Margo

Nicolette zei

Wat een verhaal zeg Irene, je bent er nog goed van afgekomen. Jammer dat het dan zo eindigt.
Ik vind je kaart super!
Groetjes Nicolette

Marlies zei

Inderdaad geen leuk terugkomst naar een fijne reis. Je zal flink geschrokken zijn en gelukkig had iemand van de NS je gezien.
Je hebt een hele mooie vrolijke kerstkaart gemaakt in leuke kleuren. Super! Bedankt voor je deelname aan onze challenge bij Addicted to Stamps. groetjes, Marlies

Sheryl zei

This is fabulous. I love that image and great design.
Thanks for joining us at I 💖 Promarkers.
Hugs Sheryl xx

Danoesja zei

Hallo Irene
Wat een vervelend einde van je fijne week, hopelijk heb je er niet te lang last van.
Je kaartje is echt super mooi met deze kleurtjes en het hele lieve schattige hondje.
Bedankt voor je deelname bij Addicted to Stamps.
Liefs, Danoesja

Trijntje zei

Wat jammer dat je reis zo moest eindigen. En na een hele fijne week nu zelf do in de kreukels ligt. Wat vervelend dat de deuren gewoon dicht gaan terwijl er nog iets tussen zit. Dat moet toch niet kunnen....gelukkig dat er nog oplettende mensen zijn.... nu maar bijkomen. Je kaart is Superleuk. . Veel sterkte. Groeten Trijntje

Pat K zei

Beautifully designed card with such a cute image. Thanks for joining us at The Cutie Pie Challenge. Pat K xx

GerJanne zei

Goeiemenikkie, zeg! Jij maakt weer wat mee! Kalm aan nu en laat je maar en beetje door Ben verwennen! Fijn dat je zo genoten hebt, daar kun je weer op terug kijken met een heel grote glimlach!
Je kaartje is enig voor Moritz. Dat hondje, hij zal het vast prachtig vinden. EN heb je gezien dat jouw kaart voor mij in de top 3 staat bij 4 seasons?? Super toch!

Creaellenknutselsite zei

wat balen zeg na zo'n leuke vakantie, ik hoop dat je je snel beter voelt en gelukkig heb je niks gebroken.
Je kaart is weer super geworden. Ik denk dat ze daar heel blij mee zijn
groetjes ellen

Annerieke zei

Wat een schattige kaart Irene, lief hondje en alles weer super leuk gecombineerd. Heerlijk dat jullie zo van elkaar genoten hebben in Engeland, kun je fijn aan terug denken hè.
Maar je terugreis, jeetje wat een ellende zeg. Dat mag toch eigenlijk niet gebeuren op deze manier, ik hoop echt dat je weer wat bekomen bent van dit alles. Je zult er best nog wel last van hebben, sterkte hoor xx!

Sharon Noble zei

Hiya thank you very much for joining us at I 💖 Pro Markers Challenge blog your beautiful card is perfect for the challenge big hugs Sharon DT xxx

Angela zei

Heerlijk zo'n weekje met de meiden.... en wat een gezellige stad met prachtige etalages!
De treinreis is dan weer stukken minder..... vind overstappen ook altijd zenuwslopend.
Mijn hemel wat heb je een smakkerd gemaakt.... probeer nog na te genieten van je qualitytime met Zoe xx

Je kaart is een beauty! Prachtige kleuren en details weer.... en zo persoonlijk! Top!

Beterschap met je rug en blauwe plekken...
xxxAngela

Kuni zei

Lovely and sweet christmas card.
Thank you for joining us at the Sweet Stampers and i hope to see you again.
Hugs
Kuni

Scrapping4funChallenges zei

Oh my word Irene, I am so glad to hear you are ok! I also hate the in/out of the trains! Hope you feel better soon!
Beautiful card, love the little doggy!
Thank you for your entry at Scrapping4funChallenges
Rachelle DT
https://scrapping4funchallenges.blogspot.com

Priya zei

Fabulous card.
Thank you for playing with us at Scrapping4fun challenges.
Priya DT

Creative Arts and Crafts zei

Awesome card. Thank you for joining us at Scrapping4fun.
VarshaDT

Katrina Bufton zei

Sorry to hear about your terrible journey. Your card is fabulous, I love the dog and the fluffy stuff on his hat. Thank you for joining us at Crafty Calendar Challenge,
Katrina x

AO Creations zei

Super cute!!! Thank you for joining us at MLCC, good luck!!! Amy DT

Sue Nicholson zei

Beautiful festive card, thanks for joining us at Cutie Pie Challenge cheers Sue x

Tip Top zei

Great card! Thank you so much for playing along at I ❤ Promarkers! Hope to see you again next time!

sweetpea zei

Great card. Thanks for sharing it with us at Colour Crazy Craft Challenge Janet DT

Nandini zei

So cute and sweet! Great to see you in the Make My Monday gallery. Hope to see you again soon. Nandini, DT

Sam Squires - A Crafting Niche zei

Sounds like you have had a nightmare journey. Your card is lovely, especially the cute little dog. Thank you for taking part in the "Love To Craft Challenge" for December. DT Sam x

Wendy Nicola Jackson zei

So cute! Gorgeous card design! Sweet Christmas image and such a pretty card design. Thanks for sharing your lovely creation with us at Christmas at Sweet Stampin'. It looks so festive and fun!! Do come and play along again this month too. Happy crafting, Wends xoxo CaSS DT

craftysahmiam zei

Adorable holiday card and color choices, thanks for sharing with us at Love To Craft. Happy Holidays!

Ellen zei

Hartstikke leuk kaartje met een té schattig hondje! Gezellig dat je meedoet bij The Sketchy Challenges.
Inmiddels ben je hopelijk niet meer zo beurs...

groetjes, Ellen