maandag 23 juli 2018

Have fun, hugs and more........

De 20e was Nancy jarig en deze vrolijke strandkaart heb ik haar gestuurd want ze woont dicht bij zee en houdt van Bugabootjes dus direct de leuke freebie Beach Dottie én hun Stella says sketch #612 gebruikt!


De speach-bubble HAVE FUN is van de clearstempel "seal of approval" van Clearly Besotted. Ook  de golven en het zandkasteel zijn daar van en nét als Dottie en het strand ingekleurd met Promarkers en hier en daar een glimmertje van een Wink of Stella pen.

Ik heb wat Memorybox wolkjes uitgestanst en op een strook cardstock geplakt en dat is nu mijn wolkensjabloon, gebruikt voor de achtergrond met SU-Soft Sky inkt.
De kleine wegwijzertjes aan de zijkant komen weer van een andere clearstempel en de tekst heb ik zelf geschreven. Het zonnetje is van Crealies net als de stitched rechthoeken en het eea is verhoogd opgeplakt.
Dit is de sketch:

Challenges:

LilPatch-86/anything goes
AGemofachallenge/summer holiday
4SSC-10/laat de zon maar schijnen

Dan nog iets minder vrolijks:
Het was de bedoeling dat de familie uit Duitsland ook een dagje zou aanwaaien tijdens de logeerpartij van de dametjes uit Engeland...helaas is het er niet van gekomen.


Na 10 jaar niets dan plezier ging het al een tijdje niet goed met hun schat van een viervoeter en na talloze dierenartsbezoekjes, injecties, scans en bloedonderzoeken waar steeds niets uitkwam hebben ze Scooby moeten laten inslapen want hij wilde helemaal niet meer eten.
Groot verdriet en daar zijn geen woorden voor alleen maar KNUFFELS!


Grijze kaart, stukje witte cardstock bewerkt met MD-embossingfolder.
Lieve woordenstempel in hartvorm gestempeld met grijze Memento en gemat op een stukje donkerder grijs waar ook hugs mee is uitgestanst.
Onder en bovenaan met een marker en gelpen wat strepen getrokken.


Op de binnenkant alleen maar grijs gestempelde tekst die ook van de sheet van het hart komt.

Daniela was er heel blij mee.
Ze had Scooby al vóór Heiko en Moritz en hij was haar steun en troost in een moeilijke periode dus ze mist hem enorm.
Inmiddels is er toch ook weer vreugde (vooral bij Moritz) want kijk eens wie ze hebben opgehaald......Temujin!


Niet dat ze zo snel over het verdriet om Scooby heen zijn maar géén hond is ondenkbaar én het is grote vakantie dus 6 weken volop de tijd om heel veel werk van deze kleine rakker te maken!

Zoe en haar mamma's hebben het heerlijk gehad, vrijwel hele dagen buiten wat in Noord-Engeland maar zelden kan en volop genieten maar ook puffen want hemeltjelief wat was (en is) het ongelooflijk warm! De meiden hebben heerlijk langs het meer gefietst, dikke pret met soms onze e-bikes in de snelste stand en even tijd voor zichzelf! We hebben genoten van de kleine meid...ongelooflijk ondernemend en druk maar ook super vrolijk en lief en totaal niet eenkennig! Ze is nu in de "optrek/sta-fase dus het zal niet lang duren of het lopen en vallen begint...dan komen ze helemaal handen en ogen te kort want ze is razend snel maar ze kan ook al zo goed zelf spelen met hele verhalen er bij...om op te vreten! Toen ze kwamen had ze net voor de eerste dag heel vaak heel vieze luiers en dat werd pas aan het eind ietsje minder en bij thuiskomst gelukkig weer snel hélemaal okay en dat kan ik helaas niet zeggen want de dag nadat we ze naar Schiphol hebben gebracht ben ik me tóch ziek geworden .... en dat met deze hitte! Ik ben nog steeds niks waard en heb deze post in etappes geschreven want ik ben zo slap als wat en bijna 4kg afgevallen (géén straf!) en moet nog steeds niet aan eten denken......

Inmiddels de foto's verwijderd!!!

Mét een extra grote weekender van ons zijn er héél wat speeltjes én het zwembadje mee naar Engeland gegaan, leuk!

Dag dag, fijne vakantie allemaal en heel veel sterkte met de warmte!




25 opmerkingen:

Enny zei

Oh, wat leuke foto's van dat kleine schatje, en erg, dat die hond moest sterven... Ja, vergeten zullen ze hem nooit, maar zo'n pupje brengt weer leven in huis ! En nu ben jij zo ziek, wat vreselijk met dit hete weer ! Ik wens je spoedig beterschap ! Je kaarten zijn prachtig ! Groetjes, Enny

Diny zei

Wat een schatje die Zoe Irene.....heerlijk bij opa en oma terwijl de mama's gingen fietsen......wat zullen jullie genoten hebben!
Mooie kaartjes heb je gemaakt......ze zijn totaal voor verschillende gelegenheden.....jammer van de hond.
Ik wens je heel veel beterschap en geniet nog lekker na van het bezoek van de dames!
Diny

Sarah zei

Wat een dotje, je kleindochter.
Twee mooie kaartjes. Allebei passend bij de gelegenheid.
Jammer van de hond, maar ze weten nu wel wat doen met zijn kleine speelvogel erbij.
Veel beterschap!x

Angela zei

Schitterende foto´s van Zoe Irene!
Heerlijk te lezen dat de logeerpartij een succes was.
Je hebt een prachtige kaart gemaakt voor je familie in Duitsland; ook bij overlijden van een huisdier, doet medeleven je erg goed :).

Wat heb je een supergave kaart voor Nancy gemaakt.... weer zo persoonlijk; geweldig!

Proficiat met je winnende kaart bij K&K; volkomen terecht :).

xxAngela

Je@net zei

Wat fijn dat de logeerpartij zo´n succes was. En wat een leuke foto´s. Kan me voorstellen dat jullie genoten hebben van het mooie weer en elkaar.
En dan nu in de lappenmand, da´s balen. Hopelijk knap je snel weer op, Irene.
Je kaartje voor Nancy is weer super leuk. En ook het andere kaartje is heel geslaagd. Dat zal zeker gewaardeerd worden!

Margreet zei

Wat een dot van een kleindochter heb je, Irene! Fijn dat jullie zo hebben genoten van elkaar. Leuke foto's, ook van het hondje.
Wat een enige kaart heb je voor Nancy gemaakt!
Ook de andere troostkaart is heel mooi!
Sterkte met opknappen.
xxx Margreet

Nancy Soetaert zei

Wat jammer dat je zo ziek bent, hopelijk snel toch weer beter!
Dankjewel voor de reuzeleuke verjaardagskaart, mooie tip voor die wolkjes. fijn dat jullie genoten hebben van het bezoek van jullie meiden! Echt een schatje jullie kleindochter!
Lieve groetjes
Nancy

Annemarie en Merit zei

Wat een plaatje van een kleindochter hebben jullie Irene.
Heerlijk om zo van elkaar te kunnen genieten.
Hopelijk knap je heel snel op...beterschap.
En je kaart voor Nancy is er weer eenntje voor een TOP notering.

Liefs annemarie en merit

Crealientje zei

Wat een leuk zomerskaartje voor Nancy!
Mooi ingekleurd.
Wat sneu dat de mooie hond zo ziek was. Dat is een moeilijke tijd voor hen.
Ook daar heb je een passend kaartje voor gemaakt.
De pup is Super schattig!
Kunnen ze weer mooie herinneringen me maken.
Je kleindochter is zo leuk. Foto's zijn enig! Kun je wel uren naar kijken als ze spelen of er lekker bij gaan zitten en meedoen. Houdt je jong😉.
Wat een pech met dit weer ziek zijn. Zorg goed voor jezelf,
Beterschap!
Gefeliciteerd met je prijsje bij k&k.
Liefs Crealientje.

CraftyGirl zei

I am very glad you joined us this week at Lil Patch of Crafty Friends Challenge Blog. I hope you had a fantastic time!!! See you back very soon to play in another amazing challenge. :)

TTFN,

CraftyGirl
craftygirlcardsandcrafts.blogspot.com
Lil Patch of Crafty Friends Design Team Member

aussie aNNie zei

Lovely post Irene, beautiful cards and photos. It did sadden me as we had to put my beloved fur baby to sleep, she had cancer of the spleen only a few months ago...sendin hugs...xx

Margo zei

Wat een leuke kaart maakte je voor Nancy ! Het knuffel-kaartje zegt ook meteen meer dan 1000 woorden, wat een droevig nieuws !
Maar met de foto's van de nieuwe aanwinst en van de schatiige Zoe sluiten we toch weer met een vrolijke noot af, gefeliciteerd ook met je winnende kaartje !
Groetjes
Margo

GerJanne zei

Hoi Irene,
Allereerst beterschap gewenst. Ja, dat brengen kleine kinderen vaak mee. Heel vervelend en geen leuk aandenken aan het bezoek van de meiden. Maar wel fijn dat jullie zo genoten hebben. Wat een schatje!!
Altijd verdrietig als een huisdier overlijdt, vooral voor Daniela, als ze hem al zo lang heeft en ook tijdens de belangrijke periodes van haar leven. Lieve kaart heb je gestuurd.
De kaart voor Nancy is ook erg leuk!! Daar ga je spontaan van lachen.
En natuurlijk proficiat met je prijs bij Hermien!
Groetjes
GerJanne

Scraptastisch zei

Wat heb je een hartstikke leuke kaart voor Nancy gemaakt Irene....past helemaal bij haar!!! Afscheid nemen van je huisdier is altijd heel moeilijk, ze gaan helaas geen mensenleven mee, en je knuffelkaart zal ze erg waarderen!
Maar kijk nou waar die Moritz mee zit, dat maakt weer veel goed! En ja dat vrolijke meissie heeft een zalige week gehad bij jullie en ook de grote dames!!! Je hebt een lange post gemaakt, dus vast een teken dat je weer een beetje aan de betere hand bent! Ook uitkijken naar Hermien haar flop...wat zijn we bofferds hè!
xx Gerie

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Irene, wat vervelend dat jij nu een virus te pakken hebt, hopen dat je snel herstelt. Neem wel wat lauwe bouillon af en toe, al is het maar een slokje per kwartier. Je verliest behalve vocht ook zouten en dat maakt je nog slapper, zeker met deze hitte. Lieve foto's van Zoe en wat heerlijk om zo met elkaar te genieten. Mooie kaarten heb je gemaakt, heel zonnig en vrolijk die van Nancy en heel lief en toepasselijk gemaakte kaart voor Daniela. Ik kan met haar meevoelen.
Beterschap meis, pas goed op jezelf.
Lieve groetjes Miranda

Caroline zei

Wat een leuke foto's! Wat is dat genieten zeg met zo'n lieve meid. Wel vervelend dat je nu zo ziek bent, met dit weer! Bah, sterkte hoor.
Je kaartje voor de hond is heel mooi. Ook je kaartje voor Nancy is heel leuk!
Groetjes Caroline

Colinda zei

Wat een lieve foto's van Zoë, ze is al weer gegroeid zeg en wat zullen jullie hebben genoten! Wat naar dat je niet lekker bent, hoop dat je snel weer een beetje opknapt.
Mooi zomers kaartje heb je gemaakt en je knuffel kaartje is heel toepasselijk met de honden pootjes.

Veel beterschap en groetjes,
Colinda

Monique zei

Wat een leuke kaart voor Nancy. Maar ook de grijze kaart vind ik heel mooi geworden. Zo sneu.
En wat een prachtige foto’s van de kleine Zoë. Ik hoop dat je je inmiddels wat beter voelt.
Liefs, Monique

Femminde zei

Wauw wat leuk om foto's te zien van jullie kleine schat. Gaat zo hard. Jammer dat je nu zo ziek bent maar gelukkig niet toen ze er was. Jij nu eerst maar weer even aansterken. Ziek zijn met dit weer is niet leuk. Hopelijk ben je ondertussen een beetje beter.
(Neem maar een opkikkertje bouillon dat pept je een beetje op met dit weer en dat hou je vast binnen)
En wat een super kaart voor Nancy en gepast kaartje voor de overleden hond. Wat super dat ze ondertussen weer een puppy hebben die een beetje afleid.
Kalm aan en fijne week!!
Groeten van Femminde

Pamela zei

Thank you for joining us at A Gem of a Challenge, with your fantastic summer card.

Pam x

Colien zei

Hoi Irene, ik las je reactie en begrijp nu dat het deze kaart moest zijn die je wilde linken op het 4 Season Challenge blog. En deze is absoluut geschikt, het zonnetje past mooi op je zomerse kaartje voor Nancy en daarmee voldoet ie ook om mee te doen met onze uitdaging.
Wat sneu om te lezen dat de hond is overleden, je hecht je toch aan zo'n dier, zeker na 10 jaar. Gelukkig is er wat afleiding met de pup.
Mooie foto's van je kleindochter, daar mag je met recht trots op zijn. Proficiat ook met je prijs bij Hermien, gave kaart had je gemaakt voor de challenge bij Knutsels en Kadootjes.
Ik hoop dat je je ondertussen wat beter voelt, zo niet: heel veel beterschap!
grtz. Colien

Creaellenknutselsite zei

wat een prachtig kaartje en leuke foto's zielig van de hond
groetjes ellen

Nelly zei

Superleuke zonnige kaart.

Bedankt voor je deelname aan onze challenge van 4 Season Challenge Blog.


Groetjes Nelly

Lia zei

Ik heb deze post helemaal gemist en weet niet hoe dat kan. Maar nagenieten is ook leuk..!
Wat een schatje/scheetje is jullie kleindochter!! De ondeugd straalt er vanaf!
Fijn dat ze het zo naar de zin hebben gehad, maar niet zo leuk dat jij daarna in de lappenmand terecht kwam. Hopelijk gaat het inmiddels beter met je.
En dat warme weer...dat mag van mij langzaam wel wat minder. Een drupje regen of meer is zo welkom, want in onze regio is sinds begin juni niks meer gevallen.
Liefs,'Lia xx

Home sweet home zei

Hei

Lovely and beautiful cards and photos:)

Merethe