maandag 19 maart 2018

(Goud van Oud) SCRAPLINGS

Zoveel als ik deze maand maak/plaats is bijna niet te geloven (en zo blijft het ook zeker niet hoor!!) maar de  leuke MD-Challenge-197 bleef maar in mijn achterhoofd spoken dus dit is het resultaat van een freubelzondag met volop zon maar door de wind buiten het -20 gevoel......ik had dus zin in vrolijkheid!
Ik moest wel lachen om de verbazing in blogland over scraplings want bij Wybrich had ik er in de loop der jaren al heel wat langs zien komen en voor die van mij heb ik allemaal oude MD-spulletjes gebruikt, zó jammer dat ze vaak vergeten worden!


Op de gele heb ik de trellis geplakt, er tegen de bloem waarvan de takken met Promarkers zijn ingekleurd en de bloem uit hetzelfde rode dp is gestanst als voor de lady bug is gebruikt. Uit een velletje papier vol bloemen zijn de kleine rondjes geknipt en op de takken geplakt om het nog wat vrolijker te maken.
Boven aan de trellis wat zwarte glimstenen uit de voorraad en om het zwart nog een keer terug te laten komen heb ik met een fineliner slordig weg wat gedoodeld langs de randen.  Bovenaan en op de trellis nog wat kleine vlindertjes geplakt.

Op de andere het vrolijke streepjespapier, dan de chickenwire folder en er op de leuke bij met eerst witte vleugels en er op nog een keer uit vellum gestanst zoals hier onder goed te zien is. De zwarte rondjes die als oogjes bedoelt zijn heb ik op de voelsprieten geplakt en hem leuke wiebeloogjes gegeven. Ook hier nog wat bloemetjes uit het dp geknipt.


 PK9131 Celebrations.
Trellis Flower CR1262
Tiny's Flowers 3 LR0250
Vlindertjes CR1354
Bee en Lady Bird Col1356
Chickenwire Extra DF3403
With Love is van Eline's Typewriter Col 1358

Het kan gewoon niet op de laatste maanden met de topplekjes....happy happy happy!!!!!!!!!

Bij Addicted to stamps weer met de gezellig dik ingepakte poes - die wist vast dat we zo'n bar weekend zouden hebben - en hier mag ik de volgende challenge gastdesigner zijn.... ze hebben een heel leuk thema dus ik heb er zin in!!


                                                                             en


Vergeleken met mijn kaarten van zo'n 1,5 jaar geleden denk ik af en toe wel eens "worden ze niet te CAS??" maar ik ga maar lekker zo door want het legt me geen scrap-windeieren om maar in de Paassfeer te blijven hihi!!

Gezellige dag,

29 opmerkingen:

Crea Astrid zei

Wat een vrolijke en fleurige kaartjes heb je gemaakt. Daar krijg je het zomer gevoel van. Beter dan de kou van nu.
Gefeliciteerd met je prijzen.

Fijne dag,

Groetjes, Astrid.

Annerieke zei

Wat zijn je scraplings lekker vrolijk Irene! Leuk met het bijtje en lieveheersbeestje, zo schattig. Ik kende ze ook wel, scraplings, ideaal om je restjes mee op te maken, vind ik. Je zit nu waarschijnlijk gewoon in je "CAS periode" denk je ook niet? Over een poosje is het misschien wel weer anders. Je doet het wel goed want het levert je wel topplekjes op inderdaad, super hoor! Ik zou zeggen, ga zo door! (eh....ik zit in m'n "klets periode", hihi)

Marja zei

Wat een vrolijke kaartjes Irene!...zo krijgen we wel zin in het voorjaar.
Is nu ook echt knutselweer met die kou...ga ook niet na buiten als het niet moet.
Groetjes Marja.

Wybrich zei

Schitterende vrolijke scraplings zijn het geworden Irene! Leuk met de oudere materialen! De uitgeknipte bloemetjes doen het ook mooi hierbij!
Dank je wel voor het meedoen
Gr Wybrich
DT MDchallenge blog

aussie aNNie zei

Brilliant post and so full of cheer and colour Irene, fabulous makes.xx 💖 [Aussie aNNie's Blog]

Jantine zei

Mooi zijn ze, Irene! Lekker vrolijk.
Groetjes,
Jantine

Bernadet zei


Lekker vrolijke kaartjes Irene!
Echt geweldig leuk

Marjan zei

Ja, scraplings zijn leuk, laat ik nou toevallig dit weekend ook daarmee bezig geweest zijn! Heel ander thema, zie je nog wel. Die van jou zijn supergaaf, zo echt lente!! Leuk dat je GD mag zijn, terecht!

Joke zei

Heel zomers Irene in die vrolijke kleuren. Leuk om ook oude spulletjes weer eens uit de kast te halen. Daar ben ik geloof ik niet zo goed in. Heb me wel voorgenomen om eerst eens wat oudere vellen en papier te pakken maak dat lukt niet zo heel erg goed.
Groetjes Joke

aussie aNNie zei

Irene, I think you would like our winter. Where I live north of Sydney I have been told by someone in the UK who has a daughter here, that our winter is like their summer. I have not worn a jumper, overcoat or anything thick for since we moved her around 15 years ago....changed your mind?? xx

Ans Gilbert zei

Doe mij ook maar zo'n winter, net als van Annie hier boven, het is nog steeds heel koud, vooral de wind.. brrr.
Je maakte 2 zonnige scraplings, leuk met de oudere materialen en de vrolijke kleuren, super dat je weer in de prijzen viel
Ansx

Je@net zei

Wat zijn ze super leuk en vrolijk geworden, Irene. Krijg er lentekriebels van!

Nicolette zei

Ik krijg door jou kaarten echt zin in het voorjaar. Heel erg leuk Irene.
En gefeliciteerd met je winnende kaart, blijft leuk toch?
Groetjes Nicolette

Sylvia zei

Mooie zomerse vrolijke straplings,Irene.Heel leuk gemaakt.Gefeliciteerd met je top plaatjes.Je kaartjes zijn wel in trek deze maand :).Zo leuk voor je.

Groetjes,Sylvia.

!neke zei

Wat zijn ze leuk !!!!!!

Annemarie en Merit zei

Oh wat een vrolijke scraplings Irene, superrr! Je wordt gewoon vrolijk als je op je blog komt. Geweldig leuk gemaakt.
Liefs, Merit en Annemarie

Colinda zei

Lekker vrolijk zijn ze!! Vind ze ook altijd leuk om te maken. Vandaag was het heerlijk in het zonnetje achter glas, laat de lente maar komen!!
Gefeliciteerd met je top plekjes,
Colinda

Angela zei

Hahaha je ziet de scraplings overal opduiken..... ik moet bekennen dat ik tot de categorie behoor die écht niet wist wat scraplings waren.... heb ik toch al die jaren te veel scraplings weggegooid ;(.

Jouw scraplings zijn écht supergaaf; heerlijk frisse vrolijke kleurtjes heb je gebruikt..... laat het voorjaar maar komen!

Proficiat met je topnoteringen.... het zijn ook supergave kaarten!

lfs Angela

bolletjelucky.blogspot.com zei

De vrolijkheid spat hier van het scherm met jouw fleurige scraplings Irene. Wat leuk zoals je alle materialen en kleurtjes gecombineerd hebt en ik blijf ook alles gebruiken hoor. Veel te leuk spul om te laten liggen :)
Gefeliciteerd met je prijzen...jij gaat lekker, top.
Lieve groetjes Miranda xx

Scraptastisch zei

Super vrolijk en heel erg leuk zijn je scraplings Irene, de oudjes doen het nog hartstikke goed! Je winnende kaartjes had ik gezien...goed bezig!!! Ik kom net thuis na mijn avonddienst, het was spekglad, dus blij dat ik thuis ben!
Liefs Gerie

Monique zei

Ze zijn superleuk Irene! Ik heb ze wel eens voorbij zien komen maar nog nooit gemaakt. Maar ga het zeker eens een keer doen. Die van jouw vinden wel een gaatje op the mantle piece ;-)))

Lieve groetjes, Monique

Diny zei

Wat heb jij leuk vrolijke scraplings gemaakt Irene.....lekker fris van kleur. Gefeliciteerd met je top plekjes.....wat leuk voor je!
Groetjes Diny

GerJanne zei

Hoi Irene,
Wat gaaf deze scraplings. Zo vrolijk van kleur! En gaaf dat die schommelkaart zo vaak in de prijzen valt. Ook de andere kaart bij DCL was erg leuk!

Creaellenknutselsite zei

ze zijn weer super, ik kende scraplings helemaal niet maar na de challenge bij Md heb ik mijn restjes bak op gezocht en daar zitten er heel veel in wat leuk om ze te maken he
groetjes ellen

Enny zei

Oh, wat super-schattige, vrolijke en kleurige kaartjes, echt prachtig ! En proficiat met je top-plekjes ! Groetjes, Enny

Ellie Bakker zei

Wat ontzettend mooi zijn je scraplings geworden Irene, zo heerlijk vrolijk super leuk om het bijtje en lieveheersbeestje weer eens voorbij te zien komen.
Gezellig dat je met onze challenge meedoet.
Groetjes Ellie
DT MD challenge blog

Nancy Soetaert zei

heerlijk zonnige kaartjes Irene in die vrolijke kleurtjes!
Scraplings kende ik van blogs maar had ik zelf nog niet gemaakt, eigenaardig formaat, maar best leuk hé!
proficiat met je toppertjes!
Nancy

Durvina zei

Wat leuk en vrolijk!!
Gaaf zijn ze en ja oude spullen gebruiken doet je beseffen wat er eigenlijk nog allemaal voor leuks tussen zit wat niet meer word gebruikt, heel herkenbaar...

liefs, Durvina

SylS creaties zei

Wat een superleuke vrolijk gekleurde kaartjes! Helemaal top!
groetjes,
Syl