donderdag 11 januari 2018

50!!!!!

Op deze donderdag van mij geen kerstkaart maar een kaart voor Nicole die vandaag 50 jaar wordt!!!

Vorige zomer kocht ik in Engeland het blad Make Amazing Cards met weer allerlei leuke extraatjes en een aantal daarvan heb ik voor deze kaart gebruikt.
Eerst een witte kaart van 13 x 15 cm gesneden, er op een stuk zwarte cardstock en daarna twee verschillende stukjes dp die bij het blad zaten. Ook het label komt daar uit,  eigenlijk zijn het er 2 op elkaar want ik vond de tekst op de onderste niet zo leuk dus heb er de kleinere met Celebrate boven op geplakt. De roosjes heb ik helemaal nagetekend met een zwarte fineliner zodat ze er meer uitspringen.
En verder:
zwart kantje uit de voorraad, parelmoerhartjes zwart gemaakt met een Promarker nét als de houten cijfers waar Glossy Accents op zit (het flesje was bijna leeg dus helaas een luchtbel op de 0 😕😕) en eindelijk ook een bestemming voor de  leuke parfumflesjescharm die ik jaaaaren geleden op een beurs heb gekocht.


Deze harten-borderstans van Spellbinders heb ik gebruikt voor de onderste rand maar dus niet zoals jullie hem hier zien maar het "negatief" dat na het stansen overblijft en de hartjes er boven geplakt......staat net iets pittiger dan dat je door de hartenstans "heenkijkt".

De muizenauto heeft een topplekje weten te veroveren......hij lag er ook nog heel groot uitgeprint dus over een paar weken laat ik er weer een kaart mee zien!
Lieve groetjes,

Challenges:

LTSCB-105/anything goes
LPOCF-73/anything goes 

23 opmerkingen:

aussie aNNie zei

Happy New Year Irene, what a lovely card, really love the pinks and goodies. I am sure your friend will adore this one...hugs.xx[aNNie]

Creaellenknutselsite zei

je kaart is weer helemaal geweldig die kaart met de auto is ook super geworden
groetjes ellen

Joanne kramer zei

Wat een mooie en lieve kaart! groetjes Joanne

Lia zei

Dat kan niet missen! Deze kaart is voor een dame en ziet er prachtig en ook wel stoer uit!
Lia xx

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een hele mooie kaart voor Nicole heb je gemaakt Irene. Schattig dat bedeltje van dat kleine parfumflesje, het past er perfect bij. De zwarte accenten geven lekker pit aan deze kaart. Gefeliciteerd met je top 3 notering.
Lieve groetjes Miranda xx

Annemarie en Merit zei

Wat een gave dames kaart heb je gemaakt Irene, leuk met die zwarte accenten..

Fijne dag liefs Annemarie en merit

Scraptastisch zei

Lest best, dan zit mijn blogrondje er op! Nicole jarig vandaag en je hebt haar een heel mooi kaartje gestuurd en er weer een hele mooie persoonlijke touch aan gegeven en past heel mooi bij haar met de parfum flesjes! Dat wordt een nieuwe glossy accent dus...want er gaat bijna geen kaart voorbij waar je er van die prachtige glimmende accentjes aan geeft! Gefeliciteerd met je muizen topper!
Liefs Gerie

Ans Gilbert zei

Prachtige kaart heb je voor Nicole gemaakt, mooie kleuren en leuk met het parfumflesje, leuk dat je weer in de prijzen viel,
groetjes
Ans

Creanita60.blogspot.nl zei

Een mooie kaart heb je voor Nicole gemaakt! En het leuke parfumflesje past er perfect bij! En de leuke winnaar kaart staat hier nog te pronken een terechte top plekje weer Irene!
Groetjes Anita

Nicolette zei

Prachtige kaart Irene. Zo leuk met die parfumflesjes.
Gefeliciteerd met je winnende kaart.
Groetjes Nicolette

cards-by-epie zei

Superleuke kaart voor Nicole ,Irene !
Groetjes van Epie

Je@net zei

Erg leuke kaart, Irene.
En gefeliciteerd met je winnende kaart!

Jantine zei

Heel leuk deze kaart voor Nicole. Leuk papier en mooie borderstans.
En die muizen zijn ook toppertjes, hoor.
Groetjes
Jantine

Alina zei

heel erg leuk, Irene, mooi papier en kleuren!

Angelique zei

Prachtige kaart, heel krachtig dat roze met zwart en wat een leuk dp met de parfumflesjes. Leuk dat je de candy bij Crealientje won en wat een gave kaart maakte je voor haar, super. En gefeliciteerd met je winnende kaartjes.
lieve groetjes Angelique

GerJanne zei

Ha Irene,
wat een mooie chique kaart voor een dame van 50! Je hebt er veel extra's in gestopt. En die charm, waren we toen niet samen op de beurs? Met Mieke?
Gefeliciteerd met je muizenautokaart. Hij is ook enig! Ik heb je mail gelezen! Dank je voor het bijpraten!
GerJanne

Sarah - Crea S zei

'n Heerlijke dameskaart Irene! Roze en zwart staat toch altijd zo leuk samen! Liefs, Sarah

Nicole zei

Reuze blij met deze prachtige kaart. Ik hou wel van een lekker reukje hihihi!!
Dank je wel lieve Irene!! Hij staat hier mooi te pronken. En uiteraard in het echt zijn de kleuren vele malen mooier!
Xxx Nicole

Marjan Küppers zei

Mooi met deze kleuren, passen altijd zo mooi bij elkaar. Leuk papier en dat mooie bedeltje erbij, weer een gaaf kaartje. Leuk dat de muizen in de prijzen vielen!

Aartje zei

Prachtige kaart heb je voor Nicole gemaakt. Leuk dat je parfumflesje bedel eindelijk van pas kwam.
Groeten, Aartje

trijntje zei

Hoi Irene wat een prachtige kaart heb mevoor Nicole gemaakt . Leuke kleuren combi. Mooi zoals je de mal hebt gebruikt. Je kaart van hieronder is ook erg leuk. Gefeliciteerd met je succesjes.... altijd weer leuk. Groeten Trijntje

AO Creations zei

Super cute!!! Thank you for joining us at Lil Patch, good luck!!! Amy DT

Shuly zei

Hooo what a somptuous background for such a special event! That'll make someone's day for sure! Thanks for sharing at Love to Scrap!