zondag 29 oktober 2017

Just a note to say........thanks!!!

Veranderingen horen bij het leven: soms heel leuk maar soms ook helemaal niet en zo kregen we een brief dat onze super fijne en lieve huisarts er na 20 jaar definitief mee stopt en zich op haar grote passie beeldhouwen gaat toeleggen.
Het is een artsen-echtpaar dat soms spontaan voor de deur stond toen Ben zo ziek was om even te kijken hoe het was in Huize de Mars, ongelooflijk hartverwarmend! Zijn vertrouwde gezicht blijven we gelukkig wel zien maar aan de verdeling: Ben naar hem en ik naar haar komt nu helaas een eind, ik zal haar missen!!!
Ik heb een kaartje gemaakt om te bedanken en gedag te zeggen.


Kraftbasis van 13x13 cm en er op groen plankenpapier uit een Studio Light paper pad.
De typewriter van MD gestanst, ook de tekst a note to say hoort daarbij en thanks heb ik weer van een andere clearstamp gehaald en er onder gezet.
Verder de pleister, stethoscoop en pillenstrip van MD uitgestanst, een rolletje wondgaas met een strikje en een klein glazen flesje van de Wibra gevuld met strooimateriaal opgeplakt.
Ik kreeg een super leuke bedankkaart terug met een foto-collage van haar werkstukken en één waar ze in overall en met een grote veiligheidsbril op aan het werk is, énig!

Inmiddels is al het "gedoe" hier in en om het huis achter de rug. Eerst een kapot riool.....wat een STANK in huis!!! Was zoeken  waar het vandaan kwam en bleek half binnen en buiten dus ook het terras werd half opgebroken en die mannen bleven maar heen en weer lopen met slangen en rookmachines...wát  een modder.... grrrrrrrrrrr!!!
In de hal een lelijke plek op het plafond die steeds groter werd en waar elke dag witte prut afkwam en na vrijwel overal geweest te zijn (platte dak garage, dakterras bij zolderkamer etc. etc.) leek het de douchehoek te zijn en die is van de week onder handen genomen......wéér aan de poets om de cementsluier en het witte stof overal weg te krijgen....ik heb het even helemaal gehad whahha!! 
Ondanks dit  alles gaat het met mijn rug gelukkig weer  wat beter, ik slaap weer goed en kan wat langer in een bepaalde houding op een stoel zitten dus ik pak voorzichtig het bloggen en freubelen weer op!
Dank dat jullie zo lief zijn blijven reageren al die tijd!!

Fijne zondag,
22 opmerkingen:

Creanita60.blogspot.nl zei

Wat leuk dat je haar een kaartje hebt gestuurd om haar te bedanken!
Lief hoor!
fijne zondag!
Groetjes Anita

Nancy Soetaert zei

vast een grote OEF dat die werken voorbij zijn!
Wat maakt jouw dokter een grote switch! Wel schitterend voor haar om zo haar passie te kunnen gaan volgen! Jouw dankjewel-kaartje is super!
fijne zondag
Nancy

Monique zei

Wat een prachtkaart voor je dokter.
Wij hebben de afgelopen jaren geen vaste dokter gehad. Zo vervelend!
Maar nu hebben we een vrouwelijke huisarts van dezelfde leeftijd als ik. Zo fijn! Ze weet gewoon waar ik het over heb en noemt ook alles gewoon bij naam en in lekentaal. Zo belangrijk.
Wat een ellende hadden jullie thuis met het riool en de lekkage. Vreselijk al die mannen die telkens weer naar binnen stampen.
Gelukkig is alles weer voorbij en kun je weer heerlijk knutselen.
Lieve groetjes, Monique

Je@net zei

Wat een mooie persoonlijke kaart heb je voor haar gemaakt, Irene.
Fijn dat al die rompslomp inmiddels weer achter de rug is en dat het met je rug ook wat beter gaat. Nog een fijne zondag!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Irene, wat fijn dat het "gedoe" rondom het huis nu klaar is. Hopen dat jullie er weer een tijd tegen kunnen. Knap van je huisarts dat ze zich toe gaat leggen op haar passie, ze heeft gelijk maar voor de patiënten is het natuurlijk wennen. Je hebt wel een hele gave bedankkaart gemaakt, super die dokter spulletjes erbij, dat is toch wel het fijne van creatief zijn. Probeer zo'n toepasselijke kaart maar eens te gaan kopen ;p
Gelukkig dat het met je rug weer beter gaat.
Lieve groetjes Miranda xx

Linda zei

Hoi Irene,
Wat een super leuke kaart! Dit kan ze vast waarderen.
Ik vind je kleuren keuze mooi en leuk dat je dat flesje erbij hebt gedaan het maakt het echt af zo!
Fijne zondag.
Lieve groet, Linda

marja zei

Super leuke kaart is dit geworden irene . Ik kan mij voorstellen dat je dan met al dat gedoe er even helemaal klaar mee bent. Sterkte met je rug. Ik voel met je mee. Groetjes marja

Marja zei

Wat een leuke toepasselijke kaart Irene!
Dat was iets minder leuk een kapot riool en een lekkage in huis...fijn dat het weer opgelost is.
Groetjes Marja.

Caroline zei

Zo leuk als je een persoonlijk kaartje kan maken, kan me voorstellen dat dit zeer gewaardeerd is.
Wat een gedoe zeg in je huis, sterkte ermee. Ook met je rug.
Groetjes Caroline

Marjan zei

Kan me voorstellen dat je haar gaat missen, wij hebben ook zo'n artsen stel, ik ga meestal ook naar haar.
Je persoonlijke kaart voor haar zal ze zeker erg waarderen, hij is ook super!
Fijn dat het met de rommel nu weer zo goed als voorbij is, je wordt dat zo beu! En dan ook je rug nog wat beter, heerlijk! Houden zo!!

Alina zei

wat een prachtige kaart, Irene, en ik kan me voorstellen dat jullie ze zullen missen, ik mis mijn huisarts ook, sinds we verhuisd zijn :( !
fijn dat het beter gaat met je rug! oh, en die ellende is gelukkig achter de rug, niet fijn om zoiets mee te maken :( ! dikke knuffel van mij! (ik zet zo meteen een foto van dat papier op mijn blog :) )

Angela zei

Ooohhh ik voel zo met je mee Irene..... onze huisarts die wij sinds de geboorte van Michelle al hebben, is afgelopen week 65 geworden.... dus vrees dat ook wij binnenkort afscheid moeten nemen van onze 'steunpilaar'.
Je hebt wel een schitterende en toepasselijke kaart voor hen gemaakt.... is altijd leuk om een kaart uit onverwachte hoek te krijgen :).

Wat fijn te lezen dat het met je rug wat beter gaat!
Krijg het trouwens wel spaans benauwd bij het klusverslag.....getver wat een toestanden. Gelukkig is het nu zo goed als klaar; toch?

lfs Angela

Aartje zei

Wat een ontzettend leuke en toepasselijke kaart heb je gemaakt voor dit afscheid. Jammer dat iemand waar je zo'n band mee hebt opgebouwd er mee stopt.
Fijn dat he ondanks al het gedoe met je rug weer beter gaat.
Groeten, Aartje

Scraptastisch zei

Ja zo gaan de dingen des levens Irene, maar je went zo aan elkaar hè! Wat een mooi gebaar om een kaartje naar ze te sturen en dat je toen ook een creatieve kant van haar kreeg te zien!!! Ik vind je kaart wel superleuk geworden voor het dokters echtpaar!!! Ik heb niet zoveel inspi... lijkt wel, vandaag weer naar Den Helder getoerd...ze blijven daar jarig, whaha!
Fijne avond en rustig aan vd week!!!
xx Gerie

Ans S. zei

Wat een super mooie en toepasselijke kaart heb je voor je huisarts gemaakt.
Fijn dat het met je rug wat beter gaat.

Groetjes Ans

karien zei

Wat een mooie kaart heb je gemaakt voor je huisarts
Groetjes Karien

Diny zei

Wat jammer dat je huisarts ermee stopt Irene.
Je hebt een prachtig kaartje voor haar gemaakt.....en wat fijn dat je iets warms terugkrijgt!
Succes met de laatste stofwolken in huis en geniet van al het nieuwe!
Groetjes Diny

Sabine zei

Wat een lief kaartje heb je gemaakt! Fijn dat het wat beter gaat met je rug Liefs Sabine

Trijntje zei

Hoi Irene.
Gelukkig dat je weet waar her probleem vandaan komt.masr het heeft eerst wel veel rommel opgeleverd.... gelukkig dat je rug zich regiedebuut doorheen geslagen heeft... je hebt een hele mooi kaart voor je huisarts gemaakt. Heel toepasselijk gemaskt met deze attributen op de kaart. Fijn dat je weer aan de hobby kan. Groeten Trijntje

Colinda zei

Geweldige kaart, zo toepasselijk! Kan helemaal begrijpen dat je het jammer vind dat ze stopt, is altijd fijn als je zo'n goede klik hebt met een arts.
Fijn dat het weer wat beter gaat met je rug, rustig aan hoor!
Een fijne dag,
Colinda

Jantine zei

Wat een ellende en rommel in jullie huis, Irene...gelukkig is het nu achter de rug. Jammer dat een fijne huisarts afscheid neemt. Lieve kaart heb je gemaakt.
Groetjes
Jantine

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
zulke rommel kun je missen als kiespijn, maar gelukkig is alles weer op orde nu, hoop ik.Bij ons in de straat zijn ze nieuwe riolering aan 't leggen en ook de trottoirs worden opnieuw gelegd, we hebben een echte zandbak voor de deur.
Jammer dat de huisarts er mee stopt, je moet dan weer zo wennen aan iemand anders, je kaartje is heel mooi geworden..
Las ik nu ergens op een blog dat je volgende maand weer naar je kleindochter gaat..??
groetjes,
Ans