woensdag 27 september 2017

JIPPIE - 100e Scr@pCardsChallenge!!!!!!!Vandaag is er wat te vieren op het Scr@pCardsChallenge Blog want we beginnen aan onze 100e challenge, wat een mijlpaal en wat leuk dat ik er deel van mag uitmaken!

Het thema van deze challenge is HERFSTBINGO en de keus is aan jullie of je voor een volle kaart, horizontale - verticale of diagonale rij gaat.
Herkennen jullie dat?? Je hebt iets in je hoofd en bent zo lekker bezig en dan groeit het maar door onder je handen en zo had ik ineens VOLLE KAART.....écht BINGO dus maar dat komt vast ook omdat ik dol ben op die prachtige warme herfstkleuren!!
Ik zal in mijn omschrijving de bingowoorden dik maken, dan hoeven jullie niet te zoeken.


Als basis heb ik uit wit karton (Wibra) de Dutch Doobadoo stencil die bij het Crafty Boutique pakket "Secret Garden" zit nagetekend en uitgeknipt. Ik heb altijd "ruzie" met die dingen...dacht dat ik er mee klaar was maar vond dat ie niet lekker stond: blijkt het dus de bedoeling te zijn dat je een bergvouw maakt met de onderkant ipv dat het een liggend middenstukje heeft......oeps.......snel nog een designpapiertje op maat gesneden hihi!
Wat ik vooral leuk vind: dit stencil zie je voor 99% terug als vintage-creatie maar zo zie je dat het ook op een heel andere manier super leuk gebruikt kan worden!
Ik laat eerst de kaart helemaal open zien:


Alle randen zijn bewerkt met Vintage Photo en Memento Potters Clay inkt en dat heb ik ook met het designpapier gedaan. Het bladerenpapier zat bij een knutselpakket van de Lidl, het lichte papier met de takjes is van een First Edition paper pad "Boho Chic".


Op het grote gedeelte van de kaart zit de MD-spinnenwebstans waar ik de MD-grashark en heel veel kleine MD-blaadjes op heb geplakt.
Aan de onderkant met houten letters die ik een beetje gekleurd heb met inkt het woordje herfst (tekst) met er naast wat mooie bladeren in echte herfstkleuren van een MD-stans en met de Pontura Paint Crystal Clear van Nellie Snellen heb ik er wat dauwdruppels op gezet. Om spinnen kun je in de herfst niet heen dus ook die zitten op de kaart (dier). Die zijn van pikzwarte glimmende plastic (Ali) en dat was helemaal niet mooi. Ik heb ze met Gesso ingesmeerd en na het drogen er Vintage Photo Distress inkt op gedept en daarna ben ik er ook nog met een Promarker over gegaan......stukken beter!!


Het label van de stencil heb ik 3x uitgeknipt en wel uit kraft, witte cardstock  en het gele dp.
Er op het schattige vosje van Eline met Glossy Accents op zijn neus (dier).  Hij zit gezellig tussen het herfstblad dat ik uit weer een ander vel van dat knutselpakket van de Lidl heb geknipt met er tussen nog wat blad van Xenos dat hier al jaren in een zakje zit. De paddenstoel komt uit de "Autumn Woods" paperstack van Craft Emotions. Uit de voorraad hier en daar nog wat bessen er tussen gestoken.


Om de kaart te laten staan bovenaan een strik van terrakleurig gaas en een toef van eikenblad - met ook weer kraft - en eikeltjes van MD en die zijn geëmbosst, bewerkt met Vintage Photo en een streepje witte gelpen: hiermee is de volle bingokaart een feit!
Omdat de voorkant behoorlijk zwaar is heb ik er voor de zekerheid nog wel twee magneetjes aangebracht zodat hij niet te pas en te onpas openklapt (had ik geloof ik bij Doris gelezen en begreep het toen niet zo goed: nu wel dus hihi!).

En tot slot de staande kaart die ik naar Engeland heb gestuurd want daar zijn ze dol op Mr. Fox!Behalve de prachtige prijs voor de winnaar van onze sponsor


stellen ook alle dt-leden een prijsje beschikbaar voor de TOP 5, dus we hopen van harte dat er heel veel deelnemers zullen zijn om in de feestvreugde te delen!
Mijn prijsje is deze twee JOY-kerststansjes

               

We zijn razend benieuwd naar alle inzendingen maar alsjeblieft: lees de opdracht goed en hou je er aan want we krijgen toch best vaak inzendingen die nét niet aan de eisen voldoen en dat is zo jammer!

Lieve groetjes,
43 opmerkingen:

Scraptastisch zei

Het is zo mooi "gegroeid" zoals jij zegt en een prachtige herfst
kaart geworden Irene. Een hele gezellige blogpost ook en wens je
heel veel plezier van/met deze 100ste Challenge!
Liefs Gerie

Je@net zei

Wauw....wat een super mooie herfstkaart heb je gemaakt, Irene!

Jantine zei

Wat een prachtige herfstkaart, Irene. En leuk dat je "zomaar" en volle bingo-kaart scoorde, al doende. Het is een zeer geslaagd geheel.
Groetjes
Jantine

Dora zei

Schitterend!!

Caroline zei

Wat een mooie kaart! En zo leuk dat witte streepje op het eikeltje.
De kleuren zijn prachtige bij elkaar.
En ook bij jou van harte gefeliciteerd met jullie 100e challenge!
Zo leuk! Heel veel succes verder.
Groetjes Caroline

Nicolette zei

Van harte gefeliciteerd met jullie 100e challenge. Je kaart is prachtig Irene. Zo veel te zien, heb de foto's dan ook uitgebreid bekeken. Erg mooi.
Groetjes Nicolette

bolletjelucky.blogspot.com zei

Smul, smul, smul, wat heb ik heerlijk zitten smullen van je práchtige herfstkaart Irene. Met de vetgedrukte woorden uit je tekst zag ik alle details nóg beter. Alles zit erop inderdaad en nog is het niet overdadig vind ik.Die post zal in Engeland zeker uitgebreid bewonderd worden. Daar zitten ook best veel vossen hè?
Gefeliciteerd met deze mijlpaal van jullie challengeblog en dat er nog maar veel challenges mogen volgen.
Lieve groetjes Miranda xx

Ans Gilbert zei

Je hebt een prachtige Herfst creatie gemaakt Irene,
leuk model ..mooi met de kleine tag erbij en het leuke vosje en verder helemaal mooi aangekleed, met al die prachtige herfst bladeren,
groetjes,
Ans

Boukje zei

Mooi in de herfstkleuren Irene! Leuk dat je meedoet met de MDchallenge!
Groetjes Boukje.

Annemarie en Merit zei

Wow wat een gave kaartjes met Mr. Fox. Echt super leuk gemaakt Irene, complimenten van ons! Je kaartjes zijn leuk bewerkt met al die herfstblaadjes en eikeltjes. Echt HERFST!!!
Groetjes, Merit en Annemarie

Annemarie en Merit zei

Hier ben ik nog een keer. Natuurlijk van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal van jullie challengeblog. Leuke uitdaging!

Creanita60.blogspot.nl zei

Wat een gave herfstcreatie Irene!
mooie mal ook van DDD! Ik heb veel gemist de laatste tijd en totaal niet aan de knutsel geweest maar ik ga zeker proberen om mee te doen met jullie feest challenge.
Groetjes Anita

Marlies zei

Een super mooie herfstcreatie Irene. Een heel leuk model en met zoveel leuke details erop verwerkt en dan die spinnen erbij brrr enge dingen. Een kunstwerkje. Leuk dat ik GDT mocht zijn voor jullie feestelijke challenge. groetjes, Marlies

Joke zei

Een prachtig model kaart Irene met super mooie bij elkaar gecombineerde kleuren en materialen. Je vosje is wel een echte blikvanger hoor.
groetjes Joke

Angelique zei

Van harte gefeliciteerd met jullie 100ste challenge. Wat een schitterende voorbeeldkaart heb je hiervoor gemaakt, echt bingo....!!
Mooie model, prachtige kleuren en zo'n schattig vosje. De spinnen heb je echt mooi gepimpt.
Schitterende, zachte babykaart heb je voor Gerie gemaakt. Lief dat je hem helemaal aan haar smaak hebt aangepast.
lieve groetjes Angelique

Danoesja zei

Hoi Irene
Ik zie je al helemaal zitten met deze kaart waar steeds iets bijkomt maar dat is ook niet gek met al die leuke stansjes die je gebruikt hebt, het is een schitterende kaart.
Liefs, Danoesja

martine zei

Wat een schitterend kaartje Irene
zowel het model als de kleuren zijn prachtig !!
fijne dag liefs martine

Sylvia zei

Prachtige herfstkaart,Irene.Zoveel mooie details.Gefeliciteerd met jullie 100e Challenge.

Groetjes,Sylvia.

Ela zei

Het is een Foxy kaartje geworden Irene! Ik heb genoten van je verhaal en het resultaat is top! En jij ook gefeliciteerd natuurlijk met de 100ste! Groetjes Ela

EmmaT zei

oooh so beautiful a creation,love it, it shows the beauty of autumn. Thank you for joining us at Make My Monday. Emma

Lia zei

I'm flabbergasted! Wat een supergave kaart heb je gemaakt, met al die leuke details: het klopt gewoon!! Complimenten van
Lia xx

Colinda zei

Wat een gezellige herfstkaart!! Leuk model kaart en het vosje heeft het vast naar zijn zin tussen al die mooie herfstblaadjes :)
Alvast een gezellig weekend,
Colinda

Jannie zei

Wat een gewéldige kaart!!! Ik blijf er maar naar kijken.
En hoe geweldig dat je overal (net als ik) je hobbyspulletjes vindt!!

Práchtig gemaakt!

Thank you for joining us at Cuttlebug Mania at our "Golden Harvest "challenge!!

Cuttlebugs & Hugs
Jannie

Femminde zei

Wat een super herfst kaart is het geworden Irene!! Zo gaaf met dat vosje in al die herfsttinten. En ook nog een volle bingokaart!!!
Gefeliciteerd met jullie 100e challenge.
Fijn weekend!!!
Groeten van Femminde

Wendy Koorevaar zei

Ohh wat heb je dit mooi gemaakt! Heerlijk in de herfstweer en wat een leuke bladeren en dan dat harkje erbij....super schattig!
Fijn weekend!

Liefs,
Wendy

Anita van Merode zei

Schitterend Irene. Ik vind het onwijs gaaf geworden. Je hebt flink uitgepakt met de bingo kaart. Top.
Gr Anita

GerJanne zei

Ha Irene,
wat een geweldige kaart is het!! Zo mooi met de kleuren (warm) en de enige vos! EN een hele bingokaart! Super! Dat gaat mij denk ik niet lukken. Ik ga natuurlijk wel meedoen..
De DDBD mal is ook top. Ik had he nog niet eerder geien, dus of er veel vintage mee gemaakt wordt weet ik net. als jij het zegt zal het zeker zo zijn.
En nee, helaas zie je me morgen niet in Hardenberg. Monique en ik hebben er even over gedahct om vandaag te gaan, maar ze gaat zondag ook al, dus, we zijn lekker relaxed thuis gebleven en in oktober ga ik met Nelleke naar Paperpassion... Lijkt me ook heel gaaf!
Veel plezier op de beurs!
GerJanne

Aartje zei

Ik snap dat ze in Engeland helemaal weg zijn van Mr. Fox. Hij is ook zo leuk!
Geweldig gemaakt Irene.
Groeten, Aartje

Adriana zei

Wat een gave kaart zeg! Prachtige details om naar te blijven kijken en je spinnen heb je geweldig mooi bewerkt! wat zal die een mooi plekje hebben gekregen.

Creaellenknutselsite zei

wow wat een prachtig kaartje leuke details erop
groetjes ellen

Marjan zei

Ik vind je kaart echt geweldig! Snap dat "groei"gedeelte wel ;) Maar je hebt het niet te vol gemaakt en alles past perfect! Echt knap gedaan, Irene! Leuk dat je meedoet met DCL!

Diny zei

Wat een schitterende herfstkaart heb je gemaakt Irene.....er is heel veel op te zien.....je kunt er naar blijven kijken.....prachtig!
Groetjes Diny

Monique zei

Een prachtige kaart Irene! Ik ga mijn best doen om mee te doen.
Ook je kaartje voor Gerie is een dotje. Heel erg mooi gedaan!
Lieve groetjes, Monique

Corrie zei

Wat is dit mooi Irene, ik ben gek op de herftskleuren, ook het vosje is er héél lief bij.
Ik vind het een top creatie.
Lieve groetjes,Corrie

Cindy zei

Wat een prachtige creatie Irene, alles klopt en de herfstkleuren zijn zo mooi. Het vosje is ook schattig en de blaadjes maken het helemaal af. Ik vind hem geweldig! Groetjes, Cindy

Gayatri zei

Such a gorgeous tag! Love the autumn colors and all the details. LOVE it. Thanks for playing along Simon Says Stamp Anything Goes Challenge. Gayatri xx

Ellie Bakker zei

Wow Irene wat een geweldig mooie herfstkaart prachtig gemaakt.
Gezellig dat je met onze challenge meedoet.
Groetjes Ellie
DT MD challenge blog

Anita zei

Super gave kaart Irene.
Gezellig dat je meedoet met onze challenge.

Gr. Anita
MDblog

Ellen zei

Wat een mooie herfstkleuren-kaart! Leuk dat je meedoet met DCL.
Groetjes Ellen.

Nancy Soetaert zei

wat een mooie kaart Irene! Leuk om die DDBD-mal voor zo'n 'modern' kaartje te gebruiken, ik denk bij die mallen ook eerder aan vintage... Schitterend hoe je alle materialen tot zo'n mooi geheel gecomponeerd hebt!
Fijn weekend
Nancy

Nela zei

Simply stunning!
Thank you for sharing with us here at Marianne Kreadivas!
xx Nela

Crea Astrid zei

Wat een prachtige herfstkaart. Grappig vosje ook en mooie details erop verwerkt.

Groetjes, Astrid.

ellyscard creatief zei

Hallo Irene. Ik wil je hierbij nog van harte bedanken voor het mooie pakketje wat ik mocht winnen.En dan ook nog zoveel extra's, echt super bedankt.
Gr, Elly