woensdag 7 juni 2017

Moritz

Vandaag is achterneefje Moritz jarig, 8 jaar al weer en een heerlijk manneke met heel veel vriendjes. Hij zit op een zwemclub en heeft als grootste passie nog steeds voetbal (tot grote vreugde van zijn Vati hihi!).
Ik had zo'n pak "modelkaartjes" van de Action en dacht dat dit een pop-up was maar iets klopt er geloof ik niet helemaal want de bovenkant klapt zonder steuntje steeds naar achteren....nou ja, mag de pret niet drukken toch??


Dit leuke team is van "All dressed up", ingekleurd met Promarkers en deels uitgeknipt. De kleuren zou ik niet snel kiezen maar de club waar hij speelt heeft dit soort tricots (shirt eigenlijk nog iets feller en een beetje naar fuchsia-neigend..... meidenkleurtje maar daar zeg ik natuurlijk niets van hahhaaaaaa).
Uit zwarte cardstock de MD-chickenwire er achter geplakt als een soort doel.
Het gras is gemaakt met een MFT-stans, de brad met het sterretje is van de Action net als de grote 8 die ik met een Promarker zwart heb gemaakt en daarna natuurlijk van Glossy Accents heb voorzien want dan is het pas echt leuk.
De voetbalstans is van Ali - de stukjes vallen er uit dus er zit een ronde cirkel achter geplakt. Sommige losse stukjes ook met een Promarker zwart gemaakt en er weer in geschoven en nog wat zwarte lijntjes getrokken.

 
Op het onderste groene stuk met een witte gelpen een voetbalveld getekend, op de middenstip een voetbalknoop en het alfabet is van Eline.
De petjescharm rechts bij het doel is uit de voorraaddoos en past perfect bij het plaatje én bij Moritz die hier even moet afkoelen na een voetbaltraining!!!!


Vorig jaar lag Ben in het ziekenhuis en helaas is de reis naar Duitsland nu ook nét te veel dus hebben we afgesproken dat we de kleine man in de grote vakantie bezoeken en dan samen zijn cadeau gaan uitzoeken bij Toys R Us.
Ik zal mijn superrrrrrr makkelijke schoenen maar mee nemen want zijn moeder vertelde dat hij daar uuuren over kan doen...........lachen!

Fijne dag,






Challenges:

HobbyVision-62/rond
LTSCB-98/boyz rule
StampingFairies-Juni/anything goes
CCC-june/boys will be boys
UnicornCB-22/for guys

29 opmerkingen:

Je@net zei

Jeetje...wat gaat de tijd toch snel, acht jaar alweer. Leuke foto ook van Moritz.
Deze kaart gaat ie vast super leuk vinden, Irene!

Marjan zei

Wat een onwijs gave kaart voor de kleine voetballer! Haha, Irene... mannen dragen ook roze en fuchsia hoor tegenwoordig, al zullen die van ons er niet in gezien worden denk ik zomaar ;) In ieder geval zal Moritz het super vinden en zich vast gaan beraden over zijn cadeautje. Kan jij vast gaan trainen.

Sabine zei

Wat een mooie kaart! Heel leuk model Liefs Sabine

Scraptastisch zei

Moritz alweer 8 jaar en wat leuke knul is het! Je voetbalkaart is natuurlijk giga gaaf voor hem!!! Je hebt zo te lezen nog wel een beetje zitten puzzelen met je voetbal maar prachtig gelukt Irene! Het voetbal team op de kaart past ook super op de kaart en je gezellige uitleg erbij, daar heb ik van zitten genieten onder het genot van een kopje koffie, hihi Zijn vooruitzicht met jou naar Toys R Us...hoe gaaf is dat!!!
Liefs van Gerie

Elchi | Elchi's World of Books and Crafts zei

Dear Irene,
what a fabulous card for this little man! Well done! :)
Thanks for joining our Stamping Fairies june-challenge!
Hugs Elchi (DT)
xxx

Ans Gilbert zei

Wat heb je een gave kaart voor Moritz gemaakt..leuk elftal..hippe shirts..ook het voetbalveld is leuk gedaan.
Hij verheugt zich natuurlijk nu al op toys R Is..
gr.Ans
p.s.je prachtige kaart (met poes) vandaag ontvangen..ben er blij mee,dankjewel

Ans Gilbert zei

p.s
ik moet nog een heel jaar wachten op AOW..

Angela zei

Jeetje wat vliegt de tijd..... alweer 8 jaar.
Wat heb je weer een schitterende kaart voor Moritz gemaakt Irene; daar hebben heel wat freubeluurtjes ingezeten! Prachtig wat je er allemaal op verwerkt hebt!
Succes met trainen voor de 'Toys R Us marathon' ;).
xxAngela

Jantine zei

Geweldig kaartje voor Moritz, Irene! Zulke leuke en mooie details, daar zal hij heel blij mee zijn. En leuk vooruitzicht om tzt samen een cadeau te gaan uitzoeken!
Groetjes
Jantine

Joanne kramer zei

Wat een geweldig leuke kaart! Echt iets voor zo'n jochie. groetjes Joanne

Angelique zei

Geweldige voetbalkaart voor Moritz, leuk die voetballertjes. Tegenwoordig trekken jongens ook bijna alle kleuren aan dus kan makkelijk. De stans van de voetbal is echt gaaf. Dat wordt trainen voor je naar Duitsland vertrekt van de zomer, haha.
lieve groetjes Angelique

Creanita60.blogspot.nl zei

Wat een gave kaart is t geworden voor Moritz!
De stempel met het voetbal team die vind ik echt helemaal geweldig!
Groetjes Anita

Joke zei

Dat is super gemaakt Irene. Leuk voor zo'n achtjarig kereltje. Dat vindt hij zeker super.
Groetjes Joke

Aartje zei

Wat een superleuke kaart, die je weer prachtig aangekleed hebt. Ik denk dat dit model eigenlijk een slagje moet draaien in de breedte en dat hij dan mooi blijft staan. Maar ach dat mag de pret inderdaad niet drukken.
Ik zou gewoon een stoeltje meenemen naar de speelgoedwinkel en me even lekker installeren.
Groeten, Aartje

GerJanne zei

Wat een ontzettend leuke kaart voor Moritz. Hij zal hem helemaal top vinden en lang bewaren. Ik had het ook met zo'n kaart. Weet niet meer precies welke, maar heb er en oplossing voor bedacht. EN ik wilde hetzelfde schrijven als Aartje, hihihi, stoeltje meenemen!
GerJanne

Danoesja zei

Hoi Irene
Wat een geweldige kaart voor Moritz, het is zo'n mooi geheel en dat in zijn favoriete sport.
Wat zal hij blij zijn als jullie deze zomer langs komen en voor jullie word het een hele onderneming maar het is natuurlijk wel iets leuks om naar uit te kijken.
Liefs, Danoesja

Nicolette zei

Een superleuke kaart voor een 8 jarige. Dat zal vast wel in de smaak vallen. En ik denk dat je de kaart een slag had "moeten"draaien, maar zo kan ie ook prima.
Groetjes Nicolette

Margo zei

Wat een geweldig leuke kaart zeg ! Ja kiezen uit zo'n grote speelgoedwinkel, neem ook maar een vouwstoeltje mee zou ik zeggen :)

Sylvia zei

Superleuke en vrolijke voetbalkaart voor Moritz.Heel mooi gemaakt, Irene.Veel plezier in Toys R Us :).

Groetjes, Sylvia

Lia zei

Wat een heerlijke kaart voor Moritz. Het kan niet anders: dit is de mooiste die hij krijgt!!
Lia xx

martine zei

Hoi Irene wat een super leuke en mooie Jongenskaart
....knap werk !!
liefs van martine

Marsha Reed zei

This is such an adorable card, Irene! Those little boys are so cute. Thanks for joining us this month at the Crafty Calendar Challenge.

Caroline zei

Superleuk kaartje hoor. En dat fuchsia is hartstikke leuk erbij. Soms is het puzzelen met zo'n kant en klare kaart he maar misschien moest deze op zijn kant staan...... verder heel leuk met die voetbalbrad. En een leuk idee dat doel zo!
Groetjes Caroline

Alina zei

heel erg leuk geworden, Irene, wat heb je weer alles mooi gecombineerd!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een gave kaart heb je er weer van gemaakt Irene. Die zal vast weer in de smaak vallen. Enne na het winkelen snak jij vast naar zo'n badje voor je voetjes..hihi.
Lieve groetjes Miranda xx

Heather zei

Wow! This is awesome and soooo cute!! I LOVE how you used the chicken wire die to create the goal; it's perfect!! And the pop-out elements are really fun! Thanks for playing with LTSCB.

Trijntje zei

Wat heb je een mooie vrolijke voetbalkaart gemaakt Irene. Die valt vast goed in de smaak. Groeten Trijntje

Colinda zei

Hij zal hem zeker weten leuk hebben gevonden en dan ook nog met zo'n leuke afspraak erbij!! Gezellig hoor, hebben jullie allemaal iets om naar uit te kijken!

AlexaCzar zei

what a nice boy card.
Thanks for showing us on stamping-fairies - anything goes Challenge.
Greets
Alexa DT