donderdag 17 maart 2016

I WANT TO BREAK FREE............Reminder Challenge#3 Craft Addiction

Kennen jullie dat lied van Queen waar Freddy achter de stofzuiger loopt?? 
Daar moest ik direct aan denken toen ik aan een verjaardagskaart voor schoondochter Laura begon die de 15e ook 32 is geworden (en waar ik een paar jaar geleden een Dyson stofzuiger mee heb gekocht!).
Deze kaart is tevens mijn reminder voor  Challenge#3-CraftAddiction: alles behalve vierkant!


En waarom "I want to break free"???
Nou niet om net als Freddy aan de dagelijkse huishoudsleur te ontsnappen (al is dat niet echt de hobby van de 2 dames *lol*) maar omdat ze na veel gepieker haar baan in het Museum heeft opgezegd!
Lang heeft ze vrijwilligerswerk en diverse kleine baantjes met heel veel plezier gedaan en eindelijk kreeg ze na 4 jaar de felbegeerde baan die perfect aansloot op haar Masters Museum Studies maar helaas.........om diverse redenen doodongelukkig en dikke stress!!
Met Kerst alles thuis eens goed op een rijtje gezet en op aandringen van Sylvia de knoop doorgehakt.
Gelukkig heeft ze ook nog een andere baan (digitaliseren van een museumcollectie) voor 2 dagen per week met leuke collega's en wat nog veel belangrijker is: met waardering!!
Omdat baby's in de UK pas met 1 jaar naar de crèche mogen hebben vrienden gevraagd (einde zwangerschapsverlof) of ze 1,5 dag op hun in augustus geboren dochtertje wil passen en zo is haar week aardig gevuld met leuke dingen ipv zorgen!
 
Maar nu de kaart met een stempeltje dat alles weer met elkaar verbindt: Emily vacuuming  van Wild Rose Studio. Niet bij Nicole in de shop (in heel NL zie ik hem niet meer) maar wel bij Bunny Zoe's in Engeland en aangezien ze met haar winkel en blog stopt, ook nog in de uitverkoop!


De basiskaart is gemaakt met de Dutch Doobadoo Shape Art-ruit uit witte cardstock maar daar is niets meer van te zien omdat het oranje DP dezelfde maat heeft.
Het gebruikte DP is allemaal van Studio Light Light en wel uit de paperpads #25, 28 en 29.
Elke pad heeft de leukste combinaties maar alles door elkaar gebruiken gaat dus ook heel goed!
De randjes zijn allemaal een beetje geruwd.
Het leuke stempeltje is als altijd met Promarkers ingekleurd, uitgeknipt en met foampads verhoogd opgeplakt en ook het veegje witte gelpen als accentjes hier en daar ontbreekt niet.
De tekst op de banner heb ik van internet, de randen bewerkt met Vintage Photo, op de uiteinden 2 brads en met foampads een beetje golvend opgeplakt..
Onderaan een klein stukje van de Marianne Design chickenwire folder.
De postzegel met Happy BDay is van de Sending Messages van Joy en daar is ook xoxo van dat ik een paar keer rond het plaatje heb gestempeld.
De bloemen, besjes en houten vlinder zijn uit mijn eigen voorraad, het grote blad (JOY6003/0037) er onder is een wat oudere stans en staat niet in de shop maar bij interesse kan Nicole daar vast wel aankomen.

Even een kleine gezondheidsupdate en vooral dank je wel zeggen voor alle lieve reacties op het blog, de meelevende mailtjes en de beeldige kaarten die ik van Marjan en Gerie heb gekregen,  zó lief!!
Het lijkt er op dat de vreselijke buikpijn door iets in de maag wordt veroorzaakt dat de darmen prikkelt en ik heb nu medicijnen. Het leek heel goed te gaan maar helaas toch weer een paar akelige dagen gehad, ik maak de kuur af en duim!!
Tot ieders stomme verbazing werd bij de echo vocht in een hartzakje geconstateerd dus nu moet ik naar de cardioloog voor verder onderzoek.
Ben heeft een ontsteking in de knie die maar dik blijft en zeer doet dus daar wordt een foto van gemaakt en intussen ook aan de pillen. Ook al hangen we de vlag nog niet uit, we blijven hoopvol en het stralende lentezonnetje is natuurlijk de beste medicijn!!
Voor wat betreft de creadip: ik werk altijd weken vooruit dus wat jullie zien is al een hele tijd geleden gemaakt maar ik begin er weer zin in te krijgen dus ook dat gaat de goede kant op!!

Fijne dag,


Challenges:

Scrapping4Fun-60/anything goes
CraftyFriends-27/anything goes
Addictedtostamps-122/any shape                                
BunnyZoe'sMarch/fav stamp company (Wild Rose)
Stempelsonne-bis 31.3/alles geht

45 opmerkingen:

Monique zei

Ik zie mezelf alweer stofzuigen. Hoe vaak heb ik dat liedje niet mee geschreeuwd tijdens het stofzuigen. Het ging veel sneller hahahaha...
Wat is het fijn dat je dochter eindelijk de knoop heeft kunnen doorhakken. Ik weet uit eigen ervaring dat dat heel moeilijk is. Maar je wordt er zoveel gelukkiger van.
Een stukje waardering is hard nodig om lekker te werken en goed in het leven te staan.
Maar je kaartje voor haar is geweldig. Ik vind het stempeltje zo lief en grappig. Ik was hier een half uur geleden al maar was even overgewipt naar de shop van Bunny Zoe....en daar staan nog zoveel leuke dingen ;-)
Ik hoop voor je dat de buikpijnen gauw overgaan. Jouw klachten komen mij heel bekend voor. Ik heb daar ook medicijnen voor gekregen en ik ben overgestapt op speltbrood. Dat heeft mij goed geholpen. En als het lentezonnetje dan ook nog eens helpt!
Fijn om te lezen dat het met jullie allebei weer wat beter gaat.
Liefs, Monique

Lia zei

Irene, wat een verhaal. Maar je schoondochter heeft gelijk, dat ze haar baan heeft opgezegd! Ik heb hier hetzelfde meegemaakt en weet dus hoe het gaat. Maar wel fijn dat ze haar dagen toch goed kan invullen!
En ik heb echt helemaal gemist dat je nog steeds niet goed in orde bent. Van je man had ik het wel onthouden. Ik hoop echt dat er een oplossing voor je wordt gevonden. Onze Joyce had dezelfde klachten na een reis naar Egypte en het bleek een bacterie te zijn. Ze kan o.a. nog steeds geen suiker e.d. verdragen...
Hou de moed erin meis en veel sterkte samen!
Lia xx
O ja: je kaart is echt geweldig. Dat stempeltje..!!!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Irene, aha nu ken ik het verhaal achter de kaart..hihi. Groot gelijk van Laura om niet door te stressen. Soms gaat er een deur dicht maar een andere weer open dat zie je nu weer wel. Jezelf prettig en gelukkig voelen is zoveel waard. Ik hoop dat Ben en jij ook snel weer op mogen knappen. Dat ik je kaart helemaal geweldig vind wist je al maar ik zeg het toch nog een keer. En súper toepasselijk op je schoondochter..
Liefs Miranda xx

Anoniem zei

Enig kaartje!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Adriana zei

Wat een prachtkaart! Met veel liefde gemaakt, dat zie ik zo :-). Hopelijk komt het weer goed en helpt je kuur afdoende. Sterkte verder in ieder geval.
Liefs Adriana

Dora zei

prachtige kaart en een super toepasselijke afbeelding.
sterkte met alles en zo fijn dat je dochter nu op haar plekje is met het werken.

Marja zei

Schitterende kaart Irene ,heel leuk stempeltje !
Groetjes Marja.

Angela zei

Wat een schitterende persoonlijke kaart weer Irene. Wat heerlijk te lezen dat je schoondochter een stressvrije invulling van de week heeft! En dat haar werk gewaardeerd wordt.

Wat vervelend dat het met je gezondheid nog niet echt wil vlotten! Heel veel sterkte...

xxAngela

Sabine zei

Wat een super leuek kaart die er helemaal bij past. Wat fijn dat Laura het zo beter naar haar zin heeft. Ik hoop dat je medicijnen goed aaanslaan Liefs Sabine

Diny zei

Wat een schitterend verhaal heb je bij je kaartje Irene! Een prachtig kaartje heb je gemaakt voor je schoondochter....het plaatje is heel erg gaaf! Wat jullie gezondheid betreft gaat het even wat minder....maar hopelijk helpen de medicijnen en gaat het straks weer goed met jullie!
Groetjes en heel veel beterschap,
Diny

Misseke zei

Schitterende kaart heb je voor je schoondochter gemaakt Irene - supermooi gedaan en een plaatje!
Beterschap en sterkte met alles.
Groetjes,
Misseke

Je@net zei

Geweldig leuke en ook erg toepasselijke kaart voor je schoondochter. Heel mooi gedaan, Irene!
Sterkte en beterschap voor Ben en voor jezelf!

Marcella zei

Wat een prachtige kaart
Een hele hoop leuks op te zien .
Sterkte en Beterschap
Groetjes Marcella

Blankina zei

Wat een lief stempeltje..mooie kaart ik heb meegedaan hoor. Ohh wat vervelend van je gezondheids problemen, beterschap hoor, liefs Blankina

Renate zei

Wat een moedige beslissing van je dochter, om de knoop door te hakken, zeker in deze tijd. En wat goed ook dat ze weer een leuke baan heeft gevonden.
Als ik je bericht zo lees, dan hebben jullie ook wel wat voor jullie kiezen gehad zeg. Phoe, phoe. Hopelijk zijn jullie beide weer heel snel weer in top conditie.
Zelf heb ik op dit moment ook een enorme freubel dip te pakken. Er zitten heel veel ideetjes in mijn bolletje, maar het komt er niet uit...
Het zonnetje maakt veel goed, en ook bij mij begint het wel weer een beetje te kriebelen. Het is wel heel slim van je om vooraf al wat kaartjes te maken, zo heb je altijd wel iets achter de hand.

-xies- Renate.

Renate zei

Ooooohw... Wat ben ik toch ook een sufferd.
Vergeet ik zomaar te zeggen dat je kaartje super leuk is geworden.

-xies- Renate.

Marjan zei

Ja, ik ben van mening dat je maar beter je hart kunt volgen in plaats van te slaven ergens als je het niet naar je zin hebt. Het komt wel goed met haar.
Wat een gaaf kaartje! Superleuk model, leuke kleurtjes, onwijs leuk plaatje en zo lief dat xoxo eromheen.
Je wist al dat ik blij ben dat het beter gaat met je en hoop voor Ben ook snel. Goed dat je een afspraak maakte.

Claudia's kaartjes zei

prachtige kaart. Leuk dat je meedoet met onze challenge bij Scrapping 4 Fun.

Grtjs
Claudia
DT Scrapping 4 Fun

Marlies zei

Een super mooie kaart Irene. Mooie vrolijke kleuren, een mooi design en het schattige stempeltje en tekst passen zo leuk bij elkaar. Een goede beslissing van Laura om te stoppen met haar baan. Als je ongelukkig naar je werk moet veroorzaakt dat alleen maar een hoop stress. Er zal een pak van haar schouders zijn gevallen. Leuk dat je hiermee ook met onze challenge bij Addicted To Stamps meedoet. groetjes, Marlies

Anoniem zei

Wat ontzettend naar dat jouw schoondochter eindelijk haar droombaan vond en het niks werd :( Werken met waardering en gezelligheid is onbetaalbaar en ik geef Sylvia groot gelijk dat zij erop aandrong dat jouw schoondochter de baan op moest zeggen! Het klinkt gek maar je kan beter putjesschepper zijn met gezelligheid, collegialiteit, waardering en met plezier naar je werk toe gaan dan dat je een hoogopgeleide baan hebt met een hoog loon en verder geen pluspunten vind ik. Gelukkig heeft jouw schoondochter andere bezigheden en de perfecte baan komt vast nog wel op haar pad :) De kaart die je voor haar hebt gemaakt is waanzinnig Irene! Ik vind 'm TE leuk gewoon :) Perfect de stofzuiger en de tekst! Ik duim met je mee Irene! Heel veel sterkte voor jou en jouw man en vooral heel veel beterschap!
Groetjes Chantal

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
wat een goede beslissing heeft Laura genomen, als je niet happy bent in je werk, dan is dat de beste oplossing..gelukkig heeft ze nog wel ander werk, dat leuk is..
Je hebt een perfecte kaart gemaakt voor haar, die digi is echt geweldig..
Ik hoop dat het met jullie gezondheid ook weer beter zal gaan..Fijn dat het met Ben nu ook weer beter gaat en nu jij nog..eerst maar eens naar de cardioloog..wens je veel beterschap,
groetjes,
Ans

Scraptastisch zei

Natuurlijk kunnen de meesten dit liedje, haha En je hebt weer een waanzinnige leuke verjaardagkaart voor haar gemaakt! Je speurwerk naar het stempeltje is je weer gelukt, haha Je kaart heeft mooie warme kleuren en is weer een plaatje Irene! Het allerbelangrijkste een baan te hebben waar je happy van wordt hè! De grootste tijd breng je op je werk door, heel goed dat de knopen zijn door gehakt! Er komt vast weer wat op haar pad! Houdt moed hè en de kaart is heel graag gedaan!!!!
xoxo Gerie

Andreja zei

Beautiful card, you did lovely work :-)) Thank you for joining the challenge at Scrapping4fun. Hope to see you again next time.
Hugs, Andreja

Danoesja zei

Hoi Irene
Super hoe deze geweldige kaart gemaakt is met een verhaal erachter, een heel leuk verhaal hihihi.
Knap dat ze de knoop doorgehakt heeft want niet gelukkig zijn met wat je doet houd je niet lang vol en gelukkig heeft ze nog een paar dagen werk en het oppassen straks is ook wel erg leuk natuurlijk.
Zo niet leuk als zoals jullie aan de sukkel zijn Irene, hopelijk gaat het snel beter met jullie beiden, beterschap allebei.
Enne jij mag wel mee met mij naar Parijs hoor, dan word het een hele gezellige boel hihihi, superleuk trouwens dat we je snel weer zien, ik kijk er al naar uit.
Liefs, Danoesja xxx

Danoesja zei

Nog bedankt voor je deelname aan de challenge bij ATSC.
Liefs xxx

Marieke zei

Wat een super leuke kaart is het geworden! En wat een super stoere schoondochter heb je zeg! Wat een nare berichten over je gezondheid hopelijk knap je snel op en of vinden ze gauw "de dader" want ziek zijn is ook niet alles.

Liefs,
Marieke

Nancy Soetaert zei

schitterende stempel, prachtig kaartje met van alles er op en er aan!!!
Hoop dat je schoondochter gelukkig blijft op haar nieuwe werk! Waardering is superbelangrijk hé!
groetjes, nancy

Jantine zei

Mooie kaart, leuke associatie! Maar dit stofzuigertje is toch wel liever dan Freddy...
En fijn voor Laura dat ze de knoop heeft doorgehakt!
Vervelend van jullie gezondheid, ik hoop dat het snel beter zal gaan.
Groetjes,
Jantine

Rosina zei

Wat een moedige stap van Laura, om haar baan op te zeggen, je moet inderdaad met plezier gaan werken anders is het dagelijk stressen...en ze heeft toch nog een leuk baantje en het oppassen zal ze vast ook heel leuk vinden...
En hopelijk gaat het snel beter met jullie gezondheid...niets is zo frustrerend dan pijn en niet weten waar het vandaan komt...
Maar dan nu je kaartje Irene....geweldig leuk met al die prachtige details erop...en handig dat je ero in je voorraadje had staan....

Beterschap voor jullie...
groetjes Rosina

Miranda K zei

*sprakeloos* prachtige kleuren! top kaart. Beterschap groeten miranda k

Angelique zei

Wat een supermooie kaart heb je voor Laura gemaakt, ik vind de digi helemaal geweldig en wat heb je hem weer prachtig ingekleurd. Heel goed dat Laura uit die baan is gestapt want als je met tegenzin gaat werken vreet dat energie (spreek uit ervaring). En er zijn alweer leuke dingen op haar pad gekomen en de rest komt vast ook helemaal goed.
Bah, wat vervelend dat jullie zo met gezondheidsklachten sukkelen. Ik hoop dat de medicijnen gauw aanslaan en ben benieuwd wat de cardioloog te vertellen heeft. Veel beterschap voor jou en je man.
lieve groetjes Angelique

Sarah zei

Leuk kaartje! Ik hoop dat alles met jullie steeds maar beter wordt en dat de lente jullie nieuwe kracht schenkt.
Liefs Sarah

GerJanne zei

Ha Irene,
wat een enige kaart heb je gemaakt zeg! Zo enig dit afdrukje. En wat goed van Laura dat ze haar baan opgezegd heeft.Niets zo naar als ongelukkig worden in je baan (dat weet ik uit eigen ervaring).
Dapper hoor en je ziet da je week dan zo weer ingevuld is.
Sterkte met alle medische toestanden!
Groetjes,
GerJanne

Unknown zei

Wat een verstandig maar toch moeilijke keuze dat ze haar baan heeft opgezegd. Ik weet helaas wat het is. Fijn dat ze toch haar uurtjes weer heeft opgevuld als oppas.
Jouw kaart is echt geweldig leuk, ik hou wel van een beetje humor in een kaart.
Sterkte voor jullie beiden. Ik hoop dat het snel beter gaat.

Liefs, Joke

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Irene, daar ben ik nog even. Leuk dat je met deze lieve kaart meedoet aan de challenge bij Addicted To Stamps Challengeblog, dank je wel.
Lieve groetjes Miranda (dt-ATSC)

Doris knippenenplakken zei

Hoi Irene,
Wat een super mooi kaartje !
Wat een passend kaartje met de stofzuiger en mooi van kleuren .
Gelukkig heeft je dochter gekozen waar ze haar zelf gelukkig in vind daar heeft ze volkomen gelijk in .
Prettig werken Groetjes Doris

Trijntje zei

Hoi Irene wat is dit een super de sup kaart. Zo mooi van kleur en de afbeelding schitterend en ook weer zo moo ingekleurd. Wat fijn dat Laura een goede beslissing heeft genomen. En zo zie je maar weer. Er komt altijd wel weer iets op je pad. Ik hoop voor je dat de pijn wegblijft. En dat het bij de cardioloog mee gaat vallen. Jullie zitten echt in de lappen mand. Ik wens jou en je man veel sterkte en beterschap. Gelukkig dat je weer wat zin in het kaarten maken krijgt. Dat is al een goed teken. En als we dan nog wat zonneschijn gaan krijgen.
Dan worden we helemaal weer blij. Groeten Trijntje

.

Colinda zei

Geweldige kaart en zo'n leuke stempel!! Alsnog van harte met je schoondochter.
Wat vervelend dat jullie allebei zo tobben met jullie gezondheid, hoop dat de medicijnen hun werk gaan doen.
Een fijn weekend,
Colinda

Ans S. zei

Schitterende kaart heb je voor Laura gemaakt, heel toepasselijk.
Ik hoop dat het snel beter met je gaat.

Groetjes Ans

ANJA 3D zei

Soms kan je het weleens hebben. dat je ergens voor gaat omdat je er voor geleerd heb en leuk lijkt. En het toch niet zol leuk is als je dacht. Dan kan je toch beter een baan hebben waar je plezier in heb en ook nog leuke collega's. Veel belangrijker, Toch!!! Wat met plezier naar je werk gaan is toch veel leuker.
Prachtige kaart heb je gemaakt
Groetjes, Anja

Petra Swart zei

O, ek het jou storie oor die kaartjie so geniet, Irene!!!!! En jou kaartjie is tog te oulik en so mooi in oranje en groen!!!! En dit is ook so spesiaal en verseker baie waardeer!!! Ek kan sien dat daar baie werk in die kaartjie ingegaan het en ek hou van al die detail waaraan jy aandag gegee het!!! So mooi!!!!
Ek hoop julle is gou beter!!!!
Groete, Petra XX

Linda zei

Hahaha! Gelukkig komt alles toch nog goed :)
Wat een leuk kaartje!!!
Heerlijke kleuren en wat een super leuk plaatje wat je weer mega mooi hebt gekleurd!
Liefs, Linda

Alina zei

nog gefeliciteerd met Laura, een super leuke kaart heb je voor haar gemaakt! en fijn dat ze een andere baan heeft, met leuke collega's!
nog heel veel beterschap, wat vervelend dat je zoveel buikpijn hebt!
jij ook naar de cardioloog? ik had woensdagochtend een afspraak, ik word pas eind van de maand gebeld met de uitslag, ik snap niet dat het zo lang moet duren :( !
ook beterschap en sterkte voor Ben!
groetjes,
Alina

Tammy zei

This is sooo cute Irene! I love that super sweet image and your gorgeous colors, beautiful shape too! Thanks so much for joining us at Crafty Friends!
Tammy x

Melanie zei

A wonderful card!
Thank you soo much for taking part in our "anything goes” challenge over at Crafty Friends.
Hope to see you again in our new challenge as well…

Hugs,
Melanie
(DT-Coordinator Creatalicious Challenges)

(DT Come and Get It)

(DT Crafty Friends)


PS: Sorry for the late comment, life had been very hectic the past couple of months…