zondag 20 december 2015

Present time

Eindelijk is het zo ver...............wat zou er nu toch in die sok zitten die er al zooooo lang hangt??


Deze leuke stempel is ook van Mo Manning en heet "Christmas Morn". Helaas geen stralende foto, het was hier zo somber toen hij af was en op de post ging.
In die heel koude paar dagen was precies ons huis aan de beurt met de buitenschilders en moest de balkondeur op zolder open............... BRRRRRRRRRRRRR!! Ik ben dus met mijn Promarkers naar de woonkamer gevlucht en ben daar gaan inkleuren. Daarmee heb ik het mezelf dus echt niet makkelijker gemaakt want normaal zoek ik eerst papier maar muv het blauw komen alle kleurtjes toch terug op de kaart.
Het lichtroze en de kleur van de hond zitten in het DP van Rosa Dotje waarvan ik de randen flink heb gedistressed met een schaar.
Het groen van de sok komt weer terug in de boom van MD, gestanst uit DP "Christmas time" van Carta Bella en ik heb hem verhoogd opgeplakt. Er aan twee belletjes die ik met een Promarker roze heb gekleurd.
Het fellere roze/rood zit weer in de poinsettia van MD en beide kleuren komen ook terug in de pakjes van MD. Van de poinsettia heb ik ook de randen gesdistressed en de nerven bewerkt met een rode gelpen en dat heb ik ook gedaan bij het roze pakje, altijd moeilijk om op een foto te laten zien maar het glanst prachtig!.
De fijne hulsttak onder de bloem is van Cheery Lynn en heb ik hier doorgeknipt zodat aan beide kanten wat zit. 
"Present time" komt weer uit het Echo Park "Holly Jolly Chrismas" DP en tot slot nog een roze bolletjeslint aan de onderkant.

40 opmerkingen:

Anita van Merode zei

Prachtige kaart Irene met hele mooie kleuren. Alles is heel mooi bij elkaar!!!
Brrrr dat is dan toch koud met de deur open ook al is het erg zacht voor de tijd van het jaar.
Gr Anita

Je@net zei

Wat een prachtige kaart, Irene. Lief plaatje, mooie kleuren, alles past weer perfect bij elkaar!

Anoniem zei

Ooh, leuk!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Original handmade by Janneke zei

Ooh wat een prachtige kaart Irene.
Ik hoop dat het in de woonkamer warmer was dan boven op zolder. Je hebt het prachtig ingekleurd en ik ben toch wel heel benieuwd wat er nu in die sok zat ;-)

Liefs Janneke

Sylvia zei

Hele mooie kaart,Irene.Wat een enige stempel en weer zo mooi ingekleurd :).Prachtige poinsiettia.Superleuk afgewerkt met de bolletjes en de belletjes.

Groetjes,Sylvia.

Sonja zei

Mooie kaart ! Doet me denken aan een zeemzoete kerst.

Nog prettige feestdagen van
Sonja

Marieke zei

Och wat een leukerd zeg super! de kaartjes hieronder zijn ook weer erg leuk, jij hebt er op het laatst toch ook nog wel een aantal gemaakt zie ik, leuk leuk! En idd niet fijn dat het dan zo koud wordt binnen hopelijk zijn ze nu klaar?

Liefs,
Marieke

Marja zei

Prachtige kaart Irene. ..weer zo mooi ingekleurd is ook een hele leuke stempel
Alles past zo mooi bij elkaar en de kleuren komen mooi terug in het papier .
Groetjes Marja.

Wil Frutsel zei

Oooo wat een schitterende kaart met een prachtige digi, mooie kleuren, papier en poinsettia. Prachtig ingekleurd. Ik moest even goed kijken maar toen zag ik dat ze aan het zoeken waren naar het kerstkadootje in de kerstsok. Prachtig hoor!!
xx Wilma

Anoniem zei

Hihi ik ben ook wel heel benieuwd wat er in de sokken zit :p Wat een schat van een kerstkaart Irene! Prachtig ingekleurd (as always ;) ) en alle kleuren komen zo mooi terug in de andere materialen die je hebt gebruikt! Brrrrr .... dat is inderdaad te koud om lekker te gaan zitten kleuren met deze tijd van het jaar! Hopelijk was het lekker knus en warm in de woonkamer :) Dank je wel voor jouw super lieve berichtje Irene! Dat waardeer ik enorm en ik vind het zo leuk dat de kaart mee mag naar zolder :) Jouw kaart doe ik ook niet weg! Ik ben er veel te blij mee!
Groetjes Chantal

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
is dat Silas die in de sok gekropen is ??
Wat heb je een gave digi gebruikt, mooi ingekleurd, leuke papiertjes,mooi randje met pomponnetjes, echt een gave kerstkaart..
groetjes,
Ans
p.s. nog naar New Castle dit jaar ?

Sabine zei

Hele mooie kaart! Prachtige stempel en weer heel mooi gekleurd Liefs Sabine

Marjan zei

Lieve Irene, jij bent de enige die ik nog even bezoek voordat ik vertrek. Ik miste door mijn werk ook al je donderdag post. Maar ik geniet weer erg, van je verhaal, je kaarten, je kleurwerk en hoe mooi alles weer bij elkaar is. En ook de vrolijkheid ervan.
Wij contacten weer !!XX

Rosina zei

Prachtig en vrolijk kerstkaartje Irene, wat een mooi ingekleurde en grappige stempel....en alle accentjes passen perfect bij elkaar...

groetjes
Rosina

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat is het toch een leuk afdrukje Irene en wederom mooi ingekleurd. Goed dat je in de woonkamer bent gaan zitten want als je bibbert van de kou zou je pardoes buiten de lijntjes gaan kleuren...LOL.
Je hebt er een lieve kerstkaart van gemaakt, die presentjes doen het er goed bij.
Liefs Miranda xx

GerJanne zei

Oh wat grappig dat jij daar ook zo op let! Dat de kleuren van je afdrukje ook in het papier zitten.... hier nog zo'n Pietje Precies.
Het is een enig afdrukje en prachtig gekleurd!
Het is een lief kaartje!
Groetjes,
GerJanne

Aartje zei

Wat een leuke digi heb je gebruikt en met het papier is het toch helemaal goed gekomen. Het is een prachtige kawrt geworden.
Groeten, Aartje

Wendy Koorevaar zei

Ohh ik ben helemaal verliefd op die gave kerstster van MD, je hebt hem ook zo mooi verwerkt op je kaart!
En je kleuren matchen perfect hoor, een prachtige creatie weer!

Liefs,
Wendy

Nancy Soetaert zei

heel mooi kaartje Irene! Duidelijk met zorg en liefde gemaakt!
je wordt idd wel nieuwsgierig als je zo'n leuk stempelplaatje ziet!
groetjes, Nancy

Plony zei

Wat is ie weer gaaf Irene......heel mooi weer hoe alles bij elkaar past en het totaal plaatje weer zo mooi kloppend maakt. Supers!
Liefs van Plony

Lia zei

Ik ben even wat minder actief in blogland en daarom kwam er geen reactie op onderstaand (zeer bekend!) kaartje. In het echt ziet hij er nog veel leuker uit! Dank je wel dat je hem aan me toestuurde!!
Ook deze kaart is weer superleuk. Je hebt alles perfect bij elkaar gezocht en gevonden.
Lia xx

Scraptastisch zei

Aan de hond te zien zit er nog niets in die sok, haha Hij zit er bijna zelf in! En alles past prima bij elkaar op je kaartje hoor en je Merry Christmas tree vind ik prachtig! Mo Manning heeft zulke gave digi's Maar ik worstel altijd met de taal en de dollars. Fijne dag verder en liefs van Gerie

Blankina zei

Hoi Irene, super grappige digi en weer een super kaart geworden, wat jammer dat je toch in het verre noorden woont, heb woensdag avond een onderonsje met Gerie en Chantal gepland tijdens mijn snelle bezoek voor de kerst bij mijn familie. Liefs Blankina

corryskaart zei

hoi irene
je kaart is reuze leuk en vrolijk met die grappige digi en ondanks dat je niet op je hobbystekje zat is ie toch geweldig geworden!1
groetjes corry

Marleen zei

Hihi... deze is ook alweer zo mooi!!!
En dat plaatje, hahaa. Zit gewoon te giegelen achter de pc.
Maar hoe dan ook, het is weer een waar kunstwerkje geworden Irene!
Echt prachtig en zo mooi gedaan met deze lieve kleuren.
Lieve groetjes, Marleen

ANJA 3D zei

Prachtige kaart , Irene en wat een leuke digi. suoer schattig. Prachtig ingekleurd ook. En afgewerkt met mooi details
Groetjes, Anja

Angelique zei

Wat een prachtig kaartje, wat een leuke stempel, je wordt er zelf nieuwsgierig van. Weer prachtig ingekleurd en alles mooi bij elkaar gezocht.
Gelukkig dat de woonkamer nog lekker warm was anders is kleuren helemaal niks met verstijfde vingers.
lieve groetjes Angelique

Kreatief met Maria zei

Wat een enige digi. Je hebt er een schitterende kaart mee gemaakt Irene. Mooi die zachte kleurtjes allemaal.
Groetjes Maria

Bernadet zei

Prachtige kerstkaart Irene!

Alma zei

Liebe Irene, das ist eine traumhafte, ganz wundervolle Kreation, ich drücke auch die Daumen, dass unsere Post uns noch gegenseitig erreicht. Ich liebe all deine Kreationen und bin immer begeistert, wenn ich von deiner Seite inspiriert werden kann.

Herzlichst Alma

Marlies zei

Een super mooie kerstkaart! Een schattige digi en zoals al;tijd, geweldig gekleurd! De belletjes in de boom staan ook erg leuk en de MD poinsettia is weer iets voor op mijn wenslijst :). 52 weeks is idd een goed idee en een stok achter de deur om ook echt door te blijven gaan met maken van kerstkaarten.
Hele fijne gezellige kerstdagen. groetjes, Marlies

Wybrich zei

Prachtige kaart Irene! Mooi ingekleurd!

Trijntje zei

Hoi Irene wat is dit een leuke fleurige kaart. Zo mooi gemaakt met de .leuke details en kleuren. Weet je het al? Groeten Trijntje

Linda zei

Wauw!!
Super leuke afbeelding die je weer gaaf hebt gekleurd.
Mooie kleurtjes.
Liefs, Linda

Mojca zei

Oh this looks so very pretty. Thank you for joining us at ABC Challenge. hugs! Mojca

Julie zei

This is fabulous! Love this Mo image and your colouring is perfect! Thanks for joining in our Mega Challenge at A Passion For Promarkers, good luck! Juliexx

Donna zei

Fab,festive card Irene and such lovely colouring! Thanks for joining in our Mega Challenge at Passion For Promarkers and good luck for when the prizes are drawn! Wishing you and your family a Happy New Year! Donna ♥ x

The Crafty Den zei

Another beautiful card Irene. I love the image and your papers are gorgeous. Great colouring too. Thanks for joining in with our Mega Christmas challenge over at PFP. Don't forget to come back on 5th Jan 2016 for our new challenge and to find out if you are one of our lucky winners. Hugs, Denise x

Kat W zei

This is gorgeous; the distressed layers are really pretty and I love the fun image :-)
Thanks for joining in our challenge at In The Pink!
Hugs, Kat x

Shelly zei

Gorgeous card, thanks for joining us for our Mega Christmas Challenge at Passion for Promarkers! Shelly x