donderdag 31 december 2015

Birthday party

Iedereen in de Sint- en kerstsferen en dan zijn er ook nog jarigen die bijna vergeten zouden worden in deze feestmaand. Angela was de 20e jarig en daar heb ik dit kaartje aan gestuurd.....geen idee of het is aangekomen en helaas zijn er in Duitsland ook heel wat mensen die mijn kerstkaart niet hebben ontvangen. Speciaal op 9 december bij de Bruna laten wegen zodat alles goed gefrankeerd zou zijn maar zelfs dat is dus geen garantie, echt balen!!!


De basis is een standaard kaartje uit glanzende heel zachtminte cardstock.
Een mooie stans van MD uit glanzend geel/goudkleurige cardstock en daarop verhoogd een swingende Daisy met ijsbeer.........yeahhhhhhhh let's party!!!!!!
Zoals altijd heb ik ook hier een beetje extra kleur aangebracht met Promarkers en witte gelpen en wat Stickles op de sneeuwvlokken en grond gedaan.
De beer heeft een MD-ballonnetje in zijn poot en daar heb ik met een bronskleurige gelpen het touwtje van gekleurd en de streepjes getekend. Het geheel is verhoogd opgeplakt met foampads.
De gestanste woorden heb ik bij Stella gedraaid, ik geloof dat ze van Clearly Besotted zijn. Ze waren wit maar ik heb ze gekleurd met een Promarker en er voor wat extra bling Glossy Accents op gedaan.
Als puntje op de i een hotfixsteentje en de grotere versie op de 4 hoeken van het plaatje geplakt.
Tot slot nog wat flonkerende sterretjes opgeplakt.

Ik heb geen idee of Blogger weer bezig is of dat mijn kaartjes niet meer in de smaak vallen maar de week voor Kerst had ik ineens 6 volgers minder.
Des te meer reden om zo aan het eind van het jaar mijn gezellige trouwe blogdinnetjes te bedanken voor alle inspiratie en leuke/lieve reacties die ik enorm waardeer want bloggen kost veel tijd en FB neemt inmiddels een heel grote plek in (helaas)!
Maar al gaan er volgers weg: vandaag ook een warm welkom aan Monique, leuk dat we elkaar gaan volgen!!!

Voor diegene die het gisteren niet heeft gezien: kijk ook nog even naar het leuke nieuws in mijn vorige blogpost en wordt volger zodat je gezellig mee kunt doen straks.

Ik wens jullie een gezellige oudejaarsavond en voor 2016 heel veel creativiteit, geluk, liefde en vooral gezondheid!!!
  


Liefs, 




Challenges:

SimonSayswednesday/party
CuteCardThursday-406/anything goes

27 opmerkingen:

Aartje zei

Wat een leuke kaart Irene, ik hoop dt Angela hem ontvangen heeft.
Dat met die volgers herken ik en lees ik op meerdere blogs. Hier verdwijnt er ook steeds wat en komt er wat bij. Ik zet zelf ook bewust geen kaarten op facebook omdat ik bloggen veel leuker vind en altijd helemaal blij wordt van de reacties die mensen achterlaten. Zo'n duimpje omhoog op facebook is toch niet hetzelfde. En dat meer op facebook zetten en blogger verwaarlozen hebben we dus zelf in de hand denk ik. Als we daar niets plaatsen dan gaat dat ook niet de overhand nemen.
Groeten, Aartje

Marja zei

Prachtige kaart Irene ...vervelend dat het in de decembermaand zo vaak fout gaat met de post. Ook jammer van de mooie kaarten die dan verloren gaan..
Fijne jaarwisseling!
Groetjes Marja.

GerJanne zei

Ha Irene,
ja ik had het gelzen gisteren, maar voelde me zo belabberd dt ik geen puf had te reageren. Van harte met je DT schap. Toen ik het las wist ik al wie er nog meer in zouden zitten en ja hoor, vandaag Danoesja's bericht. Toch leuk als je de mensen 'kent' achter de blogs en de contacten kent... Heel veel plezier!!

Je kaartje van vandaag is ook weer heel leuk. Lekker fris van kleur.
Die volgers, ja dat is wel bekend volgens mij, ik las het op meerdere blogs. Maar lang niet alle volgers zij echt volgers, dus ik denk dat je de echte overhoudt.
Ook ik heb last van de post. Zelfs een brief over de hypotheek is niet aan gekomen! Erg!!
Fijne jaarwisseling en een goed begin!

GerJanne

Wil Frutsel zei

Een hele mooie afsluiter van het jaar!!
Fijne jaarwisseling Irene!!
xx Wilma

Sylvia zei

Hallo Irene,

Nog gefeliciteerd met je DT-schap.Je hebt een superleuke kaart met een enig plaatje gemaakt.Je kaartjes zijn nog steeds prachtig,hoor.Ik schrijf ook iedereen een reactie na het plaatsen van een kaart maar ik had ook een wegloper :).Een fijne jaarwisseling en een gelukkig, gezond en creatief 2016.

Groetjes,Sylvia x

Je@net zei

Wat een super leuke kaart is dit geworden, Irene.
Jullie ook een prettige jaarwisseling gewenst!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Irene, wat zonde als je mooie kaarten niet aankomen. Deze is ook weer leuk en lekker feestelijk. Ik heb op het moment ook zin om van die frisse kleurtjes te gebruiken, dat doet het weer denk ik ;)
Bij mij waren er voor kerst ook van de een op de andere dag 6 volgers weg...vreemd hoor, met zoveel tegelijk gebeurt dat eigenlijk nooit..jammer maar ja ik freubel er niet minder om hoor..hihi.
Een hele fijne jaarwisseling en een goed begin van 2016.
Dikke knuffel en liefs Miranda xx

Scraptastisch zei

Hier is een trouwe volger hoor en ben ook heel blij met de trouwe aanhang in Blogland! Heel gek dat ze dan verdwijnen??? geen idee hoe, doen ze het zelf of een blogger actie! En balen als je zo je best doet om mooie zelfgemaakte kaartjes zo zorgvuldig te verzenden en het komt niet aan!!! Deze is ook zo vrolijk en de stickles super goed te zien! Hoop echt dat ie aan komt bij Angela! Ondanks de treurnis van je verloren post! Ga vooral door met mooie kaartjes maken en versturen in het nieuwe jaar! Een fijne oudejaars avond en Ben de groetjes en thanks, dat ik je kon ontmoeten in 2015!!!!
Liefs van Gerie

Blankina zei

Irene wat een enig verjaardagskaartje! Ja de post..word steeds duurder maar erg onzeker of het op tijd aankomt. Hoop dat je een mooie oudejaarsavond zal hebben en de beste wensen voor een super 2016!!
Liefs Blankina
PS Had je mooie nieuws al gezien en ben meteen volgster van het blog geworden.

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
dat is echt balen als je mooie kaarten niet aankomen, mijn verste kaarten gingen naar België, die zijn gelukkig allemaal aangekomen..
Je hebt een hele mooie kaart gemaakt, leuk het plaatje met de extra kleuraccenten..
Wens jullie een fijne jaarwisseling en een gezond en gelukkig 2016,
groetjes,
Ans

Stella zei

Jij bent zo altijd weer zo heerlijk enthousiast over het inkleuren! Leuk design met laagjes en deze ijsbeer is wel een cutie:)

Ja bloggen kost tijd; ik kwam er in december ook nauwelijks aan toe. Facebook neemt inderdaad bij velen een grote plek in. Ik ga dat juist steeds verder beperken; zonde van mijn tijd... Bloggen vreet tijd maar ik vind het leuk om te zien wat er wordt gemaakt en te reageren. Waarbij ik eerlijk aangeef dat ik het niet dagelijks kan bijhouden. Met fulltime werken, leren, gezin, familie, vrienden en zelf ook nog iets willen maken:)
Maar ik blijf je volgen:)
Fijne jaarwisseling!
Stella
XX

Sabine zei

Hartstikke leuke kaart! Heel mooi gemaakt Liefs Sabine

Ans S. zei

Super mooie kaart, Irene.
Gefeliciteerd met je DT-schap, ik ben gelijk volger geworden.
Fijne jaarwisseling en een gelukkig, gezond en creatief 2016.

Groetjes Ans

Anoniem zei

Wat een super leuke verjaardagskaart Irene! Bij mij is er een kaart niet aangekomen :( Gelukkig de rest wel! Maar het is heel vervelend als het gebeurd vooral omdat het zelfgemaakte kaarten zijn! Al die tijd en energie en waar is het heen gegaan.... Ik heb sinds kort Facebook. Ik wilde er echt niet aan maar ontkwam er niet aan grrrr ... Ik vind het Bloggen zoveel gezelliger! Veel leuker dan even snel een 'Like' geven, maar ik reageer niet uitgebreid op Facebook hoor hihi want dan ben ik heel de dag op de pc bezig :p LOL! Ik blijf je volgen en het is jammer voor de mensen die jou ontvolgen want zij missen heel veel moois ;) Heel fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2016!
Groetjes Chantal

Sarah zei

Wat een mooierd. Ik wens jou een mooi 2016 toe . Liefs Sarah

Alina zei

de beste wensen voor jullie, Irene, ook voor je dochter en schoondochter!
ik blijf een volger, :) , ik zou ook niet weten waarom je eerst deel neemt aan een blog en dan weer niet! een beetje belachelijk, maar het heeft zeker niks te maken met je leuke kaartjes!!! Facebook is echt drie keer niks, ik vind blogs veel leuker!
jammer dat je kaartjes niet zijn aangekomen :( !
veel plezier als DT lid op het nieuwe challenge blog!
liefs, Alina

Diny zei

Hallo Irene,
van harte met je DT schap....wat ontzettend leuk voor je!
Je hebt een prachtige kaart gemaakt.
Ook voor jou een heel goed en creatief 2016.
Bedankt voor alle lieve berichtjes die je steeds bij mij achterlaat!
Groetjes Diny

Rosina zei

Wat een schitterend kaartje irene, heel vrolijke digi en prachtig ingekleurd..
Leuk dat designer mocht zijn bij het nieuwe challengeblog...ik heb me inmiddels ook aangemeld...zoals je al we weet doe ik graag met challenges mee...dus je komt me vast nog wel tegen daar...

ook voor jullie een heel voorspoedig, gezond en zeker een creatief jaar toegewenst
groetjes Rosina

Aileen zei

Wonderful card, love your colouring of this amazing image.

Angela zei

Lieve lieve lieve Irene!!!
Je kaart is zeker aangekomen hoor....héél erg bedankt daarvoor. De afgelopen maand is - naast verzorging van Martin en ziekenhuisopname van Leonie - nogal hectisch geweest en heb nagenoeg niet achter de pc gezeten. Alleen het nodige DT werk.
Maar je kaart heeft een ereplaats!! En ik waardeer het enorm dat jij in de drukke decembermaand nog aan de jarigen denkt, want het is waar..... in december jarig zijn houdt veelal in dat de verjaardagskaarten achterwege blijven.

Ik zie dat ik ontzettend veel gemist heb.... proficiat met je nieuwe DT-job!
Echt gaaf hoor!! Heel veel succes!! Ik hoop zo nu en dan mee te doen aan de challenge....

Vergeet ik het nog bijna..... de allerbeste wensen voor 2016!

Dikke knuffel Angela

Alma zei

Liebe Irene,
bist du gut ins neue Jahr gekommen? Ich hoffe, es geht dir gut! Deine Karte ist wieder so fröhlich und farbenfroh, da bekommt man einfach gute Laune. Ich grüße dich ganz herzlich und wünsche dir ein tolles Wochenende
Herzlichst Alma

Sonja zei

Mooie kaart. Het zou zonde zijn als deze niet tot bij de ontvanger zou geraken. Buiten de mooie stempel en kleurencombo hebben die geltekst ook mijn hart gestolen. Ik blijf jouw fan tot onze wegen scheiden ;o)

Mag ik jou een prachtig, gelukkig, gezond en creatief jaar wensen.
Sonja xxx

ANJA 3D zei

Prachtige kaart, Irene. Lekker fleurig met de dansende ijsbeer en Daisy. Heel gaaf. Jammer is het dat je soms niet weet of een je kaart is aangekomen. Ik wens jou en je familie het aller beste voor 2o16
Groetjes, anja

Christa zei

Super lieve kaart, en idd ik ben er ook zo ineens 7 volgers kwijt , zal wel aan blog liggen ? xx Christa

Linda zei

Aaaaaaaaaah wat een leuke kaart zo!
Goed bedacht.
Jij ook de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.
Ik hoop dat ik weer veel inspiratie bij je op mag komen doen ;)
Lieve groet, Linda

Gayatri zei

Super cute image. LOVE it. Awesome birthday card. Thanks for playing along Simon Says Stamp Party Challenge.
Gayatri xxx

Nancy Soetaert zei

vind dit een erg leuke kaart, zo'n grappig plaatje, tof van kleuren, echt super!
lieve groetjes, nancy