woensdag 21 oktober 2015

Kerst met Don&Daisy

Don&Daisy hebben samen geknutseld en een schattig winterdorpje gemaakt.

Voor mijn DT-bijdrage van deze maand heb ik geen stempel en ook geen cardtopper gebruikt maar een cadeautje dat bij het Pretty Papers Bloc PK9107 zit, zie http://donendaisy.blogspot.nl/2014/03/vier-feest-met-don-en-daisy.html.


De basis is weer een wit kaartje van 10x15 cm
Het DP is uit een oud Pretty Papers Blok PK9053 "winter" en nog steeds heel erg leuk!
Ik heb er een cirkel uitgestanst en daar het plaatje achter gedaan dat weer is ingekleurd met Promarkers, een veegje witte gelpen en hier en daar wat Stickles.
Aan de onderkant zie je een rand met mini-kerstboompjes die ook in het DP zit.
De verhoogd opgeplakte boom LR0378 is ook uit een rand van hetzelfde papier gestanst maar heb ik wel een stukje moeten inkorten. Er op een hempcordstrikje met 3 belletjes JU 0940 en JU0941.
Uit 2 kleuren cardstock met een glimmertje nog wat sterren CR1321 gestanst en opgeplakt. 


Wat leuk dat er zo veel reacties en suggesties waren vwb mijn SU-sneeuwvlokkaart van de post hier onder. Heel leerzaam maar gelukkig ook af en toe een pluim want anders zou de moed me echt in de schoenen zakken om met SU cq. CAS verder te gaan. Stella bood direct een CAS-workshopje aan en daar ga ik tzt dankbaar gebruik van maken want haar "kale" kaarten zijn echt onwijs mooi!!
Maar ik ben dus opnieuw begonnen en dit is het resultaat......zoek de verschillen *lol*!
De tip van Wilma dat stempelen een stuk beter gaat als je er een zacht matje onderlegt is echt goud waard, in 1 keer is de stempel aan alle kanten goed!!!

En ook ik moet natuurlijk nog even verslag uitbrengen van de super leuke vrijdagmiddag die ik bij Gerie heb gehad. Diegene die haar ook volgt heeft het allemaal al lang gelezen (2x zelfs) en ook zij is een gezellige kwebbel dus de middag is omgevlogen!!! In het echt was het net zo leuk als in onze blog- en emailcontacten. Niks elkaar vreemd aankijken maar gewoon direct een heel vertrouwd gevoel. Ook heel leuk om nu eens haar prachtige creaties en werkkamer van dichtbij te kunnen zien, helaas niks samen gefreubeld want de tijd was daar veel te kort voor. Ik kijk er met heel veel plezier op terug dus nogmaals heel veel dank voor de gezelligheid en het halen en brengen Gerie.........ik reken op je als je volgende zomer naar Borger gaat!!!
Bij onze vrienden in Spanbroek is het altijd goed vertoeven en zaterdag op de terugweg zijn we nog langs het ScrapAteljeetje in Anna Paulowna gegaan (zo kom je nog eens ergers hihi). Ik heb mijn ogen uitgekeken in dat enige bomvolle winkeltje met overal schitterende creaties van Elly voor de nodige inspiratie. Jammer dat het zo ver weg is allemaal maar nagenieten van 2 toffe dagen is ook heeel leuk!!!

 Fijne dag, 

Challenges:
 

36 opmerkingen:

Wybrich zei

Je CAS kaart is nu beter en veel mooier!! Nu komt alles ook beter tot zijn recht op je kaart! Wel blijven doorgaan met CAS kaarten hoor!
Je kaart met Don en Daisy is ook super leuk, gaaf met het papier van dit bloc!

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
Op bloglovin zie ik je kaart wel staan, maar in mijn blog leeslijst nog steeds niet..
Je hebt een superleuke kaart gemaakt, lief afdrukje, mooi kleurwerk, en ook het gebruikte papier is heel mooi..
Het stempelt inderdaad fijner op een zachte ondergrond( ik gebruik meestal een prikmat)..
groetjes,
Ans

Dora zei

Hoi Irene,
Nu net even gekeken naar mijn leeslijst en je kaart staat erin.
super leuke kaart met don en daisy.
groetjes Dora

Je@net zei

Ooooh...wat een super mooie kaart is dit ook weer geworden, Irene!

Sabine zei

Hartstikke leuk kaartje boven en een heel mooi Cas kaartje onder. EN wat gaaf dat je een workshop hebt aangeboden gekregen. Liefs Sabine

Aartje zei

Wat een superleuke kaarten Irene. Heel verschillend maar allebei prachtig.
Groeten, Aartje

Wil Frutsel zei

Ze zijn alle 2 prachtig Irene, super mooi gedaan ook je CASkaart!!
xx Wilma

Trijntje zei

Hoi Irene,
Ik had vanmorgen alleen de kaart bij DenD zien Staan. Ik heb ook een tijd dit idee Gehad dat mijn kaart Niet in de leeslijsten stond. Die blogger diet maar Wat..... Ik was van midday ook bezig alles klaar publiceren dat Lukt Niet later heel bericht weg. Ik zit zelf op de iPad nog steeds met de engelse woorden gaat wel beter. Veel op werken Dan moment er weer veel nl woorden in. Wat gezellig dat Jullie het zo leuk Gehad hebben.. Je kaartje is enig. Wat een leuk idee met de Bellen in de boom. Fijn dat Je zulke goede tips het Gehad tav het stem peles. Zien er goed uit. Groeten Trijntje

Notes by Nina zei

So cute, Thank you for joining us for Merry Monday.

Misseke zei

Prachtig Don & Daisy kaartje is het geworden Irene en ook je CAS kaartje is helemaal super.
Superdagen waren het voor je - superleuk!

Groetjes,
Misseke

Lillian A zei

How pretty of an image, colored beautifully and I love the striped tree -- what a novel idea. Gorgeous card. Thank you for your entry to our challenge at Love To Scrap.

Anoniem zei

Hoi Irene niet de moed laten zakken met CAS! Deze is veel mooier! Je hebt gelukkig een heel bruikbare tip gekregen. Nu kan je stempelen zonder dat het mislukt :) De kaart met Don en Daisy is heel leuk! Prachtig ingekleurd weer en de blauwtinten zijn een mooie touch! Ik heb zoiets geks op mijn kaart vandaag. In bepaalde delen van de stempel zie je de donkere, schaduwdelen niet! Het lijkt een egale kleur grrr... terwijl het in het echt er heel anders uit ziet. Super leuk om jouw verslagje over de dag bij Gerie te lezen :) Je hebt het net als ik heel leuk bij haar gehad, maar wel jammer dat wij niet dezelfde dag kwamen :(
Groetjes Chantal

Creanita60.blogspot.nl zei

Wat een leuke kaart met Don & Daisy mooi in deze frisse blauwe kleur en leuk dat je er zelf nog wat sterretje bij hebt geplakt echt weer prachtig!
Je CAS kaart vind ik ook super leuk geworden maar dat blijft een kunst op zich dus wel fijn dat je een workshop krijgt aangeboden leer je de kleine kneepjes van het vak.
groetjes Anita

Anoniem zei

Het is een scitterende kaart geworden Irene. Gezellig plaatje.
Groetjes Joke

Scraptastisch zei

Ik zie dat jij ook je hobby kamer weer hebt opgezocht! Prachtig kerstkaartje...en je plaatje heeft weer extra aandacht gehad en daardoor komen de kleuren altijd zo mooi uit! Het is een prachtig voorbeeld voor op het blog!
En wat leuk dat je tips hebt gehad op je stempelkaart en inderdaad als je een kaartje mat op papier geeft het net iets extra's! Maar wat mij betreft hadden die sequins ( platte rondjes ) er best bij mogen zitten!
Nog steeds na pret hè! hihi. Fijne avond Irene
Liefs Gerie

Marlies zei

Een hele mooie Don en Daisy kaart in mooie kleuren en een leuk idee met de belletjes in de boom. Je CAS kaart vind ik ook mooi en chique! De smal gekleurde rand zoals bij je tweede vind ik wel mooier als ik ze met elkaar vergelijk. groetjes, Marlies

GerJanne zei

Hoi Irene,
je Don en Daisy kaart is supermooi! Eigenlijk ook wel Cas. alleen met gekleurd achtergrond papier.
Het papier heb ik ook en die kleur is prachtig.
Je CASkaart blijft mooi. Van dat stempelen vergeet ik steeds. Dora zegt dat ook op haar workshops. Stempelen met iets eronder, een dikke folder, of matje. En helemaal waar!
leuk om ook bij jou te lezen van het bezoek aan Gerie. Allee vertelde zij dat jullie niet hadden knutselen omdat jullie alleen maar aan het kletsen ware. Zij repte niet over tijdgebrek. Ik denk dat ik haar maar geloof ;-) Whahahaha!
Groetjes en ga vooral door met af en te een CAS kaart!
Liefs,
GerJanne

Stella zei

Ach je kaartje; wat schattig en mooi in blauw! Je CAS kaart is prachtig gelukt. Vooral er mee doorgaan! En win prikken tzt een date. Leuk!
XXX

Susan Powell zei

Such a fun card! Thanks for playing along.

crafty zei

Beautiful card. Thank you for sharing it with us at Creative Corner.
Mary

Cornelie zei

Wat betreft de leeslijst, daar heb ik zooooo vaak last van. idd als het dsan zo stil blijft qua reacties. Ik wacht het rustig af, en na uuuuuren komen de eerste reacties binnen. Raar, maar waar het aan ligt?? Zag idd deze kaart niet staan, alleen HHEEELLLUUPPPP hihi
Je kaartje is een schatje, ik blijf deze afbeeldinkjes leuk vinden!
Je CAS kaart is mooi, en idd mooier als de eerste versie. Leuk!! CAS is moeilijk om het goed te doen, maar niet mee stoppen hoor!! Leuk juist die diversiteit!

Thea zei

Ik mis af en toe ook wat in mijn leestlijst en plak hem er dan maar weer in via de url-code (klinkt heel technisch hoor, wat het is weet ik ook niet wahaaa) en dan staat hij er weer tussen.
Lief kaartje met D en D! Krijgen we nu eindelijk weer eens een ouderwetse winter met sneeuw, zon en blauwe luchten? Volgens dit kaartje wel gezien de kleuren.
Zie wat een kleine verandering op een CAS-kaart doet.... super!! En ik gebruik ook altijd mijn dierbare roze prikmat (was nog van mam) voor het stempelen met clearstamps en even wat langer op het papier houden.

Liefs Thea
xx

Home sweet home zei

Stunning and fabulous cards,lovely colours and details.

Have a great day.

Merethe

Margo zei

Hoi Irene,
wat heb jij het gezellig gehad zeg !
Je kaartje is ook weer een toppertje en het CAS-kaartje vind ik erg goed gelukt !
Groetjes
Margo

Alma zei

Hallo liebe Irene,
das ist ja eine ganz tolle Karte!!! Ich liebe deine Farbkombination. Ist das Motiv ein Stempel? Ich habe ihn noch nie gesehen! Wenn ja, wie heißt er? Ich muss ihn UNBEDINGT haben ;)
Ich sende dir herzliche Grüsse
deine alma

Unknown zei

Een super leuk kaartje met Don & Daisy.
Heel lief ook die belletjes aan het boompje.

Stempelen is aan mij niet zo besteed.
Ik kan het dus echt niet en heb al mijn spullen dan ook weg gegeven aan een zorginstelling die er helemaal blij mee was omdat ze geen budget meer hebben gekregen dit jaar.

groetjes, Joke

Sylvia zei

Hallo Irene,

Twee mooie kaarten geworden.Leuk Don& Daisy met de blauwtinten.Je CAS kaart heb je nu gemat zag ik en de blauwe steentjes weggelaten.Ik vind ze allebei mooi.Zo dat is leuk dat je een workshopje krijgt aangeboden.

Fijn dat je zo'n gezellige middag bij Geriehebt gehad.

Groetjes,Sylvia.

Angelique zei

Wat is je Don & Daisy kaart weer een prachtige kerstkaart in die blauwtinten. Leuk dat je gelijk wat gedaan hebt met al je stempeltips. Ik vind het ook net wat mooier nu hij nog eens op wit is gemat. Gewoon blijven doen hoor, ze zijn echt mooi.
Fijn dat je zo'n gezellige dag hebt gehad bij Gerie, dat zijn toch de leuke dingen van het bloggen.
Lieve groetjes Angelique

ANJA 3D zei

2 Prachtige kerstkaarten ☺ heerlijk om te lezen dat je een paar gezellige dagen heb gehad
Groetjesj, Anja

SewPaperPaint zei

Both cards are amazing, love these colors!

Lesley zei

Gorgeous cards! Thank you for joining us at Merry Monday!

Susan Joyce zei

Lovely Christmas cards. Thanks for joining us this week at Merry Monday.

3treescreations@gmail.com zei

So sweet!! Love the added jingle bells! Thanks so much for playing along with us at Merry Monday.

Deanne :)

Colinda zei

Wat is je kaartje toch weer schattig!! Don en Daisy hebben al vroeg hun kerstdorp opgezet, kunnen ze er lekker lang van genieten!
Je SU kaartje is zo veel rustiger.
Fijn dat het (inmiddels al weer een week geleden) zo'n gezellig weekend was!

Lin zei

Thanks for sharing your super cute Christmas card in our T for Two challenge. Love the image and the diecut tree.

Lin
ABC

Meighan Wheller zei

A sweet image and wonderful colouring. Thanks for sharing with us at ABC Challenges, we hope you will join us again soon. Meighan DT