donderdag 11 december 2014

Nostalgic Christmas

Vandaag  mijn laatste kerstkaart op 52weeksofchristmas-donderdag. Vorige week had ik alle kaarten af en inmiddels zijn ze gepost dus nu maar hopen dat alles goed aankomt. Volgend jaar ga ik zeker weer  meedoen bij 52 weeks to christmas want voor het eerst in jaren geen gestress in December!!!
Ook hier heb ik weer een cardtopper gebruikt: DDK3217 "Don & Daisy Nostalgic Christmas", wat zijn die plaatjes toch leuk!!!
 

                                                                    
Ter vergelijking laat ik weer het origineel zien en het resultaat na bewerking met mijn Promarkers, is toch echt verrassend vinden jullie niet ook??? 
  
 
 
 
 
 

De basis is een witte kaart, daar Kraft cardstock op en tot slot beeldig papier "Christmas Time" van Carta Bella (dank je wel Thea!!).
Rondom de topper met Vintage Photo bewerkt en langs de rand Stickles gedaan en er onder een Spellbinders Scalop Circle uit rode cardstock geplakt. Op het plaatje hier en daar ook wat Stickles op de sneeuw aangebracht.
Jullie willen niet weten wat ik allemaal heb geprobeerd en gestanst om op de kaart te gebruiken en niks werd naar mijn zin dus ik had de moed al bijna opgegeven maar ineens wist ik het: BLOMMEN!
Eerst 2 grote sneeuwsterren van Noor uit Kraft en wit gestanst en daar een grote organzastrik in precies de goede kleur groen met een brad van het Kruidvat op. Daarna de pinetakjes van Memorybox uit Kraft gestanst en daar de bloemen op en ook hier is de inmiddels onmisbare correctievloeistof weer gebruikt voor het wintereffect.. Er tussen bolletjes met een glimmertje van de Wibra en een paar rode besjes (net als de bloemen en het lint van The Ribbon Girl).
Tot slot een kerstwens op een rood cirkeltje en een Kraft scalopje verhoogd opgeplakt.
 
Zo is het dus weer eens een ouderwets "vol" kaartje geworden, iets wat ik de laatste tijd steeds minder maak maar ik blijf het af en toe toch wel heel leuk vinden! 
 
Warme groetjes,

41 opmerkingen:

Danoesja zei

Hoi Irene
Wat een heerlijke vrolijke kerstkaart met je mooie blommen erop en je extra aanzet met de promarkers geeft inderdaad iets meer, vooral warmte vind ik. Misschien moet ik volgend jaar ook maar eens mee doen met die 52 weken want ik ben nog niet klaar. Je mooie kerstkaartje heb ik gisteren ontvangen, hij is prachtig, heel erg bedankt Irene.
Liefs, Danoesja

Malika zei

Heel heel mooie kaart

Malika

Crea Astrid zei

Wat een prachtige kerstkaart. Mooie met de bloemen toef erop. Ik heb vaak, als ik de kaarten maak, dat ik ze dan zonde vind om te versturen. Dan wordt het meestal het jaar erna dat ik ze verstuur.

Liefs, Astrid.

Anoniem zei

Hij is weer fantastisch Irene. Wat ziet het er weer echt winters uit en toch zo lekker vrolijk met dat frisse rood erbij. Heel mooi gedaan hoor.
groetjes Joke

Je@net zei

Een prachtige kaart, Irene. En wat een schitterende bloemen heb je gebruikt. Een heel erg mooi geheel zo!

Trijntje zei

Hoi Irene .Nou naar heel wat gepruts en geprobeer is het een supermooie kaart geworden. Het is een plaatje, Dat komt natuurlijk ook door de prachtige afbeelding van Daisy. IK vind deze kaart top. Mooie kleuren. het achtergrondpapier past er prachtig bij en de bloemen komen mooie uit leuk met wat wit bewerkt. Groeten Trijntje

Blankina zei

Echt weer super mooi, plaatjes bijkleuren is een tof idee..het resultaat is echt mooi.
Fijne dag,
LG Blankina

Gea zei

Ook deze is een schatje! Alles past prachtig bij elkaar
Groetjes Gea

Thea zei

Wow!!!!!!!!!!!!! Hij is prachtig Irene, heb gisteren ook deze plaatjes gekocht ze zijn inderdaad ontzettend leuk. Mijn kaarten zijn ook allemaal op de post en deels al aangekomen ;-).
Je hebt erg je best gedaan op deze kaart en af en toe weer eens een vol kaartje is inderdaad best leuk. Ik bewaar mijn cardtoppers voor de komende kerstkaarten. Ik heb ook eens gekeken van 52 weeks of Christmas en me dunkt ik doe een poging.

Fijne dag!
Liefs Thea

Lia zei

Al je experimenteren heeft een prachtige kaart opgeleverd! Wat goed van je, dat je deplaatjes nog extra bewerkt. Ze worden er echt mooier van!!
Lia xx

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
Dat mag je wel vaker doen, mooi zo'n volle kaart..
Het plaatje is prachtig geworden, mooie strik en de bloementoeven zijn top..
Fijn dat je weer meedoet aan 52 Weeks of..en heerlijk géén stress..
Liefs Ans

p.s. ook bij jou staat de vervelende woordverificatie aan..

marion zei

Wat een heerlijk sfeervol kaartje, je komt echt in de kerststemming, liefs, Marion

Misseke zei

Schitterende WAUW kerstkaart heb je ervan gemaakt Irene. Al dat gestans en niets naar je zin is zo herkenbaar, ik geef het dan ook op en maak het heel simpel maar jij hebt er een echt beauty van gemaakt: de bloementoefs zijn zo mooi en de strik maakt hem helemaal af...mooi mooi mooi!!!
Groetjes,
Misseke

Home sweet home zei

Hi

Gorgeous and lovely christmas card:)

Have a nice day.

Merethe

LAURA KANT zei

Yep, deze kerstkaart is ook weer helemaal geweldig! Irene, jouw creaties zijn steeds steeds weer ware kunstwerkjes! Thanks for sharing! Merry Christmas!

Hugs, Laura

marja zei

Wat een dottie. Leuk gedaan zeg. Groetjes Marja

Louise zei

Wat een bjoetie Irene, lief plaatje, mooi papier en je BLOMMEN zijn echt TOP!!!
Bij mij zijn ook de kaarten de deur uit, echt wel fijn als je het hele jaar door Kerstkaarten maakt!


gr.LOuise

Marleen zei

Hij is weer schitterend Irene!!
Groetjes, Marleen

Sabine zei

Schattig kaartje Irene, heel mooi gedaan! Liefs Sabine

bolletjelucky.blogspot.com zei

En weer vind ik jouw versie warmer overkomen Irene. Echt een leuk idee, zo is het een beetje van..en een beetje van Irene..hihi. Het is weer een plaatje, ook de wat vollere kaarten gaan je prima af. Dank je wel voor je mooie kerstkaart, hij viel vanmiddag binnen en staat te pronk hoor.
Lieve groetjes Miranda

Mieke'S zei

Het plaatje is schattig!
Je hebt er weer een verrassend mooie kaart mee gemaakt.
Groetjes Mieke'S

Hanny zei

Wauw Irene wat een prachtige kaart en wat heb je het plaatje geweldig mooi ingekleurd.

Groetjes Hanny.

corryskaart zei

nou irene hier kan ik echt van genieten omdat er zoveel te zien en te bewonderen is, vrolijke kleuren en prachtig gekleurde afbeelding helemaal geweldig!!
grt corry

Linda zei

Hoi Irene,

Wat is je kaartje weer mooi!
Lieve groet, Linda

Stella zei

Ik ben zelf niet zo goed in "volle"kaarten en dat ben jij wel. En blommen op kerstkaart; helemaal goed! Mooi papier en details; het is zo'n kaart waar je telkens weer iets nieuws op ziet. Gaaf!
XX

Jantine zei

Heel erg mooi en lekker, december zonder kaartstress...
Groetjes,
Jantine

Alina zei

heel erg mooi, Irene, maar de mooiste heb ik gekregen, :) , je wist dat ik dol ben op dat stempeltje!!!!!!!!! heel erg bedankt!!!

Colinda zei

Top!! Is helemaal goed gekomen, mooie blommen :)
Alvast een fijn weekend,
Colinda

Henriëtte zei

Je kaart ziet er weer super uit. Prachtig gekleurd hoor! Misschien toch wel handig om ook mee te gaan doen met de 52 weeks of christmas maar eerlijk gezegd denk ik niet dat ik het vol ga houden.

groetjes Henriëtte

Pop's Cards zei

Beautiful sweetie hugs Pops x x x

Wil Frutsel zei

Een bjoetie Irene, prachtig gekleurd mooi DP en heel veel mooie details om naar te kijken!!
xx Wilma

Adriana zei

Watn heerlijk dat je al zoveel kerstkaarten hebt kunnen maken! Misschien kgaat het mij in het nieuwe jaar ook eens lukken:-) Deze kaart is weer prachtig! Juist de variatie in kaarten maken is zo leuk, toch?

Kreatief met Maria zei

Een geweldig mooie kaart weer Irene
Groetjes Maria

Marjan zei

Zo, deze afsluiter mag er zeker ook weer zijn, wat een mooie kaart Irene!!
Ik vergat je nog te antwoorden in mijn mailtje over je vraag van de envelopjes.
Dat was bij Enveloppenwinkel.com, meteen een hele grote partij besteld, is voordeliger. Fijn weekend!

Sylvia zei

Hoi Irene,

Prachtige kaart. Bloementoefjes zijn erg mooi.

Groetjes,
Sylvia.

Ans S. zei

Wat een geweldig mooie kerstkaart.

Groetjes Ans

Judy McKay zei

Very beautiful Christmas card. Thank you for joining us at Holly Jolly Christmas Challenges this week. Judy DT

cheiron zei

Just gorgeous, love all the flower details! Thanks so much for playing along in the Bling It On Challenge with us over at the Simon Says Stamp Wednesday Challenge Blog this week :)

Julie zei

Ooh gorgeous! Fab colours and details!Thanks for joining in our Mega Christmas Challenge at a Passion for Promarkers, good luck and a Happy New Year, Juliexx

The Crafty Den zei

Beautiful card Irene. Thanks for joining in with our Mega Christmas challenge at PFP. Good luck and Happy New Year! Hugs, Denise x

~* Jay Jay *~ zei

Such a beautiful card! Thanks for joning us at MD Kreadiva's this month.

Jay Jay