zondag 5 oktober 2014

Hoe gaat het met je???

Dit kaartje heb ik eind juli al gemaakt voor Marja, een hele leuke medesportster.
De laatste tijd hoor ik het zo vaak: gestopt met werken en ipv genieten van een zee aan vrije tijd en leuke dingen...uit het niets heel erg ziek. Marja kon ineens heel moeilijk slikken, eten was een ramp en je zag haar afvallen dus we maakten ons al zorgen. Nu misten we haar al een aantal keren en bij navraag bleek dat ze na diverse onderzoeken en een scan helaas geen goede berichten heeft gekregen en de sportschool heeft opgezegd. 
 
 
Het is maar een klein kaartje van 13x13 met papier uit verschillende blokjes gecombineerd. De bloem, het blad  en de vlinder zijn allemaal van Noor/Joy.  De sprietjes naast het roosje zijn de stukjes die uit het blad komen na het stansen. Onder de "open" vlinder zit een "dichte" die ik zelf heb nagetekend en uitgeknipt, geeft net wat extra. De swirl is van Magnolia en de tekststempel van een grote clearstamp van Eline. Verder hier en daar correctievloeistof en Distress Ink Vintage Photo gebruikt en natuurlijk mogen plakparels niet ontbreken.
 
Echt 100% naar mijn zin is het niet geworden want in die tijd had ik even totaal geen puf en inspiratie maar zoals Corry altijd zegt "ook de minder geslaagde laten zien"! Verder dan samen sporten en een praatje is het nooit gekomen en dat maakt het natuurlijk (afgezien van de situatie) niet eenvoudig om de juiste kaart te maken maar ze liet weten heel aangenaam verrast te zijn door de eerste zelfgemaakte kaart die ze ooit heeft ontvangen!
 
Dan heb ik nog een vraag.
Ik wilde een aantal blogs volgen maar kreeg de mededeling dat ik er al 300 volg en dat er niets meer bij kon. Er zijn bloggers met duizenden volgers dus hier begrijp ik niets van en heb bij "instellingen" gekeken of ik dat soms ergens had aangevinkt maar ik kan helemaal niets vinden. Heeft een van jullie de gouden tip voor me?? Vast heel veel dank!!!
 
 
 

33 opmerkingen:

Rosina zei

Je kaartje voor een medesporster is heel erg mooi Irene, wat zijn dat weer nare berichtjes als je die krijg....fijn dat je haar zo een blijk van medeleven kan betuigen...

En wat die melding betreft ...waait weer wel over denk ik, Ook ik heb dat al eens gehad...maar nu geen last mee van....


groetjes Rosina

Jantine zei

Hoi Irene,
Heel mooi kaartje voor een moeilijke situatie!
Fijn om iemand zo te laten weten dat je aan haar denkt!
Groetjes
Jantine

PS Gouden tips over de melding heb ik helaas niet voor je

corryskaart zei

hoi irene
vind je kaart erg geslaagd zo ook je sportvriendin en ja het is altijd tegenvallen als je plots met veel vrije tijd zit maar door deze vrolijke en mooie kaart komt ze ondanks alle ellende toch even uit de dip!
en ook ik heb geen tip maar net als er al gezegd is dat van blogger zal wel overwaaien:-))
groetjes corry

Je@net zei

Wat een mooie kaart, Irene. Leuk gedaan met die vlinder, een heel goed idee!
Nog een fijne zondag!

Thea zei

Hoi Irene, het is toch een ontzettend leuke kaart voor iemand die ziek is. Maakt niet uit dat het niet helemaal naar je zin is het gaat om het gebaar. Ik vind hem goed geslaagd!

Liefs Thea

Mieke'S zei

Het kaartje is echt prachtig Irene!
De afmetingen vind ik echt perfect.....groter hoeven ze van mij niet.
Je vlinder is prachtig...heel mooi gedaan.
'k Wens jullie vriendin veel sterkte.
Op je vraag over het aantal blogs weet ik geen antwoord.
Groetjes Mieke'S

Trijntje zei

Hoi Irene. Heel leuk deze kaart voor je sportvriendin. Mooie kleuren en de tekst is ook goed gekozen. Moeilijk als iemand erg ziek is. De bloem is erg mooi gemaakt. IK vind je kaart wel af hoor. Soms ben je niet zo in de stemming om er veel van te maken, dat komt vaak omdat je ook in je hoofd met andere dingen druk bent. Het ga je goed. Groeten Trijntje

Gea zei

Mooie kaart hoor! Helaas voor een niet zo fijn bericht. Ik heb die melding ook gehad, heb een aaltal blogs die inactief waren opgezegd en toen kon ik weer nieuwe toevoegen. Sindsdien dat bericht niet meer gehad.
Groetjes Gea

Lia zei

Heel mooi toepasselijk kaartje Irene!
Je melding heb ik ook een hele poos gehad, maar sommige kan ik toevoegen en andere niet rara, groetjes Lia

Scraptastische hobby zei

Hoi Irene
Dit is weer een vreselijk naar bericht! Niet kunnen slikken en afvallen is absoluut niet goed! En ik vind je kaartje wel heel mooi en recht uit het hart bedoeld en de onvangster was er heel erg door verrast en daar gaat het om! En nogmaals ik vind hem super geslaagd!
En je vraag....daar heb ik nog nooit van gehoord en hoop dat het mij bespaard zal blijven en hoop voor jou een goede tip door mede blogsters!
Liefs van Gerie

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Irene, wat lief en attent om een kaart te sturen en je ziet hoe blij iemand er mee is. Ik vind hem erg mooi, de kleurencombinatie en de samenstelling vind ik erg mooi. Jammer dat je er zelf niet helemaal tevreden over bent. Het bericht heb ik nog nooit gehad en ik heb ook geen tips..lieve groetjes Miranda

Sabine zei

Wat een mooie kaart. De aanleiding is veel minder mooi. Wel heel fijn dat ze veel steun heeft gehad aan je kaartje. Liefs Sabine

Hanny zei

Prachtige kaart Irene... De aanleiding is minder mooi.

Groetjes Hanny.

Misseke zei

Een pracht van een kaart Irene - supermmooi gedaan.
Kreeg die melding ook maar heb het gewoon genegeerd...inmiddels heb ik er over de 600 en ook geen meldingen meer...
Groetjes,
Misseke

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
Heb zelf nog nooit een melding gehad over het volgen van teveel blogs..vreemd.
Ik vind je kaartje mooi, prachtige kleuren, met liefde gemaakt voor iemand die het nodig heeft,
liefs Ans

Wybrich zei

Het is een ingetogen kaart voor iemand die geen goede berichten heeft gekregen.
Ik kan je niet helpen...heb geen gouden tip.

Stella zei

Ik vind er helemaal niets mis mee en juist erg geslaagd. En geweldig om te krjgen; fijn als er iemand aan je denkt als je geen goede berichten hebt gekregen.

Wat dat bloggen betreft; ik volg er niet zoveel :) Doe mijn best om regelmatig wat van mij te laten horen en ik ben niet het type wat met 2 woorden reageert (kennelijk nogal lang van stof hahaha) En naast werken, gezin, familie, vrienden en zelf ook nog freubelen zit ik met de blogs die ik nu volg wel aan mijn max. Dus nee; geen idee wat dit is.
Fijne avond!
XX Stella

Stella zei

Ik vind er helemaal niets mis mee en juist erg geslaagd. En geweldig om te krjgen; fijn als er iemand aan je denkt als je geen goede berichten hebt gekregen.

Wat dat bloggen betreft; ik volg er niet zoveel :) Doe mijn best om regelmatig wat van mij te laten horen en ik ben niet het type wat met 2 woorden reageert (kennelijk nogal lang van stof hahaha) En naast werken, gezin, familie, vrienden en zelf ook nog freubelen zit ik met de blogs die ik nu volg wel aan mijn max. Dus nee; geen idee wat dit is.
Fijne avond!
XX Stella

Erica ♥ zei


Hoi Irene,

Dat zijn altijd trieste berichten...
Gelukkig heb je haar kunnen verblijden met een hele mooie kaart,
echt tof gemaakt weer !
Ik volg niet één blog via Blogger,
alles lekker via Bloglovin, en nog
helemaal nooit problemen mee gehad,
volg er ook honderden..

Gezellige en fijne nieuwe (knutsel) week ☼
Liefssss Erica
{Heidebloempjuh}

GerJanne zei

Ha Irene,
wat attent van je om een kaart te maken voor je medesportster. Wat naar zulke berichten. Je kaart is wel erg mooi voor deze gelegenheid vind ik. Niet te opzichtig en niet te vrolijke kleurtjes.
Wat betreft de melding: die krijgen alleen mensen die blogverslaafd zijn, ter zelfbescherming. Wist je dat niet?
Dan kan Blogger niet aansprakelijk gesteld worden als hun computer, laptop, tablet of smartphone ontploft.
Liefs,
GerJanne

By XaLu zei

Wat een schitterend kaartje heb je weer gemaakt. Ik kan me voorstellen dat de ontvangster er erg blij mee was, ondanks de reden waarvoor ze hem kreeg.

Ik heb helaas geen tip voor je, volg zelf nog niet zo veel blogs.

Groetjes,
Nicole

Colinda zei

Goedemorgen, vind het een mooi kaartje geworden hoor!!
Een tip over blogger heb ik helaas niet.
Dank je wel nog voor je grappige reactie, was eigenlijk de bedoeling dat ik als tekst "relax it's your birthday" zou gebruiken maar het is toch wat anders geworden.
Een fijne dag,
Colinda

Helen zei

Ik vind je kaartje prachtig geworden. Niks mis mee hoor. Vwb de blogger melding - geen idee. Ik heb altijd het idee dat blogger af en toe zo'n knopje omzet om ons te vervelen :-( maar een oplossing heb ik niet voor je.
Lieve groetjes Helen

Diny zei

Heb geen idee wat dat kan zijn Irene...heb het zelf nog nooit gehad! je kaartje is heel erg mooi en zelf zie je er altijd wel wat aan....maar de ontvanger ziet dat niet en is er vast heel erg blij mee! Wel attent van je om haar een kaartje te sturen!
Groetjes Diny

Neline zei

Je kaart is prachtig, niets mis mee! De ontvanger zal er echt blij mee zijn. Wat een naar bericht trouwens.
Over het bloggen kan ik je niet helpen, ik wist geeneens dat er een max aan zat?
groetjes
Neline

Marijke zei

Niets mis mee met dit lieve kaartje!! Denk dat de ontvangster heel blij was met dit kaartje wat met liefde is gemaakt. Geen idee dat van blogger, misschien waait dat weer over..............

Groetjes,
Marijke

Nicole zei

Ik vind je kaart toch supermooi Irene, ook al ben je zelf niet tevreden!! En Marja was blij verrast dus dat zegt dan genoeg toch?
Nog noooooiiiit gehoord van blogger. Het blijft een raar programma......hihihih!!
Liefs, Nicole

anncreatief zei

Prachtige kaart en je hebt hele mooie kleuren gebruikt.
Fijne dag
Liefs Anneke

Marjan zei

Herkenbaar verhaal, datzelfde hoor ik helaas ook wel. Hopelijk beurt jouw mooie kaart haar wat op.
Vind het echt een heel mooi gehele, de kleurtjes, de bloem met bladeren die wel veertjes lijken en de prachtige vlinder. Gaaf zoals je de tekst precies tussen de lijntjes kreeg!

Marjan zei

Oh vergeet ik nog, ik volg er ook veel, geen driehonderd, denk ik. Maar jammer kan je niet helpen!

Wil Frutsel zei

Prachtige kaart met mooie kleuren blauw. Super voor haar gemaakt. En voor haar wens ik heel veel beterschap. Hoop dat het goed komt bij haar!!!
liefsWilma

Jolanda Cuper zei

Wow wat een schitterende kleuren combi! Prachtige kaart!
groetjes Jolanda.

Jane zei

Wat een mooie kaart. Ik vind de kleuren combinatie zeer mooi en de bloemen super.

Groetjes Jane