vrijdag 19 september 2014

Wee Florist

Voor de jarige Miranda heb ik deze kaart gemaakt met beeldschoon vintage dubbelzijdig papier van een groot blok van de Action. Bij het zien van al die roosjes wist ik direct dat ik voor  "Wee Florist" zou gaan, past ze er niet perfect bij???
De randen zijn allemaal bewerkt met Memento Pistachio inkt en daar zijn ook de takjes rondom het afdrukje mee gestempeld.
 
 
Het stempeltje is ingekleurd met Promarkers en Derwent.
Het kantje is uit mijn voorraad net als het mooie metalen hoekje en alles in de toef met strik.
Na een aantal probeersels heb ik er er uiteindelijk toch geen tekststempel bij gedaan, vond het jammer van het mooie papier om alles vol te plakken!
 
Heeeeel goed nieuws uit Newcastle: nadat Laura afgelopen dinsdag eindelijk een injectie in de zenuw heeft gekregen waardoor haar blaas en darmen het lieten afweten........resultaat!! Minder pijn en eindelijk weer zelf alles onder controle en daarmee dus geen enkele reden om haar nog langer in het ziekenhuis te houden ........... HOERAAAAAAAAA na 16 dagen mag ze vanmiddag weer naar huis!!!! De hernia is hiermee helaas niet verholpen maar met pijnmedicatie en een waslijst oefeningen van de fysio hopen we dat het gaat lukken. Van de neuroloog moet ze een pijndagboek bijhouden, er staan diverse controle-afspraken op het programma en ze heeft sowieso te horen gekregen dat ze direct terug moet komen mocht het weer erger worden: we duimen dat dit heel lang niet het geval zal zijn!!
  
Fijn weekend, dat van ons kan niet meer stuk!!
 

36 opmerkingen:

Marjan zei

Wat een beeldschone kaart Irene, en ook zulk mooi kleurwerk van het plaatje! Het toefje bloemen past er qua kleur perfect bij net als het papier.
Wat heerlijk dat het langzaam beter gaat met je schoondochter, hopelijk helpen die oefeningen voldoende om weer een prettig functioneren te bewerkstelligen.

Anoniem zei

Prachtig kaartje en dan die bloementoef...geweldig!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Ans zei

Het past zeker perfect bij elkaar!!! Een schitterend kaartje!

Liefs Ans

Richtsje zei

Lieve Irene, allereerst nog bedankt voor je lieve bericht wat je voor me had! Gedeelde smart is halve smart en niet fijn maar wel goed om te lezen dat ik niet de enige ben die worstelt met dippen en bloggen! Je kaart is prachtig, de kleuren, de bloementoef, het is allemaal zo fijntjes gemaakt! Wel heel vervelend wat ik door teruglezen lees over je dochter Irene....je stond zo machteloos hier in Nederland. Maar nu dan weer een positief bericht, wat fijn voor jullie!! Geniet van dit weekend dat voor jullie niet meer stuk kan!

Liefs Richtje

Scraptastische hobby zei

Hoi Irene,
Een schitterende kaart zeg! Wat zal Mirandadeze prachtig vinden! Die bloementoef met de prachtige strik..alles is beeldschoon, ook dat mooie kantje met hangende lint...je kan er met recht trots op zijn!
En hoera voor je schoondochter Irene, superfijn dat het weer wat voorwaards gaat en ze lekker naar huis mag! voor jullie ok een geruststellende gedachte!
Kan me voorstellen dat het jullie ook goed doet!
Heel fijn weekend en liefs Gerie

Diana zei

Geweldig nieuws Irene, kan me voorstellen dat jouw weekend zo niet meer stuk kan. Je kaartje is weer prachtig, stempeltje past idd heel erg mooi bij het papier.
Liefs, Diana

Wybrich zei

Wat een schitterende kaart Irene!
Fijn dat er goede berichten zijn uit Newcastle!!

Erica ♥ zei


Wat een prachtige kaart, mooie kleuren en mooi papier, toppie hoor ☺

Een leuk en gezellig (knutsel) weekend ☼
Liefsss van Erica
{Heidebloempjuh}

Alina zei

heel erg mooi kaartje, Irene, prachtige kleuren!!!
fijn dat Laura zich beter voelt en dat ze naar huis mag, ik ben blij voor haar, maar ook voor jullie allemaal! groetjes en een fijn weekend!

Gea zei

Dat is fijn om te horen. Je kaartje is erg mooi, ik vind de haren erg mooi gekleurd!
groetjes Gea

Sabine zei

Wat een goed nieuws over Laura zeg Ik snap goed dat je dolblij bent. Je kaartje is prachtig. Mooi papier en prachtig ingekleurd. Liefs Sabine

Grietje zei

Super nieuws is dat, er is niks aan als er wat is en ze zo ver weg wonen...
Je kaartje is ook prachtig mooie kleuren heb je gebruikt.
Groetjes Grietje

Jantine zei

Wat een prachtig kaartje!
Lief stempeltje en heel mooi papier en bloemen erbij!
En goed bericht van je schoondochter, ook heel veel waard! Goed weekend,
Jantine

Ans Gilbert zei

hoi Irene,
wat heb je een supermooie kaart voor Miranda gemaakt, prachtige digi, de bloementoef is super en erg leuk het lusjesband..
wat heerlijk om te lezen dat de injectie geholpen heeft en dat Laura vandaag naar huis mag..eindelijk goed nieuws, laten we hopen dat het goed blijft gaan,
fijn weekend, liefs Ans

Lia zei

Geweldig Irene, dat het nieuws van 'overseas' eindelijk goed is.Ik duim voor jou en de meiden dat het lang goed blijft gaan!
Intussen heb je weer een beeldige kaart gemaakt. Wat heeft Action toch vaak leuk papier waar je echt wat mee kunt. En je kleurwerk ziet er zeer professioneel uit!
Fijn weekend,
Lia

bolletjelucky.blogspot.com zei

En in het echt is de kaart zó móói...hij staat hier te pronk hoor Irene. Mooi die zachte herfsttintjes. Fijn dat jullie goed nieuws ontvangen hebben uit Engeland..pff.
Lieve groetjes Miranda

Misseke zei

Wat een schitterende kaart heb je gemaakt Irene - zo mooi van kleurtjes en zo mooi gekleurd en dan die bloemenhoek, wat een pracht! Het is een beauty!
Fijn dat het met Laura beter gaat ...super nieuws is dat.
Fijn weekend en groetjes,
Misseke

Blankina zei

Lieve Irene, fijn dat het beter gaat in Engeland.
Je kaartje is een droom , ja alles past perfect bij elkaar. Mooie kleurtjes!
Fijn weekend,
LG Blankina

Sonja zei

Mooi en zo super romantisch met die roosjes.

groetjes,
Sonja

Aartje zei

Ha Irene, gelukkig in deze blogpost beter nieuws. Fijn!
Ook dit is een prachtige kaart in mooi kleuren. Dit papier heb ik ook en vind ik super!
Groeten, Aartje

jolanda zei

schitterende kaart met erg lief afdrukje

Diny zei

Wat ga je met dit goede nieuws leuk het weekend in Irene...geweldig hoor!
En je kaartje ziet er weer prachtig uit!

Groetjes en een fijn weekend,
Diny.

Wil Frutsel zei

Woww wat een schatje, ik denk dat Miranda deze wel een mooi apart plekje zal geven. En wat fijn dat het inmiddels toch wat beter met je dochter gaat. Hopenlijk komt het helemaal goed!!!
liefs Wilma

Anet's Crafting zei

Your card is beautiful Irene, I love the cute image and the pretty flowers. Beautiful paper. Thank you for playing along with our Monochromatic Challenge at Whimsy Stamps. We would love to see you again ... Anet DTx

GerJanne zei

Ha Irene,
wat een geweldig goed nieuws!! Wat zullen Syl en Laura blij zijn!! Sjonge je zal wel even een vreugde dansje gedaan hebben toen je het hoorde!
Je kaart is weer een plaatje. Prachtig zo die gestempelde takjes als randje om het afdrukje.
Geniet van het goede nieuws dit weekend! Liefs,
GerJanne

debby4000 zei

Oh this is gorgeous.
luv
Debby

Jacqueline Presentje zei

Wat lief ! Je bloemen bij dit prachtige papier vind ik ook geweldig samengesteld.
Groetjes, Jacqueline

Rosina zei

Wooooow wat een SCHITTERENDE kaart heb je gemaakt voor Miranda...prachtig ingekleurd stempeltje en dan die bloementoef.....SUPER gedaan Irene
En fijn te lezen dat het met je schoondochter weer wat beter gaat...hopelijk gaat het genezingsproces nu de goede kant op...

groetjes Rosina

LAURA KANT zei

Echt weer een prachtkaartje, Irene! Fijn hoor dat Laura naar huis mag! Een pak van je hart he? Goed nieuws is altijd fijn te horen!

Hugs, Laura

Crafty Moone Cards zei

Gorgeous cute card, thanks for sharing at Cutie Pie's. Sue x

Berlinde zei

Wat een prachtig kaartje Irene, hele mooie kleuren en die bloementoef is schitterend!
Lieve groetjes, Berlinde

Stella zei

Wat past het allemaal weer mooi bij elkaar en wat ben je toch goed in inkleuren. Wow!

wat geweldig voor jullie dat er eindelijk goed nieuws is en je schoondochter naar huis mag; al heeft ze nog een lange weg voor de boeg met fysio. Hopelijk zet herstel goed en vlot door!

Adriana zei

Wat een schattige kaart! Het papier is inderdaad perfect. Gaaf he, als het zo mooi combineerd. Heerlijk, dat je goed nieuws kreeg.

Trijntje zei

Hoi Irene dit mooie en goed bericht had ik bijna gemist maar wat fijn voor jullie!. Je kaart is een hele mooie wat een mooie combi met het papier. Het is een superleuk afdrukje. Veel sterkte nog .... Groeten Trijntje

Colinda zei

Wat een super fijn bericht over je schoondochter!!
Vind je kaart echt helemaal GEWELDIG!! Wat heb je haar schitterend gekleurd en inderdaad super mooi papier!

marja zei

Zag deze kaart en ben daar helemaal weg van. Als je het goed vindt blijf ik je maar volgen :). Groetjes marja