woensdag 24 september 2014

Hieperdepiep

Niet schrikken  dat ik er al weer ben met een kaartje, het is een beetje een drukke maand september maar volgende maand wordt (gelukkig) een stuk rustiger.
Heiko was de 20e al jarig en draait voor onwijs veel klussen in en om het huis zijn hand niet om dus  Mr. Fixit van Mo Manning past perfect bij hem. Helaas had ik er iets te weinig opgeplakt dus er kwam "leuke" TNT-post of ik maar even Euro 3,50 boete wilde overmaken omdat ze toch zo goed waren geweest mijn kaart te verzenden........eigen schuld en gelukkig niet zo erg als de nooit aangekomen kaart voor Moritz van vorig jaar!
 
 
De basis is een 15x15 kaart uit Kraft, daarop terra cardstock met een stoere ribbel en het papier met al het gereedschap komt uit een heel groot papierblok van de Boekenvoordeel (eigenlijk voor vaderdag maar ik heb die stukjes tekst  precies onder het afdrukje weten te krijgen....mazzel hihi!!). De randen zijn bewerkt met correctievloeistof.
Mr. Fixit is verhoogd opgeplakt en ingekleurd met Promarkers. De spatjes zitten op een clearstamp van Eline en zijn gemaakt met Memento "Potters Clay" en daar heb ik ook de randen van het afdrukje mee bewerkt. Op het gereedschap in zijn ceintuur heb ik zilverpen gebruikt zodat het net metaal lijkt, helaas is dat op de foto niet goed te zien maar het glanst in het echt heel mooi.
Op de 4 hoeken stoere schroefbrads en de zaag, hamer en tang zijn ook brads.
Hieperdepiep is van Crealies.
 
Jammer dat hij helemaal in Duitsland woont want zo'n klusser bij de hand is wel een luxe ook al moppert nicht Daniela vaak dat hij zijn rommel niet opruimt.......dat heb ik geloof ik wel eens vaker gehoord hihi!!
 
Lieve groetjes, vrijdag ben ik er al weer dus tot gauw!!
 
 
 
 
Challenge: 
 
 

33 opmerkingen:

Colinda zei

Hij is leuk!! Gaaf dat bijpassende papier! Zie tot mijn schrik dat ik gewoon 2 blogposten hieronder heb gemist, ga gauw even kijken wat voor moois je hebt gemaakt,
Een fijne dag,
Colinda

Thea zei

Hallo Irene, wat een leuke kaart heb je gemaakt, en wat leuk heb je de hoeken met schroeven gedaan geweldig!
Groetjes Thea.

Anoniem zei

Mannelijk ten top!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Erica ♥ zei


Hoi Irene,

Je hebt echt een hele mooie en toffe
mannenkaart gemaakt, lekker stoer,
de stempel is zo leuk ☺

Gezellige en fijne (knutsel) week ☼
Liefssss Erica
{Heidebloempjuh}

GerJanne zei

Oh wat een superleuke kaart! Helemaal top, die afbeelding. En wat is een zilverpen? Gewoon zo'n kerstpen toch niet? Deze glimt echt geweldig! Gaaf! En ja jammer van de 3,50, maar toch minder erg als een kaart die nooit aankomt...
Groetjes,
GerJanne

Grietje zei

Daar zeg je zo wat, ik zal in het vervolg m'n kaarten ook maar wegen... Niets zo erg als achteraf nog extra bij betalen of nog erger...dat de ontvanger moet betalen. Maar het is een prachtige kaart geworden en helemaal voor een klusser.
Groetjes Grietje

Scraptastische hobby zei

Hihi, €3.50, dat zou ik ook nooit doen! En wat een mazzel dat je deze mooie kaart kan linken Irene, wat is ie gaaf!!! Zilverpen...wat een goeie tip! ik dacht eerst dat het charms waren zo mooi ziet het er uit! Het is een lekkere vrolijke kaart geworden Irene! Dank je wel voor het meedoen met de Scr@p-Cards challenge
Lieve groetjes van Gerie en DT lid

Marjan zei

Wat een gaaf en toepasselijk kaartje! Zal hij ook vinden natuurlijk. Ik dacht ook dat het charms waren, mooi effect, die pen! Ja, jammer dat ie niet wat dichterbij woont, haha.
balen van die porto, ik weeg de mijne altijd eerst. Maar krijg ook wel kaartjes van anderen, waarvoor ik dan weer zou moeten betalen omdat ze de afzender niet kunnen aanspreken... dat doe ik dus niet.

Sabine zei

Leuke stoere kaart zeg. Heel mooi plaatje ook. Liefs sabine

Lia zei

Een (h)eerlijke kluskaart Irene! Lekker stoer en zo leuk met dat 'echte' gereedschap!
Lia xx

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
wat een leuke stoere mannenkaart en een gave digi..leuk dat je het Vaderdagpapier toch kon gebruiken, aan de reacties hier boven te lezen, hebben ze volgens mij gemist, dat het gereedschap aan de riem met een zilverpen is bewerkt, de andere gereedschapjes zijn dus brads/charms..
Jsmmer van de €3,50 ik laat mijn kaart meestal wegen..
liefs Ans

Diny zei

Wat een toepasselijke kaart Irene.
En wat je zegt van het papier dat je de tekst onder het afdrukje hebt kunnen verwerken....is juist leuk toch? Je kaartje ziet er TOF uit!

Groetjes Diny

Richtsje zei

Meestal doe ik er twee postzegels op....ik neem maar aan dat dit genoeg is maar zeker weten doe ik het niet...volgende keer de raad van Ans maar ter harte nemen en laten wegen! Je kaart is helemaal top voor een echte doehetzelver die nergens zijn hand voor omdraaid! Prachtig gemaakt!

Groetjes Richtje

Gea zei

Leuke kaart hoor . En idd mijn kaarten gaan ook niet ongewogen de deur meer uit. Soms vind ik het wel een beetje prijzig worden .

Anoniem zei

Wat een leuke mannen kaart heb je gemaakt.
Je hebt je kaartje gelinkt op ons challenge blog,
maar niet op je eigen blog, zou je dat nog even willen doen.
Bedankt dat je mee doet met de challenge bij Scrapcards challenge blog
Groetjes DT Marja

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Wat een geweldig leuke mannenkaart Irene!! Alleen wel balen van de straf-porto.. Ik heb zelf voor een paar euro een keer een post-weegschaaltje gekocht en kan ik het dus altijd even checken.. Toch wel handig.. Ben trouwens helemaal verliefd op je pinguins hieronder!! Wat zijn ze leuk! En mooi gekleurd..
Lieve groetjes, Yvonne

Gea zei

wat een stoere mannenkaart!
Groetjes Gea

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Irene..stoer!! Erg gaaf zoals je mr Fix-it op de kaart "geschroefd" hebt met die brads en die gereedschapbrads erbij zijn ook heel toepasselijk, het vliegt om z'n oren hihi. Gaaf die verfspatjes...die stempel heb ik ook...leuk idee.
Lieve groetjes Miranda

Jantine zei

Wat een ontzettend leuk plaatje en stoer kaartje!
Groetjes
Jantine

Ingrid Reyners zei

Wat leuk is dit gemaakt Irene, en wat heerlijk stoer is het geworden. Ik herken het wel een boete voor verzenden. Hier in Nederland is dat heel irritant, waren eerder de gewichten nog tot 30 of 40 gram nu is dat nog maar 20 gram, en dan moet je bijna een CAS kaart maken wil je daar aan zitten. Niet leuk, voor ons als kaarten makers. Maar dat weerhoudt ons er natuurlijk niet van, maar gewoon heel veel leuke kaartjes te versturen. Ja handig een klusser, alleen jammer dan dat hij wat verder weg woont. Groetjes, Ingrid.

Stella zei

Lekker stoer en zo knap gemaakt; ik ben noder de ondruk van je ideeën. Waa rhaal je het vandaan....

Ja porto betalen. Ik weeg al mijn kaarten want ik wil geen gelazer of betalen. Ik zou dan zooooo de pest in hebben... ( sorry maar kan het niet anders zeggen...)

Tot vrijdag; kom ik weer kijken :)
XX

Ans S. zei

Geweldig mooie en stoere mannenkaart.

Groetjes Ans

Danoesja zei

Hoi Irene
Wat is dit kaartje gaaf, de stempel past helemaal bij het DP en dat gereedschap maakt het helemaal af.
Wel balen van de extra portokosten, eigenlijk niet meer normaal toch wat het kost om een kaartje te versturen, maar we blijven het wel doen hoor want een digitale kaart is helemaal niet leuk vind ik.
Liefs, Danoesja

Wybrich zei

mooi stoer kaartje!!
leuk met die spatjes stempel! (die ik nog nooit gebruikt heb...)

jolanda zei

hele leuke kaart.
Ook heb ik nog wel eens dat ik een boete krijg als ik post naar Belgie stuur.
Plak veelal al 1 of 2 postzegels dan in Nederland nodig zijn, maar laat ze tegenwoordig maar wegen, want de boetes zijn niet grappig.
Op een zelfgemaakte kaart gaan standaard 2 postzegels want ze zijn al gauw boven de 20 gram.

Misseke zei

Schitterende gave mannenkaart heb je gemaakt Irene - superleuk gedaan met gave details - echt geweldig!.
Jammer van de strafport - ik heb een weegschaaltje en weeg iedere kaart.
Groetjes,
Misseke

Wil Frutsel zei

Dat is nog eens een stoere klusjesman!!
Mag ik hem niet ff lenen?? hihi.
Mooie kaart hoor.
liefs Wilma

karien zei

Wat een leuke mannenkaart,ik vind het zelf moeilijk om een mannenkaart te maken.
En waarom je mijn foto niet ziet bij de volgers weet ik niet misschien moet ik wat aanklikken ik ga het eens onderzoeken het Blogger-raadseltje
Groetjes Karien

martine zei

Hallo Irene,
wat een stoere en mooie mannenkaart
wat een leuk idee om de werktuigen met je zilverpen te bewerken
fijn dat je meedoet aan de scr@p-cards challenge
Ook ben ik volger geworden
fijne dag
lieve groetjes DT-lid Martine

Rosina zei

Heel mooi je stoere mannenkaart voor een handige klusser Irene...en jammer dat je portokosten moest betalen achteraf....maar dat vind ik dan nog beter dan dat je kaart niet aankomt...en dat komt ook steeds vaker voor.....waar blijven die dan vraag ik me wel eens af...

groetjes Rosina

Marijke zei

Wat een leuke en toepasselijk kaart voor een jarige klusser! Stoere mannenkaart!

Groetjes,
Marijke

Wilma zei

PRACHTIGE STOERE kaart Irene.
Enneh.....rustiger? Hoe zit het met de kerstkaartjes?
Liefs Wilma ☺☺☺

Jane zei

Wat een leuke kaart. En wat leuk dat je correctievloeistof hebt gebruikt. Dat ga ik onthouden. Staat hel leuk.

groetjes Jane