dinsdag 1 april 2014

Zo gaaaaaaaaaaaaf !!!!!!!!!!

Deze maand ligt er een Don&Daisy Special in de winkel waar het hele DT aan heeft meegewerkt en ook van mij staan er drie creaties in ...ik glim van trots zoals jullie vast wel zullen begrijpen.


Inmiddels liggen de spulletjes al in de winkel maar toen wij in December aan de slag gingen mochten we een thema en nieuwe artikelen (in mijn geval: 2x trellis, tuinbord-hark-schop) uitkiezen waar we mee aan de slag moesten. Dat ik ook van tuinieren houd weet iedereen inmiddels wel en aan mijn eerste van de 3 kaarten is dat wel te zien.....is het geen enig tuintje???

En wat ook goed te zien is: mijn eigen watermerk!!!!
Sandra had mijn reactie gelezen op het blog van Tinie en bood spontaan aan er een voor mij te maken.... zoo lief en zooooo leuk, ik ben er super blij mee, dank je wel Sandra!!!

                                    

De kaart dicht
 

                                                                   De triple easel card open
 
 
Alles op de kaart is van Marianne Design, gewoon te veel om op te noemen anders wordt dit wel een heel lange post maar in de Special kun je alles terug vinden. Op het Don&Daisy Blog staat heel veel nieuws en een leuke candy dus ik zou zeggen..neem een kijkje en doe mee!
 
Lieve groetjes,
 
 
 

40 opmerkingen:

Je@net zei

Ooooh...wat een prachtige kaart, Irene.
Heel erg mooi gemaakt, joh!
Daar mag je zeker trots op zijn!

LAURA KANT zei

WOW, wat mooi, Irene! Een pracht van een creatie! En helemaal top dat jouw creaties zijn gepubliceerd! Gefeliciteerd!

Hugs, Laura

Scraptastische hobby zei

Hoi Irene,

Ik heb de Don & Daisy special, gister speciaal mee genomen omdat er zoveel BNers instaan uit blogland, hihi. En dat je glim van trots kan ik me heel goed voorstellen!! Van harte Gefeliciteerd hiermee en het blad ziet er tip-top uit. Dus ik had je kaart al uitgebreid bewonderd
en vind hem zo gaaf....een echte Irene kaart!!! En ik heb er ook één in mijn trotse bezit, hihi.
Geniet er lekker van en zonnige groetjes van mij!

Pop's Cards zei

Good morning sweetie, wow this is stunning, huggles Pops x x x

Unknown zei

Wat gaaaaaf! Echt een super leuk kaartje. Al werk ik voor Stampin' Up! , ben ik nog steeds dol op Don& Daisy.
Echt super leuk.
Liefs Angelique

Thea zei

Ooooooh Irene, wat gaaf dat je in de speciale editie staat. En je tuinkaartje, ook helemaal te gek helemaal jouw ding. Prachtige kleuren hoor! Leuk zo'n watermerk in je foto nu is het helemaal eigen! Zo en nu ga ik snel weer aan het werk ;-) Was ff nieuwsgierig, hi hi.

Liefs Thea

Jolanda zei

helemaal te wauwie Irene dat je creaties in de special staan! daar mag je ook heel trots op zijn:0) geniet ervan! enne...je tuintje vind ik eeeeeenig!!
grtz Jolanda

Sabine zei

Hartstikke gaaf en natuurlijk ook super dat je in de collection staat. Ook je watermerk is erg mooi. Maar je kaartje is natuurlijk het allermooist Liefs Sabine

Sabine zei

Hartstikke gaaf en natuurlijk ook super dat je in de collection staat. Ook je watermerk is erg mooi. Maar je kaartje is natuurlijk het allermooist Liefs Sabine

Misseke zei

Schitterend kaartje heb je gemaakt voor de special Irene. Supergaaf dat je in het boekje staat en terecht want je hebt een plaatje van een kaart gemaakt!
Groetjes,
Misseke

Ans Gilbert zei

Hoi Irene
Supersss dat je in de Collection staat, je mag glimmen van trots..Hele leuke easelcards heb je gemaakt, laat dat maar aan jou over..
Liefs Ans

Wybrich zei

Je hebt drie super kaarten gemaakt voor de Don en Daisy special!!
Daar kun je best trots op zijn Irene!

~Tammy~ zei

So so cute!!!!

marion zei

Wat gaaf voor je zeg, hartelijk gefeliciteerd, ik kan me voorstellen dat je trots bent. Je kaartjes zijn prachtig, liefs, Marion

Wil Frutsel zei

Nou Irene, gefeliciteerd, daar mag je best trots op wezen. Het is een prachtkaart hoor, daar heb je wel veel werk mee gehad maar het resultaat mag er wezen.
liefs Wilma

GerJanne zei

Ha Irene, wat een eer zeg! Gaaf dat je er in staat met eigen kaartjes. Echt iets om trots op te zijn.
En deze triple easelkaart is echt geweldig mooi! Wat een super creatie.
Je watermerk vind ik heel mooi. Ik heb het zelf eens geprobeerd, maar dan moest je dat bij elke foto opnieuw gaan doen. Was me teveel werk. Is dat bij jou ook??
Groetjes,
GerJanne

bolletjelucky.blogspot.com zei

Ooh wat gááf Irene, dan mag je zeker glimmen, moeilijk denk ik om niets te verklappen..Je kaart is helemaal op het lijf geschreven qua thema, superleuk model en leuke spulletjes erop. Ook je watermerk vind ik mooi, erg subtiel. Geniet van je roem hihi, lieve groetjes Miranda

Alina zei

een prachtige kaart, Irene! en gefeliciteerd, geniet ervan!!!

Louise zei

Oh, wat Super Irene, zal gauw kijken in de winkel, ben heel benieuwd!
Wow, schitterende kaart Irene, leuk model en prachtig aangekleed. Je watermerk ziet er super uit, leuk dat hartje op de i!!!.

Liefs LOuise

Nicole zei

Ik kan helemaal voorstellen hoe je zat te glunderen toen jet de EDon & Daisy Special ontvsngen had en nog wel met drie kaarten erin staan. GEWELDIG, beroemdheid....hahaha!!
Ik ben ook supertrots op jou en je triple easelkaart............om van te smullen. Een echte Irene!! Gewoonweg genieten van alle prachtige details en de scenery is op jouw lijf geschreven! Geniet nog maar lekker na, Irene!
Liefs, Nicole

Colinda zei

Vind je kaart helemaal super!!!
Het zijn mooie tafereel kaartjes geworden in de special, daar hou ik wel van.
Zit hier ook nog heerlijk na te genieten!!
Een fijne avond,

Colinda

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

wat gaaf Irene, daar mag je zeker trots op zijn, je kaart is prachtig.

groetjes jolande

Tinie zei

Gaaf Irene!!! Ziet er erg leuk uit!!
Groetjes Tinie

Marlies zei

Oh wat leuk Irene dat je in het blad staat, je zal inderdaad heel trots zijn! Je kaart is prachtig. Een heel leuk model en wat een mooie details erop verwerkt. Je hebt een heel mooi tuintje ervan gemaakt. Super. groetjes, Marlies

Rachel zei

Oké....nu moet ik dus echt even een kijkje nemen...........Geweldig, je kunt inderdaad trots zijn! Wat een prachtig kaartje is dit geworden.......een hele eer dat het zo gepubliceerd wordt! Super, ben benieuwd naar de andere!

liefs Rachel

Marianne Schut zei

Hai Irene, als eerst mijn felicitaties voor je plaatsing in de Don&Daisy special, wat ontzettend gaaf zeg! Kan me voorstellen dat je daar van glunderd hoor, zo leuk! Je creaties mogen er dan ook altijd wezen en ook dit tuintje is weer zo mooi gemaakt! Heerlijk toch als je groene vingers hebt, hihi!
Ook je watermerk zier er super uit, wat is die Sandra toch een kanjer he, je moet het allemaal maar kunnen. Ik heb het ook eens geprobeerd maar kreeg het ook niet goed voor elkaar. Geniet nog even van het bladeren door de Don&Daisy en geniet nog maar even van het mooie weer in je tuin....zondag sneeuw! hoorde ik...of zal dat een 1 april grap zijn geweest...ik hoop het! Knuf Marianne

Anita Meijer zei

Wat supergaaf voor je Irene, hoe leuk is dat, met recht dat je trots bent, wie zal dat nou niet willen, helemaal geweldig en dat is je kaart ook, wat een toppertje weer.
Liefs van Anita

Marianne zei

Ziet er heel goed uit.
En daar mag je trots op zijn.
Liefs, Marianne

jolanda zei

hele mooie kaart

Marjan zei

Supergaaf vind ik je kaart, zo'n mooi bloementuintje, wat zul je er een werk aan gehad hebben! Maar ook leuk om te doen en als het dan klaar is... wil je je je kaart graag nog even bewaren, denk ik. Super dat dit ook nog in het blad staat!

Christa zei

WAUW !!
Wat een gave kaart .... ook dat model.
En wat heb je er lekker veel tuin-spullies op gebruikt.
Je krijgt gewoon zin om aan de gang te gaan in de tuin.
GEFELICITEERD trouwens dat er 3 kaarten van je gepubliceerd zijn ; GAAF !
FIJNE DAG !
XX Christa.

Jopie zei

Hoi Irene,
Wat heb je er weer een super mooie kaart van gemaakt zo,n leuk tuintje ik kan wel zien dat je van tuinieren houd en wat geweldig om met 3 kaarten nog wel in het blad te staan. Ik ga van de week op zoek naar het blad want ik ben wel nieuwsgierig naar je mooie creaties.
Liefs jopie

Aleida zei

Leuke stansjes voor een tuinfanaat!
Je hebt er ook een mooie kaart mee gemaakt. Gefeliciteerd met je publicatie!
groetjes,

Erica ♥ zei

Jeetje wat geweldig zeg dat je in de special staat, heel bijzonder,
maar de kaart die je gemaakt hebt
is ook echt wel super leuk ☺
Gezellige en fijne week.
En ook genieten van het weer ☼

Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}

debby4000 zei

Oh this is adorable and gorgeous too.
luv
Debby

Henriëtte zei

Dat is zeker super gaaf zeg, weet er van mee te praten hoor. Als je je kaart in een blad/folder ziet staan ben je gewoon apetrots.
Je kaart is een plaatje geworden en het watermerk ook erg leuk en handig.

groetjes Henriëtte

Antoinette Voorn zei

Ohhh zeker gaaf joh! echt iets om supertrots op te zijn!! en die kaart is lekker zomers daar hou ik van!

Lia zei

Irene, wat gaaf! De trellies zijn inderdaad supermooi en als ik zie wat jij ermee hebt gemaakt...echt een 'enchanted garden'!
En ja: het is leuk als je je eigen kaarten in een blad ziet staan. Daar ben ik ook altijd vreselijk trots op en blij mee!
Lia xx

Sonja zei

Mooie kaarten en proficiat Marsvrouwtje ;o)

groetjes,
Sonja van scrapadoe

Aartje zei

Wow wat geweldig leuk is dit! Gaaf dat je als designer in een blad staat en wat een geweldig leuke kaart heb je er van gemaakt. Echt top, vond de eerste foto al leuk en toen kwam als verrassing de overige foto's nog.
Groeten, Aartje