donderdag 3 april 2014

Holiday Wishes

Hier is dan eindelijk mijn 6e kerstkaartkaart die meedoet bij Yvonne en al sinds half maart op mijn bureau lag (het schiet dus niet echt op maar elke kaartje is er 1 minder in december denk ik dan maar). Ik had zooooo geen inspiratie met dit stralende weer en de tuin die lonkt en dan ook nog de Cuttlebug ineens kapot maar afgelopen maandag en dinsdag was het in Groningen helemaal geen mooi weer dus ik heb mezelf eens even toegesproken en voila, hier is tie dan!! 
De challenge bij Yvonne is "kerstman op je kaart" .....nou die is volgens mij even een boodschap doen *lol* dus aan die wedstrijd doet het kaartje niet mee.
 
 
De basiskaart is 15x15 gesneden uit Papicolor. Daar een vierkant van Kraft op en verder is al het  DP  uit het Pretty Papers Bloc "Wintertime" van Marianne Design. De randen zijn bewerkt met Vintage Photo Distress Ink en bij het blauwe papier heb ik wat Gesso gebruikt.
Het schattige Wee-stempeltje is "Holly" en ze is weer ingekleurd met Promarkers. Op de bessen en blaadjes zit Glossy Accents en verder hier en daar wat Stickles voor de bling en ook de Frantage is weer aanwezig. De poststempel is van een grote clearstamp van Eline.
De grote sneeuwster van Joy heb ik uit Kraft en Snowpaper van MD gestanst met mijn nieuwe Big Shot..........ben er heel blij mee, een wereld van verschil met de Cuttlebug!!!!
Uit Kraft een fishtail geknipt en daar een tekst van Fiskars op, geembost met Zing Opaque White. De bloemen zijn van Wild Orchid Crafts en de besjes van de Action. Het houten rendier is uit Engeland en de blauwe swirls heb ik al zo lang, geen idee waar ik die vandaan heb.
 
 
Tot slot nog een foto van beeldige verjaardagskaarten die met enige vertraging zijn gekomen maar waar ik natuurlijk niet minder blij mee ben, iedereen nogmaals heel veel dank voor alle leuke post!   
                                                      
Groetjes en bij deze vast een heel goed weekend ook al wordt het weer ietsje minder volgens de berichten!

36 opmerkingen:

Henriëtte zei

Een prachtige kerstkaart Irene. Ik kan me voorstellen hoor dat het buiten meer lokt dan kerstkaarten maken. Ik had het me in het begin van het jaar ook voorgenomen, regelmatig een kerstkaart maken, maar er is bij mij helemaal niets van gekomen.

groetjes Henriëtte

Je@net zei

Wat een pracht van een kerstkaart, irene.
Vind 'm schitterend mooi geworden!

Wybrich zei

Schattig stempeltje, ze kijkt zo lief naar het rendier! Leuke kaart Irene, en weer een voor straks met de kerst!

Sabine zei

Leuk kaartje Irene, ik ben momenteel ook niet hard bezig hoor met mijn kerstkaarten. Ik vind vrolijke zomerkleuren veel leuker nu. Maar het is een heel leuk kaartje geworden. LIefs Sabine

Marjan zei

Begrijpelijk dat buiten meer lonkt dan binnen, hoor. We zouden ook wel gek zijn als we alleen maar binnen bleven als het niet hoeft. Toch een kaart afgemaakt! Schattig kaartje, lief kerstengeltje is het. Mooi met de kerststerren en swirls!
En leuk om mijn kaartje tussen alle anderen te zien :)

Anita Meijer zei

Wat een schitterende kerstkaart Irene, ik vind hem prachtig en wat een mooie kaarten heb je weer gehad, super.
Liefs van Anita

Trijntje zei

Hoi Irene, wat een prachtige kaart. Heel lief stempeltje heb je gebruikt. Supermooie details zie ik op deze kaart. TOP. Groeten Trijntje

Nicole zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Aleida zei

Super kaartje!
Mooie kaarten heb je voor je verjaardag gehad!
Straks weer regen, kun je toch niet in de tuin. Dan weer aan de kerstkaarten?
groetjes,

Wil Frutsel zei

Hoi Irene, prachtie chique kerstkaart met een prachtig gekleurde digi en papier.
liefs Wilma

Scraptastische hobby zei

Irene ik sta paf!!! het mag dan even geduurd hebben, maar wat een BJOETIE! En wat jammer nou dat de kerstman net even weg is...hoe kan ie dat nou doen!! Nu is Yvonne van slag! Maar het hel mooie stempeltje maakt je kaartje wel super leuk!! En je hebt je lekker uitgeleefd met alle mooie glitters en frantage en ook een beetje te fanatiek geweest met de Cuttlebug lees ik, hihi. Laatst was er ook al één die hem stuk had gedraaid.
Je houten rendier is de kers op de taart!! En geweldig al die kaarten uit blogland....zo gezellig!
Het is bij ons de hele week heerlijk zonnig geweest, perfect!
Lieve groetjes van Gerie

Liesbeth zei

Wat n mooie kaart weer Irene, erg mooi alvast voor de kerst.
goed bezig groetjes Liesbeth

GerJanne zei

Ha Irene,
je kerstkaart met enig vertraging is echt een super exemplaar hoor! Wat fijntjes allemaal. Zo mooi gekleurd ook Eigenlijk moet ik een keer les komen nemen...
Fijn dat de big shot het zo goed doet. Mijn cuttlebug doet het nog steeds ondank de knal in de herfstvakantie. Bij mij is alleen nu het vacuümzuigen weg, maar het draaien doet hij nog prima. Jammer eigenlijk als ik jou zo enthousiast hoor...
Leuk die verjaardagskaartjes. Ook al zijn ze wat later ze komen uit en goed hart, he?
Liefs en ik ben al heerlijk bruin (maar niet heus...;-))
GerJanne

Thea zei

Weet je Irene, wij saampjes moeten gewoon heeeeel af en toe een kaart posten des te groter is te verrassing dan voor de lezers. Wat een beauty van een kaart heb je gemaakt en zoveel leuke details heb hem echt van "alle kanten" bekeken wat doe je dat toch goed. En qua tijd doe je niet voor mij onder wahaaaa. Maar ja met mooi weer weet ik wel iets beters te doen, of helemaal niks!!
Nu tas nog inpakken, morgen allez al la Belgique.

Fijn weekend,
liefs Thea xx

Lia zei

Prachtig kaartje, met heel veel leuke prulletjes erop, leuke papiertjes (heb ik ook n ook wat van liggen)groetjes Lia

corryskaart zei

Hoi irene
Nou aan je prachtige kaart is niet te zien dat je inspiratie wat weg is want ik vind deze reuze mooi en lief
Groetjes corry

Nicole zei

Zoooooo niet te zien dat je geen inspiratie had. Wat een supermooie en geweldige kerstkaart Irene!!
Liefs, Nicole

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
Bij ons was het wel lekker weer op maandag en dinsdag en vandaag echt warm, en ik maar niezen en hoesten en tranende ogen, mijn kaarten productie draait op volle toeren..Je kestkaartje is schattig, wat een lief stempeltje en zó mooi afgewerkt, fijn hé de Big Shot, ik zou hem niet willen missen...
liefs Ans

cheryl zei

Oh hunny this is one really stunning christmas card hun your detail is fantastic lovely cards too hope you a lovely day hun hugs cheryl xx

Erica ♥ zei

Woww dat is echt een schitterende kaart die je gemaakt hebt,
heel erg gaaf ☺
Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}

Marianne zei

Heel mooi gedaan en een fijn weekend.
Liefs, Marianne

Louise zei

Wat een bjoete Irene, je hebt er dan lang op zitten broeden maar dan heb je ook wat, leuk die swirl. Dat Frantage is wel leuk spul zeg, toch maar een naar kijken!.


gr.LOuise

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

je kaart is prachtig Irene, schattige stempel heb je gebruikt.
mij lukt het niet om iedere week een kerstkaart te maken, maar als ik er maak doe ik gelijk een serie van 4 kaartjes, dat schiet lekker op.

groetjes jolande

Misseke zei

De kerstman die was veels te druk op al die andere kerstkaarten ;). En gelukkig maar want wat een beauty heb je gemaakt Irene! Schitterend gekleurd, schitterende accentjes - een pareltje van een kerstkaart!

Groetjes,
Misseke

Antoinette Voorn zei

Wat een schat van een kaart! en je andere kaarten op de fotos waauww wat leuk dat je die gekregen hebt!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Irene, wat fijn dat de big shot zo goed bevalt en wat heb je een schat van een kerstkaartje gemaakt. Lief afdrukje is dat en zo mooi ingekleurd. Die besjes staan er ook heel leuk bij vind ik, zal ik ook eens naar op zoek gaan..hihi. Fijn weekend vast, lieve groetjes Miranda

Lia zei

Geen kerstman te zien maar wel een supermooie kaart. Wat een dotje is het geworden!
En ja: mij bevalt de Big Shot ook een stuk beter dan de Cuttlebug. Dat je er maar héél lang en veel mooie kaarten mee mag maken!
Lia xx

jolanda zei

prachtige kerstkaart

Colinda zei

Ohh, Irene, vind hem schitterend!!
Mooi ingekleurd en een super kleurkeuze zo met bruin en blauw!
Een gezellig weekend,

Colinda

Jolanda Cuper zei

Mooi kaarten!
Jou kaart is ook weer een lieverdje hoor!
Groetjes Jolanda.

Ingrid Reyners zei

Ondanks dat de kerstkaart bijna uit je tenen moest komen,, is hij toch erg leuk geworden, je moet maar zo denken, er is er inderdaad weer eentje klaar. Nog gefeliciteerd met je verjaardag, mooie kaartje heb je gekregen. Fijn weekend, groetjes, ingrid.

debby4000 zei

Love how you've used the sweet image and with all the beautiful details it makes a gorgeous card.
luv
Debby

Adriana zei

Wat een superschattige kaart!! Het is een schitterend geheel en zo mooi als je het papier helemaal kloppend hebt gebruikt. Echt gaaf.
Dank voor je leuke reactie op mijn kaart! Enne, die thee drink ik echt niet allemaal zelf, hi, hi. Krijg ze vaak met dozen en zakken aangeleverd!! (Er gaat dus ook nog wel eens wat de papierkliko in...)
Fijn weekend, liefs Adriana

LAURA KANT zei

Een schitterende kerstkaart, Irene en wat een mooie verjaardagskaarten!

Hugs, Laura

Christa zei

Wat een super schattig stempeltje voor een kerstkaart !!
En de kaart vind ik ook erg mooi.
FIJNE WEEK !
XX Christa.

Aartje zei

Wat een beauty Irene, leuke stempel en die bloemenpracht met de parels maken het geheel helemaal af.
Groeten, Aartje