woensdag 23 april 2014

April showers...................

Voor mijn DT-bijdrage op het Don&Daisy Blog heb ik gekozen voor Daisy onder de plu (een cadeautje bij het Don&Daisy Pretty Papers Bloc PK9107) want na alle zonnige dagen was het ineens "April doet wat hij wil"!
 

Op mijn kaartje hier onder voor de 15e Don&Daisy Challenge is alles van Marianne Design maar hier behalve Daisy helemaal niets........mag de pret niet drukken toch??

Voor de basis heb ik een gekregen kaart nagetekend op Kraft en uitgeknipt.
Ik heb geen GoKreate of Doobadoo-mallen maar zo is het ook mogelijk eens iets anders dan een vierkant kaartje te maken al is het wel ietsje minder perfect dan met een stans natuurlijk.
Het gebruikte DP is van First Edition "Boho Chic". Alle randen zijn bewerkt met Vintage Photo Distress Ink.
Met een Martha Stewart pons de dubbele rand gemaakt en er een zigzaglintje op geplakt.
De wolkjes en het parapluutje zijn van Memorybox.
Op een dubbele bloem een tekstcirkel (van internet) geplakt, een organzastrikje met een halve parel om het pluutje geknoopt en het verhoogd opgeplakt met foampads.
Daisy is ingekleurd met Derwent potloden. Wat Stickles als regendruppels en op de plas aan haar voetjes en  2 dew drops op de hoeken geplakt.

Sylvia is nu in Leuven/België waar ze verder gaat met haar onderzoek naar Ziektekostensystemen in Europa (niet de medische maar de juridische kant van de zaak). Laura is daar ook heen gevlogen en geniet van de musea en mooie oude gebouwen/straatjes en natuurlijk gaan ze in de vrije uurtjes van Sylvia op pad en vooral heerlijk eten en genieten samen voor ze vrijdagavond weer naar Newcastle vliegen!!!
De dagen in Groningen zijn weer veel te snel omgevlogen - ik moet weer even wennen aan het lege grote huis - maar we zijn heerlijk bijgepraat en hebben weer iets om met veel plezier aan terug te denken.
Op 7 maart was het 1 jaar geleden dat Sylvia na haar werk op de zebra werd geschept door een dronken, drugsverslaafde man zonder rijbewijs die even de auto van zijn broer had "geleend". We zijn nog elke dag dankbaar dat het zo goed is afgelopen (de eerste dagen waren erg beangstigend vanwege 2 gebroken nekwervels, ze heeft zoooooo veel geluk gehad!!!) maar helaas is haar gebroken been niet goed genezen. Ze heeft vrijwel elke dag pijn en ze kan het niet strekken dus na het zoveelste onderzoek en een MRI hopen ze de oorzaak ontdekt te hebben en nu wordt ze 13 mei geopereerd. Dat wordt weer een aantal weken op krukken en veel fysio en we duimen dat daarna alles goed is en ze weer pijnvrij en normaal kan lopen en vooral dat dit boek nu eindelijk eens dichtgeslagen kan worden.

Lieve groetjes en fijne (droge?) dag!
 

33 opmerkingen:

Sabine zei

Mooi kaartje heb je gemaakt. Prachtig papier ook. Ik hoop dat de operatie goed verloopt voor je dochter en dat ze dan pijnvrij is. Liefs sabine

debby4000 zei

Oh what a beautiful card and so cute too.
luv
Debby

Marjan zei

Je kaartje is zo schattig met dat leuke model en het cute plaatje! De kleuren turquoise en oranje doen het supergoed samen!
Ik duim mee voor je dochter dat het na de operatie met haar been helemaal in orde zal komen!

marion zei

wat een lieffie, prachtig gemaakt, liefs, marion

jolanda zei

super leuke kaart.
Hoop dat we vandaag wel droog weer krijgen

Vicky zei

Gorgeous card sweetie love the fab image & shape.

Lotsa hugs Vicky xxx

Jolanda zei

wat een cutie Irene:0)
ik hoop dat na de operatie uiteindelijk alles goed komt met je dochter!! ik zal ook duimen...
grtz Jolanda

Ingrid Reyners zei

Oh wat een lief kaartje Irene, en wat een mooie kleuren heb je gebruikt zeg, heel erg mooi! Ik geloof best dat je heel danbaar bent dat Sylvia er nog is, wat moet dat spannend zijn geweest. Ik hoop dat ze met haar been nu iets kunnen gaan doen, zodat ze er iets meer mee kan en vooral meer pijnvrij is, iedere dag wordt ze herrinnerd aan wat die man haar heeft aan gedaan, dat moet voor jullie toch ook moeilijk zijn. Sterkte er mee. Liefs Ingrid.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Oh is dat weer een jaar geleden Irene, het staat me nog zo helder voor de geest. Hopen inderdaad dat de operatie gaat helpen want pijn ( vr)eet energie..Je kaart is een plaatje en wat een lief stempeltje. Mooi dat zonnige oranje met blauw en goed bedacht om een gekregen kaart na te tekenen. De tekst past er natuurlijk perfect bij. Hier is na een zonnige start de boel weer aan het dichttrekken :( lieve groetjes Miranda

Alina zei

een super mooie kaart, Irene, heerlijk die kleurtjes!

leuk dat je wat tijd met Sylvia hebt kunnen doorbrengen! veel sterkte met de operatie en heel veel beterschap voor haar! ik herinner me nog alles!

Scraptastische hobby zei

Je kaartje is prachtig Irene, alle kleuren zijn zo mooi passend bij elkaar en ook de mooie pons van Martha weer eens gebruikt en een mooie plu stans. En wat een verhaal zeg over je dochter het had idd. anders kunnen aflopen, alhoewel de gevolgen die ze er nu nog steeds van ondervind, super vervelend zijn! Hopelijk gaat de operatie haar helpen om weer zo goed mogelijk en pijnvrij te kunnen lopen. En wel heerlijk dat jullie weer lekker bijgekletst hebben Irene, nu moet je er weer even op teren, en ja het lege nest gevoel heb ik ook hoor!! Maar bij mij komen ze natuurlijk vaker tussen de deur. Gister en vandaag is het stralend weer....en je weet ik ben daar niet vies van, hihi
Joep doei en de groetjes van Gerie

Je@net zei

Wat een prachtige kaart, Irene.
Vind 'm erg mooi en alles past ook zo goed bij elkaar!
Jemig, is dat alweer een jaar geleden. De duimen gaan in turbostand voor een spoedig herstel voor Sylvia!

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

prachtig kaartje Irene,mooie kleurtjes en mooie details, leuke vorm.
ik zal duimen voor je dochter dat het nu dan eindelijk goed zal komen.

groetjes jolande

Jolanda Cuper zei

Allereerst sterkte voor je dochter dat het maar helemaal goed mag komen!
Deze prachtige kaart zal haar zeker opfleuren!
Groetjes Jolanda

corryskaart zei

hoi irene
jeetje is dat van je dochter al weer een jaar geleden dan word het zeker tijd dat ze goed word geholpen en van de pijnen afkomt en als ze naar je kaart kijkt zal ze zeker een glimlach tevoorschijn toveren want je kaart is erg lief en mooi
groetjes corry

Colinda zei

Wat een leukerd hè! Mooie kaart en ik hoop dat het allemaal goed gaat met de operatie!
Wat zullen jullie toen geschrokken zijn zeg.
Heb vandaag weer heerlijk van het zonnetje genoten!
Een fijne avond,
Colinda

Unknown zei

Wat een prachtig kaartje. Hier een heerlijk droge dag vandaag. Onze voortuin is net opnieuw gedaan, dus genieten met dit weer.
Wat spannend voor je dochter! Nu maar hopen dat het helemaal goed komt met haar been. Sterkte, ik zal voor haar duimen.
Liefs Angelique

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
Je hebt een schat van een kaart gemaakt, slim van je om het model van een gekregen kaart te gebruiken..Ik heb wel een aantal Go Kreate mallen, echt een aanrader hoor..dat knippen is ook niks voor mij..
Wat naar dat je dochter weer geopereerd moet worden, maar als het dan verholpen is...dan toch maar..
Ik heb vandaag bericht gehad van het ziekenhuis, ik mag nog 7 weken
wachten, de operatie is op 10 juni..misschien niet zo erg, want begin juli begint de zomervakantie en dan heeft mijn man een flink aantal weken vakantie..liefs Ans

Mieke'S zei

Heel mooi kaartje.
En net zoals de meeste dames zeggen.....de kleuren combineren goed met elkaar.
Wens jullie allemaal veel sterkte.
Hopen maar dat de operatie het resultaat geeft dat er van verwacht word.
Groetjes Mieke's

Stella zei

Wat een rpachtig kaartje is dit weer. Jij zegt dat ke niet zo goe kunt stempelen...maar kijk eens wat je wel kan. Dit is toch helemaal geweldig? Ik vind Daisy schattig met haar pluutje:). De kleuren deden me een beetje denken aan de naderende Koningsdag; mooi!

Wat een zorg om je dochter. Wat een ellende komt er achter weg. Ik hoop en duim voor jullie dat de opratie goed lukt. XXStella

Louise zei

Wat een geweldig leuke kaart Irene, jij hebt helemaal geen Silhouette of wat dan ook nodig, top gedaan hoor.
Ik duim met je mee op 13 mei, hoop voor haar dat ze dan echt van de pijn af is, ik weet wat het is als je iets niet goed gebruiken kan!!

gr.LOuise

Wil Frutsel zei

Wauwie... Irene wat een schoontje weer zeg, supermooi en wat een leuk pluutje. Ik hoop voor Sylvia dat de operatie goed zal slagen en na al het fysio en kruk gebeuren klachtenvrij zal worden, TOI TOI.
liefs Wilma

Anita Meijer zei

Jeetje wat vliegt de tijd Irene, is dat alweer een jaar geleden. Hoop dat de operatie helemaal goed zal zijn en dat het dan beterder zal gaan. Sterkte alvast voor haar. Je kaartje is schitterend, ik vind hem geweldig.
Liefs van Anita

GerJanne zei

Ha Irene,
ik had je net gemaild....nu lees ik al een groot del van de antwoorden, dat is grappig!
Fijn dat jullie het zo goed gehad hebben met elkaar.
Hopelijk is Sylvia straks van de pijn af. Vliegt mams er dan weer heen?
Liefs,
GerJanne
Oh, nou vergeet ik te zeggen dat ik je kaart helemaal leuk vindt! Een toppertje, met die sticklesregen. Geeft een heel leuk effect!

Anke zei

Wat een mooi kaartje heb je gemaakt Irene. Heel leuk met die regen druppels. Hier was het de hele dag mooi weer.
Wat jammer dat je dochter weer geopereerd moet worden. Hopelijk gaat het allemaal goed.
liefs Anke

Marijke zei

Erg mooi kaartje, schattig en mooi zeg deze kleurencombinatie!! Tjee is dat alweer een jaar geleden!! Wel vervelend dat ze er nog iets aan over heeft gehouden, hopelijk gaat de operatie helemaal goed en geneest alles.
Groetjes,
Marijke

Henriëtte zei

Wat een leuke kaart en ja.....april doet wat ie wil ;-).

groetjes Henriëtte

Aartje zei

Wat een leuke (en helaas vandaag hier ook nog eens heel toepasselijke) kaart. Vind de gekozen kleurtjes ook heel leuk. En slim om gewoon een kaart over te trekken voor de vorm.
Jammer dat het huis weer leeg is, maar fijn dat ze nog een pasr dagen in Belgie kunnen genieten.
Spannend straks weer zo'n operatie. Hopen maar dat daarna alles goed komt.
Groeten, Aartje

Antoinette Voorn zei

Lentefris kaartje, prachtig!! En ga duimen hoor hoop dat de operatie gaat lukken!

Nicole zei

Sooooo cute je kaart en inderdaad grappig dat we allebei gekozen hebben voor April.....draadje hihih!! Goed bekeken om een gekregen kaart na over te tekenen, z0 hoef je helemaal geen Go Kreate of Dutch Doobadoo mallen te kopen......
Toppie dat je zo genoten hebt van je tijd met je dochter en kan me voorstellen dat het wennen en missen is nu ze weer weg is. Fingers crossed voor de operatie en het herstel!! Fijn weekend.
Liefs, Nicole

Ans zei

Is weer een heel lief kaartje!!!

Heel veel sterkte voor je dochter.

Liefs Ans

Misseke zei

Schitterend kaartje heb je gemaakt Irene - supermooi modelletje en supermooie kleurtjes heb je gebruikt - je hebt Daisy schitterend gekleurd en ik vind je accentjes ook helemaal toppie - ik vind het een prachtkaart!
Veel sterkte met je dochter en we duimen dat de operatie heel goed mag verlopen en dat jullie inderdaad het boek kunnen sluiten.
Groetjes,
Misseke

Thea zei

Hoi Irene, dus weer een paar leuke dagen achter de rug met je dochter, fijn! Dat het al weer een jaar geleden is wat vliegt de tijd. Sylvia is een sterkte vrouw dat weet ik van je verhalen en ik hoop voor haar en zeker ook voor Laura en jullie dat de operatie verlichting en minder pijn zal brengen. Je kaartje is beeldschoon wat een prachtige kleuren en supermooi ingekleurd en weer zo'n schattig stempeltje van Daisy! Ja waarom niet natekenen en knippen scheelt een hoop in de portemonnee want we kunnen niet alles natuurlijk ;-) Het zigzagrandje ook erg leuk verwerkt met de twee stansrandjes.

Liefs Thea
xx