zaterdag 15 maart 2014

Penguin Party

Een poosje geleden zag ik deze digi en die MOEST ik hebben voor de 30e verjaardag van schoondochter Laura die helemaal idolaat is van pinguins.
Het is een heel klein kaartje geworden maar dat mag de pret niet drukken toch?
 
 
De basis is gesneden uit Papicolor. Het DP is uit een kerstblokje van de Action. Direct vond ik dit al veel meer iets voor een feestje dan voor Kerst en het past perfect bij deze grappige digi "Penguin Party" van Whimsy.
Ik heb de feestbeesten als vanouds ingekleurd met Promarkers en er zit dik Glossy Accents op. Ze  glimmen nu alsof ze net uit het water komen........helaas nooit zo goed te zien op een foto.
Rondom vrolijke stipjes met Promarkers gezet en het geheel gemat op rode cardstock.  PARTY heb ik gestempeld met de kleine rubberen stempeltjes van Studio G. Daarna de lettertjes uitgeknipt, verhoogd opgeplakt en ook daar Glossy Accents op gedaan. 30 zijn glimmende stickertjes.
 
Nu de tuin aan kant is ga ik proberen de blogdraad weer op te pakken maar de enorme achterstand inlopen is geen doen en daarom begin ik weer bij de leeslijst van vandaag.
 
Fijn weekend!
 

43 opmerkingen:

Het zonnetje in huis zei

Hallo,

Leuke kaart.

En je tuin is nu mooi strak, wel jammer van de prachtige vijver die je moest afgeven, maar ja aan een lege vijver hebben jullie en de vissen ook niks hé :-)
Wat wel gek is, jullie hebben sneeuw gehad??? wij hebben geen sneeuw gezien die jaar en maar drie dagen vrieskoude gehad.
Maar dat vind ik ook niet goed hoor, want de insecten die ik al gezien heb, zijn niet klein :-(

Groetjes, Jaimie

Ingrid Reyners zei

Wat een superkaartje voor je schoondochter daar zal ze vast en zeker heel blij mee zijn! Het is een vrolijke boel daar, heel gezellig, een echte party! Ja goed idee gewoon bij vandaag beginnen met bloggen, want dat is inderdaad geen doen om het in te halen. Groetjes, Ingrid.

Marianne zei

Ziet er heel goed en een fijn weekend.
Liefs, Marianne

Je@net zei

Wat een vrolijke kaart, Irene.
Helemaal leuk.
Fijn weekend!

Natasja's Kaarten zei

Wat een geweldige kaart!

Het afdrukje is zeker geweldig!

Groetjes, Natasja

Mariëtte zei

Prachtig kaartjeen grappig om kerstpapier te gebruiken. Niet te zien, ik vind het ook geen kerstpapier. Het lijkt wel of je in de bossen woont. Prachtig die bomen op de achtergrond, jammer van die mooie vijver. Maar een strakke tuin heeft ook wel wat. Ik denk zeker makkelijk in onderhoud.groetjes mariëtte

Unknown zei

Wat een vrolijke kaart. Echt schattig die pinguïns. Het papier is zeker goed te gebruiken hiervoor, ik zie er weinig kerst in. Fijn weekend.
Liefs Angelique

Scraptastische hobby zei

Wat grappig dat Laura zo van pinquins houdt en wat zal ze blij en verrast van dit kaartje worden, alvast Gefeliciteerd! En wat gaaf dat je die beestjes(makkelijker woord) Met glossy accents hebt bewerkt! Het is een cool kaartje Irene!! En nee je moet nooit proberen een bloglijst in te halen, hihi.......fijn weekend en,
Lieve groetjes van Gerie

hennie zei

Hoi Irene leuk dat je langs kwam op mijn blog.
Daarom ook maar even bij jou buurten. Gefeliciteerd met je schoondochter en dat je nog maar heel veel van haar genieten mag.
Je kaartje is weer TOP! Zoook je kaartjes in de D&D special, wij staan gezellig naast elkaar.
Vijvers mooi houden is zo'n groot karwei, wij hebben 7 vijvers in de tuin van groot tot mini. De eenden uit de polder zijn er blij mee, maar de vissen zijn bijna uitgestorven hoor. Geniet jij maar van een bloementuin, daar heb je meer plezier aan.
Fijn weekend en lieve groetjes hennie.

Marjan zei

Haha, mijn zoon was vroeger ook zo dol op pinguïns. Je kaartje is zo cute, heel feestelijk en vrolijk en prachtig ingekleurd.

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

aaaa, zo schattig, mooie kaart,

groetjes jolande

Ans zei

Wat een leuke grappige kaart!!!!!

Liefs Ans

Thea zei

Supercute card voor Laura! Prachtig afbeelding en weer zo mooi ingekleurd. En inderdaad het achtergrondpapiertje doet mij ook meer denken aan feestmutsjes dan aan de kerst.
Top kaartje!

Liefs Thea
xx

Malika zei

Wat een leuk kaartje zeg en zo grappig.

Malika

Sabine zei

Hartstikke leuk kaartje, lekker vrolijk. Liefs sabine

Paulien zei

Wat een coole penguins!
Leuke kaart Irene!

Fijn weekend.

Lfs Paulien

jolanda zei

mooie vrolijke kaart

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
Ik heb nog even je tuinfoto's bekeken, het was een hele klus, maar het ziet er nu prachtig uit, dat wordt genieten..ik was even verbaasd over de sneeuwfoto's..dat hebben wij niet gehad..Je kaartje voor Laura, is een schatje, wat een leuke stempel, het is een vrolijke kaart geworden, liefs Ans

Wil Frutsel zei

Super mooie pinguinkaart Irene, super mooi gekleurd ook. Dan heb ik ook nog je tuinfotoverhalen boek gelezen. Wat een ellende he, maar goed dat je nu gelukkig weer lekker buiten kunt zitten.
liefs Wilma

Nicole zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Nicole zei

Oh en natuurlijk van harte met je schoondochter. Liefs, Nicole

Anoniem zei

Wat is die kaart leuk Irene, helemaal als je schoondochter gek is op pinquins. Lekker vrolijk met die feesthoedjes en dansende pinquins.
Groetjes Joke

Nicole zei

Oohhh wat een leukerd!!! Een supermooie vrolijke en geweldige kaart. Die pinguins zijn om op te vreten. En wat leuk dat Designpapier. Fijn weekend. Liefs, Nicole

Colinda zei

Wat een gezellig kaartje!!
Papier past inderdaad beter bij een feestje!
Gefeliciteerd met je schoondochter , Colinda

Adriana zei

oh, wat grappig die pinquins! Die hoedjes zijn er zo leuk bij en de kleurtjes heerlijk vrolijk!
Liefs Adriana

Vicky zei

Hi sweetie love this card I soooooooo love these cute penguins. I looked at your blog post underneath, oh my word you have done soooo much work, you must be absolutely drained!! Weve still got start ours, hopefully soon. Would love to see the final photo's hun.

Lotsa hugs Vicky xxx

By XaLu zei

Wat een schattig kaartje! Klein maar fijn. Heel erg mooi gemaakt. Je tuin ziet er trouwens ook weer tip top uit! Laat de zomer maar komen!

Groetjes,
Nicole

Tina zei

Hallo liebe Irene,
die Karte gefällt mir super gut.
Das Motiv ist ja sooo niedlich. Und das Papier passt perfekt dazu.
Ganz liebe Grüße
Tina

Christa zei

super cute zijn ze , lieve kaart hoor xx christa

Misseke zei

Schitterend!!!!!!Wat een leuke digi heb je gebruikt Irene, prachtig gekleurd en wat een leuk idee met die glossy accents - een leuk papiertje erbij en met zo'n leuke stempel hoeft het ook niet meer te zijn - ik vind het echt een toppertje!
Groetjes,
Misseke

Richtsje zei

Helemaal super Irene! Hier zal de pinguïn liefhebster wel erg vrolijk en blij van worden! Prachtig gedaan. En oh, wat ziet jullie tuin er toch weer gaaf uit!! Altijd weer fijn om te zien dat er na een puinhoop ook weer een geweldig resultaat tot stand komt....genieten nu het iedere dag weer meer voorjaar wordt!

Groetjes Richtje

Tinie zei

Irene bij deze wil ik je bedanken voor het volgen van mijn blog en je humor altijd bij de reacties, wij houden contact!!!

xx Tinie

Aleida zei

't Was echt tuinweer, vorige week.
Voor de komende week zag ik verschillende grijze wolkjes met grijze streepjes er onder op het overzicht in de krant staan......
Een heel vrolijk kaartje, daar moet je wel blij van worden!
groetjes,

Henriëtte zei

Wat een superleuke kaart. Mooi gemaakt en die digi is inderdaad erg gaaf!

groetjes Henriëtte

bolletjelucky.blogspot.com zei

Ontzettend leuke digi Irene, ik vind deze diertjes ook zó komisch ;p Ken je de film "happy feet" met pinguïns? Lachen...Ontzettend leuk en vrolijk kaartje is het, lieve groetjes Miranda

Anita Meijer zei

Wat een superleuke toepasselijke kaart heb je voor je schoondochter gemaakt Irene, top.
Liefs van Anita

GerJanne zei

Hoi Irene,
je kaartje voor Laura is een schatje. Ik vind juist de kleinere kaartje erg leuk! En als je weet dat ze zo dol op pinguïns is is het toch helemaal goed. Beter kan het niet, lekker vrolijk en har leeftijd erop!
groetjes,
GerJanne

debby4000 zei

Adorable, fabulous card.
luv
Debby

Jolanda zei

altijd leuk zo'n persoonlijke kaart! jullie tuin is mooi geworden Irene, wel jammer dat de vijver weg moest...wanneer is het eerste tuinfeest:0)
grtz Jolanda

Lia zei

Hier word je toch helemaal vrolijk van! Leuk hè om een kaart te maken die precies bij degene past voor wie hij bestemd is! Hij krijgt vast een ereplaatsje, kan niet missen!
Lia xx

LAURA KANT zei

Ja, dit is een hele mooie geworden, Irene! Zo leuk en attent dat je de kaart aanpast aan de ontvanger ervan!

Hugs, Laura

Lia zei

Zeker een hele leuk digi, die je op een mooi kaartje plakte, zo past alles bij elkaar,
groetjes Lia

Deborah zei

Wat een lieverdjes! Heel schattig en mooi!
Liefs, Deborah