donderdag 11 juli 2013

Weer thuis en happy!!!


Waarom happy????
Nou om een aantal heel leuke redenen.
Ten eerste waren wij maandag 30 jaar getrouwd en dat hebben we gevierd met een paar heerlijke dagen in Maastricht en omgeving.

We sliepen in het Design Hotel in stadsdeel Wijck, een heel leuke, trendy wijk met bijzondere winkeltjes die uitkomt op de St. Servaasbrug. Zodra je die oversteekt sta je in hartje Maastricht en kan het genieten beginnen!


Ondanks de onwijze hitte -een enorm verschil met Groningen, zeker bij thuiskomst gisteren - hebben we heel veel ondernomen en gezien (ook een dagje Belgie) met de nodige terraspauzes natuurlijk. Elke avond heerlijk buiten eten en genieten, het leek wel of we weer in Rome waren.
Op het Vrijthof was het een gekkenhuis in het weekend want......Andre Rieu speelde er 3 avonden achter elkaar. De mensen komen werkelijk van heinde en verre en vooral veel Britten die de oversteek speciaal hier voor maakten. Het plein was afgezet met hekken, in het midden honderden (ongemakkelijke) stoelen en grote schermen langs de buitenranden voor de mensen op de terrassen. Maar het allerleukste was: alle restaurants doen mee  aan dit spektakel. De terrassen worden helemaal omgebouwd met feestelijk gedekte tafels waar eerst van een 3-gangen Rieu-diner genoten kan worden en daarna barst  het feest los.


Wij wisten van niets en hebben wat voorbereidingen gezien en de repetitie gehoord voor we van het terrasje moesten  (lachen want dames van het orkest zitten daar met krulspelden in te oefenen!!) maar als er onder mijn blogdinnen fans zitten....elk jaar zijn er 3 van deze weekenden dus ik zou zeggen.......doen!!!

Waarom ik nog happy ben?????
Dat behoeft voor mijn nieuwe volgers enige uitleg:
Een tijd geleden viel ik achter elkaar in de prijzen met mijn kaartjes, bij bloghops en candies dus blogdinnetje Mieke noemde mij de BOFBIPS van het Noorden. Wel het is weer zo ver want......

Bij Plony heb ik met de bloghopcandy van het super leuke We Love Vintage Blog deze schattige Creatables gewonnen die jullie vast snel op een kaartje zullen tegen komen.


Bij The Ribbon Girl heb ik de voucher van juni gewonnen en mag ik shoppen. Ineens ontdekte ik dat ze in de buurt van Newcastle (waar dochter Sylvia woont) zitten en van het een kwam het ander en had ik zo maar een gezellige mailwisseling met eigenaresse Mary...wat hebben we toch een leuke hobby!!!

Bij Scrapbook Stamp Society ben ik met mijn 1e Besties-kaartje in de top 3 gekomen!


Inmiddels heb ik dus een reuze blogachterstand opgelopen die ook niet meer in te halen is maar ik kom snel een kijkje nemen wat jullie voor moois hebben gemaakt de afgelopen week.

Lieve groetjes,

44 opmerkingen:

Durvina zei

Lieve Irene, van harte met jullie 30 jarig huwelijksjubileum, bedankt voor de leuke impressie foto's.
En gefeliciteerd met de mooie candy!

liefs, Durvina

Crea S zei

Eerst en vooral gefeliciteerd met jullie 30jarige huwelijksverjaardag! Je bent dan aardig in de buurt geweest bij mij ik net naast Maastricht in België.
Ook nog gefeliciteerd met al je prijsjes, super leuk hé!
Ik hoop snel wat nieuws van je te zien!
Liefs,
http://littlecreass.blogspot.be/

GerJanne zei

Ha Irene,
welkom terug zullen we maar zeggen. En nog van harte met je 30 jarig huwelijk...(wist je trouwens dat we in hetzelfde jaar getrouwd zijn??)
En ja, Maastricht is mooi. Leuk om even mee te kijken. Gefeliciteerd met je prijzen en candy. Daar komen vast weer heel mooie dingen van!
En jij bet echt grappig......natuurlijk haal je de blogachterstand niet in! Kom maar gewoon langs, dan zie je weer van alles leuks!
Lieve groetjes,
GerJanne

Louise zei

Ten eerste van harte gefeliciteerd Irene met jullie 30 jarig huwelijk, wat een heerlijk tripje hebben jullie gemaakt, Maastricht is echt enig. Nou je doet je titel eer aan wat een geweldige prijzen heb je weer gewonnen, het is je van harte gegund hoor!.

Liefs LOuise

Anita Meijer zei

Nog gefeliciteerd met jullie 30-jarig huwelijk Irene, en wat een prachtige foto's heb je geplaatst, zo fijn dat je zo genoten hebt. Ja dat concert in Maastricht van Andre Rieu in Maastricht dat kent wat, heb het een keer op tv gezien. Heerlijk toch om zo in de prijzen te vallen, helemaal super voor je meis.
Liefs van Anita

Joukje zei

Irene.. ten eerste Van Harte Gefeliciteerd met jullie 30 jarig huwelijk!! Ik wens jullie nog véél goede jaren samen.
Super leuke foto's heb je geplaatst.
Je bent inderdaad weer een..BB...
Maar het is je van harte gegunt hoor meid!
Liefs Joukje

Scraptastische hobby zei

Hoi Irene,
Wat heb je een gezellige blogpost!
Allereerst gefeliciteerd met jullie 30 jarig huwelijk! En wat zalig dat jullie het zo leuk hebben gehad in Maastricht. En Andre Rieu brengt daar wat teweeg hè! Leuk dat de horica daar zo op inspeelt. En verder thuis ook allemaal weer leuke dingen bloghop prijs een voucher winnen en 1ste met je Bestie kaartje! geniet er van en een leuke dag verder.
Liefs van Gerie

Jolanda zei

Allereerst van harte met je 30 jarig huwelijk Irene:0) wat hebben jullie het leuk gehad en Maastricht is idd een prachtige stad! Ik heb er 4 jaar gestudeerd! geniet van al je prijzen!
grtz Jolanda

Henriëtte zei

Gefeliciteerd met jullie 30-jarig huwelijk! Leuk dat jullie een mini-vakantie hebben gehouden.
Je Besties-kaart ziet er ook prachtig uit.

Groetjes Henriëtte

Sonja zei

Proficiat met jullie 30ste huwelijksverjaardag ! En ik was afgelopen weekend ook op het andré rieu concert in Maastricht ;o)

groetjes,
Sonja

Mieke'S zei

Gefeliciteerd met jullie 30 jarig huwelijk!
En Maastricht is heel mooi om daar zoiets te vieren.
Ook nog gefeliciteerd met al het andere!
Groetjes Mieke'S

Anoniem zei

Van harte gefeliciteerd met jullie 30 jarig huwelijksjubileum. Jullie hebben het echt fijn gehad zo te zien en te horen. Natuurlijk ook van harte gefeliciteerd met al je prijzen. We zien er vast mooie kaarten mee langskomen.
groetjes Joke

Adriana zei

Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijksjubileum! Mooie foto's! Fijn dat jullie zo hebben kunnen genieten!
En wat leuk dat het samenvalt met al die leuke prijsjes! Geniet er maar van!
Liefs Adriana

Aartje zei

Hallo Irene, allereerst van harte gefeliciteerd met jullie 30 jarig huwelijk. Een prachtige mijlpaal. En natuurlijk ook gefeliciteerd mrt al dat moois wat je grwonnen hebt. Altijd weer leuk he. (Mag zelf ook nog steeds niet klagen hoor)
Je vakantie in Maastricht ziet er echt uit als Genieten met een grote G. Grappig dat je zo tussen de Andre Rieu fans belande.
Groeten, Aartje

Christine zei

Maastricht is echt de moeite waard he, wij deden daar ook al eens een weekendje! Een DIKKE proficiat met je 30ste huwelijksverjaardag en geniet van je prijzen meid!!!
Liefs
Christine

Ingrid Reyners zei

Fijn dat jullie zo'n leuk weekend achter de rug hebben. Nog gefeliciteerd met jullie 30e huwelijks verjaardag. Je kaartje ziet er heel gezellig uit. Ik ben denk ik een van de weinige die niet warm loopt voor Betsy, maar ik vind het heel leuk om het enhausiasme van iedereen te zien, die daar wel helemaal weg van zijn. Groetjes Ingrid

Astrid zei

Nog van harte gefeliciteerd hoor met jullie 30 jarig huwelijksfeest, en wat fijn dat jullie het zoooo leuk hebben gehad in Maastricht, is een erg leuke stad.
En van harte met alle gewonnen dingen, wow zeg, jij valt lekker in de prijzen.
Liefs Astrid

Stella zei

Lieverd van harte gefeliciteerd met jullie huwelijksverjaardag! :)
Heerlijk h;e er even tussenuit; goed om te lezen dat je zo hebt genoten.
Ik benieuwd wat voor moois je gaat maken met je nieuwe Creatables:)
XX Stella

Marijke zei

Allereerst nog van harte gefeliciteerd met je 30 jarig huwelijk. Heerlijk om dat te vieren in het zuiden van het land, mooie stad Maastricht. Jaa dat ken ik van Andre Rieu, was daar vorig jaar ook toen hij speelde. Wist ook van niks en alles werd einde middag afgezet en idd speciale menu's bij de restaurants. Je betaald best veel voor een kaartje en dan zit je op een klapstoeltje en als je pech hebt regent het ook nog. De prijs voor zondagmiddag/avond eerste rang, daar kan je ook een leuk weekend voor weg haha. Enne gefeliciteerd met je prijzen.

Groetjes,
Marijke

Helen zei

Proficiat met jullie huwelijksdag. Fijn dat jullie zo genoten hebben in het zonnige zuiden. Altijd leuk. Proficiat met al je leuke prijzen. Groetjes, Helen

Antoinette Voorn zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Antoinette Voorn zei

Van harte nog met je huwelijk en je trip is zo te zien echt super geweest en van wat een mooie prijs joh!gr antoinette

Lenie zei

Gefeliciteerd hoor met je 30 jarig huwelijk en wat een leuke foto's.
Gefeliciteerd ook met al je prijzen en veel succes ermee hoor.
groeten LEnie

Wybrich zei

Irene, van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag!! Zo te zien hebben jullie wel genoten van alles!

Dan ook nog van harte met je prijzen!!!!!

Christa zei

van harte gefeliciteerd met jullie 30jarig huwelijk , wat een mooie mini vakantie hebben jullie gehad heerlijk toch lekker met zijn tweeen, en wow wat een mazzelaar ;) gave prijzen weer gewonnen doe je goed xx christa

Je@net zei

Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd. Zo te zien hebben jullie geweldige dagen gehad, fijn!
En wauw, wat een gave prijzen heb je gewonnen. Veel plezier ermee!

M@rjan zei

Van harte met jullie 30 jarig huwelijk! Zo te lezen hebben jullie het op gepaste wijze gevierd :) Erg leuk om te lezen, kan me voorstellen dat jullie genoten hebben.En dan ook nog eens drie zulke verrassingen, genieten maar bofferd!

Annemarie en Merit zei

Van harte gefeliciteerd Irene met je 30 jarige huwelijk, heerlijk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt gehad....en ook van harte met je gewonnen prijzen!!!.

Je vroeg wat Arnoud ging doen,hij gaat beginnen in de 2de van de HBO...zal wel pittig zijn maar is het proberen waard...

Veel liefs Annemariee n Merit

GerJanne zei

Leuke fotooooooooooooooooooo !!!!
XX GerJanne

Cornelie zei

Wat een heerlijke foto's!! gefeliciteerd nog. Tuurlijk word je happy van al die dingen!

Anke zei

Gefeliciteerd Irene, fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad in Maastricht. Je had heel mooi weer ook.
Een echte bofbips ben je hoor. gefeliciteerd met je prijzen!
liefs Anke

Lia zei

Irene alsnog van harte met je 30 jarig huwelijk, en wat een geweldige leuke foto's en verhaal, heel gezellig allemaal.
Nou je bent zeker een bofbips zeg, maar het is je van harte gegund hoor al die leuke prijsjes,
groetjes Lia

Lia zei

Irene, wat hebben jullie genoten in Maastricht. Geweldig!! Kan ook niet anders , want dit is zo'n heerlijke Bourgondische stad!!
En natuurlijk van harte proficiat met 30 jaren samen met je Ben. Geniet nog maar veel van elkaar!!
Groetjes,
Lia

bolletjelucky.blogspot.com zei

Lieve Irene,van harte gefeliciteerd met jullie 30-ste huwelijksverjaardag,geweldig!! Leuk dat jullie zo genoten hebben in Maastricht,ik kom er geregeld omdat er een goede vriendin woont en ik vind het er altijd zo gezellig met die kleine straatjes en winkeltjes en dan dat zangerige accent/dialect.En met alle andere goede nieuwtjes ben je toch echt een bofbips(haha)daar heeft Mieke helemaal gelijk in maar het is je gegund hoor....;) lieve groetjes Miranda

Neltine zei

Heyy die bofbips hihi,

Jij boft zeker. Wat een leuke prijsjes heb je gewonnen. Nou heerlijk van genieten hoor. Alleen maar leuk:-)

En natuurlijk nog gefeliciteerd. je foto's zijn geweldig...Ik zou er zo heen willen:-)

Jij nog een hele gezellige zonnige zondag en groetjes Neltine

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
Wat vreemd, had je berichtje gelezen en dacht nog wat leuk, dat winkeltje in de buurt van haar dochter,je prijs bij WLVC en de foto's van je gezellige daagjes weg..en ook dat GerJanne dit jaar 30 jaar getrouwd was, net als jullie...maar ik zie het niet staan, dus nogmaals..liefs van Ans

Anneke zei

allereerst gefeliciteerd met jullie 30 jarig huwelijk en je hebt heerlijk genoten zo te zien.
Maastricht is zo gezellig en je had het zonnetje er bij, wat kan een mens dan nog meer wensen.
fijne week en liefs van An

Tinie zei

Gefeliciteerd!!! 30 jaar, heel knap tegenwoordig:)!!! En wat sta je mooi op de foto en dan je verhaal, ik ben helemaal weg van Maastricht, op de terugweg uit Frankrijk, hebben we jarenlang gehad, dat we dan nog 2 dagen in de buurt van Maastricht gingen staan, zo mooi daar!!!

Groetjes Tinie

Berlinde zei

Gefeliciteerd met jullie 30 jarig huwelijk Irene. Maastricht is idd een heel gezellige stad om dit te vieren!
Gefeliciteerd ook met je gewonnen prijzen, leuk!!
En nee hoor, bij Naomi nog altijd niets, wij zitten nog altijd in spanning te wachten ;-)
Lieve groetjes, Berlinde

Marianne Schut zei

Lieve Irene, beetje laat....maar alsnog van harte gefeliciteerd met jullie 30 jarige huwelijk! Wat heerlijk dat jullie zo genoten hebben, klinkt super gezellig allemaal! Ik ben dan wel niet zo'n fan van Rieu maar kan me voorstellen dat het sfeertje en wat je allemaal ziet en meemaakt erg leuk is.
Nou en verder kan ik alleen maar weer zeggen wat een super leuke prijzen heb je weer gewonnen, een echt bofbips inderdaad maar het is je dan ook super gegund! Liefs Marianne

Ans zei

Nog van harte gefeliciteerd, ook met je mooie prijzen.

Liefs Ans

Sandra zei

Van harte gefeliciteerd met jullie 30 jarig huwelijk! Lekker dat jullie zo genoten hebben en blijf dat lekker nog maar even doen met dit heerlijke weer! De blogs lopen niet weg ;) Have fun!
Liefs, San

Nicole zei

Wat een geweldig leuk allemaal zeg!! Nog van harte met jullie 30e trouwdag. WAUW!! Ziet er helemaal gezellig uit zeg! En wat een gig bofbips zeg. Heerlijk dat je zo weer in de prijzen bent gevallen en dan ook nog eens meteen in de top 3 met je 1e Bestieskaart......SUPER!! Een dikke proficiat en welverdiend!
Liefs, Nicole

*mieke* zei

BOFBIPS!!!! Heb je nog wel plek op je knutselkamer voor al die gewonnen prijzen:-) Geniet er maar lekker van, kom binnenkort wel een keer bij je 'draaien'....hihi! Of te wel, jij mag draaien, want ik raak je cuttlebug niet meer aan natuurlijk...LOL!
Liefs Mieke