donderdag 9 mei 2013

Hoera en klein maar fijn

Hallo blogdinnen,

Eindelijk weer eens iets van mij op het blog.

Op 5 mei was Corry jarig, een van de trouwste blogdinnen in blogland dus als er iemand verdient post te krijgen is zij het wel.
Een heel bewerkelijk kaartje is het helaas niet geworden want.......uit het niets kreeg mijn man ontzettend hoge koorts en heeft hij in het ziekenhuis gelegen met longontsteking. Inmiddels is hij weer heerlijk thuis maar jullie zullen begrijpen dat freubelen/bloggen even totaal niet op mijn agenda stond.
Eerst het ongeluk van dochter Sylvia (waar het gelukkig echt heel goed mee gaat, in huis kan ze al zonder krukken lopen en haar gebit is ook bijna gerepareerd dus eind mei is alle ellende hopelijk verleden tijd) , nu dit.......duimen dat het hier bij blijft voor 2013!!!!


De basis is een kant en klaar kaartje van lila glanzende cardstock. Gelukkig had ik net een aantal 3D-Snoesjes geknipt en daar heb ik er hier een van gebruikt.
Het beeldige papier  "A walk in the garden" van Best Creation en Snoes zijn al zo mooi dat ik er alleen nog "hoera" met het Tim Holtz Typeset Alfabet en twee kleine vlindertjes (Mireille ponsje) met wat Stickles op de vleugeltjes bij heb geplakt.

Op 7 mei was Astrid jarig en ook voor haar iets anders dan normaal maar aangezien ze zelf vaak tags stuurt vond ik het wel leuk er nu een voor haar te maken.


De basis is dik, glad cardstock dat van kleur verloopt, de randen met inkt bewerkt.
Onder aan de randpons "doily lace" van Martha Stewart gebruikt.
In het midden "borduur" papier van Eline Huis beginnend met de A van Astrid!!
Daar weer een ander Eline papiertje op, de randpons "lace heart" van Martha Stewart gebruikt met een beetje Walnut Stain er langs en 3 piepkleine hartjes er op. Een mini wit kantje en twee gave Eline-vlinders op elkaar met een stukje parelketting van de Xenos.
Boven in happy birthday gestempeld, een mintkleurige harten eyelet, 2 kleuren vintage seambinding er door en 2 strikjes uit waxkoord en jute.

Doordat mijn "hoffotograaf" (volgens GerJanne) afwezig was moest ik aan Corry en Astrid vragen of ze mij een foto van de creaties wilden sturen voor deze blogpost. Ik ga nu dus bij Ben in de leer en  als jullie weer iets van mij te zien krijgen....helemaal zelf gedaan, dat zou ook wel eens tijd worden *lol*!!!!

Gezellige Hemelvaartsdag,

52 opmerkingen:

Annemarie en Merit zei

Hoi lieve Irene,

Fijn dat het weer stukken beter gaat met man en dochter, wat kun je toch opeens in de zorgen zitten.....
Je kaartjes zijn prachtig, en lief dat je de meiden zo'n leuke verjaardagskaart hebt gestuurd..
We horen/zien wel van de fotoplaats-cursus die je gaat volgen bij je man..

Liefs Annemarie en Merit

Anita Meijer zei

Jeetje Irene het zit je dan ook niet mee, alweer schrikkken zeg als je man opeens uit het niets hele hoge koorts krijgt en dan opgenomen wordt met een longontsteking, gelukkig gaat het met hem en je dochter de goede kant op. Laat het hier maar bij blijven. Wat een schitterende kaarten heb je gemaakt voor Corry en Astrid, ziet er super uit.
Liefs van Anita

Astrid zei

Prachtig Irene, wat een leuke kaart ook voor Corry. En mijn tag natuurlijk helemaal geweldig. Hij staat lekker te pronken hoor.
Fijne dagen.
Liefs Astrid

jolanda zei

Je hebt de laatste tijd ook wel veel pech. Hoop voor jullie dat het nu rustig blijft.
Je creaties zien er mooi uit

Riet zei

Wowwww Irene,wat heb je dit schitterend gemaakt.
Meis dat was schrikken met je man,gelukkig dat hij weer thuis is.
En wat fijn dat het met je dochter goed gaat.
Nu een tijd niks meer hoor,want de schrik zal er nog wel bij je in zitten.
Veel sterkte met alles.

Liefs Riet.

Anoniem zei

Nou idd Irene, ik hoop ook dat dit het was voor 2013. Het heeft jullie even niet meegezeten zeg. Gelukkig gaat alles weer de goede kant op! Kaartjes zijn weer super!
Liefs, San

GerJanne zei

Ha Irene,
wat een gezellig kaartje voor Corry! Leuk zo'n tafereeltje! Ik vind die snoesjes echt enig. Annebeth zei laatst: die Magnolia's vind ik heel leuk, maar die Snoesjes.... nee daar heb ik niets mee. Goed om te weten..
De tag voor Astrid is ook heel mooi. Die Martha Stewart randpons is toch wel de favoriet van elke blogger bijna.
Nou, je hebt je portie hopelijk gehad voor 2013. Enne, ja wat moet je met een hoffotograaf die in het ziekenhus ligt. Je kunt toch moeilijk met het toestel en je creaties zo'n ziekenzaal opkomen...
'k Zie het al voor me!
Succes met de cursus fotografie!
GerJanne

Unknown zei

Hoi Irene

het zit je niet mee dit jaar maar ik duim zeker heel hard voor je en wat een pracht creaties heb je weer gemaakt top meis

Liefs Nellie

Lia zei

Irene, je krijgt het wel te verduren de laatste tijd. Maar gelukkig, dat alles weer de goede kant op gaat. Geniet maar van de heerlijke lentedagen die we nu hebben en hopelijk volgen er nog een heleboel in de zomer.
Als het minder gaat waardeer je het dubbel als alles (weer) op de rails staat. Veel sterkte met Ben en je dochter!
Oh ja, de kaarten: ja zoals we gewend zijn: het zijn weer beauties!!!
Groetjes,
Lia xxx

Je@net zei

Dat is even schrikken, fijn dat het inmiddels weer wat beter gaat.
De verjaardagskaart en tag zijn super leuk geworden en vast in de smaak gevallen bij de jarigen!

Inge zei

Wat een pech allemaal Irene, fijn dat alles weer de goeie kant op gaat. Je hebt meteen al een mooie kaart en tag gemaakt!

corryskaart zei

hoi irene
ja die snoesjekaart hangt te pronken in mijn hobbykamer,zo lief en mooi!! ook de tag ziet er geweldig uit! en nu maar denken het afgelopen jaar genoeg gehad en met zo positief mens als jij komt het zeker goed!!
groetjes van corry

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
Hoop dat de rest van het jaar, wat rustiger gaat verlopen..Fijn om te lezen dat het met je dochter de goede kant op gaat..Je Snoesjeskaart is schattig en je Tag is klein maar fijn..weer 2 leuke creaties..en nu een cursus fotografie dus..zal wel lukken toch?? Liefs van Ans

Thea zei

Lieve Irene!
Bah is me dat even schrikken zeg, 2013 zit je nog niet echt mee... maar blij dat het allemaal deze keer ook weer goed is afgelopen. Veel beterschap voor Ben en lekker rustig aan dan maar, genieten van het zonnetje en je tuin. Fantastisch ook dat het met Sylvia al weer zo goed gaat, komt vast helemaal in orde dat ze jullie kant straks toch op kunnen komen.
Vergeet ik bijna te zeggen dat je kaartje en tag beiden weer helemaal top zijn, wat maakt het uit als je kaartje niet zo is als je verwacht of normaal maakt. Je hoofd stond wel weer naar iets anders.

Dikke knuf
Thea
xx

Angela zei

Hey Irene, je hebt het wel voor je kiezen gekregen, zeg. PPpfff.... Heel beterschap verder voor je man en natuurlijk ook nog steeds een voorspoedig herstel gewenst voor je dochter.
Maar... ondanks de ellende heb je wel weer 2 schitterende kaarten weten te maken. Supers.

XOXO Angela

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Irene,ik ga hard meeduimen hoor dat het hier bij blijft,genoeg is genoeg en anders groene zeep op je deur smeren...dan glijdt de pech er wel langs. Wat ben je toch een attente lieverd dat je toch nog aan de jarige jobjes hebt gedacht,beide creaties zijn toch wel leuk vind ik.Heel verschillend en dar hou ik wel van,lekker afwisseling.Beterschap nog voor je man en hou je goed...lieve groetjes Miranda

Het zonnetje in huis zei

Hallo Irene,

Oh doordat ik lang niet in blogland was geweest, wist ik niks af van uw dochter haar ongeval, dus was het even terug gaan zoeken op uw blog.
Amai medi dat moet verschrikkelijk zijn geweest en dan de afstand op dat moment er nog bij. Maar gelukkig lijkt alles ok te komen?

Mooie kaartjes heb je gemaakt.

Groetjes, Jaimie

Rachel zei

Nou zeg.....jullie treffen het niet dit jaar! Ik ben het met je eens, je hebt je portie voor 2013 wel weer gehad, laat nu alle goede dingen maar komen! Je kaartje en tag zijn prachtig....ze zijn zó leuk hè die snoesjes!

liefs Rachel

Anke zei

Oeps meid toch dat wist ik niet. Gelukkig is hij weer thuis.
Nu maar duimen dat het hier bij blijft.
Je tag en kaartje zijn prachtig.
liefs Anke

Adriana zei

Tjonge, Irene, ik kan me voorstellen dat je even niet hebt kunnen knutselen. Fijn dat de ontvangers van deze leuke creaties je een foto konden sturen! Succes met je stoomcursus. Gaat vast lukken en een goeie (of slechte... stimulans om het zelf te gaan leren doen. Hoop dat je mannetje weer snel helemaal op krachten mag komen.
Liefs Adriana

Durvina zei

Lieve Irene, wat laat je weer mooie dingen zien, ik ben weg van je tag!!!
Enne doe je rustig aan??
Natuurlijk de groeten aan Ben van mij.

liefs, Durvina

Angela zei

Heel logisch dat je hoofd niet naar freubelen staat.... gelukkig zijn ze allebei aan de beterende hand!!!
Je kaarten zijn prachtig... heel verschillend, maar beide helemaal geweldig!!
Succes met je cursus fotografie...
grt Angela

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

jee Irene, het zit jullie niet mee, gelukkig is je man weer thuis en gaat het weer beter met hem, fijn ook dat het zo goed gaat met Sylvia, je kaart en tag zijn prachtig, mooie vlinder op de tag.

groetjes jolande

Wilma zei

Hallo Irene,
Het zit jullie niet mee. Gelukkig dat het nu met iedereen weer wat beter gaat en dat je even geen zin en tijd had om te freubelen en te bloggen kan ik me heel goed voorstellen. Je moet af en toe prioriteiten stellen en die van jouw lagen duidelijk bij je gezin.
Succes met leren ☺☺☺.
Liefs Wilma

Sieta zei

Hallo Irene, meis dat was vast schrikken dan Ben zo ziek was en naar het ziekenhuis moest.
Een longontsteking is niet niets en hopelijk knapt hij, nu hij weer thuis is voorspoedig op.
Ook fijn om te horen dat het de goede kant opgaat met jullie dochter.
Ondanks alles heb jij weer prachtige creaties gemaakt.
Ik duim voor jullie dat het nu afgelopen is met alle tegenslagen.
Beterschap voor Ben en doe jij het vooral rustig aan.

Liefs, Sieta

Patrice zei

Oh Oh wat twee mooie werkstukken heb je gemaakt! Leuk is dat om te zien.
Groetjes Patrice

Thea zei

Lieve Irene,ik hoop dat nu alles goed gaat met je Man en Dochter.
en wat heb je leuke kaarten gemaakt.

groetjes Thea

Stella zei

Lieverd jij hebt al veel te veel rottigheid op je bord gehad en ik hoop zo dat het voor 2013 nu echt meer dan welletjes is geweest! Goed om te horen dat je dochter goed hersteld; ik wens je man ook veel beterschap. Dat je nog tijd en energie hebt om te freubelen; knap hoor! Ik vind je kaart en tag beeldschoon, Wat ik zo super vind is dat je altijd helemaal beschrijft hoe je dit hebt gemaakt. Het zijn weer juweeltjes!
Liefs,
Stella

LAURA KANT zei

Dat is zeker schrikken! Fijn te horen dat het met je man en dochter nu weer wat beter gaat! Knap hoor dat je weer zulke mooie creaties voor elkaar hebt gekregen of zorgde het ook een beetje voor de nodige afleiding? Sterkte hoor met alles! Hier schiet het al op, nog 3 weken en dan gaan we verhuizen. Holland, here we come!

Hugs, Laura@USA

Marjan zei

Jeetje, ook je man nog! Meid, wat een narigheid allemaal vlak na elkaar! ik duim voor je dat de rest van dit jaar en de volgende natuurlijk beter verlopen. Ik ken het wel, wij hebben hier ook zulke jaren achter de rug, erg naar, maar gelukkig al een poos geleden.

Je twee creaties vind ik super, dat je weinig tijd had voor de eerste is er niet aan af te lezen. En wat een mooie tag!!

Unknown zei

Wat een mooie kaartjes. Ik kan me voorstellen dat je van slag bent als je man ineens in het ziekenhuis ligt. Heftig jaartje heb je Irene. Nu hopen dat de rest van het jaar er wat beter uit gaat zien.
Liefs Angelique

marion zei

je hebt je deel voor 2013 wel gehad hoor, jeetje, heel veel beterschap gewenst en je kaartje is prachtig geworden, liefs, Marion

Wybrich zei

Fijn om te lezen dat het met dochter Sylvia goed gaat, en met je man ook!
Je Snoesje kaart is zo mooi met dit achtergrond papier, er hoefde ook niet meer bij Irene!
Het label is super leuk!

Aleida zei

Het zit jullie niet mee, qua zieken! Wat een schrik!
Je kaartje en je tag zijn wel heel leuk geworden. Ben benieuwd naar je foto's straks!
groetjes,

Christa zei

hoi irene, ik ben blij dat alles nu meezit, wat een rottijd zeg, vind je kaarten weer superr, ene jaaa zelf leren hoor dat plaatsen op blog, ik push mn moeder ook ;)en het lukt xx christa

Liesbeth zei

Hoi Irene, Ik duim met je mee, dat het nu alleen maar leuke dingen meer zijn dit en de volgende jaren, sterkte voor jou, en beterschap voor je mannetje.
gr. Liesbeth

Wendy ten Hove zei

Mooi gemaakt! Vooral de tag vind ik erg leuk, erg fijne kleuren zo allemaal bij elkaar! Leuk!
Groetjes, Wendy

Mariëtte zei

Beterschap voor je man en je kaartjes zijn mooi. Ik ben weg van die mooie tag.groetjes Mariëtte

Trijntje zei

Wat 2 leuke creaties. De snoesjeskaart ie erg mooi gemaakt met het kleine tafereeltje, maar ook de labelkaart. Veel sterkte met je patienten. Groeten Trijntje

Ans zei

Hoop dat het nu allemaal de goede kant op blijft gaan voor je.

Leuke kaart en ook de label is prachtig.

Liefs Ans

Aartje zei

Hallo Irene, nou zeg jullie hebben je portie wel gehad voor dit jaar denk ik. Nu maar hopen dat alles achter de rug is en vooral ook blijft.
Ik vind dat je ondanks dat je geen energie en tijd had om te freubelen toch 2 mooie creaties hebt gemaakt. Vind de tag qua kleuren prachtig.
Groeten, Aartje

Annette zei

Jij had het er maar druk mee zeg! Zieken en jarigen! Ach dan heb je zo een paar kaartjes gemaakt zeg. Mooi hoor! Ook de Tag is prachtig van vorm! Nu nog even leren fotograferen, dat komt goed!'
XoxoAnnette

Ans S. zei

Twee schitterende creaties heb je voor de jarigen gemaakt.
Fijn dat het weer beter met je man gaat.
Succes met fotograferen.

Groetjes Ans

Nathaly zei

Hi Irene, tijd geleden he?! Goed te horen dat je dochter inmiddels aan de betere hand is en dat het met je man beter gaat. Pff...het houdt soms niet op he! Beide kaarten zijn heel mooi. En dat terwijl je niet eens veel tijd had. Hartstikke leuk! Nathaly

Marijke zei

Tje Irene het zit je niet mee in 2013, hopelijk blijft het hierbij en komt alles helemaal goed met dochter en manlief. Je kaartje is lief, mooie zachte kleurtjes. Je tag vind ik schitterend, hoe van tags!!

Groetjes,
marijke

Alina zei

ze zijn heel erg leuk geworden, Irene, mooi papier heb je op de tag gebruikt!
wat fijn dat het goed gaat met je dochter, ik denk vaak aan jullie! en heel veel beterschap voor je man!

Unknown zei

當代商務中心
葵涌迷你倉
香港小型辦公室
香港自存倉
當代迷你倉
商務中心荃灣

Nicole zei

Misschien niet heel bewerkelijk en anders dan normaal maar ze zijn zeker niet minder mooi Irene en ook zeker niet met minder liefde gemaakt!! Plaatsjes zijn het, zowel de kaart als de tag! En zeker weten dat Corry en Astrid hier heel blij mee zijn geweest! Beterschap voor je man en wat supers dat het zo goed gaat met Sylvia!! Ik ben benieuwd naar je eigen en eerste gefotografeerde kaart......hihh!! Liefs, Nicole

Pop's Cards zei

Good morning sweetie, these are gorgeous creations as always huggles Pops x x x

Scrap en Kaartenfun met Stampin-Up zei

Ha die Irene,

Eerst even vragen hoe het met je mannetje gaat. Wat vervelend en hebben ze de oorzaak gevonden in het ziekenhuis. Geef hem maar een knuffel en doe hem de groetjes. Fijn dat het met je dochter beter/goed gaat. Tja, soms komt alles tegelijk.
Je eerste kaartje vind ik zo grappig. Dat tafeltje met die stoeltjes erbij. Is dat een design vel. Zo leuk en de kleuren komen goed overeen. Maar als alles tegen zit gaat de inspiratie soms ook weg. Het is je toch gelukt en een kaartje wordt altijd op prijs gesteld. Meis het beste ermee en tot blogs maar weer.

Lieve groetjes Lida

Deborah zei

Wat een prachtige tag en een super mooi kaartje! Heel leuk met dat tafeltje erbij! Ik vind zo een tafereeltje super!
Liefs, Deborah

Erica ♥ zei

Hopelijk is het alweer wat rustiger
bij jullie in huis en voelt iedereen
zich weer wat beter...
Je kaart vind ik toch echt geweldig,
de snoesjes blijven ook zo leuk !
Je tag is ook erg schattig ☺

Fijne knutselweek nog gewenst ☺
Lieve grtjsss van Erica ¤
heidebloempjuh.blogspot.nl