zaterdag 23 maart 2013

Weer thuis

Lieve allemaal,

Heel veel dank voor jullie warme belangstelling en medeleven op het blog en per mail, de lieve telefoontjes en de schattige kaarten soms zelfs met cadeautjes die ik heb gekregen nav het ongeluk van dochter Sylvia.

Ze heeft een lange revalidatieweg te gaan maar is heel opgewekt en vol vertrouwen dat het allemaal goed gaat komen. Nu ik haar zelf heb gezien, gesproken en vertroeteld (Laura ook natuurlijk) ben ik eindelijk gerustgesteld en is het vreselijke gevoel van machteloosheid vanwege de afstand helemaal weg.  Natuurlijk zouden mijn man en ik liever "om de hoek" wonen en helpen waar we kunnen maar de meisjes gaan er voor en hebben een netwerk van hulpvaardige vrienden. Sylvia's baas is ook langs geweest en heeft haar verzekerd dat genezen het belangrijkste is dus de universiteit verwacht haar dit studiejaar niet eens meer terug. Als het weer wat beter gaat zal ze haar steentje vanuit huis bijdragen want anders wordt het verplichte niets doen wel heel erg eentonig. Het fijne nieuws is dat Laura van haar baas 8 weken lang maar halve dagen naar kantoor hoeft en de andere helft thuis mag werken, een pak van ieders hart!
Indien nodig zitten we zo weer in Newcastle maar we duimen eigenlijk dat ze eind van de zomer naar Nederland kunnen komen en we ze hier heerlijk kunnen verwennen.

Een hele leuke opsteker was het dat ik de candy bij Rachel heb gewonnen met mijn kaart voor haar ouders en ik heb inmiddels ook al beeldige verjaardagskaarten ontvangen, heel erg leuk thuis komen zo met al die lieve post....de blogwereld is een heel warme deken!!!!

Ik kom gauw kijken wat jullie allemaal voor moois hebben gemaakt, liefs en fijn weekend!

48 opmerkingen:

arjette zei

Gelukkig maar dat ze zo'n fijne 'baas' heeft die haar rustig de tijd gunt om er weer helemaal bovenop te komen! En ook de baas van Laura is heel soepel, gelukkig maar!! Nu rustig aan herstellen, kan me voorstellen dat jouw gevoel van onmacht nu ook weg is, gelukkig maar!
Fijn weekend!!

gr.arjette.

Anita Meijer zei

Wat fijn om te lezen dat hun "bazen" zo meelevend zijn, dat hoor je wel eens anders in deze tijd. Wat een schrik toch voor jullie Irene. Gefeliciteerd met je prijs bij Eve en Laurens, je kaart was dan ook prachtig.
Liefs van Anita

Jolanda Cuper zei

Gelukkig maar dat er iets van je terechte zorgen verminderd is!
Heel goed dat je zo positief bent!
Beterschap voor je dochter!
Groetjes Jolanda

Leny Hempen zei

Wat schrikken moet dat geweest zijn voor Jullie allen Irene.
Maar wat prettig moet dat voor Jullie ook zijn dat Je Dochter er positief tegen de revalidatie aan kijkt.
En wat fijn dat de bazen zo meelevend zijn.
Dat Je dochter volledig op haar herstel kan richten.
Hopelijk komt het allemaal goed met Je Dochter.
Irene doe Jij ook effe rustig aan,dit is voor Jou en Je Man ook een klap geweest.
Hobby komt wel weer als Je er aan toe bent,en zin in hebt.
Heb een rustig weekend.

Gr Leny Hempen

Tinie zei

Ik heb vandaag onder het fröbelen nog gedacht, het duurt wel heel lang voor Irene iets van zich laat horen, maar "gelukkig" lijkt het allemaal positief en ik wens jou dochter heel veel sterkte toe en natuurlijk haar vrouw en jullie als ouders niet minder, Irene kop op!!!
Heel veel liefs Tinie

Ans zei

Fijn dat het weer beter gaat met je dochter en wat een lieve vrienden allemaal om hen te helpen. Wens je dochter en jullie nog heel veel sterkte.

Liefs ANS

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
Ben heel blij dit bericht te lezen en dat het met revalidatie weer goed zal komen, gelukkig..Wat een grote schrik, ook voor jullie en je zou natuurlijk niets liever doen,dan in de buurt blijven en zoveel mogelijk helpen...
Wens jullie, je dochter en Laura, heel veel sterkte..fijn weekend, liefs van Ans

Nellie zei

Wat fijn weer wat van je te horen Irene en wat fijn dat ze goede baas heeft ik wens jou en je familie heel veel sterkte toe

enn een dikke knuf van mij

Liefs Nellie

Ans S. zei

Fijn dat het beter met je dochter gaat, ook al heeft ze nog een lange weg te gaan. Gelukkig wordt ze omringd door veel goede vrienden die haar helpen.
Ik wens jullie heel veel sterkte.

Groetjes Ans

Adriana zei

Dat klinkt allemaal heel positief, ondanks de narigheid! Gelukkig dat je nu met die wetenschap thuis kunt zijn!
Super dat je van je warme deken geniet.
Liefs Adriana

Mariëtte zei

Ik heb je vorige post gemist, maar fijn dat je weer thuis bent en dat het met je dochter beter gaat. Wens jullie het allerbeste toe. Lieve groet, mariette

Marijke zei

Gelukkig dat de bazen van de meiden goed meewerken! Fijn dat je dochter ook heel positief is en hopelijk knapt ze snel op. Kan je ze lekker van de zomer verwennen.
Sterkte en rustig aan..........Groetjes, Marijke

Christine zei

Ik had een paar dagen niet geblogd en ik zie nu pas wat jullie doormaken. Jeetje meid, dat moet schrikken zijn. Hopelijk komt alles goed en kunnen je zorgen gauw wat verminderen!
Veel liefs
Christine

Lenie zei

Wat fijn om te lezen dat jullie er zijn geweest en dat het al wat beter met je dochter gaat.
ze heeft wel een lange weg nog te gaan wens haar maar veel sterkte toe en ook voor jullie allebei.
groeten Lenie

Liesbeth zei

Wat goed om te lezen dat je verschrikkelijke gevoel toch wat is weggenomen en dat ze zoveel medewerking daar krijgen, zal 'n pak van je hart zijn.
Fijn om te lezen.
gr. Liesbeth

Rachel zei

Welkom terug! Fijn dat het voor je gevoel allemaal in orde is.......... Je candy is onderweg!
liefs Rachel

marion zei

Wat fijn dat het zo goed gaat en je weer in Nederland bent, vertroetel ze maar lekker als ze naar Nederland komen, liefs, Marion

Aleida zei

Fijn dat die werkgevers zo soepel zijn! Het is toch een hele zorg, ook al zijn ze groot en zelfstandig.

groetjes,

Cornelie zei

Had het bericht van je dochter gemist. Jeetje wat een schrik zal dat geweest zijn!! Fijn dat je bij haar bent geweest en iets gerust gesteld bent. Nu maar hopen op een spoedig herstel!! Sterkte Irene!

GerJanne zei

Ha Irene,
he, gelukkig dat ik wat van je hoor. Ik had je vanavond willen mailen, maar wist niet of je in Engeland wel mail kon lezen... Wat ontzettend fijn dat de werkgevers zo begripvol zijn! Dat hoor je wel eens anders! Dan ga jij in elk geval met een veel geruster moederhart weer naar Nederland!
Gefeliciteerd met de candy van Rachel. Ben benieuwd wat het is. Toen ik je kaart zag voor Eve en Laurens wist ik al dat het en grote kanshebber zou zijn!
Liefs van mij,
GerJanne

Astrid zei

Wat fijn Irene, dat je weer terug bent en dat het zo goed gaat met de meisjes.
Fijn dat de werkgevers van hun beiden zo loyaal naar ze toe zijn, dat helpt al een heleboel.
Sylvia zal inderdaad nog een lange weg te gaan hebben , maar als ik je zo hoor, gaat haar dat echt lukken.
We spreken elkaar via de mail.
Liefs Astrid

corryskaart zei

Hoi Irene
Volgens mij ben ik wat berichtjes van jou kwijt maar wens je dochter maar ook jou heel veel sterkte en maar goed dat het ietsje beter gaat met hulp van al die lieve mensen!! En ja als moeder zou je het liefste heel dicht bij zijn om eventueel te kunnen helpen maar nu ben je wel een beetje gerustgesteld dus koppie op komt wel goed schatje!!
Groetjes van cory

marja zei

Wat fijn dat het weer beter gaat met je dochter. Wens je dochter en jullie nog heel veel sterkte.

Lieve groetjes Marja.

jolanda zei

fijn dat je weer terug bent en dat je dochter met veel geduld weer mag herstellen.
Eigenlijk zal je nu niets liever willen dan ze dicht bij huis te hebben. sterkte allemaal

little sweet things zei

Jemig Irene wat een schrik voor jullie, ik had je vorige post even gemist dus ik moest eerst even terug lezen.
Fijn om te lezen dat het nu weer wat beter met haar gaat en dat ze de tijd krijgt om rustig te revalideren.
Lieve groet, Sas

Nathaly zei

Hi Irene, heel veel sterkte toegewenst. Ik ben reuze blij voor je dat het allemaal toch redelijk goed is afgelopen. Mensen beseffen niet wat ze een ander aandoen. Hopelijk herstelt ze voorspoedig. Nathaly

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Irene,fijn om even wat van je te horen en dat je gevoel van onmacht een beetje over is,rustig weekend,liefs Miranda

Tessa en Anke zei

Gelukkig daar ben je weer. Hopelijk gaat je dochter nu snel opknappen en kun je ook weer wat bijkomen.
Wat een super bazen zeg dat ze zo de tijd geven.
liefs Anke

Wilma zei

Hoi Irene,
Fijn om wat van je te horen!
Ik hoop dat het revalideren goed gaat...gelukkig dat ze daar de tijd voor kan nemen en dat ze zo positief is!!
Veel beterschap voor haar!
Liefs, Wilma

scraplouise zei

Kan me voorstellen dat je om de hoek zou willen wonen en dat het ook een beetje machteloos gevoel is dat je zo ver weg woont, je wil toch alles doen om je kind door deze periode heen te helpen. Gelukkig dat er zo goed voor haar gezorgd wordt dat geeft toch een stukje rust.

Liefs LOuise

Je@net zei

Jeetje, Irene, dat zal schrikken geweest zijn! Hopelijk gaat de revalidatie goed, fijn dat ze er de tijd voor mag nemen.
Sterkte de komende tijd!

Home sweet home zei

Hi Irene

I am so sorry too heard about your dauther,:(:(

Merethe

Elly zei

Gelukkig dat alles enigszins stabiel lijkt en dat haar zelf even hebt kunnen zien en vasthouden. Heel fijn dat haar baas zo ter wille is, dan hoeft ze zich daar tenminste geen zorgen om maken. Gefeliciteerd met het winnen van de candy, dat is een mooie binnenkomertje.

Groetjes Elly

Wendy ten Hove zei

Gelukkig! Toch ook een beetje goed nieuws, bij deze pech!
Groetjes, Wendy

trijntje zei

Hoi Irene, IK lees nu pas je bericht, dat je dochter een ongeluk heeft gehad. Wat naar allemaal. En dan is het vervelend dat ze niet om de hoek woont. Gelukkig dat het allemaal wat lijkt mee te vallen. IK hoop dat de revalidatie goed verloopt, maar dat zal een kwestie van tijd zijn. IK wens je veel sterkte. Groeten Trijntje

trijntje zei

Hoi Irene, IK lees nu pas je bericht, dat je dochter een ongeluk heeft gehad. Wat naar allemaal. En dan is het vervelend dat ze niet om de hoek woont. Gelukkig dat het allemaal wat lijkt mee te vallen. IK hoop dat de revalidatie goed verloopt, maar dat zal een kwestie van tijd zijn. IK wens je veel sterkte. Groeten Trijntje

Lia zei

Geweldig Irene, dat er van alle kanten meegedacht en geholpen wordt. Dat geeft echt een warm en goed gevoel.
Het zou fijn zijn als ze inderdaad in de zomer 'naar huis' kon komen: fijn een tijdje bij 'ons mam'! Ik hoop dat alles uiteindelijk goed komt, zodat je geen zorgen meer hebt.
Fijne dag nog .
Enne.. ik ga weer genieten van je kaarten!
Lia xx

M@rjan zei

Fijn dat haar de tijd om goed te genezen gegeven wordt! En dat Laura die tijd krijgt om er te zijn voor haar. Hopelijk komt je wens uit en heb je ze inde zomer lekker thuis.

Elaine zei

Hello Irene thank you for your visit. I am so sorry to read about your daughter , how awful for her, and for you it must have been a nightmare to receive such dreadful news. I hope your daughter recovers quickly and things can return to normal soon for you. Take care biggest hugs Elaine x

Angelique zei

Wat fijn dat de mensen je dochter een beetje rust gunnen en tijd om op te knappen. Dat heeft ze ook nodig natuurlijk. Goed dat ze zo positief is, dan herstel je gewoon veel sneller. Natuurlijk had je graag om de hoek gewoond, maar je kinderen maken keuzes in hun leven en daar moet je het als ouder dan maar mee doen. Ze weet dat je er altijd voor haar bent, en daar gaat het om. Sterkte!
Liefs Angelique

debby4000 zei

Glad to hear she is recovery well and hope it continues. Sending your daughter a speedy recovery.
luv
Debby

Miertje zei

Hoi Irene.
Ik blog op dit moment weinig ... heb dus je vorige blog gemist...
Zo, dat is schrikken, ben blij dat je bij der geweest bent en hoop dat ze snel en volledig hersteld !!
Maar de schrik zal flink in je benen zitten
Liefs Miranda

Thea zei

Lieve Irene,

Ben heel blij voor je dat je toch bent gegaan, je zult nu een stuk rustiger zijn. Fijn dat je bij de meiden bent geweest en ook zeker zo mooi dat ze van alle kanten geholpen worden.
Gaat vast goedkomen dat ze in de zomer naar jullie toe kunnen komen. Nu je weet hoe het er voor staat kun je misschien ook een beetje van je verjaardag genieten.

Liefs Thea
xx

Angela zei

Fijn te lezen dat de meiden alle medewerking van de werkgevers krijgen.... dat hoor je wel eens anders. Gelukkig een zorg minder!

Irene van harte gefeliciteerd met je 61e verjaardag en ik hoop dat je ondanks je zorgen een fijne verjaardag hebt...

xxAngela

Alina zei

lieve Irene, ik had je vorige bericht ook gemist! en wat ik op dit moment doe is huilen, ik vind het zo erg voor jullie en ik leef zo erg met jullie mee! wat fijn dat je je dochter hebt kunnen zien! ik hoop dat Sylvia niet te veel pijn meer heeft en dat het revalideren goed gaat!

ik lees ook dat je jarig bent geweest, nog van harte gefeliciteerd!
hugs!

corryskaart zei

Gossie lieve Irene wist niet dat je vandaag jarig bent,schande dat ik je geen kaartje hebt gestuurd!!!! Maar wens je wel een hele fijne dag toe en vele gezonde jaren zodat we nog lang van jou prachtige creaties kunnen genieten!!!
SORRY SORRY SORRY!!!!!
Groetjes van corry

Claudia Rosa ~ Pretty Pressings zei

Hallo liebe Irene,
erst einmal entschuldige bitte mein spaeter Besuch bei dir.
Ich habe deine Nachricht gelesen und wollte nicht einfach einen generellen Kommentar bei dir abgeben.

Ich freute mich dass du was persoenliches bei mir geteilt hast auch wenn die Meldung wirlich ja eine traurige war.
wie geht es denn deiner Tochter jetzt??? Vermutlich sitzt der Schreck noch tief. Ich hoffe das Auto konnte gerichtet werden und die Versichrung uebernimmt den Schaden.

Bitte denk nicht daran wenn du soweit weg wohnst, das bricht dir nur das Herz!! Ich weiss wie das ist. meine ganze Familie ist in Deutschland.
ganz liebe Gruesse
Claudia

Wybrich zei

Fijn om te lezen dat je weer thuis bent, alhoewel je misschien nog best wel wat vaker zou willen kijken hoe het gaat met je dochter!