maandag 17 juni 2024

Ballet voor jarige Zoe

En wéér een jaartje om en Zoe is 7, het mollige 'kleine' is er inmiddels helemaal vanaf. Al haar vriendinnen hebben fietsenrekjes maar bij haar tot nu toe alleen 2 nieuwe ondertandjes 😊. De doos met kadootjes en deze kaart (Oma I LOVE IT SOOOO MUCH !!!) was gelukkig op tijd en gisteren hebben we heerlijk gekwebbeld want daar is op een gewone schooldag geen tijd voor .
Zaterdag is de 'spannende' jaarlijkse balletshow en zoals jullie zien heb ik me uitgeleefd, heerlijk om af en toe te doen!


De digi is Time to shine van All Dressed Up en is ingekleurd met Promarkers en naturlijk zit er veel Stickles op voor de nodige bling. Het streepjes-dp met glitters is van Best Creations A walk in the garden. Ik vond in een doosje nog een schitterend jurkje en ben in mijn lintjes- en pareltjesvoorraad gedoken om er een super feestelijke girly girly kaart van te maken.

Toen we eind maart bij de longarts waren ging het redelijk goed met Ben en toen ik vroeg of het wel verstandig was om naar Engeland te gaan - ivm erbarmelijke staat van de NHS - zei ze DOEN (en als het verkeerd afloopt ben je er in ieder geval wél geweest 🙄🤔). Ben zei 'tot juni kan ik nog aardig wat aan de conditie doen' dus hebben we toen direct de ferry en een enige cottage dicht bij onze meisjes geboekt maar helaas heb ik alles moeten annuleren want hij kan het fysiek gewoon niét aan. 
Sylvia en Laura zijn woensdag 15 jaar getrouwd  (ook voor hen een presentje in de doos: theedoeken van de Hema met teckels er op 🥰) én gisteren vaderdag.... het zou een feestweek geworden zijn maar die gaan we er nu van maken als ze in augustus naar Apeldoorn komen en dáár kijken we allemaal naar uit! 

De kaart voor Moritz kreeg wat plekjes



Dit is voorlopig de laatste kaart, fijne zomer - die zal toch wel een keer komen?? - allemaal!!!!




vrijdag 7 juni 2024

Gamer voor jarige Moritz

Vandaag wordt Moritz 15 jaar en behalve school, sport en veel op pad met zijn vrienden is gamen natuurlijk ook favoriet 😉. 
In de vorige blogpost schreef ik het al: mijn lieve nicht Daniela (zijn Mamma) is een paar dagen bij ons geweest dus zij kon de kaart mét inhoud meenemen. We hadden elkaar voor het laatst gezien toen ze 5 jaar geleden net voor onze verhuizing naar Apeldoorn met een grote bestelbus en 2 sterke mannen van alles kwam ophalen in Groningen dus dit was in alle opzichten GENIETEN 🥰! 



Het gestreepte dp is Jillibean Alphabet Soup, lekker stoer voor een grote knul. De maffe Oddball Gamer is van Stamping Bella, ingekleurd met Promarkers en een zwart potlood. Verder natuurlijk zijn leeftijd, wat  zilveren sterren en sequins en wat kleine stempeltjes. Aan een afgeknipte zilveren splitpen een touwtje en de bij de stempel horende tekst als schilderijtje opgehangen met ook weer de zwarte postzegelstans. 

Het bezoek van de dochters van de vorige bewoner was super gezellig, ze vroegen of ze foto's voor thuis mochten maken want de familie was ook heel benieuwd hoe het er nu op nummer 48 uitziet! Op 1 juni was het ook weer Creatief Café bij Nelleke, heerlijk buiten gezeten onder een knusse overkapping met prachtig uitzicht: ze wonen zó mooi!  Vooraf met Aartje (als het maar even kan rijden we samen) in alle rust lekker bijpraten en lunchen en zo had ik 3 héél gezellige dingen achter elkaar, goed voor een mens 😉 (nog steeds in therapie en het 'leef bij de dag, géén zorgen om de toekomst en/of wat je toch niét kunt veranderen' vind ik héél moeilijk want zo zit ik absoluut niet in elkaar! )

Groetjes,