Pagina's

vrijdag 31 maart 2023

Still so much in LOVE......

En ik maar denken dat ik klaar was voor maart maar toen kreeg ik een appje van Nelleke: GerJanne en Peter zijn vrijdag 40 jaar getrouwd en dat gaan ze het weekend vieren met hun dierbaren!!! Natuurlijk ging er een kaartje naar Twello  ❤️馃┓. 

De enige HOG WASH varkens zijn van Whipper Snapper en heb ik voor de verandering weer eens ingekleurd met Derwent Coloursoft. Dat kost me v茅茅l meer moeite dan met de Promarkers (misschien omdat ik w茅l talloze doezelaars heb maar de reukloze terpentine nergens meer kan vinden??)  Ik vind de kleuren ook altijd minder *vibrant* maar voor dit bubbelbad en het roze stelletje vind ik de  zachte uitstraling juist wel leuk: zij is 茅cht roze, hij een beetje beige/roze, verschil moet er zijn natuurlijk 馃槈. Op het hartje, de snuiten, bij de zeep en onder het bad heb ik Glossy Accents gedaan ....plons plons spetter spetter 馃ぃ馃ぃ. Het dp is uit 2 verschillende blokken van de A die ik al jaren heb en de blauwe strook vond ik wel weer heel leuk bij de zeepbellen passen en zo is het ni茅t al te roze/rood en zoet. 

En w茅茅r is het raak met de verjaardagspost: of ik maar even dik 4 Euro wil betalen voor onvoldoende gefrankeerde post - zonder afzender- die w茅l is bezorgd. Lieve dames doe me een plezier en plak er aub voldoende postzegels op!!

Gezellig weekend allemaal,

 

dinsdag 28 maart 2023

Gefeliciflapstaart !!!!!

Voor jarige Margreet een "inkt-kaartje"....

 

Op een wit kaartje zwart cardstock en daarna op een stukje wit met diverse inktjes en de Grunge stempels van Viva Decor en SU banen en spetters gezet, de randen bewerkt met de groene inkt. De enige ratten zijn van Colorado Craft Company getekend door Anita Jeram die ook kinderboeken illustreert ...ze duiken ineens overal op en ze zijn cute!!! Het kleintje is in werkelijkheid even groot en kijkt de andere kant op...stempelen, foto gemaakt en als digi verkleind en gedraaid: lang leve de pc waar ook de tekst op is gemaakt nav een tutorial van Colien.


Dit was de laatste jarige voor maart, aan kerstkaarten de hele maand niet toegekomen maar april wordt een stuk rustiger dus wie weet..... 

 


Groetjes, 


maandag 27 maart 2023

Het is jouw verjaardag

Bij iedereen die me blij heeft gemaakt met een verjaardagskaart (met soms een cadeautje 馃槏) heb ik inmiddels gereageerd maar ook hier nogmaals dank je wel, altijd z贸 leuk al die verschillende stijlen/modelletjes te bestuderen! Vroeger gingen we op onze verjaardagen altijd op pad: een stad en bezienswaardigheden bezoeken maar d谩t trekt Ben helaas niet meer. Het bleef de laatste jaren bij uit dineren gaan maar dit jaar is vriendin Anita de hele zaterdag geweest en zijn we met z'n drietjes uitgebreid gaan lunchen, super gezellig! Gisteren veel telefoontjes en videobellen met Syl en Zoe die op haar praatstoel zat...GENOTEN!!! 

Vandaag is Annemarie jarig en behalve kaarten maken vind ze tuinieren (en kokkerellen niet te vergeten 馃槈) ook leuk, nog even en ze kan weer aan de slag! 

Normaliter zoek ik eerst dp en dan begin ik pas met kleuren maar nu ging het andersom en was ik blij met het Basic Grey Picadilly blokje dat ik echt al wel 10 jaar heb. De tekst is van een al bijna even oude Eline stempel. De leuke digi is van Mirtillamente Ready for springingekleurd met Promarkers. Voor de leuk nog een qua kleur perfect passend bijtje er bij (vorig jaar bij mijn verjaardagskaart een zakje vol van deze schatjes gekregen van Gerie 馃槝). 

De zomerhippo kreeg een plekje


Morgen kom ik nog een keer langs met de kaart voor Margreet, 



 

CreativeInspirations-march/spring blooms 2sistersontheblog-72/lente Diecutdivas-march/ag LTCCB-73/ag LTSCB-160/ag HLS-march/birthday TripleB-march/blooms Simplycreatetoo-188/spring colours Welovestamping-march/spring CorrosiveC-3/ag DOTMCC-49/plant a flower day HLS-march/dies PFM-682/bday Cardz4galz-195/spring flowers Seizethebday-258/things in a garden MTTC-504/springtime CraftyCatz-630/spring colours Creativemoments-243


vrijdag 24 maart 2023

Wishing you a very Happy Easter


Een lief paaskaartje dat ik met met wat knutsel dingetjes naar Zoe heb gestuurd. Natuurlijk ruim op tijd maar laat de post nu voor de verandering eens razendsnel zijn en het uitgerekend op zaterdag bezorgen dus niks *achterover drukken tot Pasen* want Zoe was er als de kippen bij 馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃ぃ. Het is een swingkaartje en mooi op de foto's krijgen is wel een dingetje ...

Ik heb de schattige  Penny Black Easter March stempel gebruikt, ingekleurd met Promarkers. Het geruite papier is van Doodlebug en de stip uit het Floral Delight blok van MD, de eitjes en tekst op de binnenkant zijn van de Spring Time clearstamp van Forever Friends. 


Het swingdeel is 3-dubbeldik zoals hier te zien is want als ze interactieve post krijgt kan ze er ni茅t vanaf blijven (er is dus nogal wat gesneuveld de afgelopen jaren 馃ぃ馃ぃ ).

Groetjes, 

 


 

PB-march/ag-option EasterSimplycreatetoo-188/spring colours  2sistersontheblog-72/Pasen of lente MMM-196/spring colours DoubleD-easter Papercraft-91 Easter StampingSensations-march/wings or tails TOT-oh so sweet Creativecraftinguncles-39/spring or easter SSSWednesday/spring or Easter AYLI-people or animals:anything cute is fine with me and ❤️hedgies CraftyCatz-630/spring colours

zondag 19 maart 2023

Have a pawfect Birthday

Op een enkele keer na werk ik n贸贸it naar een challenge toe en doe gewoon mijn ding. 
Hoe grappig is het dan dat mijn kaarten (altijd ver vooruit gemaakt want van last minute hou ik absoluut niet) ineens perfect bij uitdagingen passen want als het 'moet' - zoals bij sketches bv - heb ik een blokkade en komt er weinig leuks uit mijn vingers. Bij deze had ik w茅l direct een idee voor jarige Ineke die een teckel heeft.


Ik heb geen strikje en pareltjes gebruikt maar voor tekst en botten gekozen .....



De Kraft-basis en al het dp zijn van de A. Alles gemat met witte cardstock en randjes bewerkt met  Vintage Photo distressinkt en daar zijn ook de tekst (MFT-new best friend stamp) en de parmantige teckel en de 3 botten (Ali) mee gestempeld die zijn ingekleurd met Promarkers. Op zijn neus en de botten zit Glossy Accents.

De leuke sneeuwmannen kregen een plekje

 
En zojuist zie ik nog een toppertje, woop woop

 
 
  Bij Snippetsplayground-450 willen ze de restjes zien dus bij deze


Gezellige zondag,





Sweetsketchwednesday-march HLS-march/birthday Avenue613-march/ag MTTCC-503/birthday Snippetsplayground-450

woensdag 15 maart 2023

Sewn with love

Vandaag is schoondochter Laura jarig. Afgelopen september was ze zo blij dat ze eindelijk naar de pijnpoli kon en hoopte ze daarna weer naar de sportschool en het zwembad te kunnen (enorm aangekomen door het niks kunnen 茅n de medicatie) maar die spuiten hebben het helaas alleen maar verergerd. Teneinde raad zijn ze op eigen kosten naar een gerenomeerde neurochirurg gegaan - NHS is gratis voor alle Britten en helemaal niet slecht maar ook ni茅t met de allerbeste artsen en wachttijden waar je echt depri van wordt 馃檮 . Daar kreeg ze te horen dat er helemaal niets meer aan te doen is behalve de zware pijnstillers die ze nu al zo lang slikt, wat een narigheid als je nog zo jong bent! Werken doet ze hoofdzakelijk van huis (op een hoekbank met lig-deel) want ze kan gewoon geen hele dagen op een stoel zitten. Heel af en toe heeft ze een iets betere periode en kruipt ze even achter de naaimachine om de leukste kleertjes voor Zoe te maken: vandaar dit "naaikaartje".

Het gebruikte dp is van Papermania Happy Days. Het naaistertje is van clearstamp Love Cynthia Handmade with Love en is ingekleurd met Promarkers. De schaar en naald zijn van Ali en op het centimetertje heb ik wat kleine knoopjes geplakt.

Vanmiddag weer Creatief Caf茅 bij Nelleke en ook al komt er niet bijster veel uit mijn handen, het is super gezellig en dat is minstens zo belangrijk!

Groetjes, 

 

 


LTCCB-73/ag LTSCB-160/ag Craftrocket-101/for the girls MAWT-152/ladies-girls Polkadoodle-week 9  CraftyCalendar-march/buttons-bows Letscraftandcreate-193/buttons HLS-march/dies Cutitup-273/this makes me happy Allsorts-719/3 of something=buttons Creativecrafters-62

zaterdag 11 maart 2023

Summer

Marjan heeft een heel leuke uitdaging bedacht bij Liftchallenge-177 dus ik ben aan de slag gegaan. Appeltje eitje was het absoluut niet: Irene en heat-embossing is een ramp - 'dichtgeslibt' en onleesbaar of kale stukken en dat terwijl ik wel 5x heen en weer ga in mijn Misti 馃槱- dus na talloze pogingen heb ik het voor de grote tekst maar opgegeven en alleen het woordje HELLO gedaan. Gelukkig was het geen MUST en dit is het geworden, de 3e zomerkaart in deze maand: ik kijk er dus duidelijk naar uit (wie ni茅t 馃槈).

Zomer-regenboog-kleurtjes met distressinkt aangebracht en daarna stempels van Neat&Tangled gebruikt en de bijbehorende diecut Summer. Ingekleurd zoals bijna altijd met Promarkers en eea verhoogd opgeplakt.


woensdag 8 maart 2023

Best fishes to you

Vandaag is Cornelie jarig, DE shaker-queen die gelukkig 贸贸k van cute en haar kat houdt dus die is aanwezig en ook al roert maart zijn staart behoorlijk deze week,  ik heb w茅茅r voor zomer gekozen 馃尀馃尀. 

 

Uit witte cardstock een soort "stepper" gemaakt met een leuk tafereeltje in het ecrukleurige Union Square frame van Mamma Elephant, 2x uitgestanst en op elkaar geplakt voor wat meer volume. De stansjes er in en onderaan zijn van de A en eigenlijk bedoelt voor een slimline maar je kunt er dus mee doen wat je wilt. Het stukje strand is nog wat bewerkt met Promarkers en daar zijn ook de leuke Scrapberry's Basik stempeltjes mee ingekleurd. Op de vissen onderaan en de ogen van de andere 2 en de kat zit Glossy Accents. De kat houdt eigenlijk een uit krantenpapier gevouwen bootje vast maar dat heb ik vervangen door een vis en zo past alles weer leuk bij de zelfgeschreven tekst onderaan. Achter het frame nog een strookje streep-dp en daar heb ik ook het truitje van de kat mee gepaperpieced en er 2 kleine visjes uitgestanst.

Fijne dag,




Craftyanimals-70  Mirtillamente-18/water DAK-75/katzen Crittercrazy-72 Diecutdivas-march/ag LTCCB-73/ag LTSCB-160/ag HLS-march/birthday Allsorts-718/ag option domestic animals Pinkgem-week 5 Polkadoodle-week 9  Avenue613-march/ag  StampingSensations-march/wings or tails  CorrosiveC-3/ag  PFM-680/animals  TPS-544/shaped cards              


maandag 6 maart 2023

Relax on your day....

Vandaag is onze Sylvia al weer 39 jaar, soms kan ik het bijna niet geloven....

Gek op ALLES dat pootjes heeft muv DE LUIAARD, die vind ze doodeng whaha! Een beetje plagen hoort er bij dus deze maffe Oddball SLOTH van Stamping Bella heb ik haar gestuurd en ze vond hem hartstikke leuk. Vanmorgen al voor haar gezongen dus haar dag kan niet meer stuk 馃ぃ馃ぃ. 

Standaard kraftkaartje gebruikt en toen begon de vertwijfelde zoektocht: ik heb helemaal niets jungle-achtigs!!! Gelukkig uit een heel oud Action-blok dit groene swirl-vel bewaard en uitgestanst met een MFT- wonky stitched rectangle net als het stukje witte cardstock dat bewerkt is met wat distressinkt. De met Promarkers ingekleurde stempel uitgeknipt (ik ben apetrots dat de vacht zo goed gelukt is 馃榾) en verhoogd opgeplakt en tot slot uit groene cardstock met een mini-alfabetje van de A de tekst gestanst, nog wat steentjes er bij en klaar!

En w茅茅r een plekje voor Tulip Kitty, het kan maar niet op 馃槉馃槉馃槉


Fijne week,



Nachteulen-22/was gefaellt Paperminutes-784/lieblingsfarben Digichoosday-week 8 Creatalicious-254/ag-gruen Craftyanimals-70 DoubleD-green Craftinghappiness-140/green Crittercrazy-72 Diecutdivas-march/ag LTCCB-73/ag LTSCB-160/ag HLS-march/birthday Pinkgem-week 5 Avenue613-march/ag CorrosiveC-3/ag

woensdag 1 maart 2023

Paneeltjes cq vakjes......

Twee leuke Challenge Blogs van Neerlands bodem waar ze bijna hetzelfde vragen al noemen ze het anders, leuk leuker leukst en ik doe gezellig mee. Al is het behoorlijk fris door de wind, het zonnetje is genieten en dat heeft me ge茂nspireerd! Ik stuur de kaart naar Zoe als de grote vakantie begint... 

De lay-out mal van MD gebruikt en er 茅茅n 'balk' tussenuit geknipt zodat er 3 vakjes overblijven. Het bootje, visje en de vuurtoren onderin zijn van een 3D-scene-cirkel stans van de A. De palmboom is van Clearly Besotted Seal of Approval en de olifant van Neat&Tangled Beach Day en ze zijn ingekleurd met Promarkers. Zon van Crealies en sunshine van Ali. 

Tulip Kitty viel weer in de prijzen, z贸 leuk! Omdat er met post uit de UK vaak douane-gedoe is en 'to safe shipping costs' heb ik het naar Sylvia laten sturen dus geduldig zijn tot we elkaar weer zien en ze het meenemen .... 


De leuke prijs 

En ook nog een topplekje bij

En 贸贸k een plekje voor de gnome, het gaat lekker de laatste tijd.. happy me


Groetjes,


 



K&K/vakjes  DCL-369/3 paneeltjes