Pagina's

maandag 29 november 2021

I woof you get well wishes

Vandaag laat ik weer een easy shadow box aan jullie zien die ik vorige maand naar schoondochter Laura heb gestuurd. Ik vond doktersspulletjes ( spuiten en pillen) helemaal niet leuk voor haar maar van een teckeltje wordt ze natuurlijk wel blij (ik ben weg van die leuke stempels maar dat hadden jullie hier onder óók al gezien 😊).

De orthopedisch chirurg kan helaas niéts voor haar doen, het risico op verlamming bij het geven van de spuiten blijkt veel te groot dus nu is alle hoop gevestigd op de neurochirurg en fixatie van de wervelkolom - als hij het gelet op de slechte conditie van de rug ueberhaupt aandurft /ziet zitten??? Afwachten en duimen maar zelfs al wil hij het doen, ook dit is géén garantie dat er dan een eind aan de pijn komt, wat een ellende!! Gelukkig brengt Sint wél een doos naar Gateshead,  is er tenminste nog íets leuk dáár!

Uit de enveloppe 

De langwerpige basiskaart is ook uit Angela's wondermachine en hier heb ik voor een lila binnenrand gekozen en die kleur verder doorgevoerd. De teckel is van de MFT stempel Jolly Molly maar heeft nu géén kerst- maar gezellige  wintertrui aan... ingekleurd met Promarkers. De grasranden, boom en wolkjes zijn  van Memorybox, het zonnetje van Crealies en de tekst komt van een andere honden-stempel en vond ik hier helemaal leuk bij.

Helemaal open en Molly een stukje verschoven, zó leuk

Groetjes,


 

18 opmerkingen:

 1. Wat heb je er een lief kaartje van gemaakt met zo'n lieve tekst, doet haar vast goed! Hoop dat het zonnetje ook weer gauw voor haar gaat schijnen.
  Wat een leuke verassing van Sinterklaas voor Zoë!
  Groetjes,
  Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat en super leuke kaart is dit geworden, Irene.
  Ik duim voor een zo goed mogelijk herstel voor Laura.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om die leuke teckel weer te zien. Mooie kaart. En ik hoop op een goed herstel.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lieve kaart heb je voor Laura gemaakt. Het teckeltje is super… altijd leuk om toch een kaart te sturen. Hopelijk kunnen ze toch nog wat voor haar doen… Hoop houden… ook is het lastig.. jullie veel sterkte. Fijn dat er een doos met pakjes heen gaat. Heel gezellig. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super lief kaartje heb je voor Laura gemaakt Irene.
  Hopelijk kan de neurochirurg iets voor haar doen.....het is zo erg om veel pijn te hebben!
  Ik duim voor een goede afloop.
  Dan lijkt de afstand nog groter vind ik Irene.....maar gelukkig krijgen ze Sint post uit Nederland....wat gezellig!
  Jullie ook veel sterkte hoor,
  liefs Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat naar voor Laura. Ik duim mee op een goede afloop.
  Dit kaartje is zo lief, zo leuk met al het paars. Hou moed en bedankt voor je lieve reacties. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gave "troost" kaart heb je voor Laura gemaakt. Hij is enig. Minder enig is het nieuws dat nu alle hoop op de neurochirurg gevestigd is. Hopen dat hij wat voor haar kan betekenen.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een spannende tijd voor jullie allemaal, ik hoop van harte dat de neurochirurg iets voor Laura kan betekenen, al is ze alleen maar van de pijn af, dat zou het al dragelijker maken. Je het een enige kaart voor haar gemaakt met de "wandelende teckel"! De Sint doos zal ook blij ontvangen worden denk ik! Zo jammer dat je er niet even naar toe kunt!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Irene,
  ook deze is superleuk. Die shadowboxen zijn en blijvertje denk ik. EN die teckel is zeker bij jou een blijvertje..
  Naar van Laura, maar ik heb je al gemaild..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een ellende allemaal .....hoop dat er toch nog een lichtpuntje komt.
  Je kaart is top !!!!
  Groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een enige kaart, zo leuk met die bewegende teckel.
  Maar wat een naar nieuws dat Laura nog zoveel pijn heeft en voorlopig ook zal houden tot duidelijk is wat wél kan. Ik duim mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik hoop dat het Sint pakket met enige teckel op tijd aan komt en ze heeeeel blij gaan maken in de missére waarin ze zitten.
  Je shadow box is woof LEUK Irene.
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat is dit een leukerd zeg! Je hebt de smaak wel te pakken. Sterkte met je schoondochter, wat ontzettend vervelend is dit zeg. Hopelijk wordt er een oplossing gevonden. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh hoe schattig is dat, zo mooi !
  Groetjes, Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Supergave kaart met de leuke teckel erin, het paars is lekker vrolijk. Heel veel sterkte voor Laura, hopelijk heeft de neurochirurg beter nieuws. Je kerstkaart met de teckel is geweldig, leuk met het roze dp.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wat een spannende tijd daar in Engeland Irene en wat zal je hier in Apeldoorn de zorg voelen. Wat jammer dat je nu niet dichtbij woont.
  Je kaart heeft vast weer even voor een glimlach gezorgd want hij is erg leuk.
  groetjes Aartje.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Toffe beterschapskaart, in zulke tijden wil je dicht in de buurt zijn, allemaal heel spannend hopelijk is er ergens een licht puntje.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Deze miste ik helemaal, maar toch niet dus... :) Erg gaaf kaartje met een superleuk doorkijkje en tafereel!
  Ach ach, ik heb met ze te doen, arme meid. Hoop echt dat er i.i.g. iets gedaan kan worden voor haar en dat ze niet verder met veel pijn door het leven moet. Voor jullie ook heel naar dit.

  BeantwoordenVerwijderen