Pagina's

woensdag 22 september 2021

HUGO

 


Nelleke en haar man zijn wederom trotse grootouders geworden en daar heb ik deze swingkaart voor gemaakt. Hier hetzelfde probleem als met de kerstkaart - eigenlijk nog groter - WAAR schrijf je iets??? Ik heb er maar een los briefje bij gedaan waarop Nelleke reageerde : soms zijn we te fanatiek aan het freubelen maar dat was hier dus eigenlijk niet het geval, gewoon een lastig model voor een persoonlijke boodschap.


Nelleke schreef op haar blog over een groen  hemeltje van de wieg dus voor die kleur heb ik gekozen (geen straf!!). Het olifanten dp is van de Action, zo'n schattig blok voor babietjes! Uit een ander blok komt het streepjespapier. Het middenstukje is bewerkt met groene distressinkt. Het treintje is van Ali en ik heb er 2 wagonnetjes tussenuit geknipt zodat het hier mooi past en het "stoomwolkje" is van Memorybox. Lang gedubt of ik de diertjes een kleurtje zou geven maar alles wit vond ik toch mooier. 

Op de andere kant alleen dp in het midden en daar met een stitched alfabetstans van de Action uit stipjespapier HUGO op geplakt. Met groene distressinkt diverse Eline-baby-stempels gebruikt en onderaan twee CraftEmotions tekststempels. De babyflessen zijn van MD en Ali en verder nog wat lieve hartjes gestanst.

Groetjes,  CRAFT-611/baby-family

19 opmerkingen:

 1. wat een mooi kaartje voor de Hugo, wat een schattig papier met de olifantjes leuke details heb je gebruikt
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaart voor de Nelleke en haar man, het is schattig papier! De kaart voor de jarige job is super en wat een leuk model.
  Fijne dag xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat een schattig babykaartje Irene
  Mooi dp in combinatie met dat groen
  Ook het model is leuk!
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je een leuke kaart gemaakt voor Nelleke en familie ter ere van de geboorte van Hugo. Inderdaad lastig als je overal mooi dp plakt. Mooi model en erg mooi met de naam.leuke letter hé. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit model zou voor mij ook een struggle zijn hoor Irene en je hebt heel erg je best gedaan! De achterkant van de kaart heb je toch hele mooie teksten kunnen stempelen echt keurig!
  Al met al een schattig babykaartje geworden!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, wat een lieve kaart, heel schattig! Het geblende stuk past zo mooi bij het dp en het treintje past zo precies op het vlak. Goed dat je ervoor gekozen hebt om treintje en dieren wit te houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je kaart voor Nelleke is superleuk geworden!Vind het met dit soort kaarten ook altijd lastig waar je iets gaat schrijven.
  Groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Schattig en zo leuk dat je alle twee de kanten zo mooi hebt gemaakt, lief met al die tekstjes en in zo'n mooie bijpassende kleur! Ik gebruik nooit Distress omdat de teksten dan niet zo mooi strak zijn maar bij jou zijn ze goed gelukt! De witte diertjes houden het rustig.
  Een fijne dag,
  Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig kaartje Irene, je hebt heel leuk papier gebruikt.

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk en lief kaartje , het model van de kaart ook heel mooi.
  Leuk het treintje in het wit.
  groeten Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je hebt een schattige kaart gemaakt, en een leuk model waar de naam en de trein heel mooi op uit komen, maar inderdaad een moeilijke om iets op te schrijven!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtige kaart. Leuk dat je meedoet bij CRAFT Challenge. Groetjes Sylvia Hoekman-DT.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie kaart voor Nelleke, Leuk om de naam van Hugo zo centraal te zetten.
  groetjes, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een enige kaart! Nelleke is er vast en zeker heel blij mee! En je hebt gelijk hoor, dat het lastig wordt en tekst ergens kwijt te kunnen. Daar had ik bij mijn kaartje nog niet eens aan gedacht. Misschien dat ik er een los briefje bij doe... Bij de tweede, die ik nog steeds af moet maken, heb ik wel een idee...dat zie je dan wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooie lieve kaart voor de geboorte van Hugo!
  Grappig dat je geen plaats meer had om zelf iets te schrijven!
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een gaaf kaartje!! en wat een leuk papier en prachtige kleur(en).
  Als je zo enthousiast aan het knippen en plakken bent vergeet je wel eens dat er ook nog een wens op moet... Maar dat is je vast vergeven door Nelleke.
  Groetjes Antje

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooie kleur groen Irene en inderdaad een lastige kaart om een boodschap op te schrijven. Goed opgelost toch met een briefje of je zou met een pocket kunnen werken..ergens..hihi.
  Een mooie felicitatie-kaart voor de trotse grootouders.
  Lieve groetjes Miranda xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. This is such a special, personalized card! I love all the details. Thanks so much for sharing with us at CRAFT Challenge!

  BeantwoordenVerwijderen