Pagina's

woensdag 8 september 2021

Heiko = 50!

Toen GerJanne vorige week woensdag bij me was hebben we samen een schuifkaart gemaakt waar ik het meeste al van had voorbereid maar het draadje was wel even een dingetje dus blij met haar hulp!  Op haar blog schreef ze al dat binnenin niet te veel kon omdat het schuiven dan niet lukt en dat was dus echt even puzzelen (en mijn aanvankelijke idee aanpassen) maar het is gelukt. Ze heeft me ook nog geholpen met een begin van een leuk model swingkaart dus behalve het héérlijke bijpraten zijn we ook best vlijtig geweest 🙂. Super gezellig en omgevlogen!

Op de 20e ziet Heiko Abraham (wat ze in Duitsland niét kennen, net zo min als Sarah) en daar gaat deze kaart naar toe..weer eens iets anders dan tuin of bbq-kaartjes! Het op de foto zetten van de binnenkant is niet zo flitsend gelukt ... gek kleurverschil in het geel 😏 maar na 5 pogingen op diverse plekken is dit nog de beste...

Witte basis en dp van het CraftSensations-blok Forest. Door de kleuren leuk voor een man en al hebben we straaaalend weer: het is herfst dus leuk die boompjes! De randjes heb ik zwart gemaakt zodat het wat afsteekt. Alles is verder in wit, zwart en geel gehouden. De 50 is van Memorybox en bewerkt met Glossy Accents. Aan de binnenkant de gele achterkant van het dp en op een zwarte cirkel een bierpul van MD. In het midden een leuk mannetje van internet, ingekleurd met Promarkers. Ik vond het ondanks de "bungelende" 50 tóch een beetje kaal dus heb bovenin nog  een vlaggenlijntje gestempeld van de Forever Friends Spring  Time clearstamp. PROSIT gemaakt met een  letterstans van Ali en er bij de flesopener uit zwart en zilver. 

Het retrokaartje heeft nog een plekje veroverd

Én wat hélemaal superrr leuk is: terwijl jullie dit lezen zijn we onderweg naar Gerie die nét als GerJanne vakantie heeft, dat gaat een topdag worden!!! Het is en blijft bijzonder hoe je door een gedeelde hobby zulke warme vriendschappen krijgt, ik ben er méér dan blij mee! 


Gezellige dag,

 

 

CCT-692/ag  Creativefingers- 214 Crafycalendar-sept/ag  PaperPlayers-557  Craftinghappiness-112


22 opmerkingen:

  1. wat een mooi kaartje met de leuke kleurtjes en details wat een gaaf stempeltje, wat gezellig hè zo samen knutselen, ik deed dat altijd met mijn buurvrouw helaas is zij 4 jaar geleden overleden.
    gefeliciteerd met je toppertje en een gezellige middag bij gerie
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke kaart voor de jarige "Abraham"! Geniet van deze leuke dag samen met Gerjanne en Gerie!
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi kaartje heb je gemaakt Irene
    Leuk model en mooie tinten en details!
    Heb een gezellige dag bij Gerie samen met GerJanne!
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een grappig mannetje op je mooie kaart! Gezellig hoor zo'n knusteldate!
    Veel plezier vandaag,
    Colinda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Irene,
    wat een leuke kaart maakte je voor de jarige. Dus het was leerzaam en gezellig met GerJanne dat is toch top. En voor vandaag alweer een leuk uitje op de agenda, geniet er samen van.

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke schuifkaart heb je voor Heiko gemaakt. Mooie kleuren vind ik, lekker vrolijk. Dat mannetje geeft er een grappige twist aan vind ik. Oooh ik ben jaloers op je, gezellig zo samen aan de knutsel, geniet ze. En nog gefeliciteerd met je toppertje, was ook een leuke kaart.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke schuifkaart heb je gemaakt. Hd ik nog nooit gezien zo. Een idee om te onthouden. Grappig mannetje aan de binnenkant.
    Veel plezier vandaag.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Great sliding card Irene, looks like you both had fun. xx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een prachtige kaart Irene.....heel erg leuk gedaan!
    Gefeliciteerd met je topper!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Een heel leuke kaart! Ik heb het dp zelf ook, dus weet wat voor kleur geel het is, hihi.
    Erg leuk model en leuk aangekleed.
    Veel plezier vandaag samen. Gefeliciteerd met je topper.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Een hartstikke leuke dag was het Irene een dag met een gouden randje!!! Jullie zijn nog op de terugweg en hoop dat het allemaal gaat zonder files!
    en je net zo hebt genoten als ik! Je foto is flitsend genoeg hoor, prima te zien en ik vind je kaart weer enig voor Heiko!
    Kan me voorstellen dat het touwtje nog een dingetje was, maar sluit prima met het rondje. Ik denk dat je voetjes wel op je poefje belanden vanaaf, hihi!
    Liefs Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Een hele leuke kaart en het model ziet er mooi uit. Ben benieuwd hoe jullie dag was.
    Groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een superleuke schuif kaart heb je voor Heiko gemaakt. Fotograferen is ook iets… maar ik zie wel dat het weer een hele leukerd is. Gefeliciteerd met je topper. Wat gezellig dat jullie vandaag naar Gerie zijn geweest. Jullie hebben vast een hele mooie dag gehad. Leuk zo met blogdinnen. We lezen er vast wel wat over hier op je blog.Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een gave kaart voor Heiko. Zoveel leuke details.
    Je boft maar met je uitjes met/naar GerJanne en Gerie. Veel plezier.
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  15. I love making slider cards and this one is terrific! Love the additions on the inside of the card as well, especially the bottle opener! Thanks for playing along with us over at The Paper Players! Have a great day!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. What a clever card for a special birthday! I love the little guy on the inside...and I am sure the recipient will love it too! Thanks for playing with my challenge this week at the Players!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ha Irene,
    dat was het zeker! Zo'n letterlijk en figuurlijk warme dag! Vorige week en nu weer!
    Je kaart is weer een leukerd en handig dat je er net achter hoeft te komen dat je niet teveel gestanste dingen aan de binnenkant kunt doen waar het rondje schuift.. door schade en schande wordt je wijs, he?
    Gefeliciteerd met alweer een topper!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. adore this fold! the card is very inviting. Thanks for joining us at Crafty Calendar Challenge

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een gave kaart voor de jarig Heiko en wat gezellig zo samen met GerJanne! En ik lees dit pas wat later dus las ook al dat het dagje met Gerie en Gerjanne ook helemaal top was!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Super leuke schuifkaart geworden met het leuke mannetje.
    Gefeliciteerd met je topkaartjes.
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Such a fun card! Thanks for joining us this week over at The Paper Players!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Super leuke kaart!
    Gefeliciteerd met je toppertjes!
    Fijn weekend verder, liefs Crealientje.

    BeantwoordenVerwijderen