Pagina's

donderdag 26 augustus 2021

Frohe Weihnachten

Vandaag een kerstkaartje met niet-traditionele kleuren op mijn blog. 



Kleine witte kaart, dp is Altitude van Bo Bunny en daar heb ik de kleurtjes van de geinige Bugaboo digi op aangepast met mijn Promarkers. Op de rand van de sok zit glitter Foam Ball Clay. De grote boom en de sneeuwsterren zijn van MD en verder nog wat plakparels gebruikt. De tekst is uit een gekregen kaart geknipt. 
                                                                

                              De paperclip-creatie heeft een plekje plus gdt gekregen bij

 
En de muisjes hebben ook nog een keer een plekje veroverd

 
                                                                  
 


 Groetjes,
 
 
 
 
 



















zondag 15 augustus 2021

Rijden én genieten geblazen....

Na al die jaren zónder (met goed openbaar vervoer én fietsen was het eigenlijk géén probleem) is de kogel door de kerk: de meiden hebben een auto gekocht zodat ze nu met Zoe leuke dingen buiten de stad kunnen ondernemen want door Corona hebben ze zowat elke leuke vierkante meter "buiten" in Gateshead en Newcastle wel gezien 😁. Sylvia heeft 5  lange opfrislessen genomen (vooral gelet op het links rijden) en is voorlopig de chauffeur, Laura volgt later.
Deze foto waar hij spiksplinternieuw bij de dealer staat kregen we toegestuurd 

En deze (simpele) kaart heb ik gemaakt om ze veel plezier en veilige kilometers te wensen.


Donkergrijze kant en klare Wibra-kaart en er op dp van DécoTime dat wel iets weg heeft van "bandensporen".  Een kaartje van Gateshead geprint met een stip en pijltje waar hun huis staat. Aan een zwarte auto is niet veel te frutten dus deze van Ali heeft alleen de velgen gekregen met een zilverpotlood en daar heb ik ook lampenrondjes mee getekend. Gefeliciteerd is van CraftEmotions, de wolkjes van Memorybox en het zonnetje is van Crealies. Superrrrr heb ik op de pc gemaakt nav een tip van Colien van maanden geleden.

Het retrokaartje kreeg een plekje


En de muisjes waren één van de winnaars. we mogen digitaal dp uitzoeken maar dat vreet inkt dus daar begin ik maar niet aan...sowieso dp genoeg


Gezellige zondag,

donderdag 12 augustus 2021

Paperclip-kerst-creatie

 
Het is feest want de Liftchallenge bestaat 10 jaar! Bij Jubileumchallenge 163 mag je zelf bepalen wat je gaat liften en ik heb gekozen voor een kerstversie van een paperclip-creatie waar ik er recent heel wat van heb ontdekt op Scandinavische blogs en ik ga er beslist vaker iets mee maken want ik vind het enig! Deze keer een beetje vintage????
 
 

Overal gespeurd maar alleen bij Ali 10cm grote paperclips in leuke kleurtjes gevonden en hier heb ik de witte gebruikt. Uit stevige kraft de onderste grote fishtail gesneden, de randjes geruwd en bewerkt met TypEx. Het gebruikte dp is van DécoTime en ook hier alle randen geruwd. De witte "doily" blijft over als je een grotere uitstanst maar ik wilde het juist klein houden.  Er op uit kraft een Magnolia Doohicky en daarop met witte glanzende Delicata-inkt het schattige rendiertje van Hello Blue Bird  Frosty Friends en daar zijn ook de kleine sneeuwvlokjes op het kraft van. Het rendiertje heeft een bordeaux-rode parelneus gekregen en is met Derwent Coloursoft-potlood een beetje ingekleurd. Kerst is geknipt uit de Prettige Kerstdagen van CraftEmotions en verspringend opgeplakt in wit en kraft.  Van hetzelfde merk is de grote houten sneeuwvlok  Uit de voorraad seambindinglint dat ook met TypEx is bewerkt en draad met balletjes en sterren.

Dit is de gelifte creatie van Hanglarwings.blogspot.com 




Groetjes, 




 

zondag 8 augustus 2021

When life gives you lemons......

Helaas is dat zo voor Rosina en daar heb ik dit tóch vrolijke zomerse kaartje voor gemaakt om haar héél veel sterkte te wensen.

Op een kraftkaart Spring Fling  van Lawn Fawn en als blikvanger de schattige met Promarkers ingekleurde digi when mice give you lemons van Di's Digis  die ik onlangs mocht uitzoeken. Het plaatje heb ik gemat met groen dp uit hetzelfde blokje. Verder nog wat citrusstansjes van Memorybox er bij gebruikt (ook binnenin maar al beschreven dus kan ik niet laten zien). De tekst heb ik van internet.

De polarbears hebben nóg een plekje veroverd




Fijne zondag,




Audsentiments-280/agCreatalicious-216/ag -option animals  Craftyanimals-53/agCHNPP-August  LTCCB-61/ag  DRU-174/agKreativetanten-56/ag  Sheepskidesigns-53/let's be cute.  Passionformarkers-603/fav colours (for summer always sunshine yellow)Digichoosday-31/ag  Craftysentiments/ag  Abitmoretimetocraft-july/ag  Craftinghappiness-107/agCDSunday-66/agCrafterscastle-44/ag  TTCRD-aug/agCreativeInspirations-july/aug CCT-691/ag  Colourcrazy-31/agPolkadoodles-32/ag  Creativefingers-213/ag  Di'sdigis/+sentiment

maandag 2 augustus 2021

RETRO!!!!!!

Met het "regenkaartje" dat ik bij de zadelhoesjes had gemaakt zat ik in de top 3 bij de water colour challenge en vandaag laat ik mijn gastdesigner RETRO-creatie zien want dat is de nieuwe uitdaging #47 bij 4 Seaons Scrap!

Een super originele maar ook pittige opdracht (vond ik althans) want hoeveel papier ik ook heb .....dit was een enorme zoektocht met als voordeel dat ik nu wel weer precies weet wat ik aan design papier heb 😄. Gelukkig zat er bij het Britse blad Paper Crafter van jaaaaren geleden een leuke bijlage en gecombineerd met een ander vel papier had ik tóch een leuke verzameling bij elkaar. Op internet een énig plaatje gevonden dat door de haarband én de polkadots perfect bij het retro-thema past en zo is een kaartje voor Anita die de 10e jarig is klaar. Op Ameland blogt ze volgens mij  niet dus ik waag het er op dat ze hem niet nu al ziet!!

Op de witte 15x 15 cm kaart eerst zwarte cardstock voor een beetje pit en daar stroken van het DP op geplakt. Van SU had ik een velletje wit "tover"papier dat ik heb bewerkt met Soft Sky inkt . Daarna is het uitgestanst met de crossstitch halve cirkel  (Ali), het leuke  uitgeknipte plaatje er op geplakt en dit weer op de wat grotere stans uit zwart geplakt. Het kleine blikje met de leuke tekst komt uit de paperpad Happy Days van Papermania. 

De polarbears hebben gewonnen en ik mocht 2 van die énige Di's Digis uitzoeken en 1 er van komt binnenkort op een kaartje voorbij

En ook nog een "gouden ei-plekje" veroverd bij Krafty Chicks


Nog even over de foam ball clay: dank voor de suggesties,! Ik heb van alles geprobeerd maar hard is hard dus weg er mee. De glitterclay is trouwens niet zo hard geworden dus ik hoop dat ik dat nog wel op kaartjes kan gebruiken maar nieuw kopen doe ik dus nooit meer!


Fijne week,



Creativefingers-212/ag  AllysAngels-48/ag  MIUCB-51/ag aperture  TPS-summer break  TTCRD-27july/ag.  Kraftychicks-570/ag  Pinkgem-16/ag  CHNPP-August  LTCCB-61/ag  Cuteasabutton-71/ag option polkadots or stripes   AAAbirthday-28/photoinspiration  PIP-2131/agKreativetanten-56/ag  Abitmoretimeticraft-july/ag  Craftinghappiness-107/agCrafterscastle-44/ag