Pagina's

maandag 20 juli 2020

Voor Nancy

En zo is het 20 juli, is de eerste (wisselvallige) zomermaand al weer om en wonen wij hier over 4 dagen 1 jaar. Het gaat zo hard en wat is er veel leuks maar helaas óók verdrietigs gebeurd in dat jaar...het hoort er allemaal bij!!
Vandaag is Nancy jarig en van haar kreeg ik vorig jaar een heel leuk model verjaardagskaart en dat heb ik hier nagemaakt..ook nu weer iets met water omdat ze dicht bij de Belgische kust woont. 
Hij was in juni al af toen ik in de freubelflow zat die nu al weken ver te zoeken is - gewoon géén zin en ik geef er lekker aan toe want niks is MOETEN bij een hobby.
De kaart doet oa mee bij de K&K Zomer Challenge.
 

De basis is wit, daarna oranje karton en er op dp van Doodlebug dat ik al jaaaren heb. Zonnetje van MFT, Splash en Sunshine van een clearstamp van Neat&Tangled Beach Day.


De enige stempel is Whimsy Penguin Floating. Zoals altijd ingekleurd met Promarkers en op de bril Glossy Accents. Op de rubberboot met Nellie Snellen Pontura Paint (ook een soort Glossy Accents) wat waterdruppels. Het blauwe papier waar de stempel op zit is een stukje geribbeld vliesbehang waar ik met een witte gelpen golven op heb getekend.

                                       



Mijn andere pinguïn heeft een plekje veroverd


En de kaart voor vriendin Anita - die inmiddels goed hersteld is en waar ik 2x een dagje heen ben geweest - heeft een topplekje gekregen én werd random winner . Ik mocht shoppen bij Dies to die for  in Engeland - onwijs wat die winkel aan merken op voorraad heeft - en heb een MFT-paperpad en leuke Memory Box-stans uitgekozen!






Stééds vaker berichten over regio's die opnieuw in lockdown moeten dus gelet op Ben's longen hebben we besloten onze Spanje-reis te annuleren 😥. Huis was nog niet betaald, huurautobedrag al terug en vliegreis zien we wel tegen de tijd dat het zo ver is..óf Spanje zit in November op slot en anders via reis/annuleringsverzekering maar we zien het gewoon niet zitten zo lang dat virus rondwaart. Vakantie is voor ons gaan en staan waar we willen zónder benauwde mondkapjes - hij heeft het zo al zwaar genoeg en zit al weer weken aan de Prednison - en/of andere restricties en al hélemaal niet met de angst dat je straks ver van huis bent en het fout gaat. Als we weg willen toch liever met eigen auto en niét te ver van huis. Maar voorlopig is ook dát niet aan de orde dus we gaan gewoon verder met thuis vakantie vieren en dat bevalt uitstekend! 


Zonnige groetjes ☀️☀️☀️☀️.





Challenges:

40 opmerkingen:

  1. Beautiful easel card. Love the summer image!
    Thanks for playing along with us at our present challenge at Kreativ-Tanten and good luck! Hope you will join us next month again.

    Crafty greetings
    Alex

    *Owner* Creative Crafting Uncles {#07 – Tools}
    *DT + Admin* Do-Al(l) Kreatives {#43 - Fruits}
    *DT* Kreativ-Tanten Challenge {#43 – special forms of cards}
    Alex' Kreative Seite

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke kaart heb je voor Nancy gemaakt, Irene.
    Gefeliciteerd ook met je toppertjes, leuk is dat.
    Wij schuiven de Spanje reis ook steeds weer verder voor ons uit. Vind het momenteel echt niet verantwoord om te gaan en blijf dan liever thuis. Zou onze kinderen erg graag zien, maar we wachten nog wel even. Hopelijk later dit jaar, maar als dat niet kan dan wordt het volgend jaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beautifully designed card, lovely stunning colours. ☻

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gezellig zomers kaartje!
    Jammer van jullie vakantie, nu maar thuis genieten met hopelijk wat zomerser weer. Is nu een beetje fris hier.
    Gefeliciteerd met de toppers!
    groetjes,
    Colinda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke kleurrijke kaart heb je voor Nancy gemaakt. Wat leuk al die toppertjes! Gefeliciteerd.
    Ik denk ook dat je op dit moment het best thuis bent, fijn dat dat ook nog uitstekend bevalt!
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ach, wat een lieve kaart heb je gemaakt.
    Lekker zomers!
    Fijn om te lezen dat het relatief goed met jullie gaat. Wij hebben na lang wikken en wegen voor 14 dagen in sept. een appartement in Oostenrijk besproken. Of we kunnen gaan(met de auto) is een tweede, maar we kunnen zonder kosten annuleren, dus we zien wel....
    Fijne zomer!!
    Lia xx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. I love this bright and cheerful easel card, such a fun image and great design too. Thanks for joining us at Passion for Promarkers this week.
    Lorraine DT

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuk kaartje heb je gemaakt, Irene!
    Dat pinquinnetje vind ik zoschattig en mooi ingekleurd!
    Verstandig om nu niet opvakantie te gaan, zeker niet naar oorden waar het Cgebeuren best nog hoog is...Fijn dat jullie het thuis zo goed hebben en inderdaad knutselhobby is geen moeten!
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  9. hahaha, helemaal leuk kaartje is het zo geworden ! helemaal zomer, roept het ! leuk gemaakt, zal ze zeker blij mee zijn
    grtjs,martina

    BeantwoordenVerwijderen
  10. A fab card fold and super image. Thanks for joining Passion for Promarkers. Elaine

    BeantwoordenVerwijderen
  11. This is such a great project. Love the ambiance of vacation on it. Probably something not very soon on our agenda with the current pandemic.
    Thank you for joining Creative Moments!
    Hope to see you again!
    Hugs from Africa!
    OlgaB

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hier ook hoor, we zouden eind julie richting Samos. Ook bij ons gaat het niet door. We gaan nu een paar dagen naar Friesland. ook goed. Vakantie is voor mij, niet op de tijd letten, doen waar je zin in hebt en waar dat is...maakt eigenlijk niet uit. Jullie hebben gelijk om het niet op te zoeken!
    Je kaartje is leuk! Dat stempeltje is super leuk zeg!
    Je verpleegster is ook een topper!
    Lekker dat je het zo los kan laten. Doe je goed hoor, maar ik vind het soms we eens frustrerend, dan kom ik er eindelijk aan toe, en dan heb ik geen inspiratie...maar j ehebt gelijk. Loslaten werkt beter, want het lukt dan toch niet. Ik ga dan vaak kleuren, werkt therapeutisch ;-))
    Fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een superleuke kaart voor Nancy. Goed idee van dat vliesbehang. De digi is weer supermooi ingekleurd.
    Proficiat met je 2 toppers. Terecht!
    Ook wij gaan niet met vakantie. Veiligheid gaat voor alles (zeker met die mannen van ons).
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een leuke vrolijke kaart heb je voir Nancy gemaakt Irene. Lekker zomers.... .. gefeliciteerd met je toppers. Als je geen zin hebt in knutselen moet je het niet doen wordt het niks... Wat je schrijft het is hobby het moet niet het mag. En er zijn andere leuke dingen genoeg om te doen. Jullie hebben gelijk geen vliegreis met Ben... als je extra risico loopt moet je niet gaan vliegen ... je leest het wel in de krant dat er mensen in vliegtuigen zitten met corona... en ik moet zeggen je kan het krijgen doneer al te veel klachten. Daar had ik het met mijn moeder ook over. Zij had geen duidelijke klachten heel vaag... hadden we zelf niet aan gedacht dat het corona zou zijn. Ze heeft nooit koorts gehad echt heel mild... het was dat in haar thuiszorg groep corona was.... zelfs iemand overleden dus dievhad het wel heftig.. De thuiszorg medewerker was allert... dus zulke mensen als mijn moeder kunnen het wel verspreiden... dus het is best een heel eng virus... mijn moeder heeft nog steeds klachten snel vermoeid, smaak, reuk. Wordt nu iets beter... jouw ben moet het helemasl niet krijgen... dus geen risico nemen. Je weet mondkapjes helpen ook niet helemaal... wij willen ook niet vliegen... waren met de tent naar Duitsland. Dat ging prima. Verl in de buitenlucht. Koffie bij de bakker op terras...of eten op een terras. afstand houden... vorige was ik op een crematie... daar ging het mis... dus als er iemand was met corona.... weer te dicht bij elkaar. In grotere groepen vergeten mensen
    het snel. Masr dit virus kun je wel serieus nemen. Die lekker waar je zin in hebt... en geniet van leuke dingen.... groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Schitterende verjaarskaart voor Nancy heb je gemaakt ....
    Volgend jaar beter hoor , beterschap met Ben !
    Groetjes Epie

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een gavbe kaart! Zo leuk gedaan met de golven op het stukje behang.
    Echt een zomers kaartje, heel leuk!
    Gefeliciteerd met je andere mooie kaartjes!
    Groot gelijk om de vakantie voorlopig lekker thuis te vieren hoor. Geen risico's nemen! Veel plezier!
    Groetjes Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Prachtig zomers kaart heb je voor Nancy gemaakt!
    Het is een leuk model en wat een geinige pinguin heb je gebruikt ...vind de whimsy stamps altijd zo leuk.'
    Groetjes Marja.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Beautiful card.
    Thanks for joining us at the Kreativtanten Challenge.
    Greetings Andrea

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Oh wat een gezellig kaartje Irene!! Die pinguïn smelt helemaal in het zonnetje. Maar wel grappig. Ik heb mijn kaartje net onder deze van jou gelinkt dus ik had hem al gezien.
    En ja doe aub kalm aan met alles. Wij doen ook nog echt rustig aan. We zijn wel een week op Texel geweest. In een huisje met eigen sanitair. Mijn man valt ook in de risicogroep helaas.
    Maar ook met 1,5 meter afstand kan je zeker nog leuke dingen doen.
    Fijne week!!
    Groeten van Femminde

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Een hele mooie kaart en wat jammer dat je even geen inspiratie hebt...maar ik herken het wel hoor en inderdaad...gewoon lekker aan toe geven want het "moet" echt niet. we wachten gewoon af...
    Liefs Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een leuke zomerse kaart heb je gemaakt Irene, ziet er ook zo vrolijk uit.
    Jullie hebben gelijk door je vakantie te annuleren, dat begrijp ik helemaal. Verstandig om geen risico te nemen, het is jammer dat je niet weg kunt, maar zo te lezen maken jullie er het beste van. Geniet lekker nog van het thuis vakantie vieren, xx!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ha Irene,
    je hebt een geweldig leuk en mooi kaartje voor Nancy gemaakt! Het is een beetje het alternatief van dat andere kaartje (wat ik van jou voor kerst kreeg) Het lijkt erop, maar het schuifgedeelte zit er nu op in plaats van erin.
    Hij is echt gaaf, met die pinguin...
    Verstandig hoor, de vakantie afgeblazen. Mijn broer en schoonzusje met 3 kinderen hebben 2 dagen van te voren hun vakantie naar Spanje geannuleerd. Ze zouden eerst 5 dagen bij mijn zusje verblijven en daarna hadden ze een huis gehuurd en zouden nog naar Barcelona. Dat laatste hadden ze al eerder gecanceld, maar op de vrijdag hebben ze de knoop doorgehakt en hebben ze alles afgezegd. De kinderen waren er sneu van, maar ja, je wilt toch geen risico lopen en het werd steeds spannender in Spanje. Mijn zusje is er niet gerust op!
    Gezondheid gaat voor alles, hoor en jullie wonen zo prachtig. Geniet er maar lekker van! Liefst uit Wezuperbrug (orvelte)

    BeantwoordenVerwijderen
  23. p.s. en dank je wel voor het meedoen bij K&K!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hele leuke kaart voor Nancy. Echt zomers. En jammer van de je vakantie, maar geen onnodige risico's nemen.
    Groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  25. wat een leuk kaartje voor nancy, leuk idee om haar kaart te liften, leuke combinatie van kleurtjes en details
    gefeliciteerd met je toppertje
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Oh, wat een supermooie kaart, zo schattig met die pinguïn ! Proficiat met je toppertje ! Ja, helaas zijn we nog niet van Corona af, het blijft gevaarlijk. Wij blijven ook thuis, we kunnen met het mooie weer ook in de tuin genieten !
    Groetjes en blijf gezond ! Enny

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hoi Irene , een leuke zomerse kaart heb je voor Nancy gemaakt. Wat een heerlijk dobberende pinguïn heb je gebruikt, het is een schatje. Hier in Nederland lopen de besmettingen ook weer flink op, ik hou mijn hart vast. Groot gelijk om op safe te spelen met gezondheid. Wij zijn ook thuis vakantie aan het "vieren" (ik lig al bijna een week ziek op de bank) en lekker om alles bij de hand te hebben.
    Gefeliciteerd met je toppertjes. Lekker genieten hoor;)
    Lieve groetjes Miranda xx

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hoi Irene,

    Eerst even je kaartje. Hij is prachtig! Leuk om er een smal model van te maken. Dank je wel voor het meedoen bij K&K.
    Jullie hebben groot gelijk hoor, dat jullie thuisblijven. Laura en ik zijn 2 daagjes weggeweest en ik vond het totaal niet relaxed. In Duitsland met al die mondkapjes, daar zijn ze echt panisch. Daar in tegen zijn ze hier in Nederland iets te laks denk ik. Wij blijven ook lekker thuis. De tuin is groot genoeg en mijn hobbykamer ook 😉
    En geen zin is geen zin hoor. Komt vanzelf wel weer hoor. Lekker genieten van elkaar en andere dingen. Ik hoop dat Ben zich snel weer wat fitter voelt. Gelukkig is het niet bloedheet, dat lijkt me niet fijn.
    Ik ga even weer verder met mijn blogrondje. Dat doe ik niet zo vaak meer. In de herfst wel weer, denk ik. Fietsen, wandelen en lezen is ook fijn 😘

    Lieve groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat een dot van een kaart Irene! Gaaf modelletje en supervrolijke kleuren.... echt zomers!
    Verstandig besluit om thuis te blijven.... hier in Nederland beginnen de besmettingen ook al weer toe te nemen. Doodeng!
    Hou je haaks en beterschap met Ben!!
    Én blijf gezond!
    xxAngela

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Jouw prachtige zalig-zomer-verjaardagskaartje staat hier mooi te pronken, ik krijg een glimlach op mijn gezicht telkens als ik er naar kijk. DANKJEWEL !
    Ik denk dat jullie een verstandige beslissing genomen hebben om thuis te blijven. Wat ze ook zeggen, een vliegreis lijkt me niet zo veilig en als je man dan ook nog longpatient is... En je woont in zo'n prachtige regio, voelt ook wat als vakantie denk ik.
    In ons huisje in Holland voelden we ons wel veilig, wat hier in Koksijde wel anders is, veel toeristen, superdruk in de winkels,...
    Ik hoop dat heel die miserie snel voorbij zal zijn, hoewel dat er nog niet sebiet zit aan te komen...
    Het allerbeste voor jullie en hou het vooral veilig, met of zonder knutselen... Liefst met. Kunnen we genieten van al je moois!
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Super leuke en zonnige kaart, daar straalt de zomer echt vanaf.
    Een zomer met veel tijd om te knutselen nu reizen niet meer meteen in het vooruitzicht is. Wij hebben ook onze vakantieplannen gewijzigd. Hopelijk eind augustus enkele dagen naar de Ardennen maar aangezien ze hier in Antwerpen de maatregelen al terug aan het verstrengen zijn, zie ik de kans groot dat dat ook niet gaat lukken. We hebben alvast de vouwwagen in de tuin gezet, een tuinvakantie is ook weer eens wat anders en wel luxe met privédouche, wasmachine, vaatwasser etc. ;)

    Geniet toch van het mooie (en soms ook minder mooie weer)!

    Grtjs, Katrin

    https://derodedraadvantantekaat.weebly.com/mijn-blog

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Een prachtig zomers kaartje voor Nancy, heel leuk gedaan. Bedankt voor je deelname bij K&K.
    Wij vieren op dit moment ook vakantie in eigen land (thuis), zagen het ook niet zo zitten om weg te gaan.

    groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Such a fun summer card. I love it! Thanks for joining the challenge at Love To Scrap Challenge Blog. Dorlene DT LTSCB

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Hello… Thanks for sharing your cute penguin card with us. It is so lovely and fits perfectly with our ‘Happy Birthday’ theme … Your card will certainly brighten someone's day! Great card shape too. Good luck in the draw and please join us next time at Crafty Friends.
    Diane Louise
    [Team Leader for Crafty Friends Challenge Blog]

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Just perfect for the Challenge!
    Great project!
    Fabulous that you have shared this with us here at Colour Crazy.
    Good luck and we hope you will come back again! Jackie DT Member xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Great card, thanks for sharing your creation with us at Crafty Friends, we hope to see you back again.

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Mooie kaart voor Nancy. Alhoewel het zeker pijn doet,maakte je een verstandige beslissingen. X

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Cute and fun Summer card! The details are very cute. Thanks for joining us at MIUCB
    Tina dt

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wat een heerlijke zomerse kaart Irene. Dat geeft toch een beetje vakantie gevoel.
    Heel verstandig dat jullie geannuleerd hebben. Wij blijven dit jaar ook gewoon thuis. Al moet ik zeggen dat je dan wel uit moet kijken dat je niet alleen maar klusjes (in ons geval zolders opruimen, schilderen) blijft doen en toch wel wat relaxte dingen doet.
    Afgelopen week kreeg ik wat klachten moest ik voor een corona test, geen pretje moet ik zeggen, gelukkig wel een negatieve uitslag.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Thank you for joining us at Cards und More challenge.
    Hope to see you again!
    Fikreta-DT member

    BeantwoordenVerwijderen