donderdag 20 juli 2017

Strand-verjaardag????

Vandaag is Nancy jarig en die geluksvogel woont dicht bij zee en dat is beslist geen straf nu we steeds vaker van die tropische dagen krijgen.
Bakken in het zand doe ik al 40 jaar niet meer maar lekker uitwaaien en lopen langs de vloedlijn is heerlijk!!!
Ook Nancy geeft daar de voorkeur aan heb ik begrepen maar ik heb tóch  een echt strandkaartje voor haar gemaakt want wat past er nu beter bij midden in de zomervakantie jarig zijn???


De basis is een witte kaart met er op blauwe cardstock en daarop weer het witte cardstock beide uitgestanst met de stitched rechthoek van Crealies.
Het uitgestanste zonnetje heb ik nu eens niet op de kaart geplakt maar het "negatief" als mal gebruikt om een deel er van met SU-So Saffron inkt te sponzen.
Met grijze stift heb ik wat meeuwen getekend en met Memento Nautical Blue inkt Happy Birthday (zat bij Brits Tijdschrift) gestempeld.
Uit een stuk Core Color van Tim Holtz heb ik het strand gescheurd, het zwart komt er aan de rand een beetje door en ik heb het nog wat extra bewerkt met bruin potlood zodat het nat lijkt.
De parasol waar ik een in de wind wapperende bikini in heb gehangen, het bordje "to the beach" dat ik een rood randje heb gegeven en het daarna met witte gelpen weer een beetje verweerd heb gemaakt, het strohoedje er op dat ik 3-D heb gemaakt, de schelpjes én de strandtas zijn van een stansblok van de Action maar ik heb er dus duidelijk een eigen draai aan gegeven.
Het een en ander is verhoogd opgeplakt.
De kleine flipflops uit rode en dezelfde blauwe cardstock  als op de kaart  zijn van Ali. Op de zooltjes heb ik met een witte gelpen stippen gezet en op het blauw zit Glossy Accents zodat het net echt plastic lijkt.
Ook de golfjes (beetje korter dan ik zou willen) zijn van Ali en heb ik uit 3 kleuren cardstock gestanst. Om de glinstering van het water en de zon weer te geven zit er Stickles Stardust op net als op het strand en de zonnebril.

Zomerse groetjes,




Challenges:





27 opmerkingen:

Jantine zei

Heel mooi zonnig strandverjaardagskaartje! Erg leuk!
Groetjes
Jantine

Je@net zei

Super leuke kaart voor de jarige, Irene. Mooie kleuren en alles past perfect bij elkaar!

Nicolette zei

Dit pas inderdaad bij een verjaardag in de zomer. Een hele leuke kaart Irene.
Bedankt voor je deelname bij 2Sistersontheblog.
Groetjes Nicolette DT

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuke zonnige verjaardagskaart Irene, ik hóór de golven haast ruisen. De glinstering op de golven is heel duidelijk te zien..mooi. Wat zijn die tijdschriften met cadeautjes toch leuk hè? Tanika heeft er pas ook weer een paar meegebracht...genieten.
Lieve groetjes Miranda xx

Diny zei

Wow....wat een SCHITTEREND kaartje heb je voor Nancy gemaakt Irene!
Ik heb het net goed bekeken en las wat je allemaal hebt gebruikt.....super gaaf gedaan!
Groetjes Diny

Sylvia zei

Superleuke strandkaart voor Nancy,Irene.Wat een enige bikini.Heel mooi gemaakt.

Groetjes,Sylvia.

Marlies zei

Ik ben helemaal weg van je mooie vrolijke strand kaart Irene. Perfect voor de zomer. Een heel mooi design en leuke mallen heb je ook gebruikt. Super gedaan!! groetjes, Marlies

Aartje zei

Wat een op en top zomers kaartje. Ik houd ook helemaal niet van bakken op het stranc, maar dat heerlijk langs de vloedlijn lopen spreekt me wel aan.
Groeten, Aartje

Trijntje zei

Wat een prachtige kaart Irene je hebt er zulke leuke dingen opgezet en zoals je het hebt gedaan dat is zo leuk. De details! Prachtig hoor het is een schitterend gehasl. Ik hou wel va. Dit soort kaartjes. Groeten Trijntje

Ans Gilbert zei

Wat heb je een gave strandkaart gemaakt voor Nancy.. Ik heb alles goed bekeken en ga nu toch ook de flipflops bestellen, wat zijn ze leuk
groetjes
Ans

Jacqueline Presentje zei

Wat een heerlijke zomerse kaart.

Groetjes, Jacqueline

GerJanne zei

Zo ontzettend leuk Irene!! Al de details, je hebt er weer zo goed over nagedacht! Helemaal leuk. Alleen even ene vraag: is Nancy nu naakt aan het zwemmen, of is dat haar reserve bikini? ;-)
Groetjes,
GerJanne

Marja zei

Je hebt een prachtige kaart voor Nancy gemaakt!
Mooi met het strandthema...alles is weer mooi verwerkt op je kaart.
Groetjes Marja.

Lia zei

Een hele zomerse en gezellige kaart Irene!
Lia xx

Creaellenknutselsite zei

wat een gezellig strandkaartje word je toch heel vrolijk van en voel je zeker jarig
groetjes ellen

Scraptastisch zei

Zo gaaf weer dit! ook al is ht met plaatjes uit een blokje, weet je altijd je eigen hand erop te leggen en ze mooi te bewerken met wat glossy of fineliner erg tof gedaan weer en ja beetje jammer van de golven stans, maar doet niets af aan je prachtige strandkaart!!!
Liefs Gerie

Caroline zei

Een superleuk strandkaartje Irene. Leuk dat je volger bent geworden en dat je met onze challenge meedoet.
De teenslippers vind ik geweldig! Ik ga meteen zoeken bij Ali hihi.
Groetjes Caroline DT 2Sistersontheblog

Renate zei

Op dit moment valt de regen hier met bakken uit de lucht, maar jouw zomerse kaartje laat het zonnetje schijnen. Wat heb je dit waanzinnig leuk gemaakt zeg.
Super leuk dat je je strandkaartje laat meedoen aan onze challenge.

-xies- Renate.
(DT Cards und More)

Alina zei

enig, Irene, wat heb je weer alles geweldig gecombineerd!!

Nancy Soetaert zei

En dit mooie kaartje hangt hier aan de kaartjesdraad te pronken! ik heb het al volop bewonderd, bestudeerd ... zo vroeg ik me al af waar je de flipflops uit gestanst had, zo tof! Glossy accents, weer iets bijgeleerd!
Ik vind het schitterend hoe je het kaartje opgebouwd hebt! Bij mij ook al tientallen jaren geleden dat ik nog in bikini aan het strand was, maar ik hou inderdaad wel van een zeewandeling!
Héél erg dankjewel!!
nancy

Femminde zei

Wat een ontzettend gezellig strandkaartje is het geworden Irene!! Zo schijnt de zon ook als het regent met zo'n kaartje op de kast.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Michelle zei

Je kaart is schitterend. Zoveel kleine details om te zien.
Thanks for joining us at Cards und More.
Good luck!! Michelle (DT)

Monique zei

Prachtige strandkaart. En zo mooi 3D gemaakt.
Lieve groet, Monique

Adriana zei

Wat een geweldige kaart! Super gemaakt!
Dank-je-wel ook voor het meedoen aan de ZOMERchallenge bij AnMaCreatief!
Groetjes Adriana

Ellen zei

Wat een vrolijk, zomers, gezellig, zo-wil-ik-ook-wel-naar-het-strand kaartje!
Leuk dat je meedoet bij AnMaCreatief.

groetjes, Ellen

Angelique zei

Hele mooie strandkaart voor Nancy, geweldig de bikini die hangt te wapperen aan de parasol. Zo schattig de kleine flipflops
lieve groetjes Angelique

Wendy Koorevaar zei

Jeetje wat een prachtige kaart Irene! Je krijgt er gewoon de zomerkriebels van haha. Ik vind de glitters op de golven ook zo'n leuk effect geven, mooi gedaan.

Liefs,
Wendy