Pagina's

woensdag 31 mei 2017

Scr@pCardsChallenge #97 - beterschap/opkikker

Goedemorgen!

Vandaag begint de nieuwe Scr@pCardsChallenge en we willen graag een beterschap/opkikker-creatie zien.


Helaas kregen we het bericht dat ook een vriendin met die akelige ziekte te maken heeft. Inmiddels weten wij dat er niet één chemo hetzelfde is en iedereen er anders op reageert en helaas is zij er elke keer ongelooflijk ziek van dus daar moest beslist een kaartje heen om haar wat op te vrolijken. 
Een grote zon en een leuke bijpassende tekst want zelf blijf  ik "beterschap" bij deze onvoorspelbare ziekte heel moeilijk vinden.

De basis is een kleine witte kaart.
Er op een ratjetoe aan stansjes: Crealies voor de dubbele golfrand onderaan, de bloemetjes van Sizzix, de blaadjes van een designfolder van MD, de regenboog en zon van Ali en de wolkjes van Memorybox.
De tekst is van een Joy clearstamp..........een beetje scheef aan het eind van sunshine maar dat zal nu niet meer gebeuren want ik heb de Stamping Buddy Pro van Nellie Snellen gekocht. Fijn met magneetjes en geen gedoe met tape en gescheurd papier en stukken goedkoper dan die van Timmie.....blij mee!
Het gebruikte papier is karton uit een groot blok van de Lidl,  lekker stevig en fel van kleur.
Ik vind het enig om te zien hoe met al die verschillende merken een vrolijk kaartje ontstaat en onze vriendin was er dan ook heel blij mee!

Op het blog staan weer de leukste inspiratievoorbeelden en de super prijs wordt deze keer gesponsord door


Doen jullie weer gezellig mee?

Fijne dag,

Challenges:CraftyFriends-58/summer colours


donderdag 18 mei 2017

De laatste loodjes...................

De eindsprint komt in zicht dus nog even een kaartje naar schoondochter Laura gestuurd met een wel heel toepasselijk afdrukje.....


De enige digi is van Saturated Canary "overdue" maar ook al is Laura niet over tijd.......na 9 maanden ben je toch echt helemaal klaar met die mega buik????
Zoals altijd heb ik ingekleurd met Promarkers en witte gelpen. Deze tinten komen ook terug in de babykamer waar geen roze te bekennen is want daar vinden Sylvia en Laura niks aan. Niet dat er straks niks roze zal zijn bij de kleine meid maar niet overwegend en daar heb ik met onze cadeautjes/kleertjes dan ook rekening mee gehouden
Tóch is er een projectje in de maak waar lekker veel roze in zit......dat laat ik na de geboorte aan jullie zien!!!!
Rond het plaatje met een SU-Gorgeous Grunge-stempel stipjes gezet met Memento inkt Potters Clay en Bamboo Leaves.
Papiertjes van een blokje bij de Wibra en daar is ook het kant en klare kaartje van.
Het oranje papier uitgestanst met een vierkante stitched van Crealies en het bruine met een MFT-scallop stitched stans maar van het stiksteekje zie je door het bruin papier amper iets.
Het geheel is verhoogd opgeplakt en tot slot heb ik er nog wat bijpassende sequins  op gedaan.

De griep is over, pffffff wat ben ik beroerd geweest. Nu alleen nog een akelige hoest maar ook dat wordt steeds minder gelukkig.
Vandaag ben ik eindelijk ook aan het canvas voor de babykamer begonnen.........geduldwerkje want ik laat alles aan de lucht drogen voor ik aan de volgende fase begin dus het is maar goed dat ik nog even de tijd heb!

Lieve groetjes,

donderdag 11 mei 2017

Beterschap

Mijn DT-bijdrage voor het  CraftAddiction Designteam en Challengeblog bestaat deze keer uit een beterschapskaart met de doktersset LR0362 van Marianne Design....wel toepasselijk in Huize de Mars hihi.

Ben is fijn weer thuis, de ene dag is beter dan de andere en het volledige herstel gaat lang duren maar we hebben géén haast dus komt goed! Helaas zit ik zelf in de lappenmand, al weken rugpijn en nu óók nog griep....kan me niet heugen wanneer dat voor het laatst was en dan ook nog in deze tijd van het jaar? Slechter kon het niet uitkomen nu ik voor mijn mannetje moet zorgen maar het is niet anders.


Het design- en zilverpapier is uit eigen voorraad, het kleine bannertje rechtsboven heb ik zelf geknipt uit 2 kleuren cardstock.

Gebruikt uit webshop CraftAddiction:

Kraftkarton
Linnenkarton vuurrood
Linnenkarton baby blauw
Linnenkarton champagne (pleister)
Linnenkarton wit
Beterschap - Crealies
Memento Inkt Rich Cocoa
Memento inkt Love Letter
Inkt applicator
Foam dots

Fijne dag, blijf gezond!!


woensdag 3 mei 2017

Scr@pCardsChallenge #96, maak je eigen achtergrond

Het is weer tijd voor de nieuwe challenge op het Scr@pCardsBlog en deze keer willen we géén designpapier zien maar een zelfgemaakte achtergrond.
Ik moest echt even uit mijn comfortzone maar vond het super leuk om te doen (zonder al te vies te worden want daar heb ik dus van kinds af aan al een hekel aan - behalve als ik in de tuin werk - hoe onlogisch zit een mens soms in elkaar hihi).Op een kleine witte kaart ben ik aan het poetsen gegaan met inkt in gele tinten van Memento en SU.
Met Vintage Photo distressinkt en Memento Tuxedo Black heb ik er daarna stukjes van clearstamps Bits&Pieces van Crealies op gestempeld en met Potters Clay en Brilliance Moonlight White van Memento wat grote spetters van de SU-Gorgeous Grunge-stempel en een heel klein honingraatstempeltje van Prima Marketing afgedrukt.
Uit witte cardstock de stans van de Chickenwire-Designfolder van Marianne Design gestanst (die bestaat uit maar 2 rijtjes maar heb ik 2x heel dicht tegen elkaar aangelegd). Eerlijk gezegd zie ik weinig verschil tussen honingraat of chickenwire, jullie wel???
De bloemen zijn uit de voorraad, de harten donkerder gemaakt met een Promarker.
De tekststempel en de bij zijn uit China, op de bij zit Glossy Accents, de zwarte hartjes zijn voor het contrast en de gezelligheid en het een en ander is verhoogd opgeplakt.

Nemen jullie een kijkje op het blog wat de andere teamleden voor leuks hebben bedacht en doen jullie weer gezellig mee?
De prijs wordt deze keer gesponsord door


Dag allemaal, beeeee happy!Challenges:

DeEgel-april32/zwart op je kaart (ik hoop dat het genoeg zwart is??)
ThePaperShelter-292/flowers