vrijdag 6 mei 2016

Voor Corry

Gisteren waren er maar liefst 2 blogdinnen jarig:
Marianne waar ik deze kaart met kwastjes aan heb gestuurd want zij is helemaal van de SU dus dat past wel bij haar en Corry waar ik dit kaartje voor heb gemaakt.



De basis is een standaard roze glanskaart uit mijn voorraad die steeds kleiner begint te worden.
Het DP heb ik al jaren en is geloof ik van de Action. Het past zo leuk bij het enige plaatje waar Gerie me laatst mee heeft verwend en Corry houdt van hondjes dus helemaal leuk!
Alles is uitgestanst met de stitched vierkant en rechthoek van Crealies, wat ben ik daar toch blij mee!!! De randen zijn bewerkt met Vintage Photo.
Onder het afdrukje 2 borders van Spellbinders: eerst de hartjes uit hetzelfde groene DP en daar op uit lichtroze glanscardstock nog het schulprandje geplakt.
Het frame en de groene blaadjes bij de bloemen zijn van de Action: daar lagen stempels  met stansjes voor een appel en een ei en ik heb al lang gezien dat ik niet de enige ben die ze heeft aangeschaft, ze zijn ook zó leuk!!
Ik heb het frame gestempeld met SU-inkt Blushing Bride en de blaadjes met Pear Pizazz. De kleine swirls in het frame zitten ook bij de stempel en HAPPY BDAY is van de Joy-stempel "Sending Messages".
De grote bloem is van Crealies, de takjes van MD en aan de andere kant nog een klein bloementoefje uit het DP geknipt met ook wat blaadjes en stukjes van de takjes.
Het eea is verhoogd opgeplakt met foampads.

Dan heb ik nog een vraag: Corry staat ineens in mijn leeslijst als "verborgen blog"!!!!!!! Ik zal wel weer per abuis ergens op gedrukt hebben bij het schrijven en linken maar heb geen idee hoe ik haar weer gewoon in de lijst krijg, heb er niets over kunnen vinden. DANK voor de tips, ze staat weer gewoon in mijn lijst!!!!
Ook kan ik maar maximaal 300 blogs volgen terwijl ik dat nergens heb ingevuld. Niet dat ik er zo veel bekijk of er op reageer, dan zou ik dag en nacht achter de pc zitten en laten we wel zijn - het is altijd hetzelfde trouwe groepje dat bij elkaar komt kijken -  maar ik begrijp gewoon niet waar die limiet vandaan komt.
Steeds krijg ik de melding "U volgt er al 300, verwijder eerst oude voordat u een nieuwe toevoegt" nou dat lijkt me toch niet echt de bedoeling  en ik zie soms blogs met over de 1000 volgers  dus...............wie oh wie heeft een oplossing???

Fijn super zonnig weekend allemaal,





Challenges:

InkyChicks-6/happy birthday
LTSCB-77/make it girly
Asyoulikeit/fav patterned paper  (patterned paper and make it match the images used)
CreativeKnockouts-140/tictactoe (diecuts, sentiment, flowers) 

41 opmerkingen:

Rosina zei

Heel mooi dit kaartje irene zo fijntjes in die zachte kleurtjes....en een supper lief stempeltje erop...ook de andere accentjes passen er perfect bij...Corry zal er vast heel blij mee zijn...

en je verborgen blogs ...ik had het vorige week met mijn eigen blog...ook te veel geklikt hier of daar vrees ik ...en dat omdat ik veel problemen had met het verschijnen in de leeslijst...dan probeer je van alles om dat te verhelpen....en zojuist weer een berichtje geplaatst en komt het direkt in de leeslijst ...heel vreemd van blogger..
Maar Irene op de 'verborgen' blog gaan staan klikken vasthouden en naar boven slepen ...staat die weer netjes in de rij als je het opnieuw opent

groetjes en succes ermee...
Rosina

Sylvia zei

Hallo Irene,

Schijnbaar heeft Rosina hierboven het antwoord.Ik hoor dit voor het eerst.Maar ik heb dan ook geen 300 volgers :).

Je kaart voor Corry is prachtig.Mooie kleurtjes en een schattig meisje.Fijn weekend en geniet van het mooie weer.

Groetjes,Sylvia.

Joke zei

Mooi hoor Irene in deze zachte pasteltinten. En ja ook ik heb de stempels met stansen van de action. Bloemen heb ik nog niet gebruikt maar wel de tekststans want die heb jij hier ook gebruikt of niet.
Groeten Joke

Anoniem zei

Heel leuk, mooie bloem!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Lia zei

Heel erg lief, deze kaart in pasteltintjes. Wat leuk om dit in de brievenbus te vinden!
Lia xx

Scraptastische hobby zei

Wat heb je er een schitterend kaartje mee gemaakt! Ze zijn ook zo leuk die plaatjes ze zijn van joy girly girls een klein blokje. 6011/0068 even voor je opgezocht! Je hebt ook weer zoveel moois gebruikt en Corry zal er wat blij mee zijn! Wat een prachtig resultaat alles zo bij elkaar!
Gelukkig heeft Rosina je al wat kunnen zeggen, over de bloglijst, want aan mij heb je niks!
Geniet van de mooie dagen ik hoop dat de meiden nog steeds mooi weer hebben!
Liefs Gerie

Sarah zei

Mooi gedaan! Ik je technisch niet helpen! Geniet van het zonnetje!

Nicolette zei

Een prachtige kaart Irene.
Mooi in pasteltinten.
Fijn weekend!
Groetjes Nicolette

Crea Astrid zei

Wat een prachtige kaart en mooi zacht van kleur.

Fijn en zonnig weekend.

xxx Astrid.

corryskaart zei

dankjewel lieve irene voor de prachtige kaart in al die mooie zachte kleuren ben er reuze blij mee en al mijn kaarten blijven zeker nog een week in de huiskamer staan om van te genieten en bewaren doe ik altijd met alle kaarten
warme groet van corry

Doris knippenenplakken zei

Hoi Irene ,
Je kaart is prachtig geworden mooi zacht kleuren .
Oeps dat is vervelend met je blog ga ook eens kijken wat er just kan gedaan worden als ik het vind laat het je weten .
Prettig weekend
Groetjes Doris

Je@net zei

Wat een leuke kaart heb je voor Corry gemaakt, Irene!

Aartje zei

Wat een lieve kaart is dit, mooi die zachte kleurtjes. Ik zie dat het probleem met de verborgen blogs al opgelost is. Dat is dus simpel op te lossen. Gewoon er weer op klikken en dan gaat het goed.
Zelf lees ik altijd via bloglovin, dat vind ik veel makkelijker. Kun je je blogs ook indelen in soort. Bijv challengeblogs, produktenblogs en andere groepen die je maar wil aanmaken. Ik heb daar de app van op mijn ipad staan. Werkt ideaal vind ik.
Groeten, Aartje

Kreatief met Maria zei

Prachtige kaart heb je gemaakt voor Corry. Het zijn mooie zachte kleuren Irene.
Groetjes Maria

Colinda zei

Een heerlijk zoet kaartje!!
Als je bij verborgen blogs kijkt en met je pijltje op het betreffende blog gaat staan komt er een pijltje voor, denk als je hier op drukt dat die dan weer in je gewone lijst komt verder kan ik je helaas niet helpen met Blogger.
Geniet van het zonnetje dit weekend,
Colinda

Angela zei

Wat heb je toch weer een schitterende kaart uit je mouw geschud Irene. Schitterend die zachte pasteltinten.... past helemaal bij het voorjaar.

Wat de blogproblemen betreft... zelf ben ik om de haverklap volgers kwijt.
Ben gisteren voor de zoveelste keer de 150 volgers gepasseerd whahaha...

Alvast een fijn weekeinde gewenst.
liefs Angela

carla zei

Wat een lief stempeltje en mooie zachte tinten.
Je hebt er een prachtige kaart mee gemaakt.
Groetjes,
Carla

Diana zei

Mooi kaartje weer Irene, in mooie zachte kleurtjes, hou ik ook wel van.
Liefs, Diana

Alina zei

mooie kaart, Irene, prachtig papier en leuke stempel!
en ik kan je helaas niet helpen met blogger, :( !

Margo zei

Wat een prachtige kaart heb je voor Corry gemaakt !
Ik begrijp niet dat je maximaal 300 blogs zou kunnen volgen, ik "volg" er zeker 400 à 500, weer wat veranderingen op til misschien ... :(
Groetjes
Margo

GerJanne zei

Hoi Irene,
Wat een mooie en lieve kaart heb je voor Corry gemaakt. Prachtige kleuren en een heel lief plaatje. Ik ben zo in de war met de dagen dat ik te laat was. En nu ook nog voor de vader van mijn zwager in Spanje...grrrr..... Heb ik vaker als het vakantie is en ik nachtdiensten heb.
Wat de volgers betreft: volgens mij kunnen er zeker meer dan 300 volgers jou volgen. En ik heb bij mijzelf gekeken en ik volg 441 blogs en krijg die melding nooit. Dus dat snap ik niet..
Verborgen blogs heb ik ook, maar dat heb ik zelf gedaan. Eigenlijk moet ik die verwijderen, maar toen wist ik nog niet hoe dat moest. En nu zie ik ze niet meer en vergeet het dus.
Geniet van de mooie dagen!
Groetjes,
GerJanne

Blankina zei

Wat een super lief kaartje Irene! Ja ik was onlangs ook even in NL en heb de Action geplunderd..voor die prijsjes kan je het gewoon niet laten liggen he.
Hoop dat alles goed met je gaat , fijn weekend, liefs Blankina

Rainey's Craft Room zei

A very pretty card, thanks for joining us at AYLI this week.
Lorraine DT

Anoniem zei

Wat een schatje deze verjaardagskaart Irene! Zo lief en zacht en ik las dat Corry er heel blij mee is :) Hier kon ik niks kopen van die stempeltjes en malletjes bij de Action :( Het is al weg voordat de schappen gevuld worden grrrr! Ik wist niet dat je blogs kan verbergen daar kan ik jou niet mee helpen :( Ik zie ook blogs met meer dan 300 volgers en volgens mij zt daar geen limiet aan. Misschien een storing van Blogger?
Groetjes Chantal

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Irene, wat een allerliefste kaart heb je voor Corry gemaakt in die zachte kleurtjes. Wat een lief afdrukje met dat hondje erbij en ze is er blij mee lees ik net..;p
Ik krijg dezelfde melding..dat ik al 300 blogs volg en er eerst moet verwijderen. Ik kan je dus ook niet helpen helaas :(
Liefs Miranda xx

Petra Swart zei

O, wat 'n pratige kaartjie het jy vir jou vriendin gemaak, Irene!!!! So mooi in sagte pienk en groen met 'n lieflike blom en 'n skattige prentjie!!!! So mooi vroulik!!! Ek hou van die dies wat jy gebruik het!!!!
Ongelukkig kan ek jou nie help met die blogger probleme nie, maar ek hoop jy kry iewers 'n antwoord!!!!!
Groete, Petra XX

Ans S. zei

Geweldig mooie kaart heb je voor Corry gemaakt.

Groetjes Ans

ADA zei

Mooie kaart in het zachte roze, fijn weekend nog.
GROETJES ADA

Angelique zei

Wat een prachtig, zacht kaartje. Lief stempeltje en mooi ingekleurd. Helaas kan ik je niet helpen met verborgen blogs, wist niet eens dat het bestond, hahah.
lieve groetjes Angelique

Lisbeth zei

hi
fun card
thanks for joining us at creative knockouts
hugs Lisbeth DT

Mieke'S zei

Prachtig kaartje heb je gemaakt.
Heel lief!
Ook ik heb een Corry in mijn lijstje staan, ze was al een jaar ongeveer niet meer actief.
Misschien is het dezelfde Corry.
Nu is het blog ook verdwenen.
Als je naar mijn blog gaat en kijkt aan de rechter kant....zie je mijn favoriete blogs.
Klik dan op alle weergeven, dan vind je Corry bijna onderaan.
Fijne dag nog.
Groetjes Mieke'S

Thea zei

Een prachtige kaart voor Corry in hele mooie zachte kleurtjes. Echt een "Irene kaart".
Het bloggerprobleem ken ik niet, eerlijk gezegd let ik daar ook nooit op en ik volg niet heel veel blogs.

Fijne zondag,
Liefs Thea

Plony zei

Wat een lief kaartje en wat een schattig plaatje....Leuk gedaan en Corry zal er vast superblij mee zijn. Leuk dat je aan haar gedacht hebt....ze verdient het hoor....zo'n lief mens. Fijn dat we dan met een kaartje zoveel te bieden hebben en als het dan zo'n lieverdje is als deze dan begrijp ik heel goed dat je dat niet weggooit. Dankjewel voor je deelname aan de challenge van de Inky Chicks en succes. xxx Plony

Marieke zei

Wat een leuke lieve kaart is het geworden. Ik kan je ook niet helpen met het laatste blogprobleem ben ik bang. Succes met het vinden van de oplossing!

Liefs,
Marieke

Jolanda's Hobby Kaarten Studio zei

Hoi Irene wat een lief kaartje! En wat werken de bloemen en de blaadjes van de A..... toch leuk hè. Leuk en betaalbaar voor iedereen toch. Groetjes Jolanda

Jolanda's Hobby Kaarten Studio zei

Hoi Irene wat een lief kaartje! En wat werken de bloemen en de blaadjes van de A..... toch leuk hè. Leuk en betaalbaar voor iedereen toch. Groetjes Jolanda

Monique zei

Hoi Irene,
wat een prachtige kaart heb je gemaakt.
Leuk om alleen de bloemenmal te gebruiken en niet eerst te stempelen.
Gebeurt mij ook zo vaak. Alles aanklikken en daarna niet meer weten hoe ik dat terug zet.
Ik hoop dat je eruit komt.
Lieve groetjes, Monique

Anita van Merode zei

Wow, prachtig hoor!!
Gr Anita

Trijntje zei

Hoi Irene. Je kaart is schitterend. Wat een supermooi afdrukje en zo leuk gemaakt in deze kleuren. Bijna gemist...... Wij hebben een. Aantal dagen heerlijk gefietst... Lekker buiten. De natuur us zo mooi nu. Veel bloemsaus, lammetjes. En het mooie frisse groen. Echt genieten. Groeten Trijntje

Leslie zei

Fabulous project with so many wonderful details! Thanks so much for sharing with us in the Love To Scrap! Challenge Blog's "Make It Girly!" challenge!
Hugs,
Leslie, LTSCB DT
Love To Scrap!
Love To Scrap! Challenge Blog DT
House of Cards DT
Crafty Friends DT
My Crafting Stories DT

Linda zei

Pff ik heb weer heel wat gemist in jouw creatieve momenten :) nu gauw inhalen... Dit is ook een super mooie schattige kaart!
Liefs, Linda