donderdag 3 maart 2016

Challenge #3 CraftAddiction - alles behalve vierkant

Vandaag gaat al weer de 3e challenge bij CraftAddiction van start en ik heb hem gecombineerd met de verjaardagskaart voor dochter Sylvia die op 6 maart 32 jaar wordt......waar blijft de tijd????

De basis is met een Dutch Doobadoo mal gemaakt uit witte cardstock., de randen bewerkt met Memento London Fog inkt. Er op grijze cardstock en dan vellum waar ik een spinnenweb op heb getekend met zwarte viltstift, witte en zilveren gelpen en daarna ben ik er ook nog willekeurig met transparante lijm over gegaan zodat het hier een daar glimt! De randen zijn donker gemaakt met de zwarte viltstift en daarna ben ik er ook weer met wat zilver langs gegaan....een rommeltje dus hihi!!
Nu hoor ik jullie denken...spinnenweb?? Het is toch geen Halloween??
Neen gelukkig niet want daar heb ik dus zo niets mee maar Sylvia is dol op stripboeken en op het moment vooral van
een soort vrouwelijke Spiderman! Ze heeft er zelfs een leuke sweater van en in haar study hangen mooie ingelijste platen aan de muur en zo is dus het idee ontstaan.

 
Maanden geleden mocht ik digis uitzoeken bij The Paper Shelter en daar is dit er een van. Hij heet  "Mad about Comics", leuker kan toch niet?? Zoals altijd is ze ingekleurd met Promarkers, een Derwentje en veegje witte gelpen hier en daar en daarna heb ik haar uitgeknipt.
Uit zwarte cardstock een stitched cirkel van Crealies gestanst en daar het plaatje met foampads verhoogd opgeplakt. Ook het spreekwolkje is van Crealies, rondom heb ik kleine zwarte stipjes gezet en WOW (alfabetje Studio G.) heb ik er met Memento Tuxedo Black op gestempeld.
Op internet wat plaatjes van Spider Gwen opgezocht en op de voorgrond ligt heeeeeeel klein het eerste stripboek dat ooit is uitgebracht en die kleurtjes heb ik op de digi terug laten komen.
De gele en zilveren sterretjes zijn uit mijn voorraad.
Happy Birthday is ook van Crealies en heb ik 2x gestanst voor meer volume.
 
Ook de andere dames van het DT hebben super leuke inspiratievoorbeelden gemaakt dus doen jullie weer net zo enthousiast mee als de vorige twee keer?? Nicole stelt weer een mooie prijs beschikbaar en zoals je ziet er is meer dan genoeg leuks te koop bij CraftAddiction!
 
Lieve groetjes,
 
Challenges:
 
TCPC/anything goes
PFP-335/girls only
TPS-238/bingo (sentiment, digi, buttons)

48 opmerkingen:

Diny zei

wat een super kaart heb je voor je dochter gemaakt Irene.....prachtig!
Alvast van harte gefeliciteerd met haar verjaardag!
Groetjes Diny

Je@net zei

Alvast gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter, Irene. En wat een leuke kaart heb je voor haar gemaakt. Zeker weten dat dit in de smaak gaat vallen!

Scraptastisch zei

Ja waar blijft de tijd Irene, mijn Sjors wordt dit jaar ook 30 jaar!
Ik heb uitgebreid naar je handmade spinnenweb achtergrond gekeken...wouw het is super gemaakt! Nog nooit van Spider Gwen gehoord, wat grappig ...weer wat geleerd! Het is een fantastisch kaartje weer en zelfs aan het stripboekje gedacht! Nu maar hopen dat Silvia niet op je blog kijkt, moet wel een surprise blijven natuurlijk! Leuke Challenge ook en ga de andere voorbeelden vast nog zien! Fijne dag vandaag! Liefs van Gerie

Leni zei

Jaja...Irene waar blijft de tijd, ik heb een dochter van 28 dus ik weet ervan, maar we hebben ook zo'n druk leven de dagen vliegen voorbij.
Maar er is altijd nog een momentje voor onze hobby en deze keer heb jij weer eens een super leuke kaart gemaakt.
Gefeliciteerd met je dochter.

Groetjes Leni

Joke zei

Dat heb je schitterend gedaan voor je dochter Irene. Leuk om te zien hoe je alles weer bij elkaar hebt gezocht en gecombineerd. Het is dan wel helemaal niet mijn smaak maar dat hoeft natuurlijk ook niet dat is juist zo leuk aan kaarten maken dat er voor elke smaak wel iets te maken is. Super gedaan.
groetjes Joke

Rosina zei

Het is een schitterende kaart die je voor je dochter gemaakt hebt Irene....leuk zo in de stijl die zij mooi vind...Ik vind hem heel grappig en ook een beetje artistiek...
gefeliciteerd met haar verjaardag...

groetjes Rosina

Trijntje zei

Hoi Irene wat een prachtige kaart voor je dochter! Heel mooi heb je de achtergrond gemaakt Leuk effect met het plaatje. ook een mooi modelletje. Groeten Trijntje

Marja zei

Leuke kaart heb je voor je dochter gemaakt! Leuk hoe je de achtergrond hebt gemaakt de digi is weer heel mooi ingekleurd en alles past weer zo mooi bij elkaar.
Groetjes Marja.

Rainey's Craft Room zei

A beautifully themed card here, love the spider web in the background. Thanks for joining us at AYLI this week.
Lorraine DT

Angela zei

Wat schitterend zoals jij je kaarten zo persoonlijk maakt!! Echt gaaf deze spider Gwen... nooit van gehoord (zal de leeftijd wel zijn haha).
Wacht je mail af..... sterkte!
dikke knuffel Angela

Creanita60.blogspot.nl zei

Ik vind je Spider Gwen geweldig geworden. Leuk hoe je de achtergrond hebt gemaakt een het lijkt gewoon ook een beetje glibberig, echt weer een toppertje!
bedankt voor je tip ....wie weet als ik hem nog eens ga maken dan doe ik het met een blisterverpakking.
Alvast gefeliciteerd met je dochter jullie zullen wel naar haar toe gaan denk ik lekker even die kant uit.
Groetjes Anita

Sylvia zei

Mooie verjaardagskaart voor je dochter,Irene.Alvast gefeliciteerd.Superleuke digi.

Groetjes,Sylvia.

Misseke zei

Oh wat een leuke kaart heb je voor je dochter gemaakt Irene - supermooi samengesteld en gedaan.
Groetjes,
Misseke

Wil Frutsel zei

Alvast gefeliciteerd met je dochter's verjaardag. Mooie kaart heb je voor haar gemaakt.
mijn kaartjes staan voor meer dan een weekal in concept klaar. dus dat gaat gewoon door.
alles achter de rug maar er was meer aan de hand. Ik stuur je wel een mail als ik weer thuis ben. ik hoop dat je vandaag ook wat wijzer geworden bent!!
xx Wilma

!neke zei

Eerst een felicitatie !!!!
Super mooie kaart !!!!!

groeten Ineke

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
alvast gefeliciteerd met de bijna-jarige dochter, mijn oudste wordt in mei 39 jaar en inderdaad, waar blijft de tijd...
Ik vind je kaartje heel erg leuk en origineel, wat heb je een prachtige spinnenweb gemaakt, gave digi en alles weer heel mooi gecombineerd, het is super !
groetjes,
Ans

Angelique zei

Wat een leuke, originele kaart heb je voor je dochter gemaakt. Ook ik heb nog nooit van Spider Gwen gehoord. De spinnenweb heb je prachtig gemaakt en de digi vind ik heel erg leuk. Wat gaaf dat kleine stripboekje wat op de grond ligt.
lieve groetjes Angelique

Anoniem zei

Ik ken Spider Gwen niet maar nu wel ;) Wat een waanzinnig leuke kaart heb je voor Syvia gemaakt Irene! Prachtig ingekleurd weer, mooi model, super leuke spinnenwebben en het leukste detail voor Sylvia denk ik is het allereerste stripboekje ;) Waanzinnig leuk gedaan Irene en alvast van harte gefeliciteerd met haar verjaardag!
Groetjes Chantal

Stella zei

Alvast van harte gefeliciteerd! Ze boft met zo' n creatieve moeder!! Zoals je dat spinnenweb hebt gemaakt; geweldig! (Ik kan nog geen tafel tekenen:) En inkleuren; jij zou les moeten geven. Super!!
XX

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hij is supergaaf Irene...top. Die spinnenweb achtergrond..wauw.
Lieve groetjes Miranda xx

Monique zei

Zo Irene, wat een stoere kaart voor je dochter! Heel mooi gedaan. Ik spaar nog steeds alle Suske en Wiskes. Al van kleins af aan.
Liefs, Monique

GerJanne zei

Hoi Irene,
wat een ontzettend leuk en origineel kaartje heb je gemaakt voor Syl!
Zo leuk met Spider Gwen. Is waarschijnlijk heel Engels...ik heb er nog nooit van gehoord. In elk geval: alvast van harte met haar verjaardag!
Leuke challenge, ik ga proberen weer mee te doen hoor!
GerJanne

Hazel (Didos) zei

WOW this is brilliant, I love that spiders web background effect, Thanks for playing on Passion for Promarkers this week, Hazel (Didos) x

Bernadet zei

Geweldig leuke kaart heb je voor Sylvia gemaakt Irene.
En alvast van harte met haar verjaardag!

Lia zei

Jouw Silvia is dus ook een dertiger. Ja Irene, hoe kort geleden is het dat ze kleine pukkies waren....
Maar gelukkig zijn ze nooit te oud voor leuke dingen zoals strips lesen (dochter) en kaarten maken (mams! Super combi toch?!!
Proficiat met je dochter!
Lia xx

Blankina zei

Die ziet er gaaf uit, modern hoor!
Leuk dat je dochter alweer zo "groot" is geworden..
Fijn weekend, liefs Blankina

Petra Swart zei

Wat 'n besondere kaartjie, Irene!!! Dit is so goed gedoen!!!! Ek hou vreeslik baie daarvan!!! Sy sit tog te lekker en lees met haar koedrank en popcorn en jy het haar so mooi ingekleur en netjies uitgeknip!!! Dit is regtig pragtig en baie oorspronklik gedoen!!!
Groete, Petra XX

Thea zei

Alvast gefeliciteerd met Sylvia, hier zijn de verjaardagen voorlopig weer voorbij (10 in een dikke maand tijd waarvan we "gelukkig" 2 met een belletje af kunnen handelen, broertje en schoonzus wonen net iets te ver weg voor een bakkie en een taartje). Hoezo leuk.... niet altijd.
Je kaart voor Sylvia heeft weer geheel haar eigen verhaal en ze zal hem vast en zeker op dezelfde manier bekijken als dat jij haar uitbeeld. Prachtig!

Liefs Thea
xx

Sarah zei

Wat een fijne reactie op mijn blog en dan kan kom ik direct kijken natuurlijk.
Wat zal je dochter hier blij mee zijn .
Wij hebben ook al een serieuze stripcollectie .
Fijn weekend !

Doris knippenenplakken zei

Hoi Irene ,
Alvast gefeliciteerd met de jarige (morgen)!
Wat een super mooie originele kaart Irene !
De spiderman tinten zitten er helemaal in en daar gaat je dochter vast en zeker heel blij mee zijn.
Prettig weekend en feestje ....
Groetjes Doris

Marjan zei

Alvast van harte met je bijna jarige dochter! Deze spiderwoman kaart zal ze super vinden, leuk ... vrolijk... met humor èn rekening houdend met haar voorliefde voor comics!

Ans zei

Schitterend kaartje!!! De digi is ook geweldig leuk! Had het kasrtje al gespot op het dt blog!!!

Liefs Ans

The Crafty Den zei

Another beautiful card Irene. I love the sweet image and your colouring is perfect. Thanks for joining us at PFP for Anna's 'girls only' challenge. Hugs, Denise x

Danoesja zei

Hoi Irene
Je kaart is zo gaaf en kan zo uit een stripboek komen, hier zal Sylvia wel heel blij mee zijn, alvast van harte gefeliciteerd met haar verjaardag.
Liefs, Danoesja

Sarah zei

There's nothing nicer than a personalised Birthday card Irene and it's perfect for our challenge at AYLI!! Sarah :0)

Alina zei

gefeliciteerd met Sylvia, een hele fijne verjaardag!!!
ik vind het kaartje enig, weer super leuk bedacht met al die plaatjes; en dat tiny little stripboekje zo leuk als finishing touch!!!

Aartje zei

Ha Irene, deze is kaart is super geschikt voor je dochter. Wat leuk dat je met deze kaart zo bij haar favoriete strip aan kunt sluiten. Top!
Groeten, Aartje

Ellibelle zei

What a fun card design and beautifully colored image!
Thank you so much for playing along in my Let's Color Linky Party, hope to see you there again soon!

Kreatief met Maria zei

Grappige kaart Irene. Erg leuk bedacht allemaal.
Groetjes Maria

Eileen zei

Wow what a fun image on your great card. Love the super hero image and great layout and design. Thanks for playing along with our 'Add a Sentiment' challenge at Winter Wonderland this week, and hope to see you joining us again
Eileen x

Vannessa zei

Oh I love this with the Spider Gwen posters - a fabulously perfect card for any teen superhero fan! Thank you for joining in The Paper Shelter Challenge and for using one of our digis this time. Hope to see you again.

Hugs, Vannessa
The Paper Shelter DT

Creaellenknutselsite zei

wat staan er weer prachtige kaartjes op je blog
heb er weer van genoten
groetjes ellen

Miranda K zei

Dit hele berichtje gemist?? wat een stoere meiden kaart Irene! en gaaf gekleurd hoor.. mooi het haar zo..
een leuke mix van gebruikte materialen.. nog bedankt voor je mail! lief dat je aan me dacht. groeten miranda k

Diane zei

What a cute image, love the spider web background and card design Irene.

Hugs Diane

Wybrich zei

Nog van herte gefeliciteerd met je dochter! Ja waar blijft de tijd....die gaat echt wel verder...
Leuke kaart heb je voor haar gemaakt! Super!

Cards By MI zei

Fabby looking card, great use of the TPS image too. Thanks for joining last weeks challenge over at PFP, we have a new fun up by now.
Love n hugs
Marie

Colinda zei

Gefeliciteerd met je dochter!
De tijd vliegt inderdaad!,
Super toepasselijke digi en een geweldig leuke kaart!
Fijne avond,
Colinda

Joanne kramer zei

Prachtige kaart! groetjes Joanne