maandag 12 maart 2018

WITH LOVE en weggevertjes


Toen ik deze schort en de enige clearstamp met al die koks en kookspulletjes zag moest ik direct aan schoondochter Laura denken die kookboeken leest alsof het spannende boeken zijn.
Elke 2 weken komt er een verrassingsbox van de biologische groenteboer (ik word al niet goed als ik die zanderige toestand zie whaha) waar ze tot het laatste beetje de meest verrukkelijke maaltijden mee maakt en het leuke is dat ook onze Sylvia er steeds meer plezier in begint te krijgen dus het is altijd smullen daar!!! Voor haar 34e verjaardag heb ik dit kaartje gestuurd.
 

Het is een enkele kaart met veel laagjes geworden:
eerst kraft, dan oranje cardstock en dan leuk geruit dp uit het enige blokje Happy Days van Papermania en daar is ook het piepkleine ticket van dat uit het zakje steekt - dit is tevens het enige "sentiment" op de kaart.
Uit stevig glanskarton heb ik de schort (Ali) gestanst. De onderste strook is nog een keer uit een ander ruitje gestanst (net als het zakje) en verhoogd opgeplakt. Eyelets door de gaten geslagen en er wit/oranje bakerstwine doorgeknoopt. Alle kookspulletjes horen bij de stans.  Het metaalkleurige heb ik met een zilver-gelpen gedaan en het pepervaatje is een beetje bewerkt zodat het net is of er wat in zit (bij het zout een beetje lastig wit/wit). Het is niet zo goed te zien maar de ovenwant heeft een heel leuk patroontje na het stansen.
De "Cool Cooler Coolest Cook" komt ook van Ali, ingekleurd met Promarkers en Glossy Accents op de knopen en schoenen. Met Vintage Photo heb ik bovenaan ook nog wat keukenspulletjes gestempeld.

Helaas gaat het met Laura niet zo goed. Eind 2014 is ze aan hernia geopereerd maar door de zwangerschap, de zware bevalling en het vele gesjouw met Zoe heeft ze weer heel veel pijn en de MRI belooft niet veel goeds. Volgende week ziet ze de specialist en weten we wat en of er iets aan gedaan kan worden........zó sneu allemaal!

                                                                   ---------------------
                                                       
Omdat ook mijn blog 7 jaar bestaat en ik de 26e de mooie leeftijd van 66 jaar bereik heb ik wat weggevertjes,  niet allemaal spiksplinternieuw. Ik doe/kan er niets mee maar misschien kan ik er een van jullie blij mee maken.
Het is uitsluitend voor mijn volgers als bedankje voor de afgelopen jaren, de gezelligheid, leuke contacten en de inspiratie. Het hoeft niet in de zijlijn van je blog en je hoeft me ook geen kaartje te sturen om er voor in aanmerking te komen. Laat hier onder maar weten waar je belangstelling naar uitgaat, op 27 maart maak ik bekend wie wat krijgt.

1. 7 Gypsies vintage clearstamp
   

2. Druppels Craft Emotions en Wild Rose beertje (1 druppel en het beertje 1x gebruikt)


3. Memory Box/Poppy Stamps kerstornament


4. Snoezige ScrapBerry's konijntjes, de middelste 1 x gebruikt


Groetjes,

30 opmerkingen:

Creanita60.blogspot.nl zei

Wat een gave kaart is het geworden Irene en hij zal zeker in de smaak vallen bij Laura en wat je zegt ik moet ook niet aan zo'n groentebox denken met al dat zand maar het is wel helemaal hip bij de dertigers! Maar hopen voor haar dat ze niet weer geopereerd moet worden
Groetjes Anita

Je@net zei

Echt een super leuke en toepasselijke kaart heb je voor Laura gemaakt, Irene.
En de duimen gaan in turbostand voor een voorspoedig herstel voor haar.
Jouw verjaardag staat in mijn blogagenda en je kaart ligt al klaar! Super lief dat je aan je verjaardag ook zo'n leuke candy wilt verbinden. Vind ze alle 4 erg leuk, maar met een voorkeur voor nummer drie ;o)

Joanne kramer zei

Wat een super leuke kaart. Ik heb het schort ook maar gebruik hem weinig omdat hij zo groot is. Maar zo is ie wel erg leuk!
Wat lief je dat iets weggeef! Ik ga voor nummer 4.
Groetjes Joanne

Joke zei

Wat is dat een leuke, originele en toepasselijke kaart heb je voor je schoondochter gemaakt. Super met al die keukenatributen.
Leuk hoor dat je ook nogeens wat spulletjes gaat weggeven. Ik ben niet van het inkleuren dat weet je dus ik zou voor drie gaan.
Groetjes Joke

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,ik moest wel even lachen toen ik jouw kaart zag, ik heb voor John, de gereedschapskist gebruikt,maar eerst was ik begonnen aan een andere kaart met deze schort.. Ik heb ook de bbq van Ali, maar voor nu dus de Handyman kaart. Je kaart is echt super, maar niet zo'n mooi nieuws over Laura..
Mijn AOW en pensioen is ook aangevraagd, op 11 juni is het zover,bij jou schiet het al op..
Groetjes
Ans

Trijntje zei

Wat een mooie kaart met het schort. En je hebt er een heel mooi kookschort van gemaakt. Met leuke kookspullen erbij. Altijd leuk omzo!n persoonlijk kaart te sturen.. jammer dat het met haar niet zo gaat. . Hopelijk gaat het meevallen. Veel sterkte ermee. Ben jij zelf ook weer opgeknapt? Groeten Trijntje

Nancy Soetaert zei

superleuk dat schort, staat ook in mijn verlanglijstje van Ali... Leuk om hier eens te zien dat het schort echt wel een kaart kan bedekken, soms nogal verwarrend die groottes...
Jammer dat je schoondochter zo op de sukkel is met haar rug. Hopelijk kan er snel iets aan verholpen worden!
Toffe candy! Ik vind het eerste stempelsetje supermooi!
Nancy

Margo zei

Wat een toffe en toepasselijke kaart Irene ! Heel leuk gedaan zeg !
Ik duim dat het allemaal meevalt hoor ! Dat houdt je wel weer bezig !
Tof dat je een candy doet voor je volgers ! Ik vind de kerstbal wel leuk en ga je zeker een kaartje sturen nu ik je verjaardag ken :)
Liefs
Margo

martina's kaartjes zei

wat een leuk kaartje heb je gemaakt !
hopelijk valt het allemaal mee met de MRI en kan ze alsnog genieten van de zwangerschap,
grtjs, martina
x

Nicolette zei

Wat is deze leuk zo met het schort. Jammer dat het met Laura niet goed gaat. Sterkte er mee. En leuk dat je blog al 7 jaar bestaat.
Succes en ik laat de prijzen aan mij voorbij gaan.
Groetjes Nicolette

Annerieke zei

Wat een leuke toepasselijke kaart Irene! Leuk detail ook, zo'n piepklein ticket, trouwens de kookspulletjes zijn ook schattig (vind ik van alles wat klein is, behalve insecten, hihi). Wat naar toch die rugproblemen hè, hopelijk kan er dan toch nog iets aan gedaan worden.
Ik ga je niet laten weten waar mijn belangstelling naar uit gaat, want ik volg je nog niet zo lang, vind ik niet zo netjes dan. Ik lees trouwens wel al langer je berichtjes, maar dat deed ik anoniem, maar sinds ik weer aan het bloggen ben volg ik je en weet je (een beetje) wie ik ben ;-). Leuk idee om dit zo te doen!

Caroline zei

Je kaartje is erg leuk! Wat ontzettend sneu dat het allemaal zo moet gaan bij Laura.
Ik laat de prijzen aan mij voorbij gaan maar wel leuk dat je al zo lang aan het bloggen bent! Hopelijk mag je nog lang doorgaan!
Groetjes Caroline

SylS creaties zei

Wat een leuke kaart! En zo toepasselijk! Wat naar voor Laura, ik duim dat ze geholpen kan worden.
groetjes,
Syl

GerJanne zei

Ha Irene,
hij is echt geweldig! Zo'n leuke kaart en zo toepasselijk! Ik heb de stans nog nieuw liggen....moet wel een gelegenheid voor zijn.
Heel erg balen voor Laura. Afwachten wat de MRI uitwijst...
En ja , jij óók 7 jaar in Blogland....wat een tijd hè? Ik doe niet mee, hoor, heb op het moment nog zoveel liggen dat gebruikt moet gaan worden...maar wel heel lief!
GerJanne

Aartje zei

Wat een leuke kaart met deze stempelset. Het water loopt me al in de mond.
Maar wat vervelend om te lezen dat het niet helemaal goed gaat in Engeland. Hopenlijk is er iets aan te doen.
Wat leuk dat je met ons je blogfeest wil vieren. Ik vind de 2e set heel erg leuk.
Groeten, Aartje

Colinda zei

Gefeliciteerd met je schoondochter, wat een gezelligheid op je mooie kaart!!
Wat vervelend dat het niet lekker gaat met haar gezondheid, hoop dat ze wat aan de pijn kunnen doen.
Leuk om ons te verwennen, hoewel ik de konijntjes ook super schattig vind lijkt het me leuk om het beertje van de tweede set eens te kleuren.
Fijne dag,
Colinda

Marja zei

Wat een leuke kaart heb je voor je schoondochter gemaakt!
Vervelend voor je dochter.
Groetjes Marja.

Marjan zei

Onwijs leuke en toepasselijke kaart voor Laura! Nee, zo'n zanderig box zou voor mij ook niks zijn, maar blijkbaar kan zij er veel mee, leuk hoor! Wel naar dat haar rug niet goed gaat.
Lief dat je spulletjes weggeeft, ik zou wel uit de voeten kunnen met de druppels. Maar een kaart voor je verjaardag krijg je altijd van mij, dus dit jaar ook weer ;)

Enny zei

Wat een prachtige en toepasselijke kaart Irene ! Hopelijk kunnen de dokters Laura toch helpen. Ha, ha, jij binnenkort, ik volgende maand : "Route 66" !! :) Proficiat met je jubileum en leuk dat je daarvoor spullen weggeeft. Ik zou graag in aanmerking komen voor de eerste set met die vogels. Groetjes, Enny

Jantine zei

Wat een leuk kokkerel-kaartje, Irene. Die stempel van de kok is grappig en zo'n soort schortje heb ik volgens mij van Marianne Design. Toch weer eens gebruiken...
Wat vervelend dat het met je schoondochter niet goed gaat, hopelijk komt er een oplossing.
En alweer 7 jaar een blog, ik schreef het elders al, hopelijk is dit niet het einde van de 7 vette jaren, maar ga je lekker "vet" door :-)
Ik loot niet mee voor je leuke weggevers, ben erg aan de opruim, dus er mag eigenlijk even niets bij... (dat is moeilijk, zeg...)
Groetjes
Jantine

Sylvia zei

Superleuke en toepasselijke kaart voor je schoondochter,Irene.Heel mooi gemaakt en heel veel leuke details.Gefeliciteerd met het 7 jarig bestaan van je blog.En alvast gefeliciteerd met je verjaardag.

Groetjes,Sylvia.

Annerieke zei

Nou, omdat je zo'n aardig mailtje gestuurd hebt ga ik toch mijn voorkeur doorgeven. Alles is natuurlijk ontzettend leuk, maar mijn voorkeur gaat uit naar nr. 3 ;-).

Scraptastisch zei

Hahaha uit mijn werk even snuffelen op het blog en niet goed opgelet Irene! Ik heb de reactie maar op het goede blog gezet en ga weer verder met bloggen en nu maar wel goed Irene!!! Leuke reacties heb je gekregen op je weggevertjes en natuurlijk kun je er blogvolgers blij mee maken! Je kaart is hartstikke verrassend met het leuke schort van MD en voor een keukenprinses helemaal!
Spannende tijden voor Laura...zo sneu en balen weer!
Fijne avond!
xx Gerie

Monique zei

Wat jammer dat Laura haar rug weer zo hevig opspeelt. Dat is nooit fijn maar al helemaal niet met een kleine erbij.
Het kaartje wat je voor haar hebt gemaakt is prachtig. Leuk dat ze zo van koken houden. Ik helemaal niet! En al helemaal niet met al dat zand...hahhaha.
Lieve groetjes, Monique

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuke toepasselijke kaart heb je voor Laura gemaakt Irene. Die schort met eigenwijze kok en leuke keuken-attributen vind ik super en zeker met die frisse kleurtjes.
Wat naar dat ze nu weer zo'n last van haar rug moet krijgen, ja als dat eenmaal een zwakke plek is :(
Je cadeautjes laat ik voorbij gaan, ik ben zelf ook aan het opruimen..hihi..voorjaarskriebels? En ik kom nog best veel tegen dat (haast) niet is gebruikt (schaam).
Lieve groetjes Miranda xx

Annemarie en Merit zei

Hoi Irene,

Wat een gave kaart zeg, leuke kok, en super al die leuke keukenspulletjes...
Wat naar voor Laura dat haar rug weer opspeelt...we kennen het hier, even wat te veel doen en het is weer prijs!!
Hopelijk zien ze toch nog mogelijk heden om er wat aan te doen...
Was Engeland dan maar iets dichter bij he, kon je eens even aanlopen en bijspringen...
Hoe is het met jou, gaat het al een beetje vooruit?

fijne dag liefs Annemarie en Merit

aussie aNNie zei

BIG congratulations Irene, wow you have been entertaining us for 7 years and you are only a young chicken too...lovely goodies here, I am never worried what or if I win I am just happy that we are blogging buddies...xx
💖 [Aussie aNNie's Blog]

Crealientje zei

Hoi Irene,
Ik ben eigenlijk met blogpauze, maar kan je weggevertje niet voorbij laten gaan, hihihi.
Nr 4 heeft mijn voorkeur!De konijnen zijn zo schattig:)
Wat naar voor je schoondochter, dat ze zo last heeft van der rug. Wens der maar beterschap!Hoop dat het meevalt met de MRI.
Je vrolijke schort kaart is erg smaakvol,heel leuke persoonlijke touch. Verschijnt zeker een Big Smile op der gezicht!
Ik wacht momenteel met veel ongeduld op de Cook stempel(heb ook barbeque stempel besteld). China is toch ver,en er staat ook nog een Oosten wind,maar sneller komen, echt niet !:(
7 jaar al een blog bestaan,knap hoor!Van harte gefeliciteerd en ik hoop dat er nog veel volgen.Ik kom graag bij je langs om al het moois te bekijken. Vandaag zag ik bij jou de kaart voor de Egel challenge, en ik ga ook meedoen( hoewel ik eigenlijk nog pauze heb, ik kan het niet laten)!!!Bedankt voor de inspiratie.
Fijn weekend verder, en lieve groetjes Crealientje.

Diny zei

Gefeliciteerd met je 7 jarig blog bestaan Irene!
Je hebt er een leuk Candy aangekoppeld waar ik graag aan mee doe!
Een kaartje krijg je zeker van mij.
Qua prijsje vind ik de druppel stempel no.2 wel erg leuk!
Jij hebt ook weer een mooie kaart gemaakt.
Sterkte met je schoondochter.....heel vervelend allemaal!
Lieve groetjes en sterkte he,
Diny

karien zei

Gefeliciteerd met je 7 jarig bestaan van je blog en wat lief dat je een candy weggeeft ik kies voor nummer 2
Groetjes Karien