zondag 17 december 2017

Penguin Christmas Post

Deze kerstkaart staat in Engeland te glimmen op de schoorsteenmantel: eigenlijk wel bij alle diertjes maar vooral pinguíns en vosjes en de dames zijn helemaal van oooooooh en aaaaaaah hihi!


Ik heb met de DDBD-mal uit witte cardstock een drieluik gemaakt (best lastig fotograferen!).
Het DP is van Magnolia "Sweet Rainbow" en helemaal leuk voor Kerst en ik heb het drieluik op het plaatje na ook rood/wit gehouden. Alle randen zijn geruwd en op de twee zijpanelen zitten de mooie grote bomen van MD met allemaal glimmertjes er op.
De kleine heuveltjes er onder heb ik zelf uit glanscardstock geknipt zodat de bomen niet zo maar in de ruimte hangen.
De schattige digi is weer een van de 4 Di's Digis die ik mocht uitkiezen en jullie hebben ze nu allemaal voorbij zien komen op mijn blog.


Ik heb zowel met Promarkers als Karisma-potloden ingekleurd en geprobeerd de diertjes wat pluizigs te geven want zoals je op sommige kaarten de zwarte glans er af ziet spatten..........dat ik krijg ik absoluut niet voor elkaar maar bij een bezoek aan de zoo in Emmen zag ik ook "wollige" kleintjes rondschalleren dus heb ik daar voor gekozen!
Op de mutsen zit Fun Flock en op de brievenbus en talloze andere plekjes zit Foam Ball Clay..........het is zowat een sneeuwstorm maar daar zitten ze totaal niet mee en gaan vrolijk de kerstpost op de bus doen!!
Onderaan een stukje pompomlint en bovenaan Christmas van Crealies, 3 x gestanst en op elkaar geplakt voor volume en er daarna Stickles Stardust op gedaan ..........bling bling bling!!!!


Lieve groetjes,

Challenges:

LTSCB-104/winter wonderland
PFP-424/megachristmas-add sentiment
WinterWonderland/anything christmas goes
CutiePie-118/stars and/or snowflakes
CraftySentiments/snowflakes
PPCC-359/anything goes
ILP-349/anything goes
CreativeMoments-133/anything goes/christmas
CraftyFriends-73/family and friends
CreaChickys-16/christmas
ATSC-159/season greeting
LPOCF-72/always anything goes
TheSketchyChallenge-133/christmas 

35 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een super schattige kaart is dit, Irene. En zo mooi ingekleurd. Kan me voorstellend dat deze kaart staat te pronken bij je meisjes. Het is dan ook een pracht exemplaar!

GerJanne zei

Ontzettend leuk kaartje Irene! Mooi gekleurd en ik denk dat pinguins zo mooi glanzen als ze net uit het water komen. ZO zijn ze ook heel erg mooi!
Ik heb je gemaild, maar dat heb je vast wel gezien als je dit leest....
GerJanne

Sabine zei

Heel leuke kaart! Mooi drieluik en schattige digi Liefs Sabine

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een prachtige en lieve kaart staat daar in Engeland te pronk Irene. Ik vind je kleurtechniek al subliem hoor, zo kan ik het weer niet, en zo blijft er altijd reden om te genieten van andermans kaarten, hihi.
Jouw kaart staat hier ook mooi te zijn én ook dat schattige egeltje is zo mooi ingekleurd. Een heel mooi drieluik voor de meisjes in Engeland, top.
Lieve groetjes Miranda xx

Anita zei

Het is weer een toppertje Irene kan mij voorstellen dat jullie meiden het een enige kaart vinden met deze vrolijke pinguins!
Fijn weekend!
Groetjes Anita

Plony zei

Wat een superlief kaartje.....Geweldige digi, heeel mooi gekleurd en zo leuk de diverse sneeuwsoorten, beetje bling, de boompjes en het mooie papier. Genieten van zo'n kaartje....supersssssss.
xxx Plony

trijntje zei

Hoi Irene. Wat een super de sup mooie kaart. Heel leuk gemaakt dit drieluik. Het inkleuren is top! IK doe het je niet na... Alles perfect gecombineerd tot een prachtige kaart creatie. Ik begrijp dat ze in Engeland ingenomen zijn met deze kaart. Groeten trijntje

Monique zei

Hoi Irene, ik alle kaartjes bekeken en bewonderd! Ze zijn lekker zomers en heerlijk winters. Je laatste kaart is echt een dotje. Goed dat je het zegt over het papier van Ali. Dan haal ik die weer uit mijn boodschappenmandje.
Fijne zondag, liefs Monique

Dora zei

Geweldig!! Wat een pracht van een drieluik.

Jantine zei

Heel mooi, Irene. Dat pluizige effect is goed gelukt. Wat een knuffelige pinguins. Leuke digi en prachtig kaartje.
Groetjes
Jantine

Diana zei

Prachtige 3luik geworden!!

Bedankt voor het meespelen bij de challenge van Creative Moments. Veel succes en we zien je graag terug bij de volgende challenge!

We hebben een DT call, deze kan je bovenaan vinden op onze blog.

X
Diana
!!DT CALL!! Creative Moments, klik hier

Femminde Bergman zei

Wat een super lieve pinguins zijn het geworden Irene!! Leuk dat ze in Engeland op de schoorsteenmantel staan. En wat ben je kritisch over je eigen inkleuren. Ik doe het je echt niet na. Ik vind het echt super mooi allemaal.
En lekker he dat je kerstkaarten nu op de bus zitten.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Ans Gilbert zei

Hoi Irene, je hebt een schattig drieluik gemaakt en je digi heel mooi ingekleurd, leuk dat wollige effect.Leuk dat hij bij de meisjes op de schouw staat,
groetjes
Ans

Nicolette zei

Wat een leuk drieluik. En leuk dat je het persoonlijk kon geven.
Groetjes Nicolette

Annerieke zei

Ahhhh, was ook het eerste dat ik dacht toen ik je mooie kaart zag! Geweldig leuk met de sneeuwaccenten en het pluizige van de pinguïns, zie je inderdaad goed hoor, leuk gedaan Irene!

Ans S. zei

Wat een schattig kaartje, je hebt de pinguïns heel mooi ingekleurd.

Groetjes Ans

Joke ten Voorde zei

Hij is prachtig Irene en je kleurwerk is echt weer heel erg mooi hoor. Gezellig zo'n rood/witte kaart.
Groetjes Joke

Renate zei

Aaaaaaahw, kijk dan toch wat een schatje. Ik snap de reactie wel van de dames.

-xies- Renate.

Sarah zei

Zo lief! Met wat voor spul doe jij jouw kraagjes? De kaart die je naar mij stuurde, die stond al op een bijzonder plekje maar gisteren tijdens het avondeten ging ze ook nog eens rond. En toen was het ook van oooh en aaah ! Vooral die kraag en die belletjes eraan waren een groot succes! X

Chris zei

Fabulous, love those cute penguins and your card desazign is gorgeouS!
Thanks for joining us at Creative Moments.
Chris
x

Colinda zei

Weer zo'n schattige kerstkaart!! Helemaal lief zo lekker pluizig!
Een fijne maandag,
Colinda

Marjan Küppers zei

Wat een droppies, die kleine pinguïns, en wat kleur je toch mooi!! Ik doe het je niet na, bleomen gaan prima, maar figuurtjes ... Heel mooi model kaart en zoals altijd bij jou weer toppie afgewerkt. De meiden waren er dus blij mee en terecht!

Marilyn zei

Beautiful card Irene and I think your design and layout is fabulous. Cute image and the trees are so pretty... this card would look wonderful folded out on the mantle and would be a lovely centerpiece for it.
Thank you for joining us at the Crafty Sentiments Designs blog and I hope you'll be back again soon.
Marilyn S

!neke zei

Wat een beauty !!!!!!
Snap dat hij staat te stralen daar !!!!!

Annemarie en Merit zei

Het is weer een feestje om dit kaartje te mogen zien, wat een schatje! Super gemaakt Irene en ja die digi is om verliefd op te worden!!!
Groetjes, Merit en Annemarie

Diny zei

Ben je hem persoonlijk gaan brengen Irene.....hij is schitterend!
Groetjes Diny

Kath zei

A fabulous card and such cute penguins too! Thank you for sharing with us at Winter Wonderland.
Kath x

Sarah zei

Such a cute card. Thank you for sharing with the Cutie Pies. Sarah DT

Julie zei

This is fabulous Irene - love your design especially! Thanks for joining in our Mega Christmas challenge at Passion for Promarkers, I hope we can look forward to seeing more of your gorgeous makes in 2018. Good luck, Juliex

Diane Louise J zei

Thanks for sharing your lovely card with us at Crafty Friends Challenge Blog… good luck in the draw and please join us next time.
Diane Louise
[Team Leader for Crafty Friends Challenge Blog]

Shuly zei

Wow that's a cool card shape! I love how it unfolds to reveal this cute scene which is like a treasure to keep!! Adorable! Thank you so much for entering Love to Scrap winter wonderland challenge!

Leslie zei

Gorgeous project - I love your attention to detail! Thanks so much for sharing with us in the Love To Scrap Challenge Blog's December "Winter Wonderland" challenge!
Hugs,
Leslie, LTSCB DT
Love To Scrap 2
Love To Scrap!

Rae Ann zei

Love the texture you created on the snow and the hats. The trees are so elegant with the pearls and the touch of glitter for the sentiment is perfect.

Thank you for joining us at Crafty Sentiments Designs for our Snowflakes challenge.

Kirsty-Anne Duckworth zei

Hi just adore your colouring and the tri fold with the gorgeous design paper thank you for joining us in The Sketchy Challenges :)

Lilibet zei

These penguins are so cute. I love this card! Thanks for joining us at I love Promarkers - Good Luck, Liz (:(|)x