zondag 25 juni 2017

Opkikkers

Toen ik een oproepje deed voor dierenstansjes voor het canvas voor de babykamer van kleindochter Zoe kreeg ik van Trijntje een heel stel van die leuke Eline-kikkertjes. In de dierentuin was geen plekje voor ze maar nu heb ik er dankbaar gebruik van gemaakt.

De opkikkerchallenge op het Scr@pCards Blog loopt nog bijna 1,5 dag,  wie weet hebben jullie nog een kaartje om in te zenden?


Op een kleine witte kaart een stuk roze cardstock uitgestanst met een stitched rechthoek van Crealies.
Uit witte cardstock het hart van Cheery Lynn gestanst (dankzij Gerie weer eens uit mijn magneetkoffertje geplukt....hoezo we hebben bijna niks haha!!). De omtrek daarna nagetekend op een stukje donkerder roze cardstock, uitgeknipt en het witte hart er opgeplakt. Het geheel is verhoogd opgeplakt met foamdots.
Het kikkertje heb ik met Promarkers wat meer kleurverschil gegeven en met witte gelpen wat accentjes aangebracht.
Omdat onze vriendin binnenkort een nieuwe hartklep krijgt heb ik een hartje op zijn borst geplakt en onderaan een clearstamp van de dokterserie van MD gebruikt die hier wel heel goed bij past!
Het houten hartje van Xenos is bewerkt met een roze Promarker.
Een heel oud stansje van MD gebruikt en er met SU-Blushing Bride inkt Opkikkertje van Crealies op gestempeld en links en rechts nog twee groene plakpareltjes geplakt.


Hier een blauwe variant want dat is de lievelingskleur van onze vriendin die gelukkig de vreselijke chemo achter de rug heeft maar nu nog geopereerd en bestraald moet worden.....wat heeft ze een lange, zware weg te gaan!!

Papier is van een Pretty paper Bloc van jaren geleden, ook weer met de stitched rechthoek uitgestant....ik hou er wel van, in 1 x goed zonder snijden en meten!!
Er op een stans van Ali, 2x uit witte en 1x uit blauwe cardstock gestanst voor wat volume en verhoogd opgeplakt. Er in een olijke kikker met ook maar weer een hartje op zijn borst, so cute!!
Dit kikkertje is een beetje bijgekleurd met Derwent potloden.
De bloemetjes zijn uit de voorraad, de kleine witte spriettakjes zijn ook al weer van Ali!!
Opkikkertje is met Memento Teal Zeal gestempeld en het labeltje heb ik zelf geknipt, de randjes ook met Teal Zeal bewerkt.

Fijne zondag,



29 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een lieve opkikker-kaarten zijn dit geworden Irene. Het zal de ontvangers zeker goed doen, je hebt toch graag het idee dat er mensen zijn die aan je denken. Die wiebeloogjes op de blauwe variant lijken er wel voor gemaakt, supercute. De roze met hartjes en "ECG"-stempel past goed voor de gelegenheid.
Lieve groetjes Miranda

Miranda K zei

Wat een lief zijn je kaarten. en wat een zware tijd voor haar. goed idee om de kikkers nog te kleuren. daar worden ze veel leuker van. fijne zondag. groeten miranda k

Marjan zei

Ze zijn geweldig, die stempel onderaan het bovenste kaartje past er inderdaad perfect bij. Degenen die ze krijgen zullen er blij mee zijn! De extra toevoegingen aan de kikkertjes zijn mooi!

Marja zei

Wat een prachtige opkikkertjes heb je gemaakt!
Daar zal de ontvanger zeker heel blij mee zijn....is toch altijd fijn als iemand aan je denkt in een vervelende periode.
Groetjes Marja.

Jantine zei

Wat een lieve kaartjes, die kikkertjes zijn heel leuk zo. Ook fijn voor de ontvangsters, zo'n opkikkertje in de moeilijke tijden.
Groetjes,
Jantine

Joke zei

Leuke kaartjes Irene. Doet altijd goed als je weet dat er mensen aan je denken. Die blauwe met die wiebeloogjes is wel super hoor al vind ik de roze met dat mooie hart ook wel origineel bedacht zo.
groetjes Joke

Scraptastisch zei

Hoi Irene
Er was een periode dat je dit hart heel veel voorbij zag komen, stansen raken in de vergeet hoek soms...hoe bedoel je we hebben te veel! Ik vind het bijzondere opkikker kaartjes geworden Irene en het zal je vriendinnen goed doen! En zo kwamen de kikkers van Trijntje toch heel goed van pas!!! Je hebt ze ook weer zo mooi glimmend gemaakt!!! Lief om de lopende challenge nog even te benoemen, velen lagen met de hitte op apegapen, maar vandaag heel goed knutsel weer dus wie weet!!!
Liefs van Gerie xx

Je@net zei

Wat een leuke kaarten, Irene. Daar kikkeren ze vast van op!

GerJanne zei

Het blijft toch zo leuk, de kikker. En helemaal voor deze kaartjes met de tekst erbij. De stempel van het hart en de curve heb ik ook en ik vind het een top idee. Niet alleen voor mensen die het met hun hart hebben, hoor.
De blauwogige kikker vind ik echt gaaf!!
En post vinden is altijd leuk, maar helemaal als je het even extra goed kunt gebruiken.
Groetjes,
GerJanne

!neke zei

Wat een leuke kaarten !!!!!
Heel gaaf in het roze !

groeten Ineke

Sabine zei

Wat een enorm leuke kaarten! Mooi gemaakt Liefs Sabien

Nicolette zei

Deze zijn echt schattig Irene.
Groetjes Nicolette

Hanny zei

Wat super leuke kaarten Irene.
Groetjes Hanny.

Colinda zei

Wat een lieverds!! Het zijn echt schatjes geworden zo met die extra schaduw en de wiebeloogjes bij de tweede!
Moet toch ook maar eens bij Ali gaan kijken.
Een gezellige zondag,
Colinda

Sylvia zei

Wat een geweldig leuke kaartjes,Irene.Zo fris en vrolijk.De kikkertjes zijn ook zo leuk aangekleed.Allebei heel mooi gemaakt.

Groetjes,Sylvia.

Joanne kramer zei

Wat zijn ze super leuk! lekker vrolijk. groetjes Joanne

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
ook ik heb het hart nog liggen,al heel lang niet meer gebruikt..Je opkikkertjes zijn prachtig..ook je stempel op je roze kaart is kei leuk!
gr.Ans

corryskaart zei

hoi irene
wat een vrolijke opkikkerkaarten erg leuk met die frisse vrolijke kleuren!
grt corry

Trijntje zei

Hoi Irene. Wat heb je een leuke kaarten met de kikkertjes gemaakt. Je hebt ze nog een beetje "opgepoetst". Leuk hoor. De mal van het hart. ik zag dat Gerie die laatst ook weer eens had gebruikt, jij ook denkt ik... Zo kom je toch weer op ideetjes. Beide kaarten zijn erg leuk!. Groeten trijntje

Diny zei


Wat lief dat je de kikkertjes van Trijntje hebt gekregen en er zulke leuke kaartjes mee hebt gemaakt Irene!
Groetjes Diny

Creanita60.blogspot.nl zei

Wat een leuke opkikkertjes zijn het geworden en je bloemenkaart uit je vorige blog vind ik helemaal super wat een leuke mal ook moet ook maar eens op Ali sneupen...

Plony zei

Wat zijn ze leuk geworden...beide varianten...echt heel schattig.
Wat attent ben je toch altijd met je kaartjes en wat zal dit weer worden gewaardeerd.....het is fijn om in moeilijke tijden te weten dat er aan je wordt gedacht.
Nog gefeliciteerd met Zoe, wat een prachtige kleine meid....en wat een haartjes.....geweldig.
Dat wordt genieten met een hele grote G.
xxx Plony

Angelique zei

Twee prachtige opkikker-kaartjes voor je vriendinnen. Ze hebben allebei nog wat voor de boeg en dan doet zo'n lief kaartje wel goed.
lieve groetjes Angelique

Corrie zei

Hallo oma Irene, gefeliciteerd met je kleindochter, wat een schatje is het.
De twee opkikkerkaarten zijn mooi, die kunnen de zieken nu wel gebruiken, duimen maar dat alles goed komt, de heren doktoren zijn tegenwoordig zo knap en kunnen veel.
Lieve groetjes,Corrie

Linda Visser - van der Velden zei

Mooie opkikkers! Leuk hoe je accenten hebt aangebracht op de kikkertjes. Groetjes, Linda

Marlies zei

Super mooie, vrolijke opkikker kaartjes Irene. Heel mooi gemaakt! groetjes, Marlies

Femminde zei

Hallo Irene,
Nog super bedankt voor die lieve reacties op mijn blog. Zit je ondertussen al in Engeland om de kleine Zoe te bewonderen?? Want je was vast super nieuwsgierig. Zo ja > geniet er lekker van!!
Groeten van Femminde

Femminde zei

Sorry Irene vergeet ik helemaal iets te zeggen over de lieve kikkertjes. Super leuk en helemaal af met die hartslagstempel...

harada57 zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.