woensdag 21 september 2016

Scr@pCardsChallenge #87 - label op je kaart

Vandaag begint weer een nieuwe challenge op het Scr@pCards Challenge Blog met het thema

                                                            LABEL OP JE KAART

Ook mijn DT-maatjes hebben weer super leuke voorbeelden gemaakt - en er is nieuws-  dus neem een kijkje en doe mee!
Ik ben een beetje op de moderne toer gegaan, zonder ingekleurd stempeltje deze keer.



De basis is een vierkante witte kaart van 15x15 cm.
Het gebruikte DP vond ik laatst bij de Action: allemaal zwart, grijs en rose met hier en daar een glimmertje, leuk!!!
Onderaan zit een borderstans On the Edge #11 van Crealies uit witte cardstock met er op nog een smalle border van Spellbinders uit zwarte cardstock. Die Spellbindersborder zit bij een hele rij met diverse randen en daar zit er ook een met hartjes bij...als je die stanst hou je kleine hartjes over en die heb ik nog op de de witte schulpjes geplakt.
Uit zwarte cardstock zelf een label gesneden, met een witte gelpen een stikrandje getekend en rond het gat een wit cirkeltje dat bij Magnolia-labelstansjes zit.


De Mason Jar uit vellum en de dop uit zilverkarton gestanst. Er achter allemaal hartjes en een paar sterretjes geplakt en helaas kun je hier en daar toch wat lijmplekjes zien......moeilijk met vellum!
Het zwarte, witte en rose satijnlint is uit de eigen voorraad en het rose touwtje is van Vivant en is er in nog veel meer leuke kleuren! Het rose hartje met het vogeltje is een "diamant"-sticker van de Action.
Het kleine witte labeltje zat met nog een iets grotere maat bij de Mason Jar stans en die heb ik......
uit China (gelet op de vragen en reacties: het is idd Aliexpress)!
Spotgoedkoop, geen verzendkosten en binnen 1,5 week in huis dus daar ga ik vaker shoppen!!
De tekst WITH LOVE komt van een clearstamp van Marianne Design.
De tag is met foam dots verhoogd opgeplakt.


Ook het schattige kleine doilietje onder de vlinder van Cheery Lynn komt uit China en was een "gift" bij een andere stans die jullie over een poosje wel op een kaartje zullen zien.
Op de vlinder heb ik nog een zwart glittersteentje van de Action geplakt.

De gelinkte artikelen komen uit de webshop CraftAddiction.

Nu ik dit typ en alles teruglees is het een behoorlijk allegaartje en toch past alles bij elkaar....ben er blij mee want het is onwijs lang geleden dat ik lekker aan de freubel was!
Eindelijk is er weer wat tijd (en rust in mijn hoofd) voor de hobby.
We rennen nog wel wekelijks naar het ziekenhuis voor allerlei controles en afspraken maar het gaat elke week wat beter met Ben, zó fijn! De hartoperatie is voorlopig wel van de baan want hij is véél te broos en de risico's zijn nu véél te groot dus in januari terugkomen bij de cardioloog!
Over de nier kan ik nog niets melden, vrijdag is de biopsie en daarna nog 1 week op de uitslag wachten dus we duimen nog even door!



Ik heb deze kaart als bedankje aan Eline gestuurd want daar heb ik laatst dit enige boekje gewonnen waar ze voorin ook nog iets heel leuks heeft geschreven......nu maar duimen dat de kinderwens in Engeland in vervulling mag gaan en ik straks kan gaan voorlezen en verhaaltjes bij Eline's schattige plaatjes kan verzinnen!!

Zoals sommigen gemerkt zullen hebben.....na lange tijd draai ik af en toe ook weer een blogrondje!
Wel jammer om te zien dat er direct volgers wegblijven/verdwijnen als je zelf door omstandigheden minder actief bent maar zo werkt het kennelijk in dit leuke maar wondere wereldje. Uren achter de pc zitten lukt me niet, krijg er bovendien nek/rugpijn van net als van te lang achter elkaar freubelen en dat kan ik me nu dus echt niet veroorloven! Ik zal er dus duidelijk minder zijn dan voorheen en vooral proberen het DT-werk te doen met héél af en toe een ander kaartje.

Aan het eind van dit lange verhaal rest mij nog te melden dat de challenge wordt gesponsord door


Fijne dag,





Challenges:

DeepOcean-138/anything goes

35 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een leuke en fleurige kaart heb je gemaakt, Irene. Erg leuk gedaan en alles past zo mooi bij elkaar!
Fijn dat er weer wat meer tijd en rust komt om af en toe aan de freubel of blog te gaan. En zo fijn om te lezen dat het ook met Ben weer een beetje beter gaat. Al blijft het nog wel spannend om elke keer de uitslagen af te wachten natuurlijk!

Caroline zei

Wat een leuke kaart Irene. Soms is get zo leuk om even wat anders te aken dan normaal. Het papier is ook heel fris goed te combineren. Zo leuk om te lezen dat je de hartjes ook weer gebruikt die er met stansen dan weer uitvallen. Fijn dat het met je man steeds iets beter mag gaan, een lange weg te gaan dus nog. Sterkte hoor. En fijn dat je zelf weer een beetje zin hebt om zo nu en dan te knutselen.
Ik ben eigenlijk wel benieuwd waar je in Cina dan die leuke spulletjes bestelt...... Wil je dat met ons delen?
Groetjes van Caroline
Ps:sterkte met je rug/nekklachten. Ik ken de kwaal, jammer genoeg.

Nicolette zei

Ik vind je kaart echt heel mooi Irene. Het flesje met de hartjes er in is zo leuk verzonnen.
Heel veel sterkte met je man en ook voor je zelf natuurlijk. En net als mijn zus Caroline zou ik ook graag willen weten waar je in China die spulletjes besteld.
Fijne dag,
Groetjes Nicolette

Sabine zei

Wat fijn dat je weer wat tijd en zin hebt gevonden om een kaartje te maken. Het valt ook allemaal niet mee tussen alle bedrijven mee. Ik vind het niet meer dan logisch en snap dus niet dat andere dat begrip niet hebben. Je kaartje is prachtig en ik ben benieuwd waar je dit uit China besteld. Misschien toch eens kijken bij Aliexpress.... Liefs Sabine

Scraptastisch zei

Het is een heel HIP kaartje Irene en je weet het al, ik ben er weg van! Roze, wit en zwart is een prachtige kleuren combi! En ja vellum is zeer lastig te lijmen! je blijf het altijd zien of weg moffelen met een versierseltje. Maar het doet niks af aan je prachtige kaart! En ik zag dat je dit leuke boekje hebt gewonnen bij Eline en is echt iets voor jou!!!!
spreek je snel weer!
Liefs Gerie

Marjan zei

Ik houd erg van deze kleuren, dat wist je vast al wel en ik vind je kaart echt supergaaf! Zo leuk dat vellum en de hartjes in de Mason jar en die zilveren dop maakt het af! Zo... dat adresje zou ik ook wel willen weten, ik hoor het vaker. Ali Express?
Fijn dat het beter gaat met Ben, maar let op jezelf. En je echte volgers blijven wèl! :)

Rimmie zei

Hele gave kaart Irene!!!!
Super gemaakt.

Gefeliciteerd met het winnen van het voorleesboekje bij Eline!

Groetjes

Rimmie

Corrie zei

Hallo Irene.
Cindy en ik hebben Ali Express ook ondekt, niet normaal zo goedkoop.
Ik vind je kaart prachtig in deze kleuren combinatie, schattig met de jampot.
Goed om te lezen dat je weer een beetje rust hebt.
Ik lees wel dat je mannetje er nog niet is, mijn motto is positief blijven denken.
Nu kunnen jullie een beetje bij tanken.
Lieve groetjes,Corrie

GerJanne zei

Ha Irene,
Wat eenmaal kaartje! Prachtig in deze kleurencombinatie. En die jar is gaaf Ik ga zeker eens kijken bij de Chinese website. De hartjes in de pot, achter vellum zijn lief en eigenlijk is alles weer topie aan je kaart.
Fijn dat het langzaam de goede kant op gaat met Ben. en jij wat meer rust voelt.
Bij Eline zag ik al dat je gewonnen had. Het lijkt me een enig boekje. De kinderwens in Engeland.....Wow, dat is te hopen! En dan kan oma Irene voorlezen!
Ik hoop dat ik geen berichtjes van je gemist heb, want ik laat altijd een reactie achter als ik hem gelezen heb. In Italie lukte het soms wel en soms niet. Nu terug en alweer heel wat gewerkt...
Liefs,
GerJanne

http://cheryl-cherylscreativeatcscards.blogspot.co.uk/ zei

oh hun this is one really gorgeous card the colour combo is simply stunning love the addition of the tag and the embellishments are divine really stunning hun love it to bits,hugs Cherylxxxx

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
prachtige kaart heb je gemaakt, met die leuke stansen uit China..de jar is erg leuk en de hartjes achter het vellum een leuk idee..
Mijn 1ste bestelling uit China kwam vrij vlot, de 2de duurde 3 weken en nu wacht ik al 5 weken op de rest van mijn spulletjes..maar zeker de moeite waard, qua prijs en gratis verzenden.
Wens jullie nog veel sterkte en hoop dat het bij Ben met zijn nier ook mee mag vallen..het is nu wel genoeg geweest..
Dat zou leuk zijn om Oma te worden.. Ik ken hier in Hoogeveen ook 2 lieve mama's ze hebben een dochtertje van bijna 1 jaar zó schattig..
groetjes,
Ans

Miranda K zei

zo fijn om iets van je te lezen Irene! en wat fijn dat het wat beter gaat met Ben. Ik heb ook al eens gekeken op internet naar die site. maar durf niet zo goed haha... je kaart is prachtig!
bedankt voor je compliment op mijn kaart en het kleur werk.. ik ben echt wel promarker verslaafd denk ik.. kleuren zo fijn..
ik hoop je weer vaker te zien in blog land.. (teken dat het goed gaat) liefs miranda k

Diny zei

Wat heb je een schitterende kaart gemaakt Irene.....het is heel erg leuk om weer wat van je te zien. Je hebt een ongelooflijk spannende en moeilijke tijd door gemaakt en dan is het begrijpelijk dat het wat stiller is op je blog.Het is heel fijn om te lezen dat het met je man weer wat langzaam wat beter gaat......ik heb vaak aan je moeten denken! Wat zou het leuk voor je zijn om oma te worden....wat spannend allemaal! Ook al ben ik komende maand niet veel in blogland....ik zal voor je duimen! Wij gaan volgende week weer voor een aantal weken naar onze kinderen en kleinkinderen in Australie.
Lieve groetjes Diny

Marja zei

Leuke kaart Irene!...leuk die hartjes achter het vellem. Vind het ook lastig spul om mee te werken ,je kunt het niet vastpakken zonder dat je de lijm ziet zitten.
Fijn om te horen dat het met je man zachtjes aan de goede kant op gaat en dat je af en toe weer zin krijgt om te freubelen.
Groetjes Marja.

Dora zei

Super kaart! Knap uitgevoerd.

Sylvia zei

Hallo Irene,

Prachtige kaart geworden. Mooie vlinder en een superleuk potje.Heel leuk gedaan allemaal.Beterschap met je man.Zo leuk is het niet iedere keer naar het ziekenhuis te moeten gaan.

Groetjes, Sylvia.

Stella zei

En die moderne toer gaat je ook super goed af! Prachtig!! Dat boekje is echt schattig; ik hoop met je mee dat de wens in vervulling mag gaan. En eindelijk wat meer rust; nog wel wekelijks naar het ziekenhuis maar gelukkig gaat het iedere week iets beter; ik duim voor jullie dat de biopsie voor jullie goed nieuws brengt.

Wat bloggen betreft.... ik zie dat ook. Maar het is iets om er bij te doen. Mij ontbreekt ook wel eens de tijd. Na 1 oktober heb ik meer tijd. Neemt niet weg da tik het al-tijd leuk vind om bij je te kijken. En ik hoop dat het uiteindelijk allemaal goed komt en Ben volledig herstelt. Misschien dat we dan te zijner tijd ook nog weer eens af kunnen spreken. Ik kom met liefde jouw kant op.

Fijne avond; liefs!
XX

Anita van Merode zei

Hoi Irene,
prachtig je moderne kaart!!!
Ben er helemaal verzot op. De kleuren maar ook de details. Je kan aan je kaart alleen al zien dat er wat meer rust in huize Mars heerst.
Alhoewel jullie er nog lang niet zijn!!'
Ik heb dat ook minder berichten doordat ik minder tijd heb door al mijn drukste en het warme weer, dat speelt denk ik ook wel mee.
Dan heb je toch geen puf? Ik niet in ieders geval.
Gefeliciteerd met je prachtig boekje, helemaal op zijn plek bij jou!
Gr Anita


ANJA 3D zei

Prachtige kaart. Met mooi kleuren en details
Groetjes, Anja

Mariëtte zei

Wauw, wat een prachtige kaart. Beterschap met je man. Groetjes Mariëtte

Sarah zei

Dag Irene, wat een hippe kaart!
Heel tof dat jij dat boekje won, hopelijk wordt de omawens vervuld.
Hou je goed!

Misseke zei

Een pracht van een kaart heb je ervan gemaakt Irene - supermooi en eigentijds gemaakt.
Fijn dat het weer wat beter met Ben gaat.
Groetjes,
Misseke

Miranda K zei

Lieve Irene.. je kaart is prachtig!! (had ik al geschreven in mijn reactie hier boven ;).. lees nog maar een keertje ) x miranda k

Original handmade by Janneke zei

Wat een leuke bedank kaart heb je voor Eline gemaakt Irene. Hier zal ze heel blij mee zijn. En ik weet zeker dat deze kaart een bijzonder plekje in haar huis krijgt. Ik had bij Eline gelezen dat jij en Marleen de boekjes gewonnen hadden. Bij jullie zijn ze in goede handen. Bijzonder lief dat Eline er een persoonlijk woord in heeft geschreven. Tjonge... wat zou het leuk zijn als je oma gaat worden. Ik hoop dat de kinderwens bij je dochter en schoondochter snel in vervulling mag gaan.
Ook ben ik blij om te lezen dat het iets beter gaat met Ben. Wat een zorgelijke tijd hebben jullie (gehad).
Ik herken je verhaal over het bloggen hoor Irene... Ook ik moet spaarzaam met mijn tijd omgaan en dat betekent dat het bloggen op een laag pitje staat en ik niet altijd een reactie achter laat. Toch lees ik met plezier de berichten en geniet van al het moois wat gemaakt wordt!

Liefs Janneke

Joke zei

Fijn dat je weer even lekker hebt kunnen freubelen Irene. Je kaartje is mooi hoor, leuk dat zwart gecombineerd met dat frisse roze.
En dan misschien oma worden.....spannend natuurlijk maar ook heel erg fijn.
Groetjes Joke

Monique zei

Hoi Irene,

Je hebt een hele mooie moderne kaart gemaakt. Super!
Gelukkig lees ik dat het met Ben wat beter gaat en dat de rust een beetje terugkeert bij jullie.
Ik blijf gewoon langskomen hoor. Je kunt niet alles ook al wil je zo graag. Jullie gezondheid staat op de eerste plaats!
En trouwens, je mooie kaartjes wil ik niet missen.
Een hele fijne dag!
Liefs, Monique

carla zei

Een tof kaartje.
Prachtig gemaakt.
Groetjes,
Carla

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuke, mooie kaart Irene. Vind dit een mooie kleurencombi en die pot met hartjes is een hele gave stans inderdaad. Ik heb er nog een van de boekenvoordeel (nog niet gebruikt...oeps) en steeds wel ideetjes mee maar ja tijd hè...hihi.
Dank je voor je mailtje en lieve kaart xx
Liefs Miranda

Rosina zei

Heel lief dit kaartje met die tag erop Irene..prachtige kleurencombinatie ook...
en fijn dat het weer wat beter gaat met Ben...alhoewel er nog onderzoeken lopen...hopelijk komen jullie nu onderhand in wat rustiger vaarwater...
Ik wens jullie het allebeste en dat je in de toekomst Oma en Opa mag gaan worden....dat zou na al die nare tijd een prachtige gebeurtenis zijn...toch een lichtpuntje voor de toekomst...
lieve groetjes Rosina

Jantine zei

Een erg leuke kaart, Irene. Ik hoop dat voor jullie de gezondheid snel weer wat beter mag worden, want dit blijft wel tobben. Veel sterkte en hopelijk op zijn tijd toch wat ontspanning in het freubelen.
Lieve groet,
Jantine

Creanita60.blogspot.nl zei

Hoi Irene,

Ook ik ben na een lange afwezigheid weer thuis en moet nog helemaal weer inlezen bij iedereen en zo bij jou te lezen hebben jullie een heftige periode achter de rug met veel zorgen rondom Ben.
Jeetje wat zul je in spanning hebben geleefd de laatste tijd maar gelukkig lijkt het nu weer iets beter te gaan en maar hopen dat er niet iets met zijn nieren aan de hand is toch altijd weer spannend als je op de uitslagen moet wachten.
Je voorbeeld kaart ziet er leuk uit mooie combi ook zwart roze.
En het zou leuk zijn als de kinderwens van je dochter in vervulling mag gaan en oma Irene kan gaan voor lezen uit het gewonnen boekje.
Ik wens je nog een fijne avond!
groetjes Anita

Danoesja zei

Hoi Irene
Je kaartje is echt zo mooi en gaaf in deze kleurtjes en die jar is echt heel leuk, mijn mannetje besteld ook geregeld iets bij Alie Express maar wist niet dat ze ook hobbyspulletjes hebben..........ik ga dus dit weekend ook maar eens even rondneuzen daar hihihi!
Superleuk dat je dat leuke boekje gewonnen hebt en helemaal leuk dat de meiden een kinderwens hebben.
Bij mij gaat het net zo met het bloggen, hoe minder ik reageer hoe minder reacties je terug krijgt, jammer maar het is nu eenmaal zo.
Heel veel sterkte in deze spannende tijd met Ben.
Liefs, Danoesja xxx

martine zei

Hoi Irene,
wat een prachtig kaartje ben er helemaal weg ook de kleurtjes
proficiat met je gewonnen boekje
en ja hoor als je zelf niet veel actief bent in blogland krijg je niet veel reacties terug het is nu éénmaal zo
wens jullie ook heel veel sterkte in die zware periode
liefs van martine

Nancy Soetaert zei

Ik herkende de papertjes sebiet. Ik maakte er onlangs een verjaardagskaartje mee voor een 13-jarig nichtje. Leuke motiefjes en kleuren he. Heel tof met die bokaal!
fijn te lezen dat het wat beter gaat met jullie, hopelijk is alles ook.ok nav het nieronderzoek van je man.
En duim mee met jullie dat het toffe kinderboek richting GB kan verhuizen!
Lieve groetjes
Nancy

Thea zei

Wat een gave combinatie van kleuren Irene!!!! Heel mooi gemaakt. Fijn om te horen dat je iets meer rust hebt en je lekker aan de freubel kan en hopelijk gaat Ben alleen maar vooruit. Moed houden met elkaar. Wij zaten afgelopen week in zuid limburg de jaarlijkse fietstocht en genoten van het mooie landschap en prachtig weer. Bloggen en freubelen staat hier nog steeds op een zeer laag pitje maar komt vast wel weer.

Fijne zondag en een lieve groet,
Thea xx