dinsdag 10 mei 2016

For you

Ik las in de krant dat we het warmste plekje in Europa waren de afgelopen dagen en ik geloof het graag. De tuin is aan kant, veel nieuwe vaste planten in de borders gezet en nu maar wachten op de bloemexplosie!! Ook al een begin gemaakt met zomerblommen in de potten en bakken......genieten in hoofdletters ook al denkt het ruggetje daar een beetje anders over hihi!!!
Freubelen/bloggen is er niet echt van gekomen maar gelukkig had ik dit kaartje voor vriendin Ria al weken geleden gemaakt.
Vroeger kreeg je automatisch AOW op je 65e maar die tijd is voorbij. Volgend jaar ben ik zelf aan de beurt en ontvang het pas 9 maanden na mijn verjaardag en dan mag ik geloof nog niet eens mopperen! Om nu te roepen "vroeger was alles beter" gaat me iets te ver maar of het er allemaal écht leuker/beter op is geworden met alle veranderingen van de laatste paar jaar......ik denk er het mijne van! 


De basis is gemaakt uit witte glanscardstock met de Dutch Doobadoo Shape Art - ticket . Heel vaak wordt hij als drieluik gebruikt maar ik wilde klein en fijn en dat kan hier dus ook heel goed mee!
Er op grijze glanscardstock en roze DP uit een Joy-paperpad 6011/0203 die begin dit jaar in een speciaal pakket zat.
Het schattige plaatje is uit een Marianne Design knipvel. Aan de onder- en bovenkant een schulpje uit het grijze cardstock gestanst met een border van Spellbinders.
Links 2 hartjes van Memorybox, bewerkt met Delicata Metallic Silvery Shimmer en roze inkt en op het laatste ook nog Glossy Accents gedaan.
Rechts uit het grijze cardstock For You van Crealies en er onder een vlindertje uit het MD-knipvel. 
65 is van de basic houten cijfers van Craft Emotions en heb ik wit gemaakt met correctievloeistof.
Het roze pareltje op de hartjesstrik en de hartjes zijn uit eigen voorraad, de laatste heb ik met een Promarker roze gemaakt.

Zo maar twee plantjes uit de border: mooi dat grijze blad en de roze/rode bloemetjes. 
De clematissen in de boog deden vorig jaar niet veel......nu zitten ze tot boven in en bomvol knoppen dus als die uit zijn maak ik een foto!
We hadden gisteren ook Pa en Ma Mus met wel 5 kleintjes in de tuin scharrelen en met volle teugen van de waterbak slobberen.......wat zullen ze schrikken als het eind van de week weer koud wordt (en wij ook......ik heb de winterkleren al opgeborgen brrrrrrrrrr)! 

Hier vandaag nog volop zon dus ik duik de tuin weer in en stel het blogrondje nog even uit.

Lieve groetjes,

 
Challenge:

44 opmerkingen:

Anita van Merode zei

Hoi Irene,
was weer eens leuk om bij je langs te komen.
Ontzettend mooi hoe je ddbd mal gebruikt heb, ja zo kan het ook.
Mooie stijl, hou ik wel van.
Gezellig je tuin weer aan kant, mooie bloemen geplaatst.
Ik heb mijn winter kleding ook op geborgen.
Het is hier bewolkt met regen maar geloof dat de zon nog komt vandaag.
Tja qua centen...helemaal mee eens.
Gr Anita en voorzichtig zijn hoor met je rug.

Nicolette zei

Een schitterend kaartje Irene.
En wat leuk al die kleine musjes in de tuin.
groetjes Nicolette

Je@net zei

Wat een pracht van een kaart, Irene.
Ook hier jonge vogeltjes, wat een gezelligheid in de tuin!

carla zei

Een mooi fijn kaartje.
Leuk gemaakt.
Groetjes,
Carla

Nancy Soetaert zei

Schitterend kaartje Irene!
leuh he al dat nieuwe leven eb plantenpracht in de tuin!
groetjes
Nancy

Anoniem zei

Mooi!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Joanne kramer zei

Wat mooi allemaal! groetjes Joanne

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
hier is de zon nu toch echt weg en een heel stuk koeler..duik zometeen mijn hobbykamer in..
Jij krijgt AOW met 65 jaar en 9 maanden, ik moet echt tot mijn 66ste wachten..ze hebben het weer voor elkaar hoor..onze graai regering...
je hebt een prachtige kaart in mooie pasteltinten gemaakt, leuk model..die randjes zijn ook mooi fijntjes..
Geniet nog maar lekker van je tuin..
groetjes,
Ans

Blankina zei

Prachtig kaartje Irene! Geniet van het lekker (tuin) weer, liefs Blankina

Scraptastisch zei

Hoi irene,
Ik heb deze ticket ook aangeschaft en het viel mij op dat de afmetingen ervan mooi klein zijn, meestal vallen ze zo groot uit! Prima om er ook een kaartje van te maken en ik vind de jouwe super schattig! Nu maar weer even pas op de plaats met de tuin, denk aan je ruggetje! Wat heb je een leuke plantjes aangeschaft...heel apart! Ik mag tot 67, wat een feest! hihi
Liefs van Gerie

Sylvia zei

Prachtige kaart,Irene.Zulke mooie kleurtjes en een mooi plaatje.
Nee het is de laatste jaren er niet beter op geworden.En wie weet wat ons nog meer te wachten staat.

Groetjes,Sylvia x

ADA zei

Prachtige kaart leuk model, en wat een prachtige plant heb je in de tuin, ik hoorde van de week ook zo'n verhaal al van iemand zoveel maanden nog geen AOW, treurig, raar maar waar dus. Fijne week nog.
GROETJES ADA

Marja zei

Prachtige kaart Irene!
Mooie kleuren en een heel leuk plaatje.
Baal er ook van het weer hier elke keer als de tempratuur weer veranderd merk ik dat heb dan veel meer pijn en de warmte doet me ook geen goed ...als we nu is gewoon lekker voorjaar kregen met een stabiele tempratuur.
groetjes Marja.

Creanita60.blogspot.nl zei

wat een leuk model heb je ervan gemaakt Irene en heel mooi in deze zachte kleurtjes.
groetjes Anita

Lia zei

Wat heerlijk he, dat we weer zo van de tuin kunnen genieten! Ik ben vandaag met hanging baskets bezig geweest en we kunnen de bezem bij de hand blijven houden want helaas vallen de roze prunussen nu uit. Ze waren zo mooi! Daarvoor in plaats bloeit de blauwe regen (Wisteria) als nooit tevoren over de pergola.
Gauw nog wat foto's ervan maken voordat het weer omslaat. Wat dat betreft leven we maar in een 'gek' landje!
Ik vind je kaart trouwens heel erg mooi met deze kleuren (en de vorige kaarten ook!)
Lia xx

GerJanne zei

Hoi Irene,
Wat een supermooie kaart heb je gemaakt. Ik vind hem top! Weer van die mooie kleuren gebruikt.
En ja, ook ik moet tot mijn 67e als het niet langer is.....niet alles wordt beter nee. Vandaag weer een overleg hoe we nog meer kunnen bezuinigen. En vorig jaar zei ik: dit is de max en gelukkig zien ze dat dat in mijn team(s) zo is. Maar op andere locaties van de stichting kan er nog wel wat bezuinigd gaan worden. Of het de kwaliteit van zorg waarborgt weet niemand nog. Hopelijk wel.
Mooi tuinplanten, nu maar hopen dat ze tegen de kou van komend weekend kunnen.
Lieve groet,
GerJanne

Anoniem zei

Wat een prachtige en stijlvolle kaart heb je voor jouw vriendin gemaakt Irene! Roze, wit en zacht grijs zijn mijn lievelingskleuren dus ik vind hem zo leuk :) Ik denk dat het er niet beter op is geworden. Mensen worden ouder dus wordt de AOW leeftijd opgeschroefd maar de overheid vergeet dat mensen ook nog willen genieten in het leven. Er zijn veel mensen die op die leeftijd nog graag willen werken maar ik vind niet dat het verplicht moet zijn om tot dan te blijven werken. Ik denk dat de leeftijd nog wel veel meer opgeschroefd zal worden in de toekomst :( Wat een mooie foto van jouw tuin! Heerlijk als de tuin lekker aan kant is en alles zo mooi in bloei staat :) Er komen koudere dagen aan maar het zal vast snel weer warmer worden ;)
Groetjes Chantal

Colinda zei

Geweldig mooie kaart!
Houd er maar rekening mee dat ik pas met 70 met pensioen kan.
Lekker nog ff genieten van het zonnetje, heerlijk!
Een fijne (songfestival)avond,
Colinda

Colinda zei

Geweldig mooie kaart!
Houd er maar rekening mee dat ik pas met 70 met pensioen kan.
Lekker nog ff genieten van het zonnetje, heerlijk!
Een fijne (songfestival)avond,
Colinda

Margo zei

Wat een prachtige kaart heb je gemaakt ! Ik vrees dat ik ook pas op mijn 70 op pensioen zal kunnen gaan ... hopelijk is er dan genoeg gezondheid over om een beetje te genieten en te gaan City-trippen !
Je plantjes zijn erg mooi ! Ik heb bij mij alles in potten staan, anders denken onze konijntjes dat het eten is voor hen :) naar de boog met de Clematissen ben ik erg nieuwsgierig hoor !
Groetjes
Margo

Jantine zei

Wij zaten vandaag helaas alweer in de wolken met wat regenspatjes. Jammer want ik had eigenlijk een buitenactiviteit gepland op mijn werk en dat ging nu niet.
Je hebt leuke plantjes in je tuin!
En een geweldig leuk kaartje heb je gemaakt. Voor mij duurt het nog heeeeeeeel lang voor ik ooit aow krijg. Als dat tegen die tijd nig bestaat :-)
Groetjes
Jantine

Joke zei

Heerlijk of niet Irene dat prachtige weer en dan lekker in de tuin aan de gang. Ook ik ben er gek op. Heb zaterdag ook een paar mooie fleurige hangers gekocht en daar kan ik dan zo van genieten? Heerlijk. En dan laat je ook nog eens een heel mooi kaartje zien. Echt een kaartje helemaal in mijn stijl. Prachtig hoor.
groetjes Joke

Kreatief met Maria zei

Prachtige kaart heb je gemaakt Irene. Daar zal de ontvanger vast blij mee zijn.
Groetjes Maria

Sabine zei

Wat een mooi kaartje! Lief plaatje. Liefs Sabine

Marieke zei

Een plaatje weer mooie kleurencombi. En ik sluit me aan bij een aantal van je volgers tegen de tijd dat ik met de aow kan ben ik 70 😉.

Liefs,
Marieke

Miranda K zei

erg leuk irene! hij kan ook prima zo.. 1 deel i.p.v een drieluik.. wat een leuke plantjes.. mooie kleuren dat grijze/groene met rode bloemen..
geniet nog van de tuin en het mooie weer aankomend weekend word het weer minder.. ik ga aan de wandel zaterdag. de 3 provincien tocht(bakkeveen) ik hoop echt op een beetje Droog weer). groeten miranda k

Petra Swart zei

O, jy het so baie lieflike detail op jou kaartjie, Irene, dit lyk pragtig!!!! Ek hou van die sagte pienk en grys en die prentjie wat jy gebruik het is so mooi!!!! Baie vroulik!!!!
Groete, Petra XX

Trijntje zei

Hoi Irene wat een leuke kaart is dit met deze mooie materialen. . Prachtig gemaakt. Wat heb je schattige rode bloemetjes in de tuin.ziet er keuk uit. Geniet maar. Het mooie weer is geloof ik weer een beetje op..... Groeten Trijntje

Rosina zei

Prachtig kaartje heb je gamaakt met die mal Irene....zo leuk al die fijne details erop....en het is weer genieten in de tuin hè...vadaag lekker een paar buitjes gehad alles weer lekker opgefrist...

groetjes
Rosina

!neke zei

Super mooie kaart !!!!
En de tuin ..... mooi !
Ik ben nog in the USA en mis mijn tuin ....
En kamertje ..... met lots of stuff voor de hobby !!!

groeten Ineke

Diny zei

Wat een schitterend kaartje in deze mooie zachte kleurtjes Irene....prachtig! Ja....ook ik moet eraan geloven....eind deze maand word ik ook 65....en moet 6 maanden wachten op mijn eerste AOW!
Groetjes en wat een prachtige foto van je tuin!
Diny

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Irene, gelukkig dat je vooruit gewerkt hebt want het is zonde om niet van dit mooie weer te genieten. Het is een lieve kaart geworden, mooie kleuren. Ik ben echt een mens die van kleur kan genieten dus ik heb mijn tuin ook van blommekes voorzien. Ondertussen geniet ik al van de geur en kleur van de wisteria bij de buren..práchtig.
Ik geloof niet dat er nog AOW is als ik zover ben maar wie dan leeft wie dan zorgt denk ik maar...
Liefs Miranda

Scraptastisch zei

Ik ben niet erg attent geweest Irene om te zeggen dat je kaart met onze challenge mee kon doen! Je had ook zo'n verhaal....gelukkig zag je het zelf!
Super dat je mee doet bij Scr@p-Cards!!!! thankxs!!!
Ja natuurlijk zitten de kleuren er helemaal in van de kleuren kaart! Ik herken het ook bij mezelf hoor...mijn studie loopt er ook niet op! Sommige hebben wel 10 tot 15 challenges waar ze dan aan mee doen, ik let er te kort op, maar vind het ook minder belangrijk zo'n hele rij challenges! Geniet al van al het moois wat er voorbij komt!
Liefs Gerie

Marleen zei

Mooie sierlijke kaart Irene en prachtige combinatie van kleuren.
Lieve groetjes, Marleen

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Heel mooi kaartje Irene! En heerlijk he, de natuur.. Het is zo mooi nu overal!
Lieve groetjes, Yvonne

Anoniem zei

Lang leve de reminder hihi ;)
Gezellig dat je meedoet bij Scr@p-Cards! Dank je wel voor jouw deelname en succes :)
Groetjes Chantal
DT-lid Scr@p-Cards Challenge Blog

Anita van Merode zei

Vergeet ik nog....dankjewel voor je deelname bij Scr@p-Cards challenge blog.
Succes.
Gr Anita DT

Danoesja zei

Hoi Irene
Wat heb je een schitterende kaart gemaakt met deze ticketmal en zo enkel vind ik hem juist ook erg mooi, je hebt de kleuren van het kleurenpalet heel mooi gebruikt.
Gezellig dat je meedoet bij het Scr@p-Cards challengeblog.
Fijn dat jullie zo genieten in jullie prachtige tuin, wij waren vorige week ook samen aan de achtertuin begonnen maar ik moest al snel stoppen......zo frustrerend, dus Kees is wat langer bezig geweest maar we genieten er wel volop van, en zolang het mooi weer is ben ik ook veel buiten te vinden hoor.
Liefs, Danoesja

Durvina zei

Nou Nou , wat is het genieten met dit weer!
En ook genieten van je prachtige creatie, het is weer een toppertje Irene.

liefs, Durvina

Alma zei

Liebe Irene, du hast eine ganz wunder wunder WUNDERVOLLE Karte gestaltet, in die ich direkt verliebt bin. Toll, wie du das immer alles so stimmig hinbekommst. Herzlichst alma

Antoinette Voorn zei

Wat een geweldig en chique kaartje Irene! We zijn allemaal massal buiten bezig met dit verwenweertje, heerlijk!

Stella zei

Ik vond er nu wel het weer voor en ook mijn tuin is klaar; dus maar weer even bloggen:) Irene wat maak je toch altijd weer een juweeltjes! Dit is ook super mooi!

Je rug is dus nog steeds niet je van het; wat vervelend voor je. En nog een paar dagen hé; ik denk veel aan je/jullie.
Als het allemaal weer wat beter gaat en goed nieuws binnen is spreek ik graag met je af. Liefs!

Unknown zei

Oh, so beautiful.Thank you for joining us at The Crazy Challenge. Good luck :)
Hugs, Valentina

Linda zei

Wauw!!
Deze is súper mooi!
Liefs, Linda