woensdag 24 februari 2016

Poppies

Ik ben dol op die mooie klaprozen met hun prachtige harten en tere blaadjes dus was blij toen mijn bestelling bij CraftAddiction binnen kwam en ik aan de slag kon met de beeldige Poppie Fields serie van Craft Emotions.
Onze buurtjes komen bijna thuis van hun lange reis naar Cambodja, Thailand en Vietnam dus een blommetje met welkom-thuis-kaart hoort er dan natuurlijk bij.
 
 
De basis is gesneden uit Kraft-cardstock en de bovenkant van het drieluik is gestanst met Crealies XXL ornament 5.  Op het plaatje links heb ik met witte gelpen welkom thuis geschreven.
 

Op de voorkant geen DP maar uitsluitend de klaproosstans gebruikt. De blaadjes wel uit DP gestanst maar er toch nog wat extra accentjes aan gegeven met Promarkers en witte gelpen, de bloem met Memento dew drops (crimson en poppy) gedaan muv het hart dat weer met Promarkers is gedaan.  
 
 
Het gebruikte DP is uit de Poppie Fields Paper Stack en daar zijn ook diverse uitgeknipte afbeeldingen van waar ik de randjes van geruwd heb. Hier heb ik met een schaar franjes geknipt en ze een beetje losgefrunnikt. Als je goed kijkt zie je dat er op het plaatje ook een touwtje zit en dat heb ik er nu ook in het echt aan toegevoegd. De knoop met lieveheersbeestjes heb ik ooit in een winkeltje in Newcastle gekocht.
Hoe leuk al die knipvellen ook zijn..... je bent verslaafd aan inkleuren of je bent het niet dus in het midden pronkt een vaas met gestempelde poppies, ingekleurd met Promarkers.   
                                                               
                                                       
Al die losse bloemen van de stempel heb ik tot een boeketje geschikt, hier en daar wat stelen verlengd en sommige bloemen uitgeknipt, over de rand van de glazen pot laten hangen en onderaan neergelegd.
 
 
Het plaatje van de pot (mason jar) heb ik van internet en geprint op vellum. Daarna heb ik met Promarkers en witte gelpen water en schaduw aangebracht. Het geheel is uitgestanst met de stitched rechthoek  van Crealies. Ik ben er zelf helemaal weg van en ben heel benieuwd wat jullie er van vinden. 
 
Omdat ik altijd vooruit werk verschijnen er nog steeds creaties op mijn blog. Super lief dat jullie blijven reageren ook nu ik amper blog, ik hoop dat ik ook snel weer mee kan doen!
 
Challenges:
 

33 opmerkingen:

Sabine zei

Wat een geweldige kaart! Het model is al erg leuk maar wat is die pot mooi geworden zeg! Heel leuk met het vellum zo. Ook het papier past er super bij Liefs Sabine

GerJanne zei

Ha Irene,
dit echt zo'n creatie waar je van gaat watertanden, zeg maar. Super mooi met verschillende technieken. Ben ook gek op klaprozen, als kind al, plukte ik ze en was zwaar teleurgesteld dat ze niet in een vaasje konden , verwelkt binnen tien minuten...dus je plaatje is een mooie droom!
Groetjes,
GerJanne

Wil Frutsel zei

Wat een schitterend drieluik Irene, en wat een mooie stempel, schitterend ingekleurd!!
xx Wilma

Rosina zei

Heel mooi deze drieluik Irene...prachtige vaas met klaprozen...en die heb je prachtig ingekleurd...een schitterende creatie is het geworden ...een hele leuke verrassing voor je buurtjes...
groetjes Rosina

Lia zei

Irene, die Poppy's zijn geweldig!! Daar kun je ook prachtige 'Engelse' kaarten mee maken. Deze is in ieder geval goed gelukt.
Ik heb de vorige kaart ook gemist, maar heb hem wel goed zitten bewonderen.
Top gedaan weer.
Lia xx

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
je hebt een prachtig drieluik gemaakt met als pronkstuk de vaas met klaprozen, wat een goed idee om de glazen pot van vellum te maken..Alle kanten van deze creatie zijn met liefde gemaakt,
groetjes,
Ans

Virginia L. zei

What a work of art! Love the folding feature and intricate details! Thanks so much for playing Simon Says Stamp Wednesday “Anything Goes” Challenge!

Anoniem zei

Hoi Irene ik weet zeker dat de buurtjes ontzettend bij verrast zijn met dit prachtige drieluik vol met bloemen! Kan toch niet anders want je hebt het met zoveel details en liefde gemaakt :) Heel leuk idee om de glazen pot van Vellum te maken en de knop heb je prachtig ingekleurd!
Groetjes Chantal

Blankina zei

Wow wat een prachtige stempel en ook zo mooi ingekleurd Irene, zelfs het water lijkt echt! Ook mooi model en al die leuke details. Super mooi, liefs uit een zonnig ( nu donker uiteraard ) Italie, liefs Blankina

Thea zei

Supergaaf Irene hoe je dit hebt gemaakt! Met name het gedeelte van de vaas met bloemen, wow! Je kunt gewoon zien dat je dit met heel veel plezier hebt gemaakt. Hier zullen de buurtjes heel blij mee zijn en met zo'n buurvrouw.
Take care and keep calm!!

Liefs Thea
xx

Sue zei

WOW! This is stunning! Such a wonderful design and your colouring is so beautiful.
Thank you for taking part in the Passion for Promarkers Challenge this week.
Sue xx

!neke zei

Super mooi Irene !
Ben ook gek op klaprozen !!!!

groeten Ineke

Sylvia zei

Mooi drieluik,Irene.Hele mooie stempel en zo prachtig ingekleurd.

Groetjes,Sylvia.

Trijntje zei

Wat een pracht van een kaart Irene. Wat zijn dit supermooie materialen en je hebt ze zo leuk verwerkt een prachtig model dit 3 luik. De vaas met bloemen is echt mooi. mooie kleuren. Groeten Trijntje

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat is je drieluik prachtig Irene. Ik zit te watertanden vooral bij de prachtig ingekleurde stempel. Mooi wat je bedacht hebt met die glazen pot. Het is een lievelingsbloem van mijn moeder daarom heb ik ook dit papier en deze stempel besteld..helaas was de stempel tijdelijk niet leverbaar. Deze bloem in het echt geven lukt niet want dan verwelkt hij zo snel. Ik had dus bedacht om wat cadeautjes met deze lijn voor haar te maken ;-) Heerlijk inspiratie opgedaan bij deze pracht creatie.
Liefs Miranda xx

Kath Stewart zei

beautiful card Irene...love the kraft and colour combo and the colour work on your poppies is stunning...thank you for sharing at Simon Says Stamp Monday Challenge...hugs kath xxx

Sarah zei

Mooi Irene. En je reactie op mijn blog zo mooi ! Ja , elke geboorte draagt toch een bijzonder verhaal met zich mee . Veel liefs Sarah

ANJA 3D zei

Prachtige kaart, Irene. leuk model en Mooie materialen heb je gebruikt. Ook de stempel vind ik super gaaf. zoals jij deze samen gevoegd heb als boeket en ingekleurd
Groetjes, Anja

Wybrich zei

Super, super mooi!!!

Danoesja zei

Hoi Irene
Dit is een schitterende kaart of eigenlijk drieluik, echt zo mooi met de ingekleurde stempel.
Een heel fijn weekend, liefs Danoesja

Alina zei

wow, prachtig, Irene, en je mason jar is zo goed gelukt, complimenten!!! ik ben helemaal weg van die poppies!!

Bernadet zei

Wat een superleuke drieluik is dit Irene!

Adriana zei

Ook ik ben er weg van Irene! wat een toppertje is dit. Je boeket heb je prachtig en zo creatief gemaakt. Echt wauw! liefs Adriana

Creaellenknutselsite zei

wat heb je weer prachtige creaties gemaakt echt super
groetjes ellen

Alma zei

Erneut eine ganz zauberhafte Kreation meine Liebe. Toll mit den Poppies (sie heißen bei uns Mohnblumen), ich finde, deine Karte ruft schon ein wenig den Sommer herbei.
Herzlichst Alma

Margo zei

Wat is dit weer een feestje om naar te kijken zeg ! Die poppies zijn net echt ! Jij kleurt zo prachtig ! Een juweeltje gewoon !
Ik heb ook minder tijd om te bloggen, niet zo leuk, maar het komt wel weer denk ik dan.
Binnenkort komen de mooie dagen er ook weer aan, dat voel je al aan de lucht vind ik, je ruikt gewoon dat de lente in aantocht is en dan wordt het vanzelf wat stiller in blogland.
Groetjes
Margo

LAURA KANT zei

What a work of art, Irene! Prachtig, je blijft er gewoon naar kijken! Zo mooi!

Hugs, Laura

cheiron zei

Such a great project and the coloring on your flowers is fabulous! Thank you so much for playing along with us over at the Simon Says Stamp Monday Challenge Blog this week :)

Anita van Merode zei

Wauw helemaal geweldig mooi!
Gr Anita

Angela zei

Wat een dot van een kaart weer Irene.... dat zullen je buurtjes zeker gewaardeerd hebben.
xxAngela

Sarah - Crea S zei

Wow Irene, wat een prachtige kaart! Je mag fier zijn op je poppies-kunstwerkje! Ogen te kort om al dat moois te bewonderen... Liefs, Sarah

Petra Swart zei

hallo, Irene, hoop dit gaan goed!!!!
Ek vra verskoning dat ek nou eers by jou uitkom, maar ek het beplan om al Maandag by jou in te loer en elke keer val daar iets voor en ek kom nie by my blogbesoeke uit nie!!!! (of die kinders is by die rekenaar as ek beplan om dit te gebruik!!!)
Jou kaartjie is so pragtig en ek weet jou bure het dit so baie waardeer en het lekker tuis gevoel toe hulle dit gekry het!!!!! Jy het regtig moeite gedoen met al die oulike detail wat jy op die kaartjie het!!!! Al die fyn blommetjies is so mooi en ek hou van die burlap paier en die koort met die strik en knoop!!!! Die blomme wat jy gestempel het is wonderlik mooi ingekleur en lyk regtig pragitg!!! Wat 'n besonderse kaartjie, Irene!!! Baie mooi!!!!
Groete, Petra XX

Linda zei

Wauw Irene,
Gaaf gedaan!
Mooi die vaas zo.
Lieve groet, Linda