donderdag 19 november 2015

Super cute hat

Zo heet deze leuke digi van Time4Tea Designs. Ik heb haar groot geprint en daarom verder niet veel poespas er bij. De blogdin die hem straks ontvangt houdt daar ook helemaal niet van en ik kan me daar prima in vinden want eigenlijk is dit toch wel een beetje mijn stijl: veel aandacht voor het plaatje, wat leuks er bij en klaar!

                                

Uit witte cardstock heb ik een tag van 10 x 16 cm gesneden.
Het DP met een glimmertje is van een smal langwerpig blokje van de Action van vorig jaar en die kleuren heb ik in de digi terug laten komen. Ipv sneeuw of flock heb ik met de witte gelpen allemaal witte stipjes op het bont van het mutsje gezet, moeilijk te zien op de foto maar in het echt een heel leuk effect! Daarna heb ik hem uitgeknipt met een klein wit randje rondom (pfff.....so not easy *lol*) en  verhoogd opgeplakt.
Op het laarsje als knoopjes groene hotfixsteentjes en daar zit er ook 1 van als puntje op de i van het woord "Christmas" van Joy dat ik twee keer heb gestanst en verspringend opgeplakt. Daar zit helemaal geen puntje bij maar zonder vind ik het gewoon niet leuk en daarom heb ik het rondje van het cirkeltje om het gat boven in er voor gebruikt. Dat cirkeltje is gemaakt met een Doohickey van Magnolia en daar zijn ook de enige dunne kerstbomen "slender firs" van.
Tot slot onderaan bolletjeslint en bovenin een stippenlint met nog een wit koordje er om gestrikt.

En dan nog even iets wat me best lang dwars zat en waarvan ik na lang denken toch heb besloten het op mijn blog te vertellen nu ik deze digi heb gebruikt:

Wie mij al langer volgt kan zich wellicht herinneren dat ik op 6 maart van dit jaar helemaal blij vertelde dat ik gekozen was om deel te nemen aan het internationale DT van Time4Tea Designs.
We werden bedolven onder de digis en moesten als een speer aan de slag, elke 2 uur kwam er een andere creatie op de FB-pagina maar ineens in mei uit het niets.........radiostilte en nooit meer iets uit Engeland gehoord!!! Geen enkele verklaring waarom , geen reactie op mails dus ik had al allerlei nare voorstellingen over heel ziek of zelfs erger maar na enig onderzoek bleek er niets aan de hand te zijn (talloze tweets over stapavondjes etc.!!). Ik vind dit onbegrijpelijk en op zijn zachtst gezegd ook niet erg fatsoenlijk!! Ik heb dan ook alles van mijn blog verwijderd want hier wil ik niet eens deel van uitmaken en mocht ik ooit weer benaderd worden zal ik dat ook zeker laten weten!!! 
Gelukkig zijn er talloze voorbeelden waar het gewoon wel allemaal klopt en het wel een feestje is om in een DT te mogen zitten maar zo kan het dus ook en zo zie je maar weer "het is niet alles goud wat blinkt"!!

Als ik her en daar verstek laat gaan met reageren:  soms rollen de kaarten hier van tafel maar dan ineens komt er niets uit mijn vingers -althans niet naar mijn zin! Ik moet dus echt alle zeilen bijzetten  om de kerstpost af te krijgen (ondanks 52 WTC) en blog uitsluitend in de avonduurtjes nog wat.
Vandaag is Mieke hier gezellig "kletselen" en gaan we ieder aan onze kerstkaarten werken en zaterdag ben ik bij Stella en ga ik kaartjes zonder plaatjes (leren) maken..........ben heel benieuwd of dat uit mijn vingers gaat komen!

Lieve groetjes,




Challenges:

39 opmerkingen:

Jantine zei

Grappig kaartje, dat plaatje heeft inderdaad niet veel nodig.
Leuk hoor, daar wordt de ontvangster vast blij van.
Groetjes
Jantine

Anoniem zei

Waanzinnig leuke kersttag Irene! De blogvriendin die deze mag ontvangen is een bofkont :) Mooie warme kerstkleuren en een prachtig ingekleurde digi! Wat een ontzettend naar bericht over jouw DT schap! Ik maak gelukkig deel uit van een ontzettend fijn DT en het zijn zulke fijne meiden! Ik begrijp heel goed dat je geen deel uit wil maken van zulke designteams en je bent een aanwinst voor elk team! Het is hun verlies niet het jouwne ;) Heel veel plezier met kletselen! Het zal vast een dolle boel worden :)
Groetjes Chantal

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Wat naar voor je Irene, en je DT schap, dat is inderdaad op zijn zachtst gezegd niet echt netjes. Zo behandel je mensen niet...Maar gelukkig wat je schrijft zijn er wel heel veel blogs waar het wel goed loopt.
Je tag is erg mooi geworden, leuk hoe je die gekleurd hebt. Het gaat je zeker lukken om bij Stella ook mooie kaartjes te maken...Is weer even net iets anders als je gewend bent natuurlijk. Leuk dat je weer mee doet bij 52 WTC. Groetjes, Ingrid.

Je@net zei

Wat mooi geworden, Irene. Dar zal de ontvanger zeker blij mee zijn!
En wat een rare toestand met dat DT. Vervelend als het zo loopt.
Je hebt gezellige knutseldagen voor de boeg. Heel veel plezier gewenst en ik ben benieuwd naar al het moois dat je gaat maken!

Lia zei

Zulke blogs kun je dus maar beter mijden. Als je alles van tevoren wist....!
Maar gelukkig doe je wel trouw mee met 52WTC en je kleurwerk wordt steeds mooier!!
Wat leuk dat je zoveel creatieve mensen kent om gezellig mee te knutselen.
Groetjes,
Lia

Colinda zei

Wat een lieverdje!
Een gezellige dag vandaag,
Colinda

Thea zei

Zie je wel dat je het kunt met niet te veel bombarie plakken, hi hi! Erg leuk geworden.
Gezellig vandaag met Mieke, ben benieuwd of er vandaag iets uit jullie handen komt;-). Ik ga strakkies met schoonma op pad voor een nieuwe bril, morgen komen hier twee dinnetjes knutselen (workshop, alles al voorbereid en vlg week zaterdag nog 4). En ik zie je zaterdag bij Stella. Druk druk druk, maar wel leuk druk!

Fijne dag!
Liefs Thea xx

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Irene, wat naar zoals dat dt-schap is verlopen. Zo ga je toch niet met mensen om, laat dan op z'n minst nog iets horen over het hoe en wat. Ach het is hun verlies, ze missen een toppertje...
Gave tag en het meisje heb je mooi ingekleurd zeg, mooi die plooien in haar jurk. Veel plezier met Mieke...
Liefs Miranda xx

Trijntje zei

Hoi Irene. Je label-kaart is weer erg mooi in deze kleuren. Wat een goed idee om de digi groter te printen. Dan heb je al een heel stuk vol en hoeft er inderdaad niet veel meer bij op de boompjes zijn erg mooi hierbij. En het is jammer als er nog meer op deze label zou zitten.... Sommigen houden er wel van. Prachtig geheel zo. Groeten trijntje

Gina zei

Heel mooie kersttag, Irene! Mooie tekststans en kerstboompjes en het plaatje is natuurlijk ook superleuk! Spijtig voor dat teleurstellende Designerschap. Die hebben niet echt fair gehandeld. Groetjes, Gina

Erica ♥ zei


Jeetje zeg dat is ook geen manier van met mensen om gaan, bahhh,
zo hoort het in een DT zeker niet te zijn, wel jammer voor je.
Maar je tag vind ik super schitterend gemaakt ☺
Gezellige en fijne (knutsel) dagen
Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}
{DT De Egel-kerst}

marian zei

Een hele vrolijke kersttag heb je gemaakt.
Groetjes van Marian.

anneke's creaties zei

wat een schitterend mooi kaartje
nou met recht een super cut kaartje
en dat plaatje is echt heel lief

groetjes anneke

Renate zei

Ohw wauw!!! Deze kerst tag is wel heel gaaf geworden zeg.
Jammer dat menen zo met elkaar om menen te moeten gaan (Blegh).
Je zegt het zelf al, gelukkig zijn er wel Blogs waar er netjes wordt om gegaan met hun Designteam leden.
Het is niet erg hoor, als je er even iets minder bent. Sommige dingen gaan gewoon voor, en het moet ook allemaal een hobby blijven.

-xies- Renate.

Misseke zei

Schitterende tag heb je ervan gemaakt Irene - supermooi gekleurd en super gedaan.
Geen leuk verhaal met het DTje maar gelukkig zijn er wel genoeg blogs waar het er wel goed gaat.

Groetjes,
MIsseke

Sabine zei

Wat een ontzettend leuk kaartje. Leuke digi heb je gebruikt! Ik vind het sneu voor je hoe het is gegaan met je DT-schap Liefs Sabine

Marja zei

Wat een leuke Tag heb je gemaakt, mooie kleuren en de digi heb je wel heel erg mooi ingekleurd ...super!!
Groetjes marja.

Suzan zei

Mooie kerstkaart heb je gemaakt Irene!
Groetjes Suzan

Nicole zei

En genoten met Mieke? Zal wel he. Ben benieuwd of jullie gekletseld hebben of alleen maar gekletst.....hahahah!!

Je tag is weer een topper en van je niet gouden avontuur.....ongehoord dat er zulke mensen bestaan. Goed dat je het hier verteld.

Liefs, Nicole

Alma zei

Sehr süß geworden dein Tag, liebe Irene, ich mag die weihnachtlichen Farben...
LG
Von
Alma

Nancy Soetaert zei

prachtige ingekleurde digi op deze labelkaart! Jammer van het DT-verhaal er achter!
Succes met het kerstkaarten-maken! Vast leuk om samen met iemand te 'kletselen'!
groetjes, nancy

Angelique zei

Een mooie tag en een mooie digi. Wat heb je haar prachtig ingekleurd en je kaart heeft niet veel meer nodig. Wat een akelig verhaal van je DT-schap, dat zulke dingen gebeuren hoor je vaak niet dus goed dat je het deelt.
De komende tijd gewoon lekker kaarten maken op je eigen tempo.
Lieve groetjes Angelique

Wil Frutsel zei

Een heel erg mooi label, en wat heb je het afdrukje weer super prachtig ingekleurd. Toppie hoor !!
xx Wilma

Aartje zei

Wat een geweldige tag met een prachtige afbeelding. Heeft niet veel extra's nodig.
Wat naar dat je zo'n vervelende ervaring had bij dit DT. Laat je er niet door afschrikken als je weer eens ergens gevraagd wordt bij een ander DT, er zijn zoveel goed geregelde leuke blogs waar je bijdrage wel gewaardeerd wordt,
Groeten, Aartje

Sylvia zei

Mooie kersttag,Irene.Superleuke digi en weer zo prachtig ingekleurd.

Groetjes,Sylvia.

Creanita60.blogspot.nl zei

Wat kan jij toch mooi kleuren Irene! Echt prachtig en ik vind de digi ook erg leuk een super leuke kaart is het zo.
Groetjes Anita

Original handmade by Janneke zei

Tjonge zeg Irene... ongelooflijk dat jou en je DT - maatjes dit is overkomen. Heel goed van je om alles te verwijderen en ff te spuien bij je blogdinnen. Eigenlijk is het a-sociaal.. dat je zo omgaat met je dt leden. Geniet jij maar lekker van je Don and Daisy challegeblog en van je eigen creaties!
Gezellig hoor om lekker met vriendinnen te kletselen ;-)
Je kaartje is weer een toppertje!

Liefs Janneke

Ans zei

Is ook een "super cute" kaartje zo!!!!

Sonja zei

Een schoontje, en deze blinkt wel ! Schattige kerstboompjes ook ...

groetjes,
Sonja

Linda zei

Wat heb je deze dame gaaf gekeurd!! Vooral het haar vind ik geweldig :)
Hihi dat is een beetje mijn favoriete onderdeel van de stempels... zo uitknippen en een soort van mijn herkenbare trade mark ;)
Als ik ze vierkant, rond of met een andere vorm hou, is er altijd wel iets wat me minder aantrekt in de kaarten... dus dit heeft mijn voorkeur.. Zo ook bij jou haha want ze is gaaf!!

Oh balen van dat blog. En heeeeeeel raar. Mee eens. Enne dat mag je gerust delen.

Lieve groet, Linda

Marjan zei

Enige tag!! De digi is schattig en zoals altijd heel mooi gekleurd! De kleurtjes traditioneel,maar de tag oogt heel modern! Mooi ook de tekst is roods emt wit.

Goh joh, wat een verhaal over dat DTschap. Echt be-la-che-lijk! En heel onbehoorlijk ook. Snap dat je hiermee niets meer te maken wilt hebben!
Gelukkig behoort dit tot de uitzonderingen, denk ik.

Stella zei

Dag lieverd!
Nou zonder plaatjes ging je goed af:) Ik vond het een dag met een gouden randje!
Maar ik weet hoe graag je kleurt en deze digi is prachtig!
Gisteren hadden we het er nog over; het is echt absurd zoals ze met je is omgegaan. Groot gelijk dat je er mee kapt. Irene; daar ben je gewoon te goed voor.
XXX Stella

Scrap en Kaartenfun met Stampin-Up zei

Ha die Irene,

Tussen de beurzen door even jouw blog opgezocht en bekeken.
Wat een leuke tag is dit en wat super ingekleurd.
Ik vind deze echt ontzettend leuk geworden. Het heeft niks meer nodig.
Weet nog wel dat je in dat DT werd gevraagd en jij dat een hele eer vond.
Dat het dan zo kan aflopen. Soms snap je mensen niet. :-(
Ik heb vrijdag en zondag op de Creabeurs in Rijswijk gestaan. Vrijdag rustig en zondag druk.
Woensdag ben ik te vinden in een tuincentrum met mijn kerstkaarten van SU.
Je bovenste kaart vind ik net een sprookje. Ook hoe je het omschrijft. Wat leuk die huizen naast elkaar. Is dat een stempel of een mal?
Jij lieve gezellige groetjes uit het westen.
Doeg Lida

Gayatri zei

Gorgeous Christmas tag. Great colouring. Thanks for playing along Simon Says Stamp Christmas Wednesday Challenge.
Gayatri xx

Anoniem zei

This is a super cute tag. All the elements are lovely. Thanks for joining us at Love to Scrap.

Unknown zei

Yes definitely this is super cute, not just the hat :) I love it :) thank you so much for joining us at I ♥ Promarkers this week and good luck xx

Adriana zei

Wat heb je deze digi mooi gekleurd! Prachtig en het geheel is echt supermooi geworden.
Dank-je-wel voor je deelname aan onze challenge bij AnMaCreatief!
Groetjes Adriana

Helen zei

Wat een ontzettend gave creatie is dit weer. Gezellig hoor dat je nog eens meedoet aan onze challenge bij anmacreatief deze maand. Jammer van dit dtschap maar zulke mensen kunje beter aan de kant schuiven. Hier ook druk met voorbereidingen voor de kerstmarkt, dus weinig blogtijd maar dat komt na de feestdagen weer goed hoop ik. Lieve groetjes helen

Whisper zei

Aaah Lovely and hanks for joining us at Penny Black & More this month, but as you have used a Digi, unfortunately you will not be entered in the draw for prizes, Luv Sam x