zaterdag 7 november 2015

Cupcake Birgitta

Ik geloof dat ik een nieuwe verslaving heb....liften!!!
Neen hoor, niet met een duimpje omhoog langs de kant van de weg maar wel bij het Lift Challenge Blog. Cornelie reageerde laatst met "niks brug te ver" dus ik ik heb weer met veel plezier een poging gewaagd!
 
Het is een kaartje (helaas niet zo'n scherpe foto) in de breedte geworden zonder tekstbanner, er staan tenslotte al genoeg woordjes op toch? 
 

Uit roze cardstock een basiskaart met er op witte cardstock.
Ook Liefs en Gefeliciteerd (Crealies) zijn uit hetzelfde witte cardstock gestanst en Cupcake Birgitta van CC Design zit op een van de woordjes. Gefeliciteerd goed op de kaart krijgen is nog niet zo eenvoudig want als het uit de stans komt is het  nogal "golvend" en best lastig om het weer keurig recht opgeplakt te krijgen.....hebben jullie daar ook last van?? Het stempeltje is ingekleurd met Promarkers en in haar ene staartje heb ik nog een roze touwtje geknoopt. Op de vleugeltjes en het wit van de cupcakes zit Stickles Stardust, op de kers en haar schoentjes en de stipjes op haar jurk Glossy Accents en voor nog meer bling heb ik er wat hartjes uit Snowpaper van MD tussen geplakt.

Wat een leuk resultaat zo zonder DP en best wel CAS. Woensdag ben ik er weer met iets totaal anders (beetje heel vol!!) want inmiddels ben ik uitgebroed *lol*!!
Fijn weekend,

38 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Irene wat een schattige lift! De glitters in het ijsje en het strikje in haar haar zijn zulke leuke details :) Prachtig ingekleurd en mooie tekstembossing! Als ik embos komt het er licht golvend uit maar heel weinig. Misschien komt het door het papier/kartonsoort dat je gebruikt? Ik ben heel benieuwd wat je allemaal hebt uitgebroeid hihi :p
XX Chantal

Leni zei

Hoi Irene, je hebt echt je best gedaan en de kaart ziet er super tof uit. Ik hoor dat het nogal wat werk is, maar ik ga toch ook een poging wagen hoor ik vind het een hele leuke lift.

groetjes leni

Scraptastisch zei

Wat zijn die crealies tekst stansjes gaaf hè! Ik vind het een super gaaf idee om zo je achtergrond te maken! En duidelijk geen embossing, ...lol... En ja, je bent een kei in kleuren. De Stickles zijn heel mooi te zien! Het is een schitterend kaartje Irene! En misschien helpt het als je een bakpapiertje in je stans mee stanst onder je papier, dat wil nog wel eens helpen, dat het niet zo vast in je stansje blijft zitten. Het bak papier kun je gewoon laten zitten en meerdere keren gebruiken! Een andere tip heb ik niet maar er komen er ongetwijfeld meer!
Fijn weekend en ik kijk uit naar je broedsel, haha
Liefs Gerie

Unknown zei

Super leuke kaart heb je gemaakt n.a.v. de liftchallenge. Had hem al voorbij zien komen op de blog van Marjan. Birgitta is ook fantastisch mooi ingekleurd.

groetjes en fijn weekend, Joke

Alma zei

Zauberhafte Karte liebe Irene. Das Mädchen mit den Cupcakes ist einfach soooo wundervoll! Herzlichst deine Alma

Je@net zei

Wow...mooie CAS kaart, Irene. Toppie gedaan en heel geslaagd!

Karin zei

Lief, deze liftkaart! Schitterend ingekleurd en het strikje is zo schattig, echt een Irene detail! Mooi!!
Groetjes, Karin

Sylvia zei

Hallo Irene,

Hele mooie liftkaart,wat super leuk gedaan met de tekstjes op de achtergrond.(dacht eerst dat het geëmbost was).Ontzettend lief stempeltje en prachtig ingekleurd.Fijn weekend.

Groetjes,Sylvia.

Marjan zei

Zohee, jij hebt die teksdies heel mooi opgeplakt! Lief die hartjes ertussen en dat schatje erop. Doet me aan Emmy denken :) Prachtig heb je haar gekleurd.
Liniaaltje leggen onder je tekstdie is een hulpje en dan tegen het randje aan plakken. Mooie lift, Irene en fijn dat je weer meelift.

Christa zei

Oww wat lief zo xx chista

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
wat heb je een prachtige lift gemaakt, hele mooie achtergrond en je kleurwerk is weer super..
Ik heb ook van die wiebelige stansjes, lijkt me een goede tip van Marjan, ga ik ook proberen,
groetjes,
Ans

Linda zei

Wauw deze is leuk!!!
Ze is schattig he? ;)
Echt leuk gedaan met die woordjes.
Liefs, Linda

Jantine zei

Heel leuk gelift hoor, deze kaart! Het is een schatje!
Groetjes
Jantine

Creanita60.blogspot.nl zei

Hoi Irene ik dacht eerst dat de achtergrond een embossingfolder was maar je hebt de tekst los opgeplakt, ziet er super uit! ook wel een hele leuke kaart om te liften.
Is je weer goed gelukt.
Groetjes Anita

Crea Astrid zei

Wat een prachtige achtergrond heb je met al die teksten en hartjes gemaakt. Schattig plaatje ook die je hebt ingekleurd.

Groetjes, Astrid.

Rosina zei

Prachtig is deze liftkaart Irene...zo mooi die achtergrond met die tekststansjes....ik had die ook nog wel willen maken....

groetjes
Rosina

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuke lieve lift Irene. Dat zijn maar kleine woordjes dus veel stansen en plakken. Leuk dat touwtje in heur haar...it's all in the detail..hihi. Ondertussen ben ik wel héél nieuwsgierig naar wat je allemaal aan het bekokstoven bent...
Liefs Miranda xx

Sabine zei

Harfdstikke leuk kaartje en wat een prachtige stempel. Ook zo mooi ingekleurd. Liefs Sabine

Angelique zei

Wat een superleuke kaart, wat heb je Birgitta prachtig gekleurd. Zo leuk al die glimmende hartjes tussen je teksten door. Superleuke kaart.
groetjes Angelique

Colinda zei

Ohhh, te schattig gewoon!! Super kaartje!!
Leuk challenge blog hè!!
Een fijn weekend,
Colinda

Erica ♥ zei


Wat knap gedaan zeg, ik vind het een hele mooie kaart ☺
Een leuk en gezellig (knutsel) weekend
Liefsss van Erica
{Heidebloempjuh}
{DT De Egel}

Aartje zei

Wat een lieve kawrt heb je van de lift van deze keer gemaakt. Ik vind het een toppertje met die mooie woorden stansjes en die lieve hartjes.
Groeten, Aartje

Trijntje zei

Hoi Irene Wat een leukerd! Weer geweldig ingekleurd. Wat mooi die achtergrond. Wat een werkK om die tested er nettles op te krijgen is Je zeer goed gelukt. Inderdaad bak papier gebruiken. Dan stansthet gemakkelijker. Fijne zondag nog groeten Trijntje

Margo zei

Wat een dot van een kaartje is dit !
Groetjes
Margo

Marlies zei

Een hele mooie kaart Irene!! Een heel goed idee met de woorden op de achtergrond, het meisje heb je prachtig gekleurd en een leuk details met het strikje!! Petje af Irene, super gemaakt! groetjes, Marlies

Lia zei

Ik had de challenge ook gezien maar heb me er nog niet aan gewaagd...
Ik vind jouw uitwerking echt top en de kaart heeft inderdaad niet meer nodig.
Lia xx

Cornelie zei

Jeehhhh Leuk dat je weer meedoet, en er de lol er van in ziet. Gaat je goed af. Ook deze lift heb je weer mooi gedaan, en wat weer een mooie stempel! Kan wel bij je in de leer qua kleurwerk!
Super leuk kaartje! Dank je wel Irene!

Sonja zei

Mijn oogleden moeten nog niet gelift worden, want ik zie dat je een hele leuke kaart gemaakt hebt ;o)

groetjes,
Sonja

Margot zei

Superleuk!

GerJanne zei

Ha Irene,
nou zeg inderdaad. Ik heb je kaarten wel bekeken en ik heb een reactie achtergelaten en toen klikte ik op publiceren en toen kon de pagina niet weergegeven worden. Ook bij Mirnada uit Grunn. Ik dacht toen even dat het aan het hoge noorden lag. Ik heb al je kaarten wel gezien, maar door de drukke laatste week heb ik niet overal gereageerd. En frustrerend als je reactie niet geplaatst wordt. Maar goed ik ben er. Deze kaart is heel gaaf! Hij staat ook op mijn to do lijstje voor deze week. Die stansjes komen er inderdaad wat uitgerekt uit, soms.
Je kaart voor Mieke is ook super. Wat een prachtige stans is dat!
Groetjes, en ik ga nu eerst kopieren voor ik publiceer!
;-)
GerJanne

Wil Frutsel zei

Prachtig Irene, mooi afdrukje en schitterend ingekleurd. Supersss.
Vandaag heb ik een superdag gehad in den Bosch. Heel veel knutsel-stands, en ik heb dan ook weer heel veel leuke nieuwe spulletjes ingeslagen. Heel erg bedankt nog voor je vrijkaartjes Irene
xx Wilma

ANJA 3D zei

Prachtige kaart. Leuk met de embossing woorden op de achtergrond. stempel heb je prachtig ingekleurd en leuk afgewerkt met kleine details. Mijn complimenten ☺
Groetjes, Anja

Diny zei

Wat een prachtige kaart Irene....dat heb je heel erg leuk gedaan!
Ik ben wat laat met reageren....maar ja ik was een lekker dagje weg....moet nog veel inhalen!
Groetjes Diny

Sarah zei

Je kaart is prachtig Irene. En ook nog super lief !!
Liefs Sarah

Dora zei

Mooie lift!! en mooi ingekleurd.

Louise zei

Super je "lift"kaart Irene, leuke embossingfolder heb je gebruikt. Wat een lief stempel is dit, prachtig ingekleurd!
Enne nog bedankt voor je reactie!

gr.LOuise

Alina zei

zo leuk en lief, Irene, enig stempeltje!

Angela zei

This is adorable...so beautifully colored! Thank you for playing along with us at Catch the Bug!