zondag 7 juni 2015

I love dinos



Vandaag wordt achterneefje Moritz 6 jaar. Onze laatste vakantieweek is aangebroken dus een bezoekje aan de kleine glimworm moet tot eind van de maand wachten maar gelukkig was de kaart er wel op tijd! Hij is helemaal weg van dinosaurussen en in zijn speelkamer is een hele wand er mee behangen......ik zou geen oog dichtdoen na het zien van al die monsters maar hij en zijn vriendjes vinden het helemaal te gek!!!!


Uit witte cardstock heb ik een kleine easelkaart gemaakt.
Het DP zag ik op internet en het is geprint op stevig, een beetje glanzend papier.
De blauwe wolkjes zijn van Memorybox en verhoogd opgeplakt zodat het ezeltje mooi blijft staan.
De enige gratis digi is van Dearie Dolls en natuurlijk heb ik weer gekleurd met Promarkers in de kleuren die ook in het papier terug komen. De tekstjes zaten op weer een ander velletje en zijn allemaal uitgeknipt en verhoogd opgeplakt........ROOAARRRRR "lol"!!!!!!!!!


Inmiddels is hij volop aan het wisselen (jammer!!), helemaal weg van voetbal en sinds een paar maanden zit hij in het mini-elftal van de plaatselijke club dus de kaart voor volgend jaar zit al in mijn hoofd.......zo leuk om al die dingen uit zijn leventje op een kaartje te kunnen verwerken.

Fijne zondag,

29 opmerkingen:

Blankina zei

Lief..
LG Blankina

Je@net zei

Wat een leuke en persoonlijke kaart heb je zo voor Moritz gemaakt. Kan me helemaal voorstellen dat hij er super blij mee was.
Fijne zondag!

Colinda zei

Super leuke kaart!
Geniet er nog maar even van!
Colinda

Anoniem zei

Wat een ontzettend leuke easelkaart Irene! Je hebt alle dingetjes waar hij zo van houdt zo leuk verwerkt :) Wat zal hij hier blij mee zijn! Ik ben benieuwd naar de kaart voor volgende jaar ;) Geniet van jouw laatste vakantie week!
Groetjes Chantal

corryskaart zei

hoi irene
wat een vrolijke dino-kaart voor moritz zo vrolijk met al die kleuren en wens je nog fijne zonnige dagen toe dan kan je er weer even op teren:-))
groetjes corry

Renate zei

Het is een lekker kleurrijk, en vrolijk kaartje geworden.
Deze zal vast goed in de smaak zijn gevallen bij de jonge man ;o)
Geniet nog van je vakantie

-xies- Renate.

GerJanne zei

Ha Irene,
leuk even van je te horen! Jullie zullen wel genieten!! Je kaartje is weer helemaal leuk! Je hebt je ingeleefd in zijn belevingswereld, zo leuk! Met dat ik je kaart aan bekijken was, was er een trailer op de tv van Jurassic World, nieuwe film in de bioscoop eind juni...Grappig!!
Fijne vakantie nog!
GerJanne

Rosina zei

Een super schattig jongenskaartje heb je gemaakt Irene....het schattige stempeltje ook heel mooi ingekleurd...

groetjes Rosina

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Irene, genieten jullie lekker van het mooie weer? Wat een leuke kaart met al die "roarrr" teksten erbij. Je hebt echt je best gedaan om er weer iets speciaals van te maken. Moritz staat er goed op...;)
Lieve groetjes Miranda

Sylvia zei

Wat een superleuke dinosaurus kaart,Irene.Het is een heel "Jurassic Park" geworden.Leuk bijpassende stempel die mooi is ingekleurd.Wat zal Moritz hier blij mee zijn.Geniet nog even van je vakantie.

Groetjes,Sylvia.

Angelique zei

Wat een leuke kaart, ik moest gelijk aan mijn eigen zoon denken, die was ook helemaal wild van dino's. Dit is zo'n leuke kaart geworden, met het dp, de leuke digi en de grappige teksten. Wat een mooi mannetje is Moritz, hij zal vast super tevreden zijn met je kaart.
groetjes Angelique

Angelique zei

Wat een leuke kaart, ik moest gelijk aan mijn eigen zoon denken, die was ook helemaal wild van dino's. Dit is zo'n leuke kaart geworden, met het dp, de leuke digi en de grappige teksten. Wat een mooi mannetje is Moritz, hij zal vast super tevreden zijn met je kaart.
groetjes Angelique

Angela zei

Prachtige persoonlijke kaart weer Irene! Lekkere frisse kleuren..
Nog een hele fijne laatste vakantieweek!
xxAngela

debby4000 zei

Such a fabulous card.
luv
Debby

Durvina zei

Gefeliciteerd!
Wat een mooi manneke is het!
En wat een leuke en stoere kaart.
Ik begrijp dat het SU Dino set ook wel wat voor je is om stoere kaarten te maken....

Liefs, Durvina

Jantine zei

Heel erg leuk gedaan, zo toepasselijk! Handig dat je op internet zoveel kunt vinden, voor zo'n persoonlijk kaartje!
Groetjes
Jantine

Marjan zei

Wat een leuk joch! De kaart die jij maakte zal hij ongetwijfeld helemaal geweldig vinden, dat is hij ook! Die gaat vast bewaard worden op een mooi plekje in zijn kamer. Geniet nog maar even van je laatste vakantieweek.

Unknown zei

Een hele leuke kaart, die gaat vast en zeker een plaatsje krijgen in de dino-kamer. Geniet nog van je laatste week vakantie. Wij zijn net begonnen ;-)

groetjes, Joke

Wil Frutsel zei

Een prachtige kaart voor de kerel!!
Mooi gedaan!!
xx Wilma

Scraptastische hobby zei

Nou daar kom ik nog aangestormd, hihi Het is weet genieten van je kaartje voor dit 6 jarige ventje! Heeft vast een ere plekkie gekregen! In deze kleuren zijn Dino's beslist niet eng!
Genieten julie lekker? Is het weer ook zo wispelturig als hier? Ik denk het wel! Nog veel plezier bij de dames deze week hoor!
Lieve groetjes van Gerie

Stella zei

Knap zoals jij ieder keer tailor-made kaarten maakt die perfect passen bij de persoon. Gaaf met die dinosaurussen!
Geniet nog even van je vakantie; hebben jullie het leuk gehad in Engeland? Of zitten jullie er nog? :)
XX

Trijntje zei

Hoi Irene wat een lekkere vrolijke kaart! Erg mooi gemaakt. Prachtig. Groeten Trijntje

Henriëtte zei

Leuke kaart, lekker stoer geworden.

groetjes Henriëtte

Helen zei

wat een superleuke en vrolijke kaart; wij hebben hier ook nog wat dino's, maar inmiddels is zoonlief meer geïnteresseerd in andere dingen :-)
Geniet nog van je vakantie
Lieve groetjes Helen

Dora zei

ooo...dit vind ik leuk!! wat geweldig die dino's en het papier. super!!

Original handmade by Janneke zei

Heerlijk hoor, nog heel even genieten van jullie laatste vakantie dagen.. en dan weer aan de slag!
Wat een geweldige kaart heb je gemaakt voor deze mooie dino-liefhebber. Een prachtig kereltje om te zien Irene. En ook je kaart met die teksten vind ik heel creatief bedacht.

Groetjes Janneke

Nicole zei

Ik ben niet op vakantie maar ben met hele andere dingen bezig zoals je weet hahah!! Maar ik kom dus amper aan bloggen toe, maar hier ben ik weer eens een keertje!!
Schitterende kaarten en wat een bijzondere kaart die met het Magnoliaatje. Wat een gemis zal dat zijn voor je blogdin. Ik leef met haar mee.
Je kaartje voor de twee bloys zijn supercute!! Goh Moritz is flink gegroeid, een heel kereltje al zo op die foto!! Leuk hoor!
Geniet nog van je laatste daagjes!!
Liefs, Nicole

Ans zei

Mooi kleurrijk kaartje voor moritz!

Liefs Ans

Lia zei

Zeker heerlijk weer, je kaartje is heel erg leuk hoor,
groetjes Lia