zondag 5 april 2015

Love is all you need.............

Op het Time for Tea Designs Blog is al dagen te zien wat het DT heeft gemaakt met de nieuwste digis voor april en vandaag is het mijn beurt.
Ik heb op mijn kaart gekozen voor "Vetenarian Girl", volgens mij is haar baan een groot feest!!
 
This last week both designteams have been showing what they made with the super cute April release from Time for Tea Designs and today it's my turn.
I've chosen "Vetenarian Girl", it looks as if her job is an big hug event!!

 
 Als basis weer een witte kaart van 15x15 cm en er op DP van een verweerde muur. Het is een blokje  van de Wibra vol met schitterende houten planken, stenen en muurtjes en dat voor maar 1 Euro! De randen heb ik gedistressed met een schaar.
"Love is all you need" was mijn uitgangspunt voor de hele kaart en het inkleuren van de enige digi. Het is een Valentijnstekst uit "Mijn Hobbykaart" maar toen ik dit geknuffel zag hoefde ik niet eens verder te zoeken. Ik heb het uitgeknipt en gemat op rode cardstock.
Er onder een zelfgeknipt "praktijkbord" met er op een stukje witte cardstock waar ik met een ponsje de pootafdrukjes heb uitgestanst. Met de Dymotang heb ik v e t gemaakt (afkorting van veterinarian -dierenarts- en het meest gebruikt in Engelstalige landen). Er op 2 zwarte katten (brrrrr zo niks voor mij *lol*!!). In het echt zijn dat Memorybox-dies maar die heb ik niet. Dus: plaatje op internet gezocht, met doorzichtig papier vanaf het computerscherm overgetrokken, uitgeknipt, op zwarte cardstock geplakt en weer uitgeknipt....ziet er niet slecht uit toch??
De digi is als vanouds ingekleurd met Promarkers en een streepje witte gelpen. Rondom heb ik gaatjes geprikt, het geheel gemat op rode cardstock en in de hoek nog een brad met een hartje (eigenlijk van de kerst maar hier wel heel leuk).
 
Vinden jullie de T4T-digis ook zo leuk, dan is het nu extra aantrekkelijk om te gaan shoppen want:
 
30% off any purchase in store using Coupon Code EASTER15. Valid until the 7th April.  
                                     
              
De kaart voor Laura heeft weer geluk gebracht:                
winnaar bij Stempelsonne en ik mag gaan shoppen bij The  Paper  Shelter en daar hebben ze enige digis dus ............happy!
 
Lieve groetjes en gezellige Pasen, happy Easter!!





Challenges:

16 opmerkingen:

Sylvia zei

Hoi Irene,

Het is een lieverdje,hoor.Prachtig ingekleurd.Leuk zijn de gaatjes rondom het plaatje.Fijn weekend.

Groetjes,Sylvia.

Ans Gilbert zei

hoi Irene,
wat heb je alles weer mooi bij elkaar gezocht en natuurlijk weer super mooi gekleurd..
Ik ben helemaal weg van het VET bord en de leuke katjes..die ik dus wel heb..mocht je nog ooit katjes nodig hebben dan meld je maar..
Knap hoe je ze nu gemaakt hebt..
een prachtige kaart!
Liefs Ans

Aartje zei

Wat ben jij toch goed in het verzinnen van ideeen voor je kaarten. Ik zie je wel helemaal zitten achter je computer om die katjes over te trekken. Slim idee, zou ik nooit bedacht hebben.
Je kaart is weer echt toppie gewordenmet die leuke details.
En wat leuk dat je mag gaan shoppen bij de papershelter.
Groeten, Aartje

Wybrich zei

Wat mooi, en alles past ook weer perfect bijelkaar!
Super leuke digi ook!!

Henriëtte zei

Je kaart ziet er supergaaf uit. Ook je vorige kaart is prachtig.

groetjes Henriëtte

Ans zei

Is weer een schitterend kaartje!!! En de katjes zijn heel lief!!

Liefs Ans

GerJanne zei

Hoi Irene,
wat een enige kaart heb je weer gemaakt. Zo lief deze digi van de dierenarts. Alles erbij is weer helemaal top en ik moest wel even lachen om je omschrijving van hoe je de poesjes hebt gemaakt! Ik zie je al helemaal zitten met je neus tegen het scherm van de computer en overtrekpapier erop....hihihi...hoe verzin je het? Ik zou ze printen en dan overtrekken denk ik. Maar ze zien er zeker niet gek uit!
liefs,
GerJanne

Just me... zei

Wat een mooie kaart met een geweldige leuke digi... Zou mijn dochter kunnen zijn met al die dieren rond haar heen ;-)

Liefs,
Diana
xxx

Alma zei

Hi Irene,
Deine Kreationen sind immer wieder ganz toll und besonders das Mädchen mit der Katze hat es mir angetan! Katzen sind meine Lieblingstiere, ich habe selbst eine! Und deine Karte ist so stimmig und toll in den Farben. Einfach ganz wunderbar! Herzliche Grüsse von Alma

Ans zei

Is een hele leuke digi en zo mooi weer ingekleurd!

Liefs Ans

Meighan Wheller zei

What a fabulous card. Love the image. I know a Vet who would adore this card! Thanks for sharing with us at ABC Challenge. Meighan DT

Marjan zei

Enig zoals je het thema van de kaart helemaal hebt doorgevoerd! Vind hem super!

Trijntje zei

Hoi Irene. Deze had ik bijna gemist. Maar je kaart is prachtig leuke details heb je bedacht. de poesjes zijn enig op deze kaart. Groeten Trijntje

Colinda zei

Wat schattig, een knuffel kaart!!Wat is dat boffen zeg dat je 2 keer in de prijzen bent gevallen met je kaart, maar hij was ook erug leuk :)

Mieke'S zei

Schitterende kaart met de achtergrond van die mooie "oude" muur!
Een prachtig geheel.
Ook gefeliciteerd met je prijs!
Een fijn weekend.
Groetjes Mieke'S

Lin zei

Lovely idea with the Vet sign.

Thanks for sharing this pretty card with us

Lin
ABC