zondag 30 november 2014

NEW HOME

Ik had al eens verteld dat er gelukkig ook vaak heel goed nieuws uit Newcastle komt en daar gaat deze post over. Het is een heel verhaal met foto's dus ga er maar even voor zitten op deze laatste dag van November!!
  

Schoondochter Laura is op 11 november eindelijk aan haar hernia geopereerd en het gaat goed met haar, wat een opluchting na zowat een heel jaar ellende!!! Natuurlijk duurt het veel langer dan 3 weken om te kunnen zeggen dat ze "good as new" is maar we zijn hoopvol gelet op de berichten.
Ik heb enorm lopen tobben hoe dat toch allemaal moest met "mijn meisjes" maar haar zus Mary-Jo uit Washington kwam om haar gezelschap te houden en te helpen waar ze maar kon. Zij is gisteren vertrokken en op 4 december komt oudste zus Bridget, ook uit Washington.
Na 12 december is voor Sylvia de eerste drukke periode met haar studenten, de lessen, tentamens en het nakijken ook voorbij en zo komt alles prima op zijn pootjes terecht want behalve deze operatie moest er ook nog verhuisd worden!!!
In augustus (toen alles nog redelijk ging met Laura) kregen ze het ineens in hun bol en lieten de makelaar komen om na 3 jaar woonplezier hun appartement op Rightmove (Britse Funda) te koop te zetten. De foto's stonden om 12 uur op de site en al dezelfde avond kwamen er 2 kijkers waarvan de eerste zo dolenthousiast was dat ze direct een bod heeft uitgebracht!
Zelf hadden ze natuurlijk ook al rond gekeken en de 21e was het eindelijk zo ver en zijn ze in hun nieuwe huis getrokken en daar heb ik dit kaartje voor gemaakt.
De omschrijving laat ik deze keer achterwege anders vraag ik wel heel veel tijd van jullie hihihi! 
  


Moeilijk om goed op de foto te krijgen!


Dit Edwardian-terraced house is het geworden en ze zijn er helemaal blij mee.
In het voorjaar van 2015 gaan ze ook nog verbouwen want ze willen graag een grote kitchen/diner. 
Daarna komt de schilder en zo zal het van lieverlee echt hun eigen plekje worden. 
Ook hier net als in de flat van die onwijs leuke oude details en in de woon- en eetkamer zitten twee beeldige schouwen met kachels, zo knus!! 
Hoe vaak we ook hulp hebben aangeboden ze wilden er niets van weten en hebben ons voor  de feestdagen uitgenodigd om alles te komen bewonderen.........was het maar vast zo ver!!!
 


De vorige bewoners hadden duidelijk geen groene vingers maar daar is snel genoeg iets aan te doen want tijdens een van onze wandelingen zagen Ben en ik  .....................
 

LACHEN!!!!!!                                                                                                                                                                       
Aangezien we allebei heel graag tuinieren weten de meisjes ons wel te vinden als ze straks zo ver zijn, daar is echt wel iets heel leuks van te maken en natuurlijk kan ik niet wachten tot ik die nieuwe keuken kan zien dus de vakantie voor volgend jaar staat al vast wat mij betreft hihi!!
Voorlopig hebben ze een enig huis met eindelijk een tuin die dankzij alle muren ook nog eens een ontsnappingsvrij paradijs voor Silas is, wat zullen ze alle drie genieten!!!!!!!








 


 
 
Challenges:
 
SimonSaysWednesday/anything goes                                                                         

41 opmerkingen:

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
Geweldig ! wat een goed nieuws, de operatie achter de rug en eindelijk van de pijn af..Een prachtig huis, wat zijn ze mooi, die oude Engelse hjuizen en de tuin, daar weten jullie wel raad mee.
Een heerlijke plek voor Silas,alles zal dan toch op zijn pootjes terecht komen ..en jullie heerlijk naar Engeland..
Je kaart voor de nieuwe woning is echt super, helemaal een Irene kaart,de afsluitende tekst is zó waar, het is heerlijk om thuis te komen als je een hond of 2 hebt..
Liefs Ans

Leni zei

Hoi Irene,

een mooie kaart bij een mooi verhaal, ik snap dat je niet kan wachten tot de feestdagen.

groetjes Leni

Mieke'S zei

Prachtig kaartje!
Heel mooi zoals je alles beschrijft.
'k Wens jullie allemaal heel veel, vakantie.....knutsel..... tuin.....en wandel plezier.
Groetjes Mieke'S

Marjan zei

Van de operatie wist ik door onze mailtjes, maar heerlijk om te lezen dat het ook echt steeds beter gaat en dat er zoveel hulp is voor de dames! Het huis ziet er leuk uit, nog even in de rommel als ze gaan verbouwen en die tuin komt ook wel goed! kan me voorstellen dat jullie staan te popelen om erheen te gaan, nog effies Irene. Die bus , haha!!

Trijntje zei

Hoi Irene Gelukkig dat het zo goe met Laura gaat. Je hebt een enige kaart voor hun gemaakt. Lekker vrolijk.maar dat zijn DenD wel. De woning is echt Engels. Veel plezier straks. Fijn dat jullie daar met de feestdagen naartoe gaan. En misschien in het voorjaar de tuin. Mooi dat je zulk goed nieuws hebt. Groeten Trijntje

bolletjelucky.blogspot.com zei

Oh wat een heerlijk nieuws allemaal Irene. Het is jullie gegund hoor dat alles op z'n pootjes terecht gaat komen. Wat een knus uitziend huis. Ik houd wel van deze sfeer en wat is Silas een schatje om te zien..boehoe..ik wil ook weer een hond...snik.
De kaart die je gemaakt hebt is natuurlijk helemaal super en zeer toepasselijk, zo gaaf dat hondje met dat sleuteltje om z'n nek...
Fijn,zulke berichten. Geniet van de voorpret dat je straks mag gaan kijken.
Liefs Miranda

Scraptastisch zei

Wat een prachtige verhuiskaart heb je voor je meiden gemaaktmet het prachtige papier blokje van Eline en wat een FANTASTISCH bericht uit Engeland! Ik snap dat je zit te popelen om naar je meisjes toe te gaan! En nu ook maar eens een heel goed Nieuwjaar voor jullie allemaal in 2015! En wat krijgen ze een heerlijk huis en die tuin komt wel goed! Er staan geen toorn hoge bomen of struiken in....daar weten jullie wel raad mee en die foto van de bus, haha hoe heb je hem gevonden!
Een heerlijk vooruitzicht Irene en deze weekjes zijn straks zomaar voorbij en kun je samen genieten!
Liefs van Gerie

Je@net zei

Wat fijn dat het nu eindelijk de goede kant op gaat voor de meiden. En dan meteen ook zoveel leuke nieuwtjes. Wat een leuk huisje hebben ze hu, ziet er zo gezellig uit. Kan me voorstellen dat jullie zin hebben in de feestdagen en de komende vakantie in 2015!
Verhuiskaartje is ook al zo gaaf geworden. Super leuk gedaan, Irene.
En natuurlijk nog een fijne zondag gewenst!

Jantine zei

Wat fijn al dat goede nieuws!
En een heel gezellig kaartje, vind het ook wel Engels aandoen, qua sfeer!
Groetjes en sterkte met afwachten tot je erheen kunt!
Jantine

Angela zei

Heerlijk dat een prachtig positief verhaal Irene!
Hopelijk wordt 2015 een prachtig jaar voor de 'meisjes' en voor jullie... de vooruitzichten zijn goed!
Je kaart is helemaal geweldig!!! Schitterende details en wat een toepasselijke stempel! Toppie.
xxAngela

Crea Astrid zei

Bedankt voor je leuke reactie op mijn blog. De foto op mijn blog is van 2 jaar geleden, dus nog niet zo oud. Hihihi.

Gek inderdaad, want ik had net toch een reactie achtergelaten. Doe het gewoon nog een keertje. Kijken of het nu wel lukt???
Gelukkig dat het goed gaat met je schoondochter. Leuk huis hebben ze gekocht. Ik kan me voorstellen, dat je wilde dat het al kerst was. Maar voor je het weet is het zo ver hoor!!! De tijd gaat toch al zo snel.

Lieve groetjes, Astrid.

martina's kaartjes zei

helemaal mooi, geslaagd werkje
grtjs,martina
x
veel succes verder

corryskaart zei

hoi irene
wat fijn om te lezen dat alles met je kinderen goed gaat dan heb je als ouders ook meer rust dus nu gaat het voor jullie een echte fijne feestmaand worden!! ziet er gaaf uit dit nieuwe huis en silas zal zeker er ook van genieten zoals ik geniet van je prachtige toepasselijke kaart
grt corry

Wil Frutsel zei

Mooie gezellige verhuiskaart heb je gemaakt. Leuk die gordijntjes!!
Dat zij maar heel happy mogen worden in hun nieuwe huisje!!
xx Wilma

Rosina zei

Wat fijn dat de operatie en het herstel goed is verlopen Irene....dat geeft je weer wat rust...en wat een prachtig stekkie hebben ze nu....hele leuke foto's ook van die lieve Silas....wat een troetelhondje...
Het is heel begrijpelijk dat je verlangd om er naartoe te gaan...

je kaartje is schitterend....zo mooi en persoonlijk PRACHTIG!!!

groetjes Rosina

Alina zei

oh, wat ben ik blij voor jullie allemaal :) !!!!!!! leuke nieuwtjes en mooie foto's!!!!!! wat fijn dat het goed gaat met Laura, dit is het allerbelangrijkste!
ik ben helemaal weg van je kaartje, zooooooo leuk bedacht met dat stempeltje en het hondje! geweldig, Irene!

Sonja zei

Wat een roman met altijd een goed eind en daarbij een passend mooi kaartje. Geweldig modelletje en leuk met het doorkijkvenstertje.

groetjes,
Sonja

Kreatief met Maria zei

Wat een mooi verhaal Irene. Geniet van alles wat er nog komen gaat. Je verhuiskaartjes is geweldig.
Groetjes Maria

Grietje zei

Wat een verhaal, maar wat een goed en leuk nieuws. Geen wonder dat je uitkijkt naar de feestdagen met dat in het vooruitzicht. Heerlijk. Je kaartje ziet er schitterend uit, dat zal wel een mooi plekje krijgen in hun nieuwe woning, zodat iedereen het kan bewonderen.
Groetjes Grietje

GerJanne zei

Ha Irene, wat eeen fantastisch nieuws! Dat het nu gelukkig echt goed gaat en dat ze zoveel hulp van Laura's zussen hebben gehad! Dat agf jou ook wel een boel rust denk ik! Want het liefst ben je er bij als ze je nodig hebben.
Je kaartje is enig!! Inclusief Silas, echt overal aan gedacht! EN hun huis, nou dat is ook een plaatje! Wat leuk alleen al an de buitenkant. En ze gaan er natuurlijk samen iets heel gezelligs van maken.
En ook leuk dat Ben zo succesvol bij klust! Whahahaha....geweldig!
En nu aftellen tot het zover is dat je ze allebei in je armen kunt sluiten! Liefs,
GerJanne

By XaLu zei

Wat een prachtige kaart en een schitterend verhaal! Voor je het weet is het Kerst en ben je lekker bij hun.

Groetjes,
Nicole

Henriëtte zei

Wat een mooi verhaal en een prachtige kaart Irene. Nog even en dan is het zover voor jullie. Fijn.

groetjes Henriëtte

Colinda zei

Wat een super leuke kaart Irene!! Mooi raamfront, ook aan de binnenkant!!
Fijn dat de operatie goed is gelopen en wat een enig huis, leuk zo de tuin met een trapje naar beneden!
Een fijne week,
Colinda

Thea zei

Hopelijk gaat alles nu de goede kant op bij je meisjes, je had me natuurlijk op de hoogte gehouden. Ben heel blij voor jullie allemaal na zoveel ellende.
Prachtige bijpassende kaart bij hun nieuwe huis, en oh wat zijn het toch mooie bouwwerken. Hier wordt vast iets heel moois van gemaakt als ze los gaan. En dat jullie handen jeuken om die tuin aan te pakken kan ik me wel voorstellen.
Wat heb je de raammal mooi gebruikt (heb hem inmiddels ook) en hij is zo veelzijdig. De kaart zal zeker weer zeer gewaardeerd worden.

Liefs Thea
xx

Anoniem zei

Hoi Irene,
Wat toevallig en allebei ongeveer in dezelfde periode aan een hernia geopereerd! Hun huisje is super schattig en met de tuin komt het ook wel goed. Eerst maar even herstellen voor je schoondochter. Met onze dochter gaat het goed, niet meteen zonder pijn maar wel een heel stuk beter gelukkig. Nu heeft ze weer een andere beklemde zenuw in haar huid waardoor ze 's nachts veel pijn heeft. Ze had dit al voor de operatie maar dacht altijd dat het van de hernia kwam, niet dus. Dit schijnt heel zelden voor te komen en moet vanzelf over gaan maar kan wel twee jaar duren. We hopen er maar het beste van maar het is wat als je pas 25 jaar bent. Zo sneu :(
Je kaartjes zijn weer prachtig zoals altijd!
Liefs, San

Gea zei

allemaal goed nieuws dus!! Harstikke mooi dat alles op rolletjes loopt. En wat heb je een mooie kaart gemaakt, echt een schatje!
groetjes gea

LAURA KANT zei

Oh Irene, wat een heus kunstwerk is jouw verhuiskaart! Zo mooi en wat zullen ze daar blij mee zijn! Wat fijn al dat goede nieuws te lezen! Ik ben zo blij voor je! Het is al december, het aftellen kan beginnen!

Hugs, Laura

Unknown zei

Fijn dat de operatie achter de rug is en de berichten positief zijn. Wat een leuk huis hebben ze gekocht, ik kan begrijpen dat je staat te popelen om erheen te gaan. Was het maar zover hè? Het kaartje wat je gemaakt hebt is ontzettend lief en leuk. Mooi hoe je de binnenkant afgewerkt hebt.

Lieve groetjes, Joke

Helen zei

wat fijn dit goede nieuws. Je kaartje is een leukerd en ik wens je vast veel plezier met de feestdagen. Ook je kaartjes hieronder zijn weer prachtig. Lieve groetjes Helen

jenn shurkus zei

this image is adorable and I love how you created the little scene :) thank you for joining us at Simon Says Stamp!!

Chris zei

I love the scene you've created with the window cut out! It is just adorable on the inside and out! You did such a great job with layering! Love that you've shared it with us at the Addicted to Stamps Challenge Blog! Thank you for playing along!

XO,
Chris
http://ascrappersmusings.blogspot.com

Durvina zei

Je daagde me uit, nou dat is gelukt!
Hier dan ook nog een reactie....
Ik ga wel waarschijnlijk in herhaling vallen.
Wat heerlijk dat je zo'n leuk vooruitzicht hebt, dat word natuurlijk genieten, een beter decembercadeau bestaat natuurlijk niet, en je kaart is zo leuk en toepasselijk voor de meiden, erg mooi.

liefs, Durvina
en nu tevreden?? hahaha

Durvina zei

Je daagde me uit, nou dat is gelukt!
Hier dan ook nog een reactie....
Ik ga wel waarschijnlijk in herhaling vallen.
Wat heerlijk dat je zo'n leuk vooruitzicht hebt, dat word natuurlijk genieten, een beter decembercadeau bestaat natuurlijk niet, en je kaart is zo leuk en toepasselijk voor de meiden, erg mooi.

liefs, Durvina
en nu tevreden?? hahaha

Danoesja zei

Hoi Irene
Wat fijn dat het zo goed gaat met Laura, dat doet je dan ook heel goed. Wat een leuk huisje hebben ze nu met een heerlijke tuin voor Silas, ze gaan zich daar vast heel erg thuis voelen en met die tuin komt het vast helemaal goed met jullie hulp. Je hebt een heel mooi persoonlijk kaartje voor ze gemaakt, zelfs Silas staat erop, echt zo leuk.
Het duurt niet zo lang meer voordat je ze heerlijk kan knuffelen, nog even geduld.
Liefs, Danoesja

Misseke zei

Fantastisch goed nieuws allemaal Irene. Laura eindelijk weer richting goede kant, een nieuw huis en heerlijke vooruitzichten en als ouders weer reden tot wat meer rust ;).
Je kaartje is schitterend - supermooi gedaan.
Groetjes,
Misseke

Nicole zei

Ik ben er even heerlijk voor gaan zitten (eindelijk bloos bloos) en heb genoten van je gezellig verhaal, de foto's en je prachtige en supercute kaart voor de meskes!! Toppie dat het de goede kant op gaat met Laura!! Kan me voorstellen dat je zou willen dat het al Kerst was om gezellig op bezoek te gaan en je dochters weer te kunnen knuffelen en natuurlijk Silas, hihih, en hun nieuwe huis te bewonderen .......geweldige foto van Silas!! Net als van dat bestelbusje....Echt lachen!!
Je kaart voor GerJanne en de dochter van Mieke zijn ook weer toppers!!!!
Op je kaart voor Marti en mijzelf heb ik even onder die blogpost gereageerd ;-)
Dikke knuffel, Nicole

Unknown zei

Ha die Irene, Natuurlijk heel je verhaal op mijn gemak zitten lezen. Dat alles op 11 november. Operatie en de verjaardagen van je mannetje en mijn persoontje.
Je schoondochter geopereerd en gelukkig goed gegaan las ik. Alle hulp van de zussen. Lief. Dan je huis binnen een dag verkopen. Nou dan moet het wel bijzonder zijn geweest. Echt super voor hun. Dat nieuwe huis zit er ook knus uit en zo te lezen maken jullie meisjes er een knus thuis van.
Ik druk met inpakken en werkzaamheden in ons nieuwe huisje.
Nu het leeg is toch nog veel te doen. Maar we hebben er zin in.
Lieve groetjes Lida

Lenie zei

zo wat krijgen ze een mooie huis zeg en daar hoort natuurlijk een prachtige kaart van jou bij.
succes hoor met helpen tegen die tijd en groeten Lenie

Marlies zei

Fijn dat alles weer de goede kant op gaat en jullie zullen de dagen aftellen tot kerst. Je hebt een super mooie, vrolijke verhuiskaart gemaakt voor de meiden en wat een leuke huis hebben ze!
Leuk dat je ook meedoet met ATSC. groetjes, Marlies

martine zei

Hoi Irene,
schitterend kaartje heel mooi!
ook heel fijn dat het goed gaat met je schoondochter en wat zullen ze het daar naar hun zin hebben
Kan het geloven dat je staat popelen
om op bezoek te gaan
fijn weekend liefs van martine

Linda zei

Hoi Irene,
Wat heb je dit gaaf gedaan!
Zo ontzettend leuk. Die laten ze vast een hele poos staan haha.
Mooie stenen op de voorkant ook. En natuurlijk weer heel mooi gekleurd!
Lieve groet, Linda