zaterdag 13 september 2014

Slingers en ballonnen

Moeder en dochter vlak na elkaar jarig, dat is dubbel feest voor Aartje en Anne en daar heb ik dit kaartje voor gemaakt.


Op een standaard zachtgroen glanskaartje DP van First Edition "Boho Chic" met een beeldig glimmertje.
Met een ander papiertje uit het blokje een cirkel van MD gesneden en deze voorzien van een stiksteekje met zachtgroen (lijkt hier wel oranje??) borduurgaren.
Op de cirkel diverse keren met Versamerk en embossingpoeder HOERA gezet -onderste stukje van "Er is er een jarig hoera hoera" dus niet helemaal perfect- en daar een beeldig 3D-Snoesje op geplakt.
Boven in een vlaggenlijn van Joy uit groene cardstock en op de middelste 3 vlaggetjes de andere kant van het oranje designpapier geplakt. Links en rechts twee muzieknootjes van een ponsje en de twee A's zijn van een alfabetstans van Tim Holtz (beetje bijgeknipt want anders veel te groot) en het +-teken heb ik zelf geknipt. Alles is bewerkt met een glittergelpen.
Tot slot nog vrolijke ballonnen van MD met wat accentstreepjes met glitter- en witte gelpen en strassteentjes op de zachtgele voor wat feestelijke bling en zo  past alles perfect bij de tekst "Slingers en ballonnen" van dezelfde Eline-clearstamp als HOERA.

Mijn nieuwste volger is Grietje, welkom op mijn blog!!

Met Laura is het nog steeds tobben. Dankzij de morfine is de hernia-pijn draaglijk maar haar darmen en blaas functioneren helemaal niet sinds ze met die pijn in haar rug is opgenomen en de artsen hebben er geen verklaring voor want het kan NIET door de hernia en ook NIET door de morfine komen (op internet lees ik trouwens andere verhalen maar wie ben ik??). Vrijdag heeft ze in de middag weer een MRI gehad om te zien welke zenuw daar nu precies voor verantwoordelijk is maar nog geen uitsluitsel gekregen. Helaas is ze ook heel misselijk en moet vaak overgeven en nu is het weekend dus gebeurt er weer niks.......om gek van te worden!!!
In overleg met de neurochirurg (die helaas ook meer na- dan voordelen aan een operatie ziet kleven) gaat de pijnpoli een "nerve-block" plaatsen en daarmee hopen ze dat eea weer op gang komt en de pijn ook zal verdwijnen.
Ergens zijn we allemaal opgelucht dat er niet zo maar gesneden wordt maar aan de andere kant..wat een vooruitzicht om zo weer naar huis te moeten straks.
Ook al heb ik zelf rugklachten sinds een auto-ongeluk op mijn 15e...dit is werkelijk het laatste wat ik die lieverd toewens..een heel leven lang die ellende met soms goede periodes maar altijd die zwakke plek die je op de vreemdste momenten parten kan spelen en waar je dus eigenlijk altijd rekening mee moet houden.
Gelukkig gaat het met Sylvia goed maar die krijgt het nu natuurlijk ook voor haar kiezen dus ik druk haar steeds op het hart goed op te passen!!! Ondanks alle super leuke berichten uit Newcastle (daarover volgende maand hopelijk meer!!!) helaas toch ook zorgen en dan baaaaaaaal ik nog meer van die afstand!! Juist nu zou het zo heerlijk zijn om wat taken over te nemen en in ieder geval voor lekker eten en Silas te zorgen.


Die kleine schat is logeren bij zijn "doggiewalker" waar hij het altijd heel erg naar zijn zin heeft met al zijn GROTE vrienden en zo hoeft Sylvia iets minder heen en weer te rennen tussen werk, ziekenhuis en woefje!!!!

Fijn zonnig weekend allemaal!!!

39 opmerkingen:

Scraptastische hobby zei

Hoi Irene,
Dat je nog een vrolijk kaartje hebt kunnen maken voor de jarige die er prachtigf uit ziet is wel heel knap!
Het enige wat ik kan doen voor je ois op afstand met je mee leven! Ik heb echt met de meiden te doen en dit is voor het jonge stel bijna ondragelijk! Hopelijk kunnen ze snel iets aan de pijn bestrijding doen om het wat draagelijk voor haar te maken! Heel veel sterkte en pas ook goed op jezelf! Knuf van mij

Diny zei

Wat naar allemaal Irene....en dan merk je weer extra dat de afstand zo groot is he!
Je kaartje ziet er prachtig uit voor A en A....leuk gedaan!

Groetjes en heel veel sterkte,
Diny

Je@net zei

Wat een leuke en vrolijke verjaardagskaart, Irene.
Wat sneu toch voor die meiden van je. Het zit ze momenteel niet mee. Wens jullie allen veel sterkte en hopelijk gaat het snel beter!

Marjan Küppers zei

Oh Irene, wat naar allemaal voor haar vriendin voor je dochter en ik kan me zo goed voorstellen hoeveel zorgen je je maakt om hen. Hopelijk helpen de dingen die de artsen van plan zijn snel en kan ze weer functioneren op een prettig niveau.
Onze hobby helpt soms wel om even je gedachten te verzetten en deze kaart heeft dat misschien voor jou gedaan. Het is in ieder geval een schitterende kaart geworden met in heel mooie kleurtjes samen!

Ans Gilbert zei

Och Irene,
ik leef met je mee, ben je zo blij dat het weer beter gaat mt Sylvia, is nu Laura aan de beurt, ik hoop dat door de neuro-block, de pijn vermindert en dat de blaas/darmproblemen opgelost worden, gelukkig is Silas in goede handen..
Je kaart voor Aartje en dochter is prachtig, had je toch even afleiding toen je er mee bezig was,
heel veel sterkte en beterschap (ook met jouw rug )
lieve groetjes Ans

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Irene...vanuit hier leef ik met je mee. Moeilijk he als er op afstand met je kinderen(van welke leeftijd dan ook) iets aan de hand is, je instinct is toch..."ik wil er naar toe"..Ik hoop dat die nerve-block helpt en dat de berichten wat positiever uit gaan vallen. Ik hoop dat je je zinnen wat verzet hebt bij het maken van deze verjaardagskaart voor moeder en dochter. Ik vind het een leukerd, grappig detail die initialen op de vlaggenlijn. Sterkte met alles en denk ook om jezelf...
Lieve groetjes Miranda

Anoniem zei

Vrolijk!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Marlies zei

Een super mooie kaart Irene. de vrolijkheid straalt ervan af. Mooie details erop verwerkt, de ballonnen vind ik ook erg leuk en een schattige snoesje. Hopelijk komt het snel weer goed met je dochter. Wat een ellende als ze zoveel pijn heeft en inderdaad heel vervelend voor jou dat je zo ver weg bent en niet even langs kan gaan. sterkte! groetjes, Marlies

trijntje zei

Hoi Irene je hebt een hekle mooie kaart voor A en A gemaakt. de snoesjes blijven altijd leuk om ee kaart mee te maken. Met Laura is het vervelend. jammer dat er ook nog zoveel andere complicaties zijn. IK wens je veel sterkte. Het enige geluk is dat je wel via de computer contacten kunt onderhouden. Ja als er iets naars is dan is ver weg wonen vervelend. Het gaat jullie goed. Groeten Trijntje

corryskaart zei

oh irene wat een ellende allemaal wat over jou en je dierbaren heen komt hopelijk komt alles weer goed en je kaart is reuze lief en mooi voor de twee jarige jetten:-))
groetjes en veel sterkte corry

Misseke zei

Een pracht van een kaart heb je gemaakt Irene.
Laten we maar duimen dat alles gauw goed komt - niet leuk als je dan zo ver weg bent - heel veel sterkte.
Groetjes,
Misseke

Liesbeth zei

Je kaartje is weer een snoesje Irene, verder sterkte met alles.
groetjes Liesbeth

Anoniem zei

Een echte verjaardagskaart heb je gemaakt voor Aartje en Anne. Mooi gedaan hoor daar zijn ze vast mee verrast. Ook wil ik je sterkte wensen met Sylvia en Laura. En wat kan ik het me goed voorstellen dat je nu iets dichter bij zou willen wonen. Wat kan je dan als ouder weinig doen hé ook al zou je zoveel meer willen.
groetjes Joke

Astrid zei

Ahhhhh,je weet hoe ik erover denk. Het is toch erg he.
Je kaart is weer prachtig zeg, en je weet het he, mailen.
Liefs Astrid

Laura zei

Wat een feestelijk kaartje heb je gemaakt, Irene! Oh wat voel ik met je mee, nu je weet dat je zo nodig bent ... die stomme afstand ook! Heel veel sterkte (ook voor Sylvia) en beterschap voor Laura! Hopelijk gaat het snel weer wat beter met haar!

Hugs, Laura

Nicole zei

Wat een schitterend kaartje heb je weer gemaakt, ondanks de vele ellende die je van afstand moet meemaken!
Heel veel sterkte!

Groetjes,
Nicole

Chantal zei

Jeetje, dat zijn geen mooie berichten. Ik kan me goed voorstellen dat je het liefst erg dicht bij hun zou zijn. Sterkte!
Je kaart voor Aartje en Anne is erg geslaagd vind ik!
Groetjes,
Chantal

Marleen van der Most zei

Super leuke en vrolijke kaart Irene!
Heel veel sterkte met alles Irene, zo te lezen een hoop ellende...
Groetjes, Marleen

Jolanda Cuper zei

Snoezig met zon snoesje!
Heel erg mooi!

Gea zei

je hebt weer een leuke kaart gemaakt!
Wat een verhaal he, ik hoop dat ze snel weer beter (gemaakt) wordt want iedere keer misselijk en pijn hebben is natuurlijk geen pretje
groetjes gea

Danoesja zei

Hoi Irene
Het liefste zou je nu bij de meiden willen zijn, dat snap ik zo goed en ik leef enorm met jullie mee. Ik hoop dat de pijn snel verdwijnt, in ieder geval dat het minder maar draaglijk word dus hopelijk gaat die "nerve-block"haar echt helpen. Heel veel sterkte voor jullie allemaal.
Je kaartje is werkelijk weer een super snoes, zo mooi.
Liefs, Danoesja

Grietje zei

Prachtig kaartje heb je voor ze gemaakt. Leuk hoe je de ballonnen hebt bewerkt. Lekker vrolijk ondanks de mindere berichten...
Groetjes Grietje

Colinda zei

Een mooi vrolijk kaartje!

Durvina zei

Wat een leuke en vrolijke kaart!
De andere berichten die ik lees zijn helaas minder vrolijk en die pijn, pfff....

liefs, Durvina

Wil Frutsel zei

Wat een mooi kaartje Irene, dat je deze nog hebt kunnen maken met al die stress. Je zou het liefste bij ze zijn naturrlijk. Sterkte zowel voor jou als voor de meiden, en dat ze maar snel iets postitiefs kunnen doen.
liefs Wilma

Rosina zei

je kaartje voor Aartje en Anne is geweldig leuk Irene ....prachtige details erop...
Hopelijk gaat de medicatie voor je schoondochter helpen Wens haar en ook jullie heel veel sterkte ...

groetjes Rosina

Diana zei

Wat een vervelend bericht Irene, heel veel sterkte voor jou, (snap dat je nu liefst bij ze zou zijn)je dochter en je schoondochter, hoop dat ze snel weer wat opknapt.
Je kaartje is in elk geval weer een dotje, nee wacht...dat zeg ik verkeerd.....een snoesje(LOL)
Liefs, Diana

jolanda zei

Hele mooie vrolijke kaart.
En wat vervelend dat je eigenlijk zover van elkaar vandaan woont, terwijl je nu eigenlijk juist wil helpen

Ans zei

Dan zou je graag wat dichterbij wonen! hoop dat er gauw een goede oplossing komt, heel veel sterkte voor ze.

Het is weer een heel leuk kaartje, mooi papier met dat glimmertje!!

Liefs Ans

Lenie zei

oh wat een prachtige kaart zeg. Heel veel sterkte hoor.
groeten Lenie

cheryl zei

Oh wow hunny I adore this too bits lush image and has a wonderful shabby chick feel to this love it hugs cheryl xxx

Marianne Schut zei

Jee Irene, stuur ik je net een mailtje en kom nu nog even op je blog....en lees ik dit allemaal.... Wat een verdrietige berichten toch weer allemaal van de meiden. Kan me voorstellen dat je er van baalt dat je zo ver weg zit. Heel veel liefs en sterkte gewenst voor de meiden en fijn dat er goed voor Silas wordt gezorgd! de schat! Heel veel liefs! Oja zou ik toch bijna vergeten te zeggen dat je kaartje weer super schattig is, leuk met de letters ook in de vlaggetjes, dat maakt het net even persoonlijk. Dikke knuf! Marianne

Crea Astrid zei

Wat vervelend allemaal, hopelijk komt er snel een goede oplossing. Veel sterkte.

Wat een mooie fleurige kaart heb je gemaakt.

Groetjes, Astrid.

Erica ♥ zei

Wat een mooie kleuren, hele gave kaart ☺
Gezellige en fijne (knutsel) dagen ☼
Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}

Original handmade by Janneke zei

Wat zijn er veel zorgen rond de gezondheid van je schoondochter. Pff, ik begrijp dat je dan graag in de buurt zou wonen.
Heel veel sterkte toegewenst!
Je kaartje voor Aartje en haar dochter is heel vrolijk geworden. Hier zullen ze vast heel blij mee zijn.

Lieve groet,

Janneke

Jolanda Cuper zei

Ja grote kinderen grote zorgen ik weet ervan!
Hoop dat het snel beter gaat!
Prachtige kaart hoor!

Lia zei

Ha Irene! Ik ben een blogrondje aan het maken en zie dat je ook weer met bloggen begonnen bent. Ik lees nu de toestanden met je schoondochter. Het mag echt niet meezitten met jouw meisjes daar 'aan de overkant'. Wat frustrerend allemaal en ik hoop echt dat het spoedig beter mag gaan.
Je kaarten zijn weer plaatjes om te zien!!
Groetjes,
Lia

debby4000 zei

What an adorable card Irene.
luv
Debby

Aartje zei

Irene, wat lief dat je tijd gemaakt hebt om voor ons aan de slag te gaan. Geweldig leuke kaart die hier nu staat te pronken. Dank je wel!
Wat vervelend dat het nog zo tobben is aan de andere kant van de zee. Hopenlijk vinden ze snel een oplossing en komt er snel verbetering.
Groeten, Aartje