maandag 8 september 2014

Hang in there

Rugklachten daar kan ik helaas over meepraten maar schoondochter Laura is er dit jaar echt heel beroerd aan toe en loopt al sinds februari met pijn rond. Inmiddels een MRI en scan gehad, de eerste specialist zag een operatie niet zitten en eind van de maand had ze eindelijk een afspraak bij de neuroloog maar......afgelopen vrijdag uit het niets zo'n vreselijke pijn dat ze direct het ziekenhuis in moest en nu ligt ze daar aan een morfine-infuus. We schrokken enorm toen Sylvia ons belde maar zelf zeggen ze "nu komt er tenminste eindelijk schot in de zaak" en nu maar afwachten, duimen en hopen dat er iets aan gedaan kan worden op niet al te lange termijn.
Ik ben dus direct aan de freubel gegaan en deze kaart is inmiddels met een doosje "troost-lekkers" onderweg naar Newcastle.
 

 De basis is een grote kaart uit witte cardstock.
Het DP is van First Edition "Boho Chic".
Het enige plaatje is van Tiddly Inks "Wryn hanging around", ingekleurd met Promarkers en Derwent. De vogeltjes zijn van de Xenos en de knopen uit mijn grote glazen voorraadpot.

Fijne week!!
 
 
 
 
Challenges:
 

46 opmerkingen:

Anoniem zei

Cool kaartje!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Ingrid Reyners zei

Wat naar voor je schoondochter Irene, vreselijk om met pijn te moeten rond lopen. Maar hopelijk kunnen ze nu eindelijk iets voor haar doen. Dit kaartje helpt daar zeker bij, om haar even op te vrolijken, wat een leukerd! Groetjes, Ingrid

De hobbydroom zei

Oeh dat is schrikken Irene...! Ik duim heel erg hard met jullie mee! Maar wat lief dat je gelijk een kaartje bent gaan maken. Erg leuk gedaan! Dit zal ze zeker te weten erg warderen! Sterkt met alles.

Lieve groetjes, Mandy

Lia zei

Oeps dat is wel heel erg vervelend zeg voor je schoondochter, hopelijk komt er snel duidelijkheid, je kaart is ieder geval erg leuk,
groetjes Lia

corryskaart zei

hoi irene
wat een ellende voor je schoondochter maar nu word het misschien wel gelijk behandeld en je kaart is erg vrolijk zo kan ze kijken als alles achter de rug is en ze weer net zoals dit meisje aan de beentjes hangt zonder pijn!!veel sterkte en groetjes corry

Marjan zei

Jeetje, dat is naar, dat je zelfs zoveel pijn hebt dat er morfine aan te pas komt! Hopelijk kunnen ze haar helpen op korte termijn. Dit mooie kaartje zal haar zeker goed doen!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Oef dat is heftig, maar het klopt wel wat je dochter zegt...komt er schot in..erg toch dat het eerst zover moet komen? Je kaart is lief en zal zeker een glimlach oproepen. Beterschap voor je schoondochter en jullie sterkte met de schrik..
Lieve groetjes Miranda

Thea zei

war erg van je schoondochter Irene, hopelijk kunnen ze wat iets voor haar doen. en wat een lief kaartje heb je gemaakt!

liefs Thea

Hanny zei

Ook ik kan meepraten over rugpijn.... heel erg vervelend voor je schoondochter Irene en hopen dat ze iets kunnen vinden.
Het kaartje is ook heel erg mooi.

Groetjes Hanny.

martina's kaartjes zei

mooi en geslaagd kaartje
grtjs,martina
x
hopelijk komt alles snel weer goed !

Diny zei

Wat naar voor je schoondochter Irene....dan voel je de afstand he....je kan er niet zo maar even naar toe!Maar je hebt een prachtig kaartje voor haar gemaakt en
dat is ondertussen al onderweg en zal vast troost geven....leuk dat je dat dan kan doen voor haar....sterkte!

Groetjes Diny

Home sweet home zei

Hi

Lovely and fabulous card:D

I am so sorry to hear about your dauther.

Merethe

Thea zei

Hoi Irene,

Wat vervelend voor Laura net nu het met Sylvia weer de goede kant op gaat. Met dit vrolijke kaartje en het lekkers tover je vast een glimlach op haar smoeltje.
Tot donderdag!!

Liefs Thea
xx

Ans Gilbert zei

ooooooooooh Irene,
het houdt ook niet op daar, gaat het met je dochter weer beter, is Laura nu aan de beurt, hoop dat ze er wat aan kunnen doen, lief kaartje heb je gemaakt..
beterschap en sterkte, liefs Ans

Blankina zei

Jeetje..vervelend zeg, hopenlijk word je schoondochter snel weer opgeflatert.
Dit kaartje zal ook vast een steentje bijdragen.
Schattig TI stempeltje en mooi papier.
LG blankina

Mieke'S zei

Heel mooi en grappig kaartje!
Groetjes Mieke'S

Je@net zei

Da's niet niks, kan me voorstellen dat het even schrikken was. Hopelijk is ze snel van de ergste pijn af en kan er een behandeling gestart worden. Veel sterkte.
Het kaartje is super leuk, daar fleurt ze vast weer een beetje van op!

Trijntje zei

Hoi Irene. Wat een leuke kaart. Heel mooi gemaakt, lief afdrukje. Maar de reden voor dit kaartje is minder leuk. Hopelijk is er wat aan te doen! Groeten Trijntje

Trijntje zei

Hoi Irene. Wat een leuke kaart. Heel mooi gemaakt, lief afdrukje. Maar de reden voor dit kaartje is minder leuk. Hopelijk is er wat aan te doen! Groeten Trijntje

Sonja zei

Nooit leuk dat ze niet dadelijk een diagnose van de pijn kunnen vaststellen en je met pijn blijft lopen. In ieder geval een leuke kaart die haar hopelijk wat opbeurt.

groetjes,
Sonja

Marlies zei

Een hele mooie vrolijke kaart en wat een leuke afbeelding. Mooie vrolijke DP, kleuren en design. Hopelijk knapt je schoondochter snel op en wordt ze van de pijn verlost. groetjes, Marlies

Gea zei

Wat een vrolijke kaart en leuke tekst! Daar voelt ze zich vast wel wat beter door.
Groetjes Gea

hennie zei

O sterkte Irene!!!
Weet wel dat opereren niet altijd een optie is hoor, ik heb rolstoelgarantie als ik mij laat opereren. Ik wil je niet ontmoedigen hoor. Van harte hoop ik dat er een goede oplossing komt voor Laura.
Dank voor je blog berichtje. De foto is alweer een jaar geleden van Lana gemaakt, ze stapt nu zo dapper in het rond en kan al grote kralen op een draad rijgen, onder het motto jong geleerd.
Lieve groetjes hennie.

Renate zei

Van dit kaartje zal ze vast snel weer opfleuren. Lekker vrolijk, en super leuk gemaakt.

-xies- Renate.

Angela zei

Dit kaartje (en de inhoud) zal haar zeker goed doen Irene.... heel veel sterkte.
Hopelijk wordt er op korte termijn nu wat gedaan.
xxAngela

Jantine zei

Wat een narigheid! Hopelijk helpt dit kaartje een beetje in het herstel. Het is lekker vrolijk in elk geval! Sterkte voor je schoondochter en dochter en voor jullie ook, meelevend "op afstand"!
Groetjes,
Jantine

Plony zei

De gelegenheid waar je dit kaartje voor hebt gemaakt is niet zo leuk maar je kaartje zélf....geweldiggggg!!!! Wat een leukerd, daar zal ze echt van genieten. Maar hopen dat er snel verbetering in komt.
Groetjes van plony

Erica ♥ zei

Dat kaartje zal haar zeker opvrolijken, wat mooi gemaakt ☺
Ja ik heb nu op dit moment ook heel erg last van mijn rughernia, is helaas ook niet te opereren, ik kan er helaas ook over meepraten...
Liefssss Erica
{Heidebloempjuh}

GerJanne zei

Hoi Irene, wat een schrikberichtje. Zo balen voor Laura. En als je dan niet weet wat er aan de hand is, is het helemaal naar!! Ze zullen toch wel verder zoeken, want nu is het symptoombestrijding.
En je kaart is super. Ik moest echt meteen aan mijn opa denken. Die had ook last van zijn rug, hernia gehad en toen had hij op zijn zolder ringen hangen en daar hing hij elke dag twee keer aan. Vonden wij als kinderen zo tof!! We konden ook echt zwaaien, want ze woonden in een heel oud huis met zo'n mega hoge zolder!
Maar zonder gekheid, hopelijk vinden ze snel wat het is.
Liefs,
GerJanne

JanR zei

Lovely card! I adore that flower button! Thanks for joining us at Tiddly Inks.

Alina zei

heel erg leuk kaartje, Irene!
heel veel sterkte en beterschap voor Laura, hopelijk knapt ze snel op (ik weet ook alles over rugpijn, helaas! :( , ik begrijp dus zo goed wat ze meemaakt) !!!!

Alina zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
debby4000 zei

Oh this is adorable
luv
Debby

Sarah - Crea S zei

O Irene wat 'n leukerd! De digi en de tekst zijn perfect voor elkaar! En m'n complimenten weer voor het kleurwerk!! Wel jammer van je schoondochter! Hopelijk komt er nu inderdaad schot in de zaak in kan ze snel geholpen worden! Liefs,
http://littlecreass.blogspot.com/

Scraptastische hobby zei

Shit Irene, mag ik misschien niet zeggen, maar wat is dit naar voor jullie en wat zal het arme kind een pijn hebben! Hopelijk komt er nu schot in de zaak en helpen ze dat arme kind! En dan is het even balen dat je niet snel even langs kunt gaan hè! Wel natuurlijk een vrolijke kaart en lekkers van mams gestuurd!
Sterkte en hopen op goede diagnose en herstel!
liefs van Gerie

LAURA KANT zei

Wat is deze kaart leuk, Irene! Zo’n schattige stempel! Hopelijk gaat het snel weer wat beter met jouw schoondochter. Bij deze wens ik mijn naamgenote van harte beterschap! Deze mooie kaart zal haar in ieder geval goed doen!

Hugs, Laura

Colinda zei

Wat vervelend Irene, hoop dat het inmiddels al weer wat beter gaat met haar.
Je hebt een lief kaartje voor haar gemaakt!
Een fijne dag vandaag,
Colinda

Lenie zei

Nou dat is schrikken zeg en hoop dat ze nu wat kunnen vinden en er wat aan gedaan kan worden, sterkte hoor.
Wat een schattig troost kaartje.
groeten Lenie

Marleen zei

Super vrolijke kaart heb je gemaakt Irene, ook het plaatje vind ik geweldig!!
Sterkte voor je schoondochter.
Groetjes, Marleen

Dawn zei

Loving everything about this card! Thanks so much for joining us for the Poppy colour challenge at Tiddly Inks :)

Misseke zei

Dat is zeker schrikken Irene, hopelijk gauw verbetering voor je schoondochter - sterkte.
Je hebt haar een pracht van kaart gemaakt - supermooi!
Groetjes,
Misseke

LAURA KANT zei

Echt niet leuk wat Laura en Sylvia allemaal meemaken de laatste tijd! Hopelijk komt daar snel verandering in! Zo’n geweldig mooi kaartje als dit, zal zeker welkom zijn! Jij ook sterkte, Irene!

Hugs, Laura

made by ineke zei

wat een geweldige kaart en stempel zeg!
super!
groetjes ineke

Momma Malaka zei

Beautiful! Thank you for joining us in the challenge!

Delphine zei

This is so beautiful! 200% adorable! Thanks for joining us at Tiddly Inks and good luck! Delphine xx

Lucianna Dilsaver zei

This is completely adorable, I love your beautiful coloring along with the fabulous papers! Thanks for sharing your creation with us @ Tiddly Inks, best of luck to you :)