zaterdag 23 augustus 2014

Nazomeren

Vandaag begint de nieuwe challenge bij Don&Daisy met het thema: nazomeren en dat is precies wat Daisy -DDS3323 Growing Sunflowers- hier aan het doen is. Toen ik dit kaartje maakte was het volop zomer in Nederland, bijna niet te geloven als je nu naar buiten kijkt!

 De basis van de kaart is gesneden uit zachtgele cardstock. Daar op papier met een groen bloemetje van PK9078. Hetzelfde gele cardstock geembost met de "muurfolder" die bewerkt is met Vintage Photo Distress Ink en daar zijn ook alle andere papierranden en de deur mee gedaan.
De Trellis Flower CR1262,  het vogelhuisje LR0205 en de Vintage Door LR0312 zijn gestanst uit het Country Home papier van Eline PK9099. Op het deurbeslag zitten kleine hotfixsteentjes en wat grotere zitten op de trellis en het vogelhuisje. De twee Birds on a wire-vogeltjes LR0290 uit Kraft zijn bewerkt met Puffy Velvet, een soort marker met spul dat opblaast als je er de heattool op zet.
Boven de deur klimop LR0206 en op de deur het woordje Garden (COL1346) in twee kleuren inkt over elkaar gestempeld, niet al te netjes zodat het er een beetje verweerd uit ziet.
Uit roze DP (Eline) de gieter LR0260 en de hark COL1346 met hier en daar een streepje witte gelpen en een hemptouwtje door de hark geknoopt.
De dubbele grasrand is gestanst met een Dienamic van MFT uit Vintage papier van Joy.
Daisy is ingekleurd met Promarkers en verder hier en daar wat gezellige bloemen uit de voorraad geplakt die bewerkt zijn met correctievloeistof. Op de zonnebloemen zit Glossy Accents.
Gaan jullie even op het blog kijken wat de anderen hebben gemaakt en doen jullie gezellig mee?

Dit is de eerste kaart na een heeeeeel lange zomerstop en wat een zomer hebben we gehad, niet te geloven zo warm als het af en toe was dus gefreubeld heb ik eigenlijk niet muv een paar snelle kerstkaarten die ik nog wel een keer laat zien. Vraag me niet wat ik al die weken heb gedaan maar omgevlogen zijn ze. Onze tuin was in recordtijd helemaal vol en zag er al snel niet meer uit als "nieuw"  (nadat aanvankelijk werkelijk alle nieuwe planten werden opgevroten door de slakken maar dankzij Escar-GO -briljante naam!!- was dat gelukkig snel over). We weten nu precies wat er wel/niet goed staat dus we gaan in september/oktober weer spitten en verplanten zodat volgend jaar alles direct op de goede plek aan de groei en bloei kan.
Verder had ik wat beenklachten en ben ik in overleg met de fysio  met een heeeeeeeeeel zwaar sportprogramma bezig. Echt afzien en vreselijke spierpijn maar ik boek vooruitgang dus stug volhouden .........puf puf puf!!!! In de heel hete weken heb ik wel gespijbeld want ik was al blij als ik de dag (en vooral de nacht!!) door kwam. Overal in Nederland lazen we van stortbuien en straten die blank stonden: nou niet in Groningen, dat werd met nauwkeurige precisie overgeslagen dus we hebben het echt heel warm en heel droog gehad ........nu is het elke dag kletsnat dus laat de zomer maar weer snel terug komen!!

Tot mijn grote vreugde won ik bij NKU vrijkaartjes voor de beurs in Zwolle en daar ben ik afgelopen donderdag geweest. Natuurlijk ben ik bij Marianne Perlot langs gegaan om haar nog even persoonlijk te bedanken dat ik mocht meewerken aan haar boek KERST dat net is uitgekomen.


Op deze foto die ook al op FB heeft gestaan (dank aan de lieve blogdinnen die hem aan me hebben doorgestuurd want ik doe niet aan FB zoals jullie wel weten) heb ik een inkijkexemplaar in mijn hand. Het is zoooooo leuk geworden en ik ben zooo trots!!!  In het stippentasje dat Marianne vasthoudt zit mijn "bedankje" en dat laat ik jullie over een poosje zien.

50 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een mooi en zomers kaartje, Irene.
Ja het was echt genieten met dat mooie weer en nu lijkt het wel herfst. Hier vandaag gelukkig wel weer een droge en, naar het zich laat aan zien, zelfs een zonnige dag! Ga er lekker van genieten.
Fijn weekend!

Misseke zei

Schitterend kaartje heb je gemaakt Irene - supermooi gedaan.
Leuk dat je in het boek van Marianne staat.
Groetjes,
MIsseke

Ans zei

Hoop dat we echt een mooie nazomer krijgen, het regent hier alweer.

Heel mooi fleurig kaartje.

Liefs Ans

bolletjelucky.blogspot.com zei

Ha lieverd, wat fijn dat je weer "terug" bent. Leuk je nieuwe intro met foto..en wat leuk die foto met Marianne Perlot. Ik kom goed in de beroemdheden om mij heen te zitten whaha..je loopt toch niet naast je schoenen he...daar gaat je been pijn van doen LOL...
Fijn dat je zo genoten hebt van de zomer en idd is een beetje nazomeren nooit weg. Je kaart is een plaatje, net een klein schilderijtje, aan alles heb je weer gedacht. Complimentjes Irene.
Lieve groetjes Miranda

Trijntje zei

Hoi Irene, Wat een weer een leukerd. Heel mooi gemaakt met de mallen, papier en bloemen. Top. Ja de tuin opruimen. Het gaat nu innens hard met dit nare weer. Maar wat hebben we een heerlijke zomer gehad. OOk minder met de kaarten bezig geweest. Mooi weer dan is het leuk om wat anders te doen. Wij hebben 2 keer rond de stad Groningen gefietst. Heel leuk. Nu met de knooppunten. Een keer bij het Schildmeer en een andere keer Bedum , Hoogkerk met een boog om de stad. Heel verrassend. IK ga nog even een kaartje plaatsen en dan even freubelen. IK zal eens kijken want ik hou ook van Don en Daisy. Groeten Trijntje

Blankina zei

Irene, ten eerste een super Don en Daisy kaartje! Prachtige combinatie van mooie MD spulletjes en wat origineel dat je de stempel hebt geknipt.
Succes bij Marianne Design Kreadivas en Marianne Design Divas!!
LG Blankina

Margot zei

Wat een gezellig tafereeltje op je kaart!

Jantine zei

Wat een mooie kaart! En leuk dat je aan het boek van Marianne hebt mogen meewerken!
Groetjes,
Jantine

Gea zei

Ik dacht al dat jij het was op de foto! Je kaartje is erg mooi zeg!
Groetjes Gea

Cornelie zei

O, een echt knus tuin tafreeltje heb je gemaakt. Erg leuk gedaan!
Hier hebben wij ook zo'n zomer gehad, en nu ook kletsnat. Dat ben je snel zat zeg!
Succes met het sporten!

Diny zei

Hallo Irene,

wat leuk dat je er weer bent....en nog wel met zo'n prachtig kaartje!
Wij hebben inderdaad een prachtige zomer gehad...en genieten nog een beetje na....soms regen....soms zon.
Heel veel succes met de fysio en tot gauw weer.

Groetjes Diny

De hobbydroom zei

Hoi Irene,
Wat leuk dat jij mijn blog gevonden hebt! En het volger worden is trouwens gelukt hoor. Wel vervelend dat het zo moeilijk ging...Maar ik vond het erg leuk om je te ontmoetten op de beurs in Zwolle! Wat een gezellige en zeer creatieve vrouw ben jij zeg :) . Ik ga jouw natuurlijk ook gelijk volgen! Helaas heb ik geen Don en Daisy stempels..dus ik kan ook niet meedoen..maar wat is jouw kaartje schitterend zeg! Er is zoveel op te zien! Wauw mijn dikke complimenten!!

nog een fijn weekend en
lieve groetjes, Mandy

Wil Frutsel zei

Dat was al fff geleden. Schitterende tuin kaart laat je hier zien. Super hoor!!! :-)
Liefs wilma

corryskaart zei

hoi irene
gelukkig je bent er weer hihi en je kaart geeft precies weer van jou fijne zomertijd een erg leuke vrolijke zomerse kaart en wat leuk van die prijs dus geniet er lekker van!!
groetjes corry

Alina zei

daar ben je weer en dan met zo'n mooie kaart, met zoveel leuke details, zoals altijd!!!
beterschap, wat vervelend die beenklachten!
en leuk die foto met Marianne, ik ben benieuwd naar je kaartjes in dat boekje!!!!

Scraptastische hobby zei

Hoi Irene het lijkt jouw tuintje wel, hihi Je hebt een prachtige kaart gemaakt. Zo kunnen we toch nog nazomeren hier bij jou! Heel gaaf die hoge zonnebloemen en Daisy kijkt heel tevreden! Gelukkig ben je weer terug na je lange zomerstop...heel gezellig weer! En die Escar-Go heeft de slakken goed verjaagd!nu niet zeggen dat je tuin bomvol is hè! hihi. Nou bij ons waren er tijdens de hitte ook geen stortbuien hoor!
Maar nu....bleh....geef mij dan die hitte maar! En bofferd met je vrijkaartjes naar Zwolle....het is vast te gek geweest en in het kerstboek...wouw!!!!! Geniet maar lekker na van dit alles en wees maar hartstikke trots!!!! En vertrouwen in de fysio hè!!
Liefs Gerie

mieke zei

Een gezellige tuinkaart !!
Leuk dat je met ons meedoet.

Mieke, MD Challenge blog

Unknown zei

Leuke kaart hoor, en wat leuk dat je meegewerkt hebt aan het boek KERST!
Liefs Angelique

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
Dacht al dat deze post voorbij zag komen, maar door mijn duffe hoofd, ik ben donderdag plotseling ziek geworden, hoge koorts, mis ik nog wel een wat, wat een leuke foto van jou en Marianne, ben benieuwd wat er in het tasje zit.Super dat je mee mocht werken aan het Kerst boek, een hele eer..
Je Snoesjes kaart is weer schattig geworden, boordevol leuke details..
Ook in Drenthe was het heet en droog, niks aan, alleen het koude weer is ook minder..maar ja, dat gewone lekkere weer is er volgens mij niet meer..
Fijn dat je weer terug bent, beterschap met je been, liefs Ans

Anke zei

Wat fijn weer even iets van je te horen! Gaaf zeg dat je in het boek van Marianne staat.
Super leuk kaartje heb je ook gemaakt.
Hier in Brabant regent het ook hoor! Als het goed is wordt het deze week beter.
liefs Anke

GerJanne zei

Hoi Irene,
had ik je dus net gemaild met de vraag of je naar Zwolle was geweest...ik wist dat je het van plan was met je vrijkaartjes...Haha, en dan zie ik deze leuke foto! Ik ben wel benieuwd naar je bijdrage in het boek!
Je kaartje is weer als vanouds supergaaf! Een heel tafereeltje en dat vind ik altijd zo moeilijk om te bedenken....
Fijn dat je resultaten boekt met de fysio. Dan weet je tenminste waar je het voor doet!
Groetjes,
GerJanne

By XaLu zei

Hoi Irene,

Wat fijn dat je zo'n lekkere vakantie hebt gehad! Hier (Dronten) wat het ook een pracht zomer! En wat een schitterend kaartje heb je weer gemaakt, het is een beauty!

Groetjes,
Nicole

Marleen zei

Schitterende tuinkaart heb je gemaakt Irene!
Gezellig dat je meedoet aan onze challenge.

Leuk dat je op de beurs de gelegenheid hebt gehad om Marianne persoonlijk te bedankten. De kerstkattenkaart die je voor het Kerstboek hebt gemaakt is ook super!

Groetjes,
Marleen
MD Challenge Blog

Anoniem zei

Prachtig tuinkaart!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Colinda zei

Gezellig dat je weer terug bent in Blogland en met een schitterende kaart!
Je hebt er een mooi tuintje van gemaakt!
Een uurtje geleden heb ik heerlijk in het zonnetje gelopen met mijn hondje maar helaas te vroeg gejuicht het komt nu weer met bakken uit de hemel! Dan maar aan de freubel.
Een fijne dag,
Colinda

Thea zei

Superzomers kaartje Irene! Hopelijk komt de zomer nog snel een beetje terug voor ons allemaal, want om nu in augustus al steeds binnen te moeten zitten nee dat willen we toch niet?

Fijne zondag!
Liefs Thea

Erica ♥ zei

Wij hebben ook mooi weer gehad, maar dat kan ook niet anders, we waren bij
mijn ouders in Portugal, en hier weer terug zijn is wel even een
tegenvaller wat betreft het weer.
Maar ja ach, het is NL en we zullen er maar gewoon aan wennen.

Je kaart is echt heel erg mooi, lekker vrolijk en zomers, ziet er
top uit ☺

Suc6 met je sport programma, klinkt zeker zwaar, maar het is niet voor niks toch !

Een leuke en gezellige (knutsel) zondag ☼
Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}

Marjan zei

Lief en mooi kaartje Irene, een echt zomertafereeltje met de tuinierende Daisy!
Vervelend om te horen dat je beenproblemen hebt, maar zo te lezen merk je al dat de fysiotherapie helpt. kan me wel voorstellen dat je met die warmte daar minder aan deed, hoor.
Hier hebben we nog een week, de eerste helft was heerlijk, maar de laatste helft van onze vakantie gaat toch echt te boek als slecht qua weer.
Fijn dat de tuin het zo goed groeit, het was dan ook groeizaam weer. Mijn vijver begint ook een beetje wat te worden weer, heb alleen een explosie van jonge visjes, dat is weer minder.
Leuke foto van jou en Marianne!

Danoesja zei

Hoi Irene
Wat fijn dat je weer terug bent in blogland en dan gelijk met zo'n leuke en prachtige binnenkomer.....het lijkt Irene wel die in de tuin bezig is....hihihi.
Jullie hebben vast genoten van jullie nieuwe tuin en eind deze week word het weer iets warmer, hopelijk krijgen we een lekkere nazomer.
Prachtig is ook je nieuwe profielfoto, je straalt helemaal.
Ook de foto met Marianne is leuk, gaaf dat je aan haar boek mocht meewerken, ik ben zeer benieuwd.
Hopelijk gaat het met je benen al wat beter door het zware trainen, wat we er al niet voor moeten doen om fit te blijven hé maar zoals Miranda altijd tegen mij zegt "krakende wagens gaan het langste mee" dus daar ga ik dan maar van uit;-)
Ik heb nog even een vraagje aan je, een andere blogster vroeg mij waar ik dat touw/draad had gekocht die op mijn kaartje zat, ik zei dat ik dat gekregen had van een lieve blogvriendin en nu vroeg ze mij of ik erachter zou kunnen komen waar jij dat gekocht had, dus bij deze als je dat nog weet hoor ik dat graag.
Een hele fijne zondag nog.
Liefs, Danoesja

Original handmade by Janneke zei

Hoi Irene,
Wat gezellig weer om je post te lezen. Leuke foto van jou en Marianne, en je mag heel trots zijn op je publicatie in het nieuwe boekje.
Je tuinkaartje is super leuk geworden.

Groetjes Janneke

Wybrich zei

Leuke kaart Irene!
En ja, ik heb je bijdrage in het Kerstboek ook gezien, zo leuk ook !!
Ben wel benoeuwd wat er in het stippentasje zat..
Gezellig dat je er weer bent!

Aartje zei

Hallo Irene, wat een leuke zomerse kaart heb je gemaakt. Als je nu naar buiten kijkt lijkt het wel herfst. Wat gaaf dat je in het kerstboek van Marianne Deisgn staat! Ik ben zaterdag met Joke ook naar Zwolle geweest. En natuurlijk even de foto gemaakt bij MD.
Ik hoop dat je nu het slechter weer wordt weer zin hebt om te bloggen. Ik heb samen met mijn dochter een verjaardagscandy en zou het leuk vinden als je mee wilde doen. Ik hoop voor haar dat we veel kaarten krijgen, dat zou ze geweldig vinden.
Groeten, Aartje

Stella zei

Wat is je kaartje weer gaaf! Jij bent echt steengoed in tafereeltjes; wow!

Wat verveledn dat je beenklachten hebt. De fysio slaat aan maar zo te lezen is het ook de weg van de lange adem. Sterkte!

Ja de zomer; het was hier in Groningen soms bloedheet en gortdroog. Ik vind een beetje regen niet erg maar het mag van mij overdag wel wat langer droog zijn. En een dunnere jas aan ha!

Fijne avond!
Groetjes,
Stella

Durvina zei

Lieve, lieve Irene, ontzettend bedankt dat ik deze prachtige creatie met al die leuke en prachtige details van jou mocht ontvangen.

Dikke knuffel van mij
xxx

jolanda zei

mooie kaart en wij hadden ook een warm zomer waar bijna geen bui is gevallen ook al hoorde je dit veel op het nieuws

Anita zei

Wat een leuke tuinkaart met Daisy in de hoofdrol.
Ik heb je zien praten met Marianne, jammer dat ik je niet herkende. Was er samen met Wybrich.
Was leuk geweest kennis te maken.
Gezellig dat je meedoet met onze challenge

Groetjes
Anita
MDblog

Home sweet home zei

Hi Irene

Thank you for your lovely comments on my blog:D:D

Your card is fabulous,lovely colours and so many fab details:)

Fab work:)

Wish you a lovely week:)

Merethe

Boukje zei

Mooi kaartje en wat leuk dat je ook mocht meewerken aan het boek Kerst! Hier ook wel nieuwsgierig wat er in het tasje zit hoor! :)
Leuk dat je meedoet met de MDchallenge!
Groetjes Boukje.

Ellie Bakker zei

Hoi Irene,
Wat heb je een super leuk tuinkaartje gemaakt ik vind hem helemaal geweldig.
Gezellig dat je met onze MD challenge meedoet.
Groetjes Ellie

LAURA KANT zei

You’re back, Irene en HOE! Wat een heerlijk zomers kaartje! Prachtig gedaan! Sterkte en beterschap met je been!

Hugs, Laura

lalkygirl zei

what a fab card ,love the scene you have created and your image is really sweet
Thanks for joining us at I love promarkers and good luck in the challenge
tracey

Jolanda Cuper zei

Super wat een geweldig nieuws allemaal!
Je kaart is ook geweldig!
Groetjes Jolanda.

jolanda creatief bijtje zei

super leuke tuinkaart
bedankt voor het meedoen
groetjes jolanda bongers
md challenge blog

Anoniem zei

Oh als ik jouw kaart zie dan hoop ik zo dat we nog een lekkere nazomer krijgen Irene! Ik ben die regen nu al zat hahaha! Een prachtige kaart heb je weer gemaakt en er is zoveel op te zien, leuk!
Liefs, San

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Wat een mooi kaartje Irene!! En wat super dat je mee heb mogen werken met het boek! Maar dat verbaasd me niets, je maakt zulke mooie dingen :-)
Sterkte met de zware trainingen!! Gelukkig dat het wel langzaamaan vooruit gaat..
Lieve groetjes, Yvonne

Artesania zei

Hallo Irene,deine Karte zeigt eine ganz besonders schöne Szene ich finde sie wunderschön.Ich war auch in Zwolle allerdings am Freitag,an dem Buch habe ich auch mitgearbeitet "Kersttrain".
Liebe Grüße deine Gudrun

Adriana zei

Hoi Irene, hier is de zomer intussen op een heerlijke manier terug. Ik hoop bij jullie daar ook!
Ik hoop dat je harde werken voor je been goed blijft gaan, sterkte! Zal niet meevallen.
Je kaart is prachtig, zo te zien heb je de smaak weer helemaal te pakken. Daisy is heel mooi gekleurd en je details geweldig!
Dank-je-wel voor het meedoen aan de ZOMERchallenge bij AnMaCreatief!
Groetjes Adriana

*mieke* zei

Hoi Ireentje,
Wat een leuke terugkomst deze kaart, er is weer vanalles te zien! En wat zie je er goed uit op de foto die tijdens de beurs in Zwolle gemaakt is... We moeten heel snel weer een x een knutseldate plannen, is veeelllll te lang geleden!
Liefs Mieke

Marianne Schut zei

Hai Irene, gezellig je weer terug te zien in blogland, heb je gemist hoor! De zomer is hier ook voorbij gevlogen, hopelijk krijgen we nog een beetje een mooie nazomer! Kunnen we nog een beetje genieten van de tuin.
Je kaartje ziet er weer geweldig uit, zoveel mooie details, je bent daar echt een kei in! Liefs Marianne

Helen zei

Wat een prachtig kaartje weer; je bent het niet verleerd in de zomerstop ;-) Gezellig dat je meedoet aan onze challenge bij Anmacreatief. Groetjes Helen